θεοφανια δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο πως ειναι κολλημενος μαζι σου .... δηλαδη τοσο πολυ πια να ασχολειται μαζι σου....
Printable View
θεοφανια δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο πως ειναι κολλημενος μαζι σου .... δηλαδη τοσο πολυ πια να ασχολειται μαζι σου....
Όχι...μιλάς με τους χρήστες του φόρουμ που δνε σε έχουν μάθει ακόμη και κανά δυο μέλη που δεν σου κάνουν τη χάρη να πέσουν στο επίπεδο σου για το καλό του φόρουμ, (σοφία, γουρντ), και άλλους δυο που με μισούν γιατί τους έχω απαξιώσει και τους χάλασε, (πάνο, νατ).Quote:
Originally posted by krino
με τους χρηστες του φορουμ,
εσυ?
Α, ξέχασα και τη λίμπερ που μπάινει που και που και σου τα χώνει...
χεχεχε ναι βεβαιαααααααα,
ιδιως μετα το χθεσινο της ρεσιταλ....
:D
κρινο για να σταματησεις να εχεις αυτη την απορια,ολοι σε εχουν βρισει .... μην χαλιεσαι αδικα ....Quote:
ρε συ κηπ,
ειμαι σιγουρος,
οτι υπαρχουν αρκετοι χρηστες εδω μεσα που με βριζουν εδω και χρονια.
Η θεοφανια δεν θα ηταν εξαιρεση,
ουτε αλλωστε εχω προβλημα.
Οπως λες αλλωστε εχω δωσει και δικαιωμα.
Και εσυ να με εχεις βρισει, θα το καταλαβω, δεν πειραζει ανθρωπινο ειναι.
Με ενοχλει ομως ρε συ κηπ,
να σου λεω ρε συ με βριζεις?
και να μου λες οχι, οταν την προηγουμενη μερα μου πεταγες σε αλλους καντηλια.
Ε δεν μου αρεσει να με δουλευουν πως το λενε?
και επειδη πρεπει να παω για υπνο να ξερεις ενα πραγμα κρινο.το οτι μερικες φορες δεν μιλαμε και σε ΑΦΗΝΟΥΜΕ να σουλατσαρεις και να βγαζεις τον εγωισμο σου και την ειρωνια σου ειναι επειδη ειναι επιλογη μας.την αλλη φορα που θα ξεσπαθωσεις να το θυμασαι.καλη συνεχεια απο μενα και ελπιζω να βγηκε κατι δημιουργικο απο ολο αυτο.φιλακια
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Όχι...μιλάς με τους χρήστες του φόρουμ που δνε σε έχουν μάθει ακόμη και κανά δυο μέλη που δεν σου κάνουν τη χάρη να πέσουν στο επίπεδο σου για το καλό του φόρουμ, (σοφία, γουρντ), και άλλους δυο που με μισούν γιατί τους έχω απαξιώσει και τους χάλασε, (πάνο, νατ).Quote:
με τους χρηστες του φορουμ,
εσυ?
Α, ξέχασα και τη λίμπερ που μπάινει που και που και σου τα χώνει...
ακου να σου εξηγησω κατι.
Εγω εδω μεσα δεν μπαινω για να μιλησω γενικα και αοριστα.
Δεν μπαινω για να πιασω φιλιες, δεν μπαινω για να κανω πιτσι πιτσι, δεν με ενδιαφερει να ειμαι μελος η να εχω σχεση με φατριες κλπ κλπ.
Αδιαφορω ποιος με μισει και ποιος με εκτιμα.
Δεν ειμαι για αυτο εδω.
Ο λογος που γραφω εδω μεσα, ειναι για να συνομιλω με τους χρηστες που εχουν θεματα να συζητησουν.
Επετρεψε μου να σου πω οτι για τα δικα μου μετρα και σταθμα, εχω βοηθησει οπως και οπου μπορουσα και σε αυτο το επιεπδο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Ελπιζω να καλυφθηκαν οι σχετικες αποριες.
Quote:
Originally posted by Empneustns
κρινο για να σταματησεις να εχεις αυτη την απορια,ολοι σε εχουν βρισει .... μην χαλιεσαι αδικα ....
καλα δεν στροφαρεις καθολου ρε ανθρωπε?
ποσες φορες πρεπει να το πω,
οτι μου ειναι αδιαφορο ποσοι με εχουν βρισει?
πες μου ενα λογο που πρεπει να με ενδιαφερει κατι τετοιο να σου απαντησω.
τέλος και σε αυτό το θέμα.
αρκετά.