Αφου γραφουμε εδω γενικα ας γραψω και εγω μην ανοιγω στο αγχος ακινουριο θεμα!!! Σημερα λοιπον στην δουλεια μου με επειασε πολυ αγχος πιο πολυ απο της προηγουμενες ημερες φοβαμαι μην κανω καμια στραβη στην πορεια γιατι δεν θελω να δινω δικαιωματα!!
Printable View
Αφου γραφουμε εδω γενικα ας γραψω και εγω μην ανοιγω στο αγχος ακινουριο θεμα!!! Σημερα λοιπον στην δουλεια μου με επειασε πολυ αγχος πιο πολυ απο της προηγουμενες ημερες φοβαμαι μην κανω καμια στραβη στην πορεια γιατι δεν θελω να δινω δικαιωματα!!
Έτσι στα ξαφνικά σ' έπιασε αυτό το άγχος; Κι εγώ είχα πολύ άγχος όταν δούλευα κι ένας από τους λόγους ήταν να μην δίνω δικαιώματα που λες κι εσύ...
Καλά, αυτό το θέμα έχει γίνει ημερολόγιο...ξεκίνησε από τον θάνατο ενός γατιού (ακόμα στεναχωριέμαι όποτε το θυμάμαι, με τραυμάτισε και σκέφτομαι πως θ' αντέξω όταν φύγει κι ο γάτος που έχω τώρα) κι έκτοτε γράφονται όλα όσα με (μας) απασχολούν...
Δεν ειναι στα ξαφνικα Κυκνος χρονιο ειναι το προβλημα!! Απλος σημερα εγινε εντονοτερο!
Καλημέρα!
Cc, πήρα τ' αποτελέσματα, δεν τα είδε ακόμα ο γιατρός μου καθώς έπρεπε να φύγει για το εξωτερικό αλλά πάντως από το διαγνωστικό κέντρο δεν βρήκαν κάτι ανησυχητικό οπότε ηρεμούμε για καρκίνο, οκ! :)
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! ♥
Κυκνακι μου χαρηκα με τα ευχαριστα νεα, ελπιζω να ενιωσες και εσυ καλα και να σου πω οτι η εικονα πανω πανω με εκανε και γελασα παρα πολυ, σε ευχαριστω !
Συνεχιζουμε σταθερα στον αγωνα.
Καλημέρα cc μου! :)
Κι εγώ ηρέμησα κάπως αλλά θα ηρεμήσω εντελώς όταν γυρίσει ο γιατρός μου και τη δει κι αυτός...αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι μου έφυγε η ιδέα του όγκου... :) Είχα μιλήσει και με μια φίλη μου και μου είπε ότι αν είχα για τρία χρόνο όγκο όπως μου μπήκε στο μυαλό θα είχα πεθάνει κι ηρέμησα... :)
Άσχετο, τα ξημερώματα στις 5 είδα ένα φριχτό όνειρο: είχα βγει από το σπίτι με τη νυχτικιά, μιαν άσπρη (δεν έχω τέτοια νυχτικιά καν) και καθώς γύριζα συναντούσα συνέχεια εμπόδια, μέχρι κι ένα πτώμα βρήκα μπροστά μου μέσα σε κάτι καλαμιές κι οπισθοχώρησα κι εκείνη την ώρα ξύπνησα...τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;; Τρόμαξα πραγματικά πολύ...
Χαίρομαι που σου άρεσε η εικόνα με τον κόκκορα κι εγώ τη βρήκα πολύ αστεία! :D
Κυκνακι ολο το αγχος που μαζεψες και ο μισος αυγουστος το ενα μετα το αλλο, ε θα φερει και εφιαλτες. Ειδα μια ταινια που ελεγε η ψυχολογος οτι " οι εφιαλτες ειναι ενας τροπος να μιλησει το καταπιεσμενο ασυνειδητο" εγω θα πω προσπαθησε οσο αντεχεις να ανεβαζεις τετοιες εικονες και να θυμασαι τις πλευρες του εαυτου σου που ειναι χαρισματικες.
