ΑΧΑ Ο ΛΑΠΑΤΣΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!!!!!
οταν εκανα εγω το χειρουργειο ( πτυχωση) ηταν βοηθος του Σκρεκα
αυτον ειδα την πρωτη φορα που εκλεισα ραντεβου
και με χειρουργησαν μαζι με το Σκρεκα
αλλα μετα εχασα τα ιχνη του
πολυ καλος μου φανηκε παντος
Printable View
ΑΧΑ Ο ΛΑΠΑΤΣΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!!!!!
οταν εκανα εγω το χειρουργειο ( πτυχωση) ηταν βοηθος του Σκρεκα
αυτον ειδα την πρωτη φορα που εκλεισα ραντεβου
και με χειρουργησαν μαζι με το Σκρεκα
αλλα μετα εχασα τα ιχνη του
πολυ καλος μου φανηκε παντος
α εχω και το κινητο του χε χε
καλησπερα κοριτσια θα ηθελα και εγω να κανω την πτυχωση αλλα εχω αποριες για το μετα, θα ηθελα την βοηθεια σας και μερικες συμβουλες! οπως για παραδειγμα, διαβασα στο σαιτ του Κ.Σκρεκα οτι εχει εμετους και πονο , ειναι αληθεια αυτο και αν ναι ποσο καιρο κραταει?? ευχαριστω πολυ! Κατερινα απο κερκυρα ειμαι φιλη της μιτσοκολο!
κατερινα ,,,ουτε ιχνος πονου εχει,ουτε ενοχληση
και ταση για εμετο το πρωτο 24 ωρο
αντε και λιγο μετα
λιγο φαρμακο και ολα οκ
σε 24 ωρες εισαι σπιτι περδικι
αν την κανεις παρασκευη ,,τη Δευτερα ανετα δουλεια,γραφειου
geovent1, σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα. Είμαι 35 χρονών και τα τελευταία οχτώ χρόνια είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!! Μετά από δύο εγκυμοσύνες (στην πρώτη πήρα 26 και μετά από δύο χρόνια στη δεύτερη 22, που όμως δεν πρόλαβα να χάσω όλα τα 26 της πρώτης) έχω φτάσει σε ένα σημείο να μην αντέχω να αντικρίσω τον εαυτό στον καθρέφτη. Δεν ήμουν πάντα έτσι. Τα κιλά μου ήταν 58-60. Όμως από όταν παντρεύτηκα και μετά πήρα 4-5 μαζεμένα. ʼλλαξα συνήθειες. Το γυμναστήριο από κάθε μέρα έγινε 3 φορές την εβδομάδα και άρχισα να τσιμπολογάω και το βράδυ γιατί ο άντρας μου το βράδυ θέλει φαγητό. Δεν λέω πως φταίει αυτός. Εγώ φταίω που δεν μπορούσα να συγκρατήσω το στόμα μου κλειστό. Όμως δεν μπορώ άλλο. Προσπάθησα πολλές φορές με διαιτολόγους, κρέμες μασάζ όλα τα έχω κάνει. Όμως ποτέ δεν κατάφερα να φτάσω στα κιλά που ήμουν πριν ή έστω να πλησιάσω λίγο, με αποτέλεσμα κάθε φορά να απογοητεύομαι, να κουράζομαι και να τα παρατάω. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα και καμιά συμπαράσταση από το σπίτι. Γιατί δεν μπορεί ο ένας να τρώει γιαούρτι και ο άλλος πίτες, πίτσες κτλ. Τώρα πια δεν μπορώ άλλο. Εκτός αυτού, ένα άλλο πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκω εύκολα ρούχα εδώ στην Κέρκυρα μόνο στα MARKS AND SPENSER και τον Ιούλιο θα γίνω νονά και πως θα ντυθώ? Δεν ξέρω για τα 95 κιλά που είμαι εγώ η γαστρική πτύχωση είναι ιδανική ή αν πρέπει να κάνω αφαίρεση. Όπως και να έχει και τα δύο είναι δαπανηρά. Γι' αυτό ρωτάω αν κάποιος από εσάς που διαβάζετε, έχει κάνει πτύχωση πριν από 2 ή 3 χρόνια θα ήθελα να μάθω, είναι στα κιλά το ίδιο ή έχει πάρει βάρος ή του έχουν φύγει τα ράμματα? Γιατί διάβασα και κάτι τέτοιο. Για την αφαίρεση δεν ρωτάω γιατί το έκανε μια φίλη μου ακριβώς πριν δύο μήνες και έχει χάσει 22 κιλά!!! και είναι πολύ καλά και πολύ κούκλα. (Σωτηρία συνέχισε!!!!) Σας τρέλανα ε? Όμως είμαι πολύ αγχωτικό άτομο και πριν αποφασίσω κάτι, θέλω να ξέρω τα υπέρ και τα κατά. Περιμένω απαντήσεις. Ευχαριστώ και πολλά φιλιά
η γραμματεασ του γιατρου σε 5 μηνες εχασε 28 κιλα
δεν βιαζεται
η αλιθεια ειναι οτι η πτυχωση ειναι 2 χρονων ιστορια...δεν υπαρχουν μακροχρονια στοιχεια
φαινεται οτι εχει μια αποκλιση 5-10 τα εκατο απο τη sleeve
αλλα δεν ειναι εκει το θεμα
το θεμα ειναι οτι το στομαχι μικραινει στα 120-150 cc και σε ενα χρονο ισωσ παει στα 250
το θεμα ειναι το μυαλο
αν δεν μικρυνει αυτο και ανθρωποι με sleeve εχασαν 60 κιλα και σε 2 χρονια πηραν 40
απλα σου δινει ενα γρηγορο αποτελεσμα και το κανει το πραγμα ενδιαφερον
το παν ειναι η διατροφη
και το κινητρο
και η αλληλουποστηριξη
στα 35 δεν νομιζω οτι υπαρχει ερωτημα αν θα κανει κανεις sleeve
αν γινει κατι στα 45?μετα τι?παρακαμψη που εγω δυσκολα θα τολμουσα και μονο σε αμεση απειλη υγειας...
αν βαλεις χερι στη μικροβιακη χλωριδα χμμμμμμ....δεν ειναι απλο
απλα ολα ειναι θεμα ζυγαριας, των πραγματων οχι των κιλων ,,το μη χειρον βελτιστον
η πτυχωση ειναι
αναστρεψιμη
επαναληψιμη
ευκολη
ανωδινη
απλη
νομιζω τοι πρεπει να ειναι πρωτη επιλογη ακομα και για αισθητικους λογους
οχι μονο σαν μερικους απο εμας σωτηρια για λογουσ υγειας
Quote:
[i] Κατερινα απο κερκυρα ειμαι φιλη της μιτσοκολο!
Να της δώσεις πολλούς χαιρετισμούς και πες της να μη μας ξεχνάει!!!!!
Οχι δηλ τωρα η τρελλοκερκυραία μου που θα γίνει μοντελάκι να μας ξεχάσει...
Φιλάκια πολλά
geovent1, καλησπέρα. Πόσο καιρό είναι που έχεις κάνει την πτύχωση?Την έκανες στον Σκρέκα?
rannia καλησπέρα. Εσύ πτύχωση έκανες? Πόσος καιρός έχει περάσει?
καλησπερα
εκανα πτυχωση στον ευαγγελισμο(Λαπατσανης) 8/42010
και ειμαι μειον 12-13 κιλα
μπραβο βρε παιδι μου!!! εγω ειμαι -7 μονο.... κλαψ.... λετε να μην πετυχε η δικη μου???????Quote:
Originally posted by geovent1
καλησπερα
εκανα πτυχωση στον ευαγγελισμο(Λαπατσανης) 8/42010
και ειμαι μειον 12-13 κιλα
Γιωργο (geovent1) σε εκανα add στο facebook!
Κατερινα... ειμαστε λιγο πολυ στην ιδια φαση - σε περασα 10 κιλα!!!
Εκανα πτυχωση για ολα αυτα που λεει ο Geovent1!!! αναστρεψιμοτητα κτλ... παω καλα αλλα ολοι εδω πρεπει να ξερετε οτι δεν γινονται θαυματα απο την μια μερα στην αλλη!
ειμαι στην 3η εβδομαδα... -7 κιλα, ψιλοτρωω τωρα... αλλα ακομα ζηλευω αυτα που τρωει ο αντρας μου!
νιωθω ομως ξεπρισμενη και συνεχιζω και οπως μου ειπε ο βοηθος του γιατρου... στην πτυχωση παιζει ρολο το μυαλο! αν θες να το χαλασεις μπορεις!!! αλλα η καθοδος σου δινει δυναμη... Για να δουμε λοιπον...
Δημητρα (37χρ. 99 κιλα)
Δημητρα
εγω γελαω με αυτα που τρωνε οι αλλοι
δεν ζηλευω
εγω θα τρωω οτι καλο και ακριβο ..χαχαχαχα
σολωμο,φιλετα,απο οτι καλυτερο κρεας,ψαρια,ελαφρια dressings,ψωμι που θα φτιαχνω στον αρτοπαρασκευαστη μου,
ολικης πολυσπορο,γενικα οτι ποιο εκλεκτο υπαρχει...
οχι φτηνοπραγματα...πιτσεσ σουβλακια,κοκορετσια,
χαχαχαχαχαχα.
εμενα θα ζηλευουν οχι εγω αλλους
αλλιως και να χανω κιλα θα με βρισκουν παλι αυτα
Καλό μήνα σε όλους και καλή δύναμη γιατί πραγματικά χρειάζεται. Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα με την πτύχωση. Αφού μικραίνει το στομάχι πως στην ευχή γίνεται να μπορείς να τρως μετά από κάποιο διάστημα περισσότερο. Δεν σου έρχεται να κάνεις εμετό? Και πως μπορεί από 150gr να χωρέσει 250gr? Φεύγουν τα ράμματα? Πείτε μου αν ξέρετε κάποιον που να το έχει κάνει και να έχει περάσει καιρός 1 ή δύο χρόνια. Μα τον ʼγιο Σπυρίδωνα που λέμε και μεις εδώ έχω χάσει το μπούσουλα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει επειγόντως να χάσω βάρος έστω και δέκα κιλά μέχρι τον Ιούλιο.
γεια σου κατερινα τωρα το ειδα το μηνυμα σου. ναι πτυχωση εκανα πριν 3 χρονια ακριβως. τελικα μπορω να πω τωρα οτι θα το ξαναεκανα αλλα αυτη την φορα την sleeve. σου συστηνω ανεπιφυλακτα να κανεις την πτυχωση με τον κυριο σκρεκα. μην κοιτας εμενα που πηρα λιγα κιλα απλα μου τυχαν και καποια προβληματα και ενω ετρωγα και ηθελα να κανω εμετο στην 5 μπουκια εγω συνεχιζα να γουρουνιαζω. καντη θα αλλαξει η ζωη σου στο λεει μια κεφαλλονιτισα