Originally Posted by
blackbird
Λοιπόν θα το πω γιατί θα σκάσω. Είναι η ανωνυμία εδώ αν και πάλι φοβάμαι.
Μιλάμε για την ξαδέρφη μου. Είναι έγγυος. Η μητέρα της είναι ο πιο κακός άνθρωπος που ξέρω. Ο μπαμπάς της δεν την θέλει καν. Ήταν εξωτερικό, ήρθε, την έστειλαν στη γιαγιά μου και αυτός είπε πως δεν έχει πια κόρη. Την άφησαν εκεί, δεν την στηρίζουν οικονομικά και ψυχολογικά. Η ξαδέρφη μου έχει μια δύσκολη διαταραχή προσωπικότητας. Και μένα μου επιτέθηκε σωματικά στο παρελθόν και γενικά πολλές επιθέσεις χωρίς λόγο. Πάντα την στήριζα ώσπου έφτασα στο αμήν. Την μπλόκαρα. 3 χρόνια δεν μιλούσαμε. Ήρθε (από το εξωτερικό - την συντηρούσε ο μπαμπάς της, τώρα την ξέγραψε τελείως) και μετά από ένα μήνα πήγα να την δω γιατί την λυπόμουν. Και χάρηκε γιατί ένιωσε αποδοχή, πως δεν της κρατάω κακία. Μόνο η μητέρα μου την τρέχει στους γιατρούς και τώρα κι' εγώ. Δεν έχει γονείς ουσιαστικά. Κι' αυτή διαλυμένη είναι και πάντα ήταν δυστυχισμένη.
Όταν συνέβαινε γολγοθάς στο σπίτι μου με τον αδερφό μου ποτέ οι δικοί μου δεν καλέσανε την δίωξη. Τώρα μιλάμε για κάτι έξω από το σπίτι μας και για μια εγγυμονούσα που κι' αυτή έτοιμη είναι να καταρρεύσει και αν γίνει αυτό θα χάσει και το μωρό.
Απλά κουράστηκα. Δεν αντέχω να ζω άλλο. Αυτή την στιγμή τρέμω και το μόνο που θέλω είναι να ησυχάσω. Πήγα για τρέξιμο και άρχισα να κλαίω, με κοιτούσαν και οι γείτονες.