Ευχομαι να γινει συντομα το ραντεβου και να βγαλεις μια ακρη με επιτροπη,συστημα, υγεια μα πανω απο ολα να νιωσεις λιγο καλυτερα.
Νιώθω ακόμα τρομαγμένη κι εξαντλημένη σωματικά αλλά φοβάμαι να κοιμηθώ, τι να κάνω;
Τελικά πήρα ένα ηρεμιστικό και κοιμήθηκα ως τις 10 αλλά θα πάρω κι άλλο, εξακολουθώ να νιώθω άσχημα...
Κυκνε φοβάσαι να κοιμηθείς λογω των άσχημων ονείρων?τι ηρεμιστικό σε πιάνει για τον ύπνο?
Αςε την ένεση προς το παρών και προσπάθησε με άλλους τρόπους.π.χ πιο νωρίς ύπνο ,πιο νωρίς να σηκωνεσε,σπορ....το λεξο σε κοιμίζει αμέσως?
Νωρίς κοιμάμαι συνήθως, πόσο πιο νωρίς πια;
Το lexotanil θέλει κανένα μισάωρο κι αυτό το μισάωρο υποφέρω, γι' αυτό μιλάω για ένεση...εν τω μεταξύ παλιά υπέφερα πολύ συχνά από φόβο ότι κάποιος συγκεκριμένος "άνθρωπος" θα μου κάνει ξανά κακό γι' αυτό κι ο γιατρός που έβλεπα τότε μου έκανε μια δυο φορές ένεση aloperidin για να ηρεμήσω και πολύ μου άρεσε αυτό το φάρμακο...τώρα το έχω μόνο σε χάπι για τις περιπτώσεις που με πιάσει ξανά αυτή η κρίση...
@κυκνε εμένα το αλοπεριντιν ήταν το μακράν χειρότερο φάρμακο που έχω πάρει
@κυκνε πρόσεχε είναι υπουλο φάρμακο! Δε σου κάνω υποδείξεις απλά πρόσεχε
Το έχω πάρει σε πολύ μεγάλες δόσεις και με ξεκανε!
Υπνηλια σάλια αποβλσκωση ακαθοσια τρεμουλο και αρκετά άλλα
Καλημέρα, είναι κανείς εδώ;
Πέρασα πολύ δύσκολη νύχτα χθες καθώς ήμουν ολομόναχη και δεν νιώθω καλά... :(
καλημερα κυκνα.
γυρισε απο τις διακοπες η ψυχολογος σου? ξεκινησες τις συνεδριες σου?
σε εβλεπα πιο ηρεμη πριν φυγει.
Καλημέρα Remedy!
Ναι, γύρισε κι έκτοτε κάναμε δυο συνεδρίες αλλά όντως ήμουν πιο ήρεμη πριν φύγει και τώρα χρειάζομαι μερικές συνεδρίες ακόμα για να ξανανιώσω ασφαλής και να έρθω στα ίσια μου...μ' επηρέασε πολύ η απουσία της, έχω κι αυτή τη σπασμένη φλέβα που μου θυμίζει το νοσοκομείο με τον ορό πέρυσι, άστα να πάνε είμαι ψυχολογικά...με πονάει κιόλας...
Δεν κοιμήθηκα και καλά χθες, ξυπνούσα μέσα στη νύχτα και φοβόμουν ήρθε κι έδεσε το γλυκό! :(
καλησπερα κυκνα μου.
θα οφειλεται και στην απουσια αυτη, πιθανως. τωρα που ξαναρχιζετε θα νοιωσεις καλυτερα.
περαστικα για τις ενοχλησεις σου.
να εχεις ενα ηρεμο και ομορφο σαββατοκυριακο :)
Είναι κανείς εδώ να μου μιλήσει; Είμαι πάρα πολύ χάλια σωματικά και ψυχικά, νιώθω τρομερά κουρασμένη και χρειάζομαι μιαν αγκαλιά για ν' αφεθώ αλλά δεν έχω...
Έλα κυκνε καλησπέρα, τι επαθες?
Εχω αγχος αυτη την ωρα χωρις να συμβαινει κατι στα καλα καθουμενα ουφφφφ!