"αλλά που όρεξη"...........
καλά δεν έχει όρεξη να φας ?? δε μου έχει συμβεί ποτέ μόνο όταν είχα πάρει τα reductil...
Printable View
καλά δεν έχει όρεξη να φας ?? δε μου έχει συμβεί ποτέ μόνο όταν είχα πάρει τα reductil...
Κι όμως αλαλουμάκι. Δεν έχω όρεξη και για να είμαι πιο συγκεκριμένη τρώω μόνο όταν πεινάω. Μπορεί να κάθομαι σπίτι και να περνάρε οι ώρες και δεν μου έρχεται να πάω στην κουζίνα να φάω κάτι κι ας έχω όλα τα καλούδια. Βέβαια υπάρχουν και φορές που έχω μεγάλη όρεξη αλλά είναι λίγες.Quote:
Originally posted by alalumaki
Πάντως αυτό δεν είναι της στιγμής , ήρθε μετά από πόλύ δουλειά με τον εαυτό μου. Μετά το δεύτερο χρόνο της δίαιτας μου άρχισα να ακούω ουσιαστικά το σώμα μου. Γιατί έχω όρεξη δε σημαίνει απαραιτήτως πεινάω, μπορεί να σημαίνει έχω λιγούρα, βαριέμαι, ξεσπάω, ευχαριστιέμαι.
To έχεις δουλέψει αρκετά το θέμα, μπράβο σου έχεις βρει τις ισορροπίες σου... έκανες και γυμναστική μαζί ?
Εκανα αλλά λιγότερη από όσο θα ήθελα.
Γιατι συνήθως η δουλειά μου από μόνη της είχε κίνηση(καφετέριες, ψητοπωλεία) και με αφηνε πολυ κουρασμένη για να κάνω τακτικά. Πάντως έκανα τακτικά αθλητικό περπάτημα ( έντονο σχεδόν τροχάδην για περισσότερο από 50 λεπτά 3-4 φορές την εβδομάδα) και βάρη ( τα οποία έχω παρατήσει η χαζή).
Επειδη η απωλεια σου ειναι πολυ μεγαλη νομιζω πως πρεπει να βαλεις φωτο πριν-μετα να δουν παιδια που προσπαθουν χωρις επεμβαση οτι μπορουν να τα καταφερουν.Ειναι σπανιο να χανονται τοσα κιλα χωρις χειρουργιο κ μπραβο σου.Πρεπει να σε και πανω απο 1.70 αν κρινω απο το ΔΜΣ σου,αρα ηδη πρεπει να σε μια χαρα στα κιλα σου,αλλα ξερω ξερω θελεις να χασεις και τα τελευταια τα ατιμα:grin:!
Πρωι τιποτα(ξυπνησα αργα κ εφαγα νωρις μεσημεριανο) Μεσημερι αυγα στραπατσαδα με σαλατα(πολυ ωραια συνταγουλα,την ειχα ξεχασει)
Μετα εφτιαξα σπιτικο φρεντοτσινο(γαλα βρηκα το συμπυκνωμενο νουνου Νεα Γενια σε γυαλινο μπουκαλακι 3,6 υδατ. τα 100 γρ.,το αραιωνουμε κ με νερο αρα μικροτερη ποσοτητα,λιγοτεροι υδατ.Νομιζω απ'ολα τα γαλατα αυτο εχει τους λιγοτερους.)
Βραδυ θα φαω γιαουρτι με φρυγανια ή καμια σαλατιτσα...θα δω!
Αστερόπη έχω σκοπό να βάλω φωτογραφίες απλα η παλαιότερη που έχω είναι στα 90 κιλά πρόσωπο. Περιμένω τον πρωην μ που εχει κάποιες και απο τα 125 να μου στειλει αλλά με έχει γράψει (συνέχεια του το λέω). Αν θέλετε βαζω ότι έχω και μετά προσθέτω παλαιότερες.
Α οκ!Εμενα μ'αρεσει παρα πολυ να βλεπω τα πριν κ μετα γι'αυτο το λεω.Δειχνει τα αποτελεσματα των προσπαθειων μας!
Κι εμενα γι αυτο περιμενω τις φωτο , δεν εχει νοημα να δειξω πως πηγα απο τα 90 στα 70.
και εγω ετσι ειμαι πλεον. Εμαθα τη διαφορα της "κεφαλοπεινας", της διψας και της πραγματικης πεινας. Πλεον οταν παιρνω 2-3 κιλα ειναι πολυ ευκολα να τα ριξω σε 15 μερες περιπου, με λιγη προσοχη και παραπανω κινηση.Quote:
Originally posted by NubCake
Κι όμως αλαλουμάκι. Δεν έχω όρεξη και για να είμαι πιο συγκεκριμένη τρώω μόνο όταν πεινάω. Μπορεί να κάθομαι σπίτι και να περνάρε οι ώρες και δεν μου έρχεται να πάω στην κουζίνα να φάω κάτι κι ας έχω όλα τα καλούδια. Βέβαια υπάρχουν και φορές που έχω μεγάλη όρεξη αλλά είναι λίγες.Quote:
Originally posted by alalumaki
Πάντως αυτό δεν είναι της στιγμής , ήρθε μετά από πόλύ δουλειά με τον εαυτό μου. Μετά το δεύτερο χρόνο της δίαιτας μου άρχισα να ακούω ουσιαστικά το σώμα μου. Γιατί έχω όρεξη δε σημαίνει απαραιτήτως πεινάω, μπορεί να σημαίνει έχω λιγούρα, βαριέμαι, ξεσπάω, ευχαριστιέμαι.
Αλλα οντως, τωρα το καλοκαιρι αισθανομαι μπουκωμενη πολυ αν φαω και βαρυνω.
Ναι αυτη η κεφαλοπείνα με έφτασε στα 125.
Επίσης κάτι που ακόμα κάνω αγώνα να το ξεπεράσω 100%, αν υπάρχει το 100%, είναι αν όλα πάνε στραβα να μη στραβώνει και η διατροφή.
Δηλαδή επειδή π.χ έχω προβλήματα στη δουλειά, στη σχολή ή στα προσωπικα πρέπει να προσθέσω κι άλλο ένα (δηλαδη να παχύνω)?
Στη ιδια βαρκα και εγω, εφτασα 120 (απο 45-55 που ημουν πριν 10 χρονια και διαιτα αρχισα στα 110 οταν το πηρα στα σοβαρα), τωρα με ενοχλει το περισσιο δερμα που δεν ξερω τελικα αν απλα θα το αφησω η θα παρω το θαρρος να παω σε πλαστικο. Πολλα ακουω...
Κι εγω πολλά ακούω αλλά επειδη δεν εχω χρηματα για πλαστική δεν το σκέφτομαι. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ και έχω φτιάξει ενα πλάνο με σκοπό να το ξεκινησω γρήγορα, το οποιο περιλαμβανει: βάρη, push-ups και sit-ups, καθημερινη ενυδάτωση και τακτικό scrub και πολύ νερό. Ελπίζω να το πάρω ζεστά όπως και τη δίαιτα και πιστεύω θα βοηθήσει.. Θέλει και χρόνο βέβαια.
Ναι, μου ειπαν οτι το δερμα για να παρει τη τελικη του μορφη μετα απο μεγαλη αλλαγη, θελει μεχρι και 7 χρονια. Το οποιο... ισως και να ισχυει αν σκεφτω οτι η ουλη της σκωληκοειδίτιδας μου, εχει φτιαξει και σβησει καπως, αλλα εχουν περασει και 8 χρονια.
Έχω ακούσει κι εγώ για τα 7 χρόνια και δεν το θεωρώ απίθανο αλλά παίζουν ρόλο τόσοι παράγοντες (ηλικία, ελαστικότητα, άσκηση, ενυδάτωση - εξωτερική αλλά και πίνοντας νερό, πόσο καιρό υπήρξες παχύσαρκος-η) που δυστυχώς δεν μπορείς να προβλέψεις. Και είναι πραγματικά αδικία μετά από τόσο κόπο να χαθεί το περιττό βάρος να δημιουργείται αυτό το νέο πρόβλημα.
Τεσπα...
27/7/12
12.30: 1 κομματάκι λουκάνικο, 1 ντομάτα, 1 κομματάκι χοιρινό
15.00: καφέ σκέτο
17.00: 180 γρ. Χοιρινό ψητό, ντοματοσαλάτα, 1 σ.κ φέτα
19.00: 1 πράσινο μήλο, 1 ποτήρι γάλα
23.00: 1 μπολάκι παγωτό sweet and balance
Υ.Γ Τα κορίτσια που τρώνε παγωτό sweet and balance έχετε παρατηρήσεις τίποτε περίεργο? Από τη μέρα που άρχισα να το τρώω δεν έχω χάσει γραμμάριο. Βέβαια μπορεί να είναι τυχαίο και απλά να κόλλησα.
Σημερα
Πρωι κρεμα καραμελε s&b
Μεσημερι Τσιπουρα+σαλατα
Βραδυ γιαυρτι ή σαλατα μαλλον.
Nubcake και γω νομιζω πως κολλαει λιγο το παγωτο,αρα δεν ειναι για καθε μερα και επισης οχι μεγαλη ποσοτητα.Oμως δεν ειναι μονο το παγωτο γενικα τα γλυκαντικα μας ψιλοκολλανε,οταν τρωω καθαρα χωρις κανενα γλυκο χανω πιο γρηγορα,ποιος αντεχει ομως χωρις γλυκο?Εγω προσωπικα δε μπορω:tumble:!