ποιο αρχιδακι...να ξερει οτι αν το μαθω...και μπορει να το μαθω καποτε την πουλεψε.
Printable View
ποιο αρχιδακι...να ξερει οτι αν το μαθω...και μπορει να το μαθω καποτε την πουλεψε.
κρινο ο κιπ ειπε οτι πενρει σωστα τα φαρμακα του οπως ειπε οτι κοιματε και σαν πουλακι.
πως κοιματε που απο της 1 μεχρι τα ξηεμροματα εγραφε εδω μεσα?
πυστευα οτι μεσα στην παραζαλη του και στην υποτροπη του οτι εκοψε τα φαρμακα.εξαλου απο μονος ειπε οτι τα μειωσε.
συγνωμη και εγω Νικο αν σε πιεσα με τα φαρμακα.οτι μπορουσα εκανα να για να νιωσεις καλυτερα ψυχουλα μου.
ειδες που σε αγαπαμε ολοι μας?μακαρι να αγαπουσαν εστω και δυκτιακα και αλλους ανθρωπους.
χερομαι που εισαι και καλυτερα.
μπορει να ειναι και πολλα δεν ξερω...
πανικουλα κοιμoμουν ολη μερα:P
πολυ υπνο τις τελευταιες μερες...δεν ειμαι ακομα συγκεντρωμενος καλα ωστε να ασχοληθω με αλλα...δεν βγαινω εξω...οποτε υπνος...υπνος...υπνος:))))
καλο σου κανει ο υπνος.καλος ηρθες κιπακο μας.
το ηξερα οτι εισουν δυνατος και οτι δεν θα κωλονες ....
Παιδιά σας καληνυχτώ, έχω διάβασμα για κάτι μαθήματα που κάνω και το έχω αφήσει, με περιμενει ξενύχτι:(((
Κeep, γερά έτσι;
Θα τα ξαναπούμε, φιλιά σε όλους!
αντε καλο διαβασμα ανωνυμη:)
νασαι καλα:)
Αχ θα προτιμούσα να κάτσω εδώ να τα λέγαμε:) Βαριέμαι τώρα να διαβάσω:(
Αλλά πως θα τα πω στο μάθημα αν δε τα διαβάσω εγώ; Ρεζίλι θα γίνω:)
Αύριο πάλι!:)
Ωχ διδασκαλια ε?
Πακετο σε καταλαβαινω:)
εισαι σιγουρη οτι τα διαβασες καλα και τα καταλαβες ?Quote:
Originally posted by Sofia
Συγγνωμη Πανο, ήθελα να σε ρωτήσω κατι....Quote:
Originally posted by πανος12345
θα σου απαντησω κατεξαιρεση γιατι δεν θελω να σε αδικησω...
το καταλαβαινω οτι τα φαρμακα λυνουν την γλωσσα οπως σε καποιους αλλους το κανει το χοροτο η το αλκοολ και το οπιο...
δεχομαι εγω για λογαριασμο του κιπ οτι αυτα που εγραψες δεν ησουν εσυ αλλα τα χαπια η η αρρωστεια που τα αφησε στο ηλεκτρονικο χαρτι
αυτο ισως που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι εγω δεν αγαπαω ουτε εσενα ουτε τον κιπ παραπανω απο την αληθεια...
γιατι σε παρακαλω μην χρησιμοποιεις αυτη τη φτηνη δικαιολογια για το να ερθει ο κιπ εκει αλλα να παρεις το παιδι σου σημερα το βραδι , παρασκευη ειναι , τα σχολεια ανοιγουν την δευτερα και αφου συνενοηθητε για τις λεπτομερεις με τον κιπ αν μπορει δηαλδη να σε [σας] φιλοξενησει καπου η αν οχι αν μπορει να το κανει καποιος αλλος απο εδω μεσα στην Αθηνα
Λεφτα δεν εχω πια γιατι αν ειχα θα σου εστελνα οσα χρειαζεστε και για τα εισειτηρια και για τα ξενοδοχεια σας!
Γιατι η φιλοξενια που μου εδωσαν στην παιδικη ηλικια καποιοι Κρητικοι στα Χανια , πριν απο 40 ολοκληρα χρονια μοιαζει στην ψυχη μου σαν να εγινε χθες και σημερα δεν ξερω καν αν υπαρχουν για να τους την ανταποδιδα βοηθωντας εσενα το παιδι σου και τον κιπ να βγειτε απο το ιντερνετ και να κοιταξετε καταματα την πραγματικοτητα....
Γιατι αυτο πανικουλα σκοπευουν να κανουν και τα χαπια με αλλο φυσικα τροπο....
Γιατι αυτο το θαυμασιο εργαλειο επικοινωνιας, πανω απο ολα εχει την δυναμικη να φτιανει πραγματικα βαθειες φιλιες και να λυνει με την δυναμη της αγαπης, , που ειναι τυφλη γιατι βγαινει απο την ψυχη μας , ομορφες πραγματικα οικογενειες , εκει που τα φαρμακα και η κοινωνια απετυχαν να το κανουν...
Η δικη μου ενσταση μονο ειναι οτι οταν δυο ψυχικα ασθενεις ανθρωποι , βρισκονται ο ενας απεναντι στον αλλον ισως αθελα τους να μην μπορουν να ξεπερασουν καποια τυπικα εμποδια οπως πχ τα χρηματα για το ταξιδι , το σχολειο των παιδιων , γιαυτο παρακαλω οσους μεχρι σημερα νομιζουν οτι τους βοηθησα καπου με τις συμβουλες μου ας κανουν καποια χειρονομια σαν αν την κενανα απεναντι μου αν πργματικα η πανικουλα και ο κιπ νοιωθουν την αναγκη να δουν ο ενας τον αλλον και να γνωριστουν μεταξυ τους γοατι αυτο θακανει καλο και στο παιδι της που θα δει οτι η μαμα του ειναι επιτελους ευτυχισμενη με καποιο κυριο που επικοινωνουν μαζι ισως απο πριν ακομα γεννηθει...
Οταν προτεινεις ολα αυτα που γραφεις, εδω, τα σκεφτεσαι δευτερη φορα?????????
Ε καλα δεν παντρευτηκαμε κιολας πανο με την πανικουλα...εχουμε μια αμοιβαια συμπαθεια...μπορει να μη καρποφορησει:)
Μπορει να με δει και να τρομαξει lol.
εσωκλειστος στο σπιτι χμμμμμμμμμμμ δεν ειναι και ασχημα...ηρεμια του νου...
παω να ριξω λιγο υπνο ακομη:p
δεν εισαι καθολου αχρηστη..Quote:
Originally posted by panikoula
ρε αν φηγουμε οι γονεις μου θα τρελλαθουνε΄/ειναι πολυ αυστηρος ο πατερας μου.αν δεν υπηραχνα τωρα θα ειμουν στο καραβι για τον κιπ.φοβαμε.θα πον τρελαθηκε αυτη εφυγε πηε το παιδι στο λεμο της.γα,ησεμε κολογερε.εε .εσυ φτε μ
εξαλου δεν τον εχω δει ρεαλ μπορει να μην μαρεσει εωτερικα.σορρυ.ειμαι αχρηστη
απλα εισαι αγχωμενη ...
το ξερει αυτο και ο κιπ και ολοι οσοι παρακολουθουν αυτο το φορουμ και εχουν διαβασει εστω και ενα βιβλιο ψυχολογιας αυτο του λυκειου...
ακνεις δεν θα μπορει να σου πει γιατι δεν σου αρεσε ο κιπ αφου ομως δωσεις εικονα απο την πραγματικοτητα σε ενα εικονικο προφιλ διαδικτυου που σε εκανε να βγαλεις την δυναμη που σου λειπει για να αντιμετωπισεις τα δικα σου προβληματα...γραφεις οτι ο πατερας συ ειναι αυστηρος ...
πες του πατερα ενας αρρωστος ανθρωπος εχει ανακγη για παρεα και ειμη η μονη που θα μπορουσε να τον ηρεμησει γιατι γνωριστηκαμε στο διαδικτυο και ειναι φιλος μου!
δεν ξερω αν μου κανει για αντρας μου , θα το μαθω μονο αν τον δω απο κοντα....
αυτη την στιγμη , το μονο που νοιωθω ειναι οτι εχει την ανγκη μου και θελω να παω εκει κοντα του σαν φιλη μονο ..
ειναι 830 μμ στην Γαλλια ..κανω σημερα υπερωριες ....γιατι αξιζει τον κοπο...
στην Κρητη εμαθα για πρωτη φορα στην ζωη μου τι θα πει φιλοξενια ...
ηδη η πανικουλα , με οσα εχει γραψει σε διαφορα ποστ σημερα , με επεισε οτι υπαρχει ακομα ελπιδα στο νησι του Ψηλοριτη , να ζουν γυναικες που να αξιζει να αγαπησεις ...
καλο βραδυ σε ολους !