-100
64.3
Printable View
-100
64.3
σημερα η ζυγαρια μου ειναι στα 84,4 και περιμενω και να αδιαθετησω..... νομιζω πως παει καλα η ολη φαση!!!! αναμενω πως κ πως να παει 3 του μηνα να παω στη διαιτολογο να δω τι θα μου πει!!!!!
72,6 τρομερο φιασκο το χθεσινο.....αντε παλι απ την αρχη λες και εχω χασει τα πολλα κιλα...πανω κατω ολη την ωρα...+700
56,6 λόγω περιόδου και 1,5 σοκολάτας που έφαγα....
-100 σημερα.:)
μπραβο constance μου....Quote:
Originally posted by Constance
-100 σημερα.:)
-200 σήμερα
Κάτι δεν παει καλα γμτ σε αυτη την διατροφη που αρχισα απο την Τρίτη, ελπίζω η ζυγαρια απο αυριο να μου κανει καμια καλη εκπληξούλα
Mtsek εμεις παμε παραλληλα!!!
Υπομονη karameloula, σιγουρα καποια κατακρατηση θα εχει γινει και θα το χασεις το κιλο της εβδομαδας ολο μαζι.
Καλη συνεχεια σε ολες μας!
111.6 σταθερη σημερα! λογικα μπορω να το αποδωσω στο προεμμηνορρυσιακο μου που με εχει κανει τουμπανο :(
μπραβο σε οσες εχασαν, πεννου μου και τα αλλα τα κοριτσια που δεν ειστε ευχαριστημενες μην απογοητευεστε, ολα καλα θα μας πανε!!!
Quote:
Originally posted by loukoumaki
111.6 σταθερη σημερα! λογικα μπορω να το αποδωσω στο προεμμηνορρυσιακο μου που με εχει κανει τουμπανο :(
μπραβο σε οσες εχασαν, πεννου μου και τα αλλα τα κοριτσια που δεν ειστε ευχαριστημενες μην απογοητευεστε, ολα καλα θα μας πανε!!!
μακαρι λουκουμακι μου μακαρι...
2 κιλά πρέπει να χασω την εβδομάδα, πρέπει να χασω 1,800 μέχρι την Τρίτη, ας ελπίσουμε οτι η ζυγαρια μου κάνει κολπάκια :PQuote:
Originally posted by brazil
Mtsek εμεις παμε παραλληλα!!!
Υπομονη karameloula, σιγουρα καποια κατακρατηση θα εχει γινει και θα το χασεις το κιλο της εβδομαδας ολο μαζι.
Καλη συνεχεια σε ολες μας!
Μη στεναχωριέσαι ρε murcielago! Παρεμπιπτόντως, ωραίο τραγούδι!
69.5
και ξεκινωωωωωω!
ελπιζω τιποτα να μη με σταματησει αυτη τη φορα!
φιλακια σε ολες και ολους!
καλη αρχη
ευχαριστω πολυ πηνελοπη!