kai εσι αμελι μ να σαι καλα οπως σημερα π διαβασα στο θρεντ σου οτι ειδες πιο ψυχραιμα τα πραγματα με τη μητερα σου:)
Printable View
kai εσι αμελι μ να σαι καλα οπως σημερα π διαβασα στο θρεντ σου οτι ειδες πιο ψυχραιμα τα πραγματα με τη μητερα σου:)
ναι ολγακι μου,με την μητερα μου τα πηγαμε αρκετα καλα σημερα.
απλα η αδερφη μου δεν ειναι καλα και επεσα παλι...
το εχω γραψει και στο θεμα μου,στη διπολικη.
καλημερα..
τον τελευταιο δεκαπενθημερο νιωθω πολυ ομορφα εχω βρει τις ισορροπιες μ,δεν με πιανουν κρισεις πανικου,δεν σκεφτομαι το αλκοολ,παω στο γραφειο με ευχαριστηση,βγαινω για καφε,κανω βολτες,ακομη και μονη στο σπιτι περναω ομορφα,τα παω καλα με την οικογενεια μ ,με τους λιγους φιλους μ,εκοψα τα αγχολυτικα και ζω γενικα μετα απο πολυ καιρο ομορφες στιγμες.
ομως φοβαμαι ολη αυτη την χαρα...
ειχα ξεσυνηθησει να περναω ομορφα?
φοβαμαι μην παει κατι στραβα?
αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον εγω να αισθανομαι ομορφα?
δεν ξερω.......................
kaλημερα!
χαιρομαι πολυ για εσενα!εριξα το πρωτο μου χαμογελο για σημερα διαβαζοντας σε!
ειναι μια σκεψη που κανω και εγω αυτη δηλαδη να ειμαι καλα και να ανησυχω που ειμαι!
μαλλον ετσι μαθαμε και τωρα το διαοφρετικο,αυτο που ερχεται να σπασει την συναισθηματικη μας ρουτινα το φοβομαστε οχι για αυτο καθ\'αυτο αλλα για το γεγονος οτι ειναι κατι καινουριο,κατι νεο κατι αγνωστο..μετα απο τοσο καιρο εγω ξεχασα..
Μπράβο Όλγα!Εύχομαι όχι μόνο να συνηθίσεις στη χαρά,αλλά και να αποτινάξεις κάθε σου ενδόμυχο φόβο.Σιγά σιγά θα γίνει κι αυτό.;)
σας ευχαριστω κοριτσια:)
Ολγακι,Quote:
Originally posted by olgaki82
καλημερα..
τον τελευταιο δεκαπενθημερο νιωθω πολυ ομορφα εχω βρει τις ισορροπιες μ,δεν με πιανουν κρισεις πανικου,δεν σκεφτομαι το αλκοολ,παω στο γραφειο με ευχαριστηση,βγαινω για καφε,κανω βολτες,ακομη και μονη στο σπιτι περναω ομορφα,τα παω καλα με την οικογενεια μ ,με τους λιγους φιλους μ,εκοψα τα αγχολυτικα και ζω γενικα μετα απο πολυ καιρο ομορφες στιγμες.
καταπληκτικα νεα:)! Μπραβο σου! Τα καταφερνεις πολυ καλα κ σιγουρα εχεις κανει δουλεια ειτε το συνειδητοποιεις ειτε οχι. Δεν ερχονται τυχαια ολα αυτα, ολες αυτες οι αλλαγες!
Συνηθως νομιζω πώς οι αλλαγες, το διαφορετικο απο τα δικα μας προτερα συνηθισμενα βιωματα, μας τρομαζει. Ακομα κι αν προκειται για πιο ομορφα πραγματα, συναισθηματα. Ισως μη εχοντας συνηθισει κ εξοικειωθει με τετοια συναισθηματα, να φοβομαστε γι αυτα.
Εγω ευχομαι να τα νιωθεις συχνα κ να αφηνεσαι σ αυτα:)
na σαι καλα σοφια μ να ισως ηρθε η ωρα να αφεθω χωρις φοβο...
ισως:) μπορει να εισαι σε φαση διερευνητικη, γνωριμιας με το συναισθημα:)
αν και αποφευγω να κανω quote το κανω για σενα :) καταφερνεις σιγα σιγα τον σκοπο σου και σκεφτεσαι γιατι τον καταφερνεις;να το ρουφηξεις ως και την τελευταια σταγονα.οχι μονο τον πονο αλλα και την χαρα.σημερα πραγματικα αρκετα ατομα εχουν πολυ θετικα συναισθηματα παρολο που ειναι φθινοπωρο.πολυ χαιρομαι :)Quote:
καλημερα..
ολγα μου,
μεσα απο την πονεμενη μου ψυχη,σου ευχομαι ολοψυχα κοριτσι μου να συνεχισεις να νιωθεις τοσο ομορφα.
εμνευστη και αμελι σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τα ομορφα λογια σας:)
ολγακι μην φοβασαι απολυτως τιποτα !Quote:
καλημερα..
αυτο το αισθημα ειναι ανεμενομενο σε καθε ανθρωπο που αλλαζει τον τροπο ζωης του οπως εσυ η οποιοσδηποτε ....
ειναι μια απολυτα φυσιολογικη διεγερση ενος μηχανισμου που ανθισταται στις αλλαγες και τεινει να διατηρησει σταθερη την συμπεριφορα μας .
Οταν θα περασει λιγος χρονος ακομα , ο ιδιος αυτος μηχανισμος θα γινει προστατης της ευτυχιας σου και θα σε κραταει παντα κεφατη και ανοιχτη σε νεες παρεες και καταστασεις που θα σε γεμιζουν αισιοδοξια και χαρα ...
καλή σας μέρα και πάλι. χάθηκα κάποιο διάστημα, αλλά ήταν ένα διάστημα σχετικά γεμάτο από γεγονότα στη πλειοψηφία τους πολύ καλά. πήγα στη Λευκάδα στο πανελλήνιο συνέδριο των ΑΑ, πολλές ανταλλαγές απόψεων, χρήσιμες και μη αλλά και μόνο η κινητικότητα και η θέληση για να ακούσω καινούργια πράγματα μου ήταν αρκετά. γράφτηκα στο χορευτικό του δήμου μου για δύο φορές την εβδομάδα, βοηθάω κάποιο μέλος φίλος που πλησιάζει να κλείσει χρόνο και νιώθω περήφανος στο βαθμό που συντελώ στην ανάρρωση του. δεν αισθάνομαι καμμία τύψη ή ενοχή στο να νιώθω περήφανος για ότι καταφέρνω ακόμα και για ότι προσπαθώ ασχέτως αποτελέσματος. τουλάχιστον δεν μιζεριάζω μέσα στο τέλμα μιας συχνά βολικής απραξίας, αυτολύπης και χαμηλής αυτοεκτίμησης. πορεύομαι όπως και όσο μπορώ σε αυτό που λέγεται ζωή και καθημερινότητα, προσπαθώντας πάντα να πετάω πινελιές αισιοδοξίας εδώ και εκεί μέσα στη σκέψη και στη μέρα μου. φιλάκια σε όλους. ολγάκι πόσο μετράς τώρα;
καλημερα αριστειδη!!
πολυ ομορφα τα νεα σου..
κλεινω στις 3 νοεμβρη 3μηνες!!περναει ο καιρος:):)