Αχαχαχαχ ενταξη τοτε!! :p
Printable View
Αχαχαχαχ ενταξη τοτε!! :p
γεια!!!!!! είμαι Αθήνα και δεν εχω ουτε ευκολη προσβαση στο ιντερνετ ουτε κινητο!!!!!!!! λοιπον οποιοσ θελει να με βρει να παρει στο 6983180643 ((ειναι καρτοκινητο που αγορασα για αυτεσ τις μερες που θα μαι εδω) Τεταρτη θα δω τον γιατρο κατα τις 4. Ανυπομωνω να σας δω!!!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy :
Δεν σας προλαβαίνω...μια μέρα έλειψα!!!!!!!Λοιπόν ανυπομονώ για το αυριανό καφεδάκι!!!!Για να γίνουμε πολλές!!!Κατερινάκι θα σε πάρω τηλ. μετά...ελπίζω να το σηκώσεις.....επίσης δεν έχω καταλάβει τι ώρα ακριβώς και που ακριβώς!!!!!
Ρε κορίτσια που έχετε κάνει γαστροσκόπηση????δεν βρίσκω ραντέβου πριν τον Ιούνιο....επίσης θέλω να την κάνω με μέθυ και δεν ξέρω αν το καλύπτει το ΙΚΑ....όπως μου είπαν ακόμα και την βιοψία την πληρώνεις και καταθέτεις την απόδειξη στο ΙΚΑ χωρίς να ξέρεις πόσα θα πάρεις πίσω και πότε....πολύ με ταλαιπωρεί αυτή η γαστροσκόπηση!!!!!
Καλημέρα κοριτσια καλα να περασετε στο καφεδακι σας , μακαρι να μπορουσα να ανεβω και εγω αθηνα να έρθω αλλα θα δουλεύω.....
Βγάλτε μια φωτογραφια όλες μαζί και ποτσαρετε την ........ τι λέτε??????
Καλημέρα , σήμερα έφαγα πρώτο μου πρωινό , σκράμπλ , περίπου 10 κουτ. του γλυκού και πήγε μια χαρά. Το μεσημέρι θα φτιάξω αλεσμένο με μοσχάρι κολοκυθάκια καρότα κρεμμύδι, ελπίζω να μην μου πέσει βαρύ !! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!
Το ράμμα έκλεισε, εχθές έβγαλα την γάζα και το άφησα να πάρει αέρα και τελικά έκλεισε, ούτε το βράδυ έβγαλε αίμα.
-wow- ένα ξενοδοχείο που είναι ακριβώς απέναντι από το νοσοκομείο είναι το Athinais Hotel αλλά δεν ξέρω τιμές, δεν χάνεις τίποτα να πάρεις να μάθεις, μπορείς να το κλείσεις και από ταξ. πρακτ. από εκεί και πιστεύω θα σου έρθει πιο φθηνά .
Μακάρι να είμαι "στα πόδια μου" αύριο και να μπορέσω να έρθω για καφέ (ακόμα ζαλίζομαι) , το θέλω πάρα πολύ.
Marymary περαστικα σου και καλη δυναμη
απο οτι ειδα αρχισες τα αλεσμενα αντε θα παρεις τα απανω σου
θα δυναμωσεις
κοριτσια δυστυχως εγω δεν θα τα καταφερω να ερθω τη τεταρτη
οποτε ελπιζω σε καποια αλλη συναντηση να μου ειναι πιο ευκολο
ada μεθη δεν καλυπτει το ικα απο οτι ξερω χρεωνετε 60-80ε δεν ξερω τωρα τι παιζει με τις εξετασεις του ικα εμενα με ειχαν στειλει σε συβεβλημενο γιατρο εσυ που ψαχνεις?
νοσοκομεια η διαγνωστικα κεντρα?
αν παλι δεν βγαζεις ακρη παρε τηλ στο 184 και ζητα να σου πουν γιατρους που εχουν συμβαση με τον εοπυ
καλεσε μετα και ρωτα τους αν την κανουν και πως
εγω με μεθη την εκανα στο ερρικος ντιναν μεσα σε περιπου 15 μερς.δες αν ειναι ακομα συμβεβλημενοι.
Marymary πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με το άτιμο ράμμα που σε ταλαιπώρησε. Η γνώμη μου είναι ότι επειδή είσαι ακόμα αδύναμη να μην έρθεις αύριο στη συνάντηση γιατί θα ταλαιπωρηθείς πολύ. Η ζαλάδα που έχεις είναι αναμενόμενη, κι εγώ τις πρώτες 20 μέρες είχα έντονη ζαλάδα και αδυναμία. Κάθε μέρα που περνάει όμως θα νοιώθεις καλύτερα και πιο δυνατή. Θα ήθελα πολύ να συναντήσω κι εσένα και την Καλλιόπη, αλλά δε χανόμαστε, θα το κανονίσουμε άλλη στιγμή που θα μπορείτε.
ada να πας εδώ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Γ. Σισίνη 1 & Παπαδιαμαντοπούλου 16
115 28 Ιλίσσια
Τηλ: 210 72 53 961
εγώ εδώ την έκανα με μέθη μέσω ΙΚΑ και με την συμμετοχή μου, μου κόστισε 8.5 ευρώ. Είχα πάει αρχές Φλεβάρη. Πάρε τηλ. για να επιβεβαιώσεις και να κλείσεις ραντεβού. Σε έλα τα άλλα που ήταν συμβεβλημένα μέσω ΙΚΑ είχα πάρει τηλ και χρέωναν την μέθη από 25 έως και 60 ευρώ, ήταν το μόνο από την λίστα που μου είχαν δώσει που δεν χρέωνε μέθη .
Κορίτσια δεν βλέπω να έρχομαι αύριο, καλά πήγε σήμερα πρώτη μέρα με αλεσμένα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα , αλλά ακόμα είμαι σε κατάσταση κούρασης και ζάλης, ξέρω ότι καταλαβαίνετε και δεν θα με παρεξηγήσετε . Την επόμενη φορά θα είμαι εκεί σίγουρα.
Καλησπέρα τι κάνετε?
Αυριο θα παω στο ιπποκράτειο ισως είμαι τυχερός και κάνω εισαγωγή αύριο. Αν οχι σίγουρα τις επόμενες ημέρες.
μπραβο μικε τελεια.αντε τελειωνει η αναμονη.
Μπράβο Grizzly, μακάρι να σου κάνουν εισαγωγή αύριο. Καλή επιτυχία και εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Με το καλό grizzly , να πάνε όλα όπως το εύχεσαι, κράτα μας ενήμερους !!!