-
epeidi pio panw eida pou anaferate to sxoinaki 9a sas pw oti stin proponisi kanoume 15 lepta sxoinaki xwris dialeimma k kanei pl douleia. dld niw9eis to "kapsimo" se olo to podi(oxi toso stous gloutous) kai stous koiliakous. kapou eixa diavasei oti me 10 lepta sxoinaki(me sunexomena pidimatakia,oxi to eukolo) kais 100 thermides! den kserw kata poso isxuei pantws. egw genika me tin askisi den exw provlima kai kamia fora m aresei na perpataw me tis aderfes mou kai 1-2 paidia to vrady gia megali apostasi kai einai polu xalarwtiko kai oute katalavainw pote pernaei i wra(eidika ama apolamvaneis tin parea)!!! to sunistw!
-
αυτο για το σκοινακι μου το παν παρα πολλα ατομα που κανουν γυμναστικη δυναμικα οποτε μπηκα να δηλωσω οτι απο αυριο ξεκιναω κ εγω πολύ δυναμικά!θα προσπαθησω να κανω 20 λεπτακια αυριο σκοινακι κ μετα καμια ασκησουλα με βαρακια κ θα σας πω!ελπιζω να τα κανω κ να μην βαρεθω!!!!!
-
ειναι πλ ωραιο το σχοινακι και με την εξασκηση γινεται ολο και πιο ευκολοκαι ωραιο! :) καλη επιτυχια!
-
-
Σημερα μιας κι ειμαι καλα διοτι χθες κρατηθηκα λεω να αρχισω ξανα και το προγραμματακι μου.30 λεπτα αεροβια και 20 λεπτα μυικη ενδυναμωση.Αντε να μπαινουμε σε σειρα...
-
curves χθές, και σήμερα πισίνα αγργότερα
-
-
γεια σασ,να σασ ρωτησω ,τα curves τι ακριβωσ ειναι.Τα εχω δει αλλα ποια η διαφορα με αλλα γυμναστηρια?
-
-
Penelope σου εστειλα ενα u2u
-
-
-
-
-
καλημέρα κορίτσια...
Ήθελα τη γνώμη σας...επειδή για να γραφτώ σε γυμναστήριο είναι λίγο δύσκολο (οικονομικούς κυρίως λόγους) έλεγα να αγοράσω εναν διάδρομο ή ένα ποδήλατο γυμναστικής για το σπίτι...ποιό κατά τη γνώμη σας είναι καλύτερο?