χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχα θα κανω αλυσίδα εστιατορίων Κύπρο-Αθήνα για να τα παίρνεις και φρέσκα!!! (Αχ όνειρο μιας ζωής....)
Printable View
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχα θα κανω αλυσίδα εστιατορίων Κύπρο-Αθήνα για να τα παίρνεις και φρέσκα!!! (Αχ όνειρο μιας ζωής....)
σαν πιτσα ενα πραγμα και το κανα για μεσημερι αλλα τρωγεται και σαν σνακ....Quote:
Originally posted by sourkouna
migg με τι μοιαζει αυτο που κανες στο περιπου?Για σνακ φανταζομαι το κανες?Quote:
Originally posted by migg
λοιπον..εβαλα γιαουρτι σε μπωλακι και λιγο μπεικιν παουντερ το ανακατεψα και το βαλα σε λαδοκολλα στο φουρνο....λιγο πριν γινει εβαλα γεμιση απο πανω με τυρι ,γαλοπουλα και λιιιιιιιιιιιγο πιπερια,λιιιιιιιιιιιιιιιι� �ιιγο κρεμμυδι και σκορδο και ξαναμανα στο φουρνο και εγινε τελειοοοοο
μπραβο ρε πωλινακι απιστευτη η κουκλα σου...delivery Και εγω...
Θενκς!!!! και το καλύτερο είναι ότι τρόγετε και έχει γεύση βανίλια υποβρύχιο!!!!
migg, πως το ψήνεις? με αέρα, πανω-κατω?
βγαίνει σαν ζύμη δλδ?
πχ αν βαλω 1 γιαουρτι και 1 κγ. μπεικιν είναι καλα?
ωραία ιδεα παντως...
το ψηνω με αερα πανω κατω βγαινει σαν ζυμη...ενα γιαουρτι και 1κγ μπεικιν παουντερ ..ετσι το εκανα και εγω...:-))
μολις γινει βαζεις απο πανω οτι θες και ξαναβαζεις στο φουρνο μεχρι να λειωσουν τα τυρια και ειναι ετοιμο....
ευχαριστώ :)Quote:
το ψηνω με αερα πανω κατω βγαινει σαν ζυμη...ενα γιαουρτι και 1κγ μπεικιν παουντερ ..ετσι το εκανα και εγω...:-))
μολις γινει βαζεις απο πανω οτι θες και ξαναβαζεις στο φουρνο μεχρι να λειωσουν τα τυρια και ειναι ετοιμο....
θα το κάνω πολύ σύντομα..!
ξέχασα να ρωτήσω στους πόσους το ψήνεις? φαντάζομαι δε θελει πολύ..
στους 200 βαθμους το εκανα μεχρι να ξεκολλαει απο κατω...κανα μισαωρο υπολογισε...
Καλημερα στο λουκουμακι μου και στην αδελφη του την μιγ, στην σουσκούνα μου που δεν θέλει να την λέω δρακούνα, στο χριστινάκι που έχω την εντύπωση ότι μας εγκατέλειψε και στους υπόλοιπους της παρέας που ίσως ξέχασα!!!! Φιλουθκια
Τσουπ να μαι και εγώ!!!!Καλημέρα σε όλους και όλες αλλά ιδιαίτερα στο πωλινακι!!!!καλημέρα καλημεραααααααααα..Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημερα στο λουκουμακι μου και στην αδελφη του την μιγ, στην σουσκούνα μου που δεν θέλει να την λέω δρακούνα, στο χριστινάκι που έχω την εντύπωση ότι μας εγκατέλειψε και στους υπόλοιπους της παρέας που ίσως ξέχασα!!!! Φιλουθκια
χτες είχα πάει στην αδερφή μου...σκάσαμε στο φαί βραδυάτικα..ουφ το στομαχάκι μουυυυυυ...δεν φάγαμε τίποτα εκτός δίαιτας βέβαια, αλλά εγώ σέρνομαι ακόμα απο το κοτόπουλο!!!! δοκίμασα και το γιαούρτι στη λαδόκολλα!!!!καλα σούπερ??????????
Λουκουμακι μου ομορφο, οτιδηποτε εχει σχεση με γιαουρτι ειναι απλα εξερετικο!!!!!!!
καλά όχι οτι τρελαίνομαι για το γιαούρτι, αλλά αυτό ήταν καλό!!!!Quote:
Λουκουμακι μου ομορφο, οτιδηποτε εχει σχεση με γιαουρτι ειναι απλα εξερετικο!!!!!!!
καλημερα!! δεν σας εγκατελειψα κοριτσαρες μου !!!Quote:
Απλα τις τελευταιες μερες δεν μπαινατε καθολου στο τοπικ,
αντε να εγραφε καποιος κατι καινουριο 1-2 φορες τη μερα,οποτε
δεν εγραφα κ εγω... Αφου επιστρεψατε,επανερχομαι κ εγω δρυμιτερη!!!
καλημερα παιδακια μου...το κοτοπουλο που εφτιαξε η loukouloukou απαιχτο....βαρυστομαχιασαμε αλλα σημερα οκ....το γιαουρτι δεν μου πετυχε την δευτερη φορα οπως την πρωτη αλλα οκ..εσεις τι κανετε?αδερφη καλα?
καλα μπουμπουκακι μου!!!! εδώ γραφείο!!!!!!!!!έχω κάτι εισητήρια για cinema. 6 για την ακρίβεια. πάμε τα μικρά?Quote:
καλημερα παιδακια μου...το κοτοπουλο που εφτιαξε η loukouloukou απαιχτο....βαρυστομαχιασαμε αλλα σημερα οκ....το γιαουρτι δεν μου πετυχε την δευτερη φορα οπως την πρωτη αλλα οκ..εσεις τι κανετε?αδερφη καλα?
γαματο το τικερακι αν και έβαλες λίμπρες..χαχαχαχαχαχQuote: