χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχ εσυ φταις κοιτα πανω
Printable View
χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχ εσυ φταις κοιτα πανω
:P :P :P
xaxaxaxa!
άντε τσουπρες θεσσαλονικιες- παω κι εγώ για διαβασμα παλι... ματς! :*
άντε τσούπρα αθηναϊκιά (όπως λαϊκιά, κατραπακιά κλπ...) καλό διάβασμα και το μυαλό συγκεντρωμένο, ε;; μη σε δω να μπαίνεις μέσα το επόμενο 4ωρο..μόνο μη σε δω κανόνισε!
Hταν η murcielago με την bomo και περπατουσαν στον δρομο.
-Κοιτα!!! Ενα ψοφιο περιστερι!!! (λεει η murcielago)
Σηκωνει το κεφαλι ψηλα η bomo και λεει:
-Που, που?
Την καλησπερα μου :)
Eαν εμεινε τπτ απο σπιτικο φαγητο, θελω και εγω. Πειναωωωωωωωωωω!
αν δεν μας κορόιδευες μέσα στα μούτρα μας ΙΣΩΣ λέω ΙΣΩΣ και να σου δίναμε κανα ψίχουλο......
ακου εκει ψιχουλο!!!!
τι ειμαι? κανενα σπουργιτακι? τστστστς!!!!
εμείς φταίμε βρε αχάριστε άντρα, και προσέχουμε τη γραμμή σου και μας την λές σαλονικιώτικα!
καλα πες οτι δεν θες να τα μοιραστεις... μην μου βρισκεις εμενα 100 δικαιολογιες.....
http://www.cartoonstock.com/newscart.../mban1427l.jpg
και μένα μη μου βρίσκεις 100 δικαιολογίες για να σπάσεις τη δίαιτά σου, αλλού αυτά!!
τί κάνατε κύριε Κώστα μας τόσες μέρες; μοιραστείτε τα μαζί μας και δεν θα τα πούμε παραέξω ;)
κατάλαβα κύριε Κώστα μας, αφήστε το, αναστενάξαν οι πιτσοκόφτες που λέει και η εθνική παρουσιάστρια.
οτι και εσυ φιλτατη! απλα εμεινα καποιες μερες παραπανω.... :D
μα πού πήγε όλη η κεφάτη παρέα.... :(
καλησπερα σας και καλο μηνα :)
κεφι ακμαιοτατο!
Φτιάχνω mojito χωρίς αλκοόλ με σπιτική λεμονάδα, δυόσμο και πάγο και φαντασιώνομαι ότι το πίνω παρέα με τον Χέμινγουέϊ στην Κούβα του Μεσοπολέμου- αυτός φοράει ανοιχτόχρωμο λινό κουστούμι και παναμά κι εγώ απαραιτήτως εξώπλατο φουστάνι... Κάνει ζέστη, τα γκαρσόνια πηγαινοέρχονται ιδρωμένα, ο αέρας φέρνει μουσικές και τ' αστέρια τρεμοσβήνουν... :)