Originally posted by Constance
Quote:
Originally posted by natallia
και εγω σημερα εφαγα αρκετα, δεν εχω ζυγιστει να δω προοδο διοτι εχω περιοδο, αρα σε καμια εβδομαδα απο σσημερα ζυγισμα να κανω και κανα δυο νηστειες να ισιωσω, γενικα τον τελευταιο καιρο βαριεμαι αφορητα και αναβαλω τα παντα για την τελευταια στιγμη ποτε θα τρεχω και δε θα προλαβαινω αυτο ειναι ενα αλλο θεμα !!!! εχω να παροδωσω και δυο εργασιες και βαριεμαι βαριεμαι, ουτε γυμναστικη ουτε τιποτα , στεναχωριεμαι και με την κατασταση στην ελλαδα, πρεπει να μετακομοισω και σε δυο μηνες καμια συμβουλη για να γεμισω λιγο ενεργεια και διαθεση ?
Κι εγω βαριεμαι.Ανοιξε ο καιρος γιαυτο.Αφου ημουν σημερα στη δουλεια κοιταγα εξω τη λιακαδα και λεω αχ να ημουν για καναν καφε τωρα καπου εξω.Γυμναστική κι εγω μια απο τα ιδια τα χω φορτωσει στον κοκορα και ετσι θα παει μεχρι Ιουνιο λογο προγραμματος.Με την κατασταση στην Ελλαδα ασε ναταλια αμα περιμενεις παρηγορια απο μενα σωθηκες κι εγω μεσα στην απαισιοδοξια ειμαι γιαυτα τα θεματα.Πιο πιθανο το εχω να γινω το next top model παρα να φτιαξει η κατασταση.:P Εμενα τελευταια μου ανεβαινει η διαθεση με το φορουμ.Οτι θες και σε απασχολει πες τα εδω, εχυμε η μια την αλλη.:)