υπηρξαμε ιδια κιλα...τελικα τα κιλα μας ενωνουν ολες...αχ αχ :(
ε οχι τετοιες φατσουλες πια. παω για υπνο κ απο αυριο προσπαθεια ναλλαξω κ γω δεκαδα, ξανα κ μονιμα πια.
Printable View
υπηρξαμε ιδια κιλα...τελικα τα κιλα μας ενωνουν ολες...αχ αχ :(
ε οχι τετοιες φατσουλες πια. παω για υπνο κ απο αυριο προσπαθεια ναλλαξω κ γω δεκαδα, ξανα κ μονιμα πια.
Φιλάκια πολλά bad μου- καληνύχτα! :)
σε βρισκω πολυ πιο ωραία και θηλυκή από πολλές αδύνατες!Quote:
Originally posted by murcielago
Quote:
Originally posted by murcielago
Προσεχώς, η νυχτερίδα ολόσωμη!
είσαι πολύ όμορφη, τώρα αν χάσεις κ τα κιλάκια που θέλεις κ το νοιώσεις κ συ! Ακόμα καλύτερα, καλή επιτυχία
Αλλά και η Νίνα πολύ όμορφη κοπέλα!
Angelika νομίζω βλέπεις και συ πόσο πιο όμορφη είσαι στην παραλία με τα χρώματα! Και έχεις κ σφιχτό ωραίο, δέρμα!
Αδικούμε τον εαυτό μας με τα μαύρα...
κ εγώ τα προτιμώ για το πάνω μέρος (λόγο τεράστιας κοιλίτσας κλπ)
αλλα βάζω φούστα με χρώμα ή παπουτσάκια...
Κορίτσια σχολιάζω μόνο τις 3 τελευταίας φώτο που είδα, δεν είδα προηγούμενες σελίδες...
Ελπίζω να μην πήρα κιλά αυτό το τριήμερο, ξέφυγα εντελώς!
Από αύριο επιστροφή στη δίαιτα!
νυχτεριδούλα
επαθα πραγματικά σοκ, τεράστιο σοκ!! τα κιλά σου δε σου φαίνονται με τίποτα κοπέλα μου, είσαι μια κούκλα!! άσε που αν είσαι έτσι τώρα, είμαι σίγουρη πως στα 57 που έχεις στόχο στο τικεράκι σου θα είσαι πάαρα πολύ λεπτή....
πάντως είσαι απίθανη, πράγματι! κι εσύ angelika είσαι μια χαρά κοπέλα μου, πολύ ομοιόμορφο σώμα με δυνατότητες να γίνει απίθανο!!
πάντως για το χρώμα που λέγατε, προσωπικά πάντοτε φορούσα χρώματα, και ακόμη και τώρα φοράω χρωματιστές μπλούζες-κελεμπίες, σχεδόν ποτέ μαύρο από πάνω, το μαύρο το έχω μόνο για τα παντελόνια...
φιλάκια κοριτσάκια και καλή δύναμη σε όλες μας!! :)
Νarda, Nina, καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ- μου δίνετε πολύ κουράγιο! :)
angelica, nina και murcielago καταπληκτικές οι φωτογραφίες σας και θεαματικά τα αποτελέσματα!Καλά murcielago τα κιλά σου δε σου φαίνονται πραγματικά καθόλου..Εγώ με 1.78 ύψος και 88 κιλά φαίνομαι πολύ πιο παχιά...
Φχαριστώ Βασούλα! Καλά, παιδιά δεν σας βάζω φωτογραφία με μαγιό- έγώ όταν την βλέπω μου κόβεται η όρεξη! (Βρε μήπως να την κολλήσω στην πόρτα της κουζίνας;) Αλλά, σόρρυ, για σένα δεν το πιστεύω! 1.78 ύψος θα έχεις σίγουρα ποδάρες- να τις μαυρίσεις και να τις δείξεις!! (όχι σε μας, έξω!) ;)
βεστιαριο του αγγιγμα ψυχηςπου ειχε πει και η μεγαλαη φλωρα για την ντουλαπα του κωνσταντινου μαρκορα στουε 2 ξενουςQuote:
Originally posted by Constance
badgirl αυτο ξαναπεστο για τα μαυρα.Πρεπει κι εγω συντομα να κανω κατι με την γκαρνταρομπα μου, το 90% ειναι μαυρα ελεος πια.
Ωραιες φωτος παντως κοριτσια.
χαχα...ναι ποδάρες και σε μήκος και σε πλάτος...όσο και να μαυρίσουν η κυταρίτιδα και η χαλάρωση δε κρύβονται δυστυχώς...τώρα που πες για φωτογραφία με μαγιώ κι εγώ μια τέτοια έχω και κοιτάζω όταν με πιάνει λαιμαργία!αν και λένε πρέπει να κοιτάζεις τον εαυτό σου στα καλά του όχι στα άσχημά του για να παίρνεις κουράγιο να συνεχίζεις..
τι ατάκα και τι σειρά!Εγώ πάλι τα μαύρα τα απεχθάνομαι...Quote:
Originally posted by penelope1985
βεστιαριο του αγγιγμα ψυχηςπου ειχε πει και η μεγαλαη φλωρα για την ντουλαπα του κωνσταντινου μαρκορα στουε 2 ξενουςQuote:
Originally posted by Constance
badgirl αυτο ξαναπεστο για τα μαυρα.Πρεπει κι εγω συντομα να κανω κατι με την γκαρνταρομπα μου, το 90% ειναι μαυρα ελεος πια.
Ωραιες φωτος παντως κοριτσια.
Λοιπον εβγαλα αυτη τη φωτο σημερα να μ πειτε αν βλεπετε προοδο... Εγω δεν μπορω να καταλαβω... Τις προηγουμενες φωτο τις ειχα ανεβασει 11/05 αλλα εγω νομιζα πολυ νωριτερα. Τοτε ημουν δυο κιλα παρα πανω...
Θα προσεξετε βεβαια οτι φοραω το ιδιο βρακι με τοτε... Ετυχε! Και εδω μια πιο κοντινη:
Penelope νομιζω οτι οντως εχεις μαζεψει κι αλλο.2-3 κιλα που θες να χασεις και θα εισαι τελεια!Ειδικα η δευτερη φωτο δεν εχει κανενα ψεγαδι.Λιιιγο ακομα στα ποδια!Μπραβο και παλι για τη φοβερη απωλεια, και στα δικα μας.:)