Originally Posted by
Sofia
Θεοφανια,
στην αρχη -με την αλλαγη της μορφης του φορουμ που εμεις οι παλιοτεροι εδω ειδαμε, σκεφτηκα οτι η θετικη ανατροφοδοτηση δεν ειναι κ τοσο καλη ιδεα. Δεν εχω καταληξει ακομα αν ειναι καλη ιδεα ή δεν ειναι...Απο την αλλη σκεφτηκα πώς οπως υπάρχει μια κακη ανατροφοδοτηση (βλεπε μπαν) ισως να ναι λογικο να υπάρχει αντιποδας (rep points). Οπως real life περιπου....δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο ομως. Ολα ειναι υποκειμενικα ετσι κ αλλιως. Κι εγω που τωρα εχω πολλα ρεπ ποιντς μπορει μεθαυριο να χω τα λιγοτερα σε σχεση με αλλους. Κ μπορει κατι να λεει αυτο στη φαση που ειμαι, μπορει κ οχι...(στο μετρο του δυνατου γιατι ας μην ξεχναμε πως μιλαμε για ενα φορουμ κ τπτ παραπανω).
Απο την αλλη στην επικοινωνια μας, ανεξαρτητα απο rep points και οτιδηποτε σχετικο, ολοι θα βγαλουμε το προσωπο μας -και εδω- κι ας μην βλεπομαστε. Μονο που το προσωπο μας, εχει αλλα πολλα απο πισω κ πολλες διαστασεις δλδ. Ολα αληθινα τα βρισκω κι ολα κατι που εχουν να πουν (ειδικα στον ιδιο μας τον εαυτο). Ακομα κ ο τροπος που συγκρουομαστε, ο τροπος που βριζουμε, ο τροπος απαξιωνουμε (αν το κανουμε), ο τροπος που συμφωνουμε...ολα δειχνουν κατι. Κ πριν τα ρεπ ποιντς κ μετα....(ας πουμε εμενα παντα με σοκαρει το my arse ψυχη εχεις...). Ενταξει, ας δει ο καθενας τον εαυτο του πρωτα και πώς πεταει κακια στον αλλο και πότε. Απο την αλλη, νομιζω πώς αν πεταξεις κακεντρεχεια, ειναι πολυ πιθανον να την εισπραξεις. Οπως και ειναι πιθανον να ριξεις ενα χερι βοηθειας κ να στο δαγκωσουν. Οπως κ το να διαφωνισεις αλλα αυτο να εκληφθει ως κομπλεξισμος. Ολα παιζουν και εδω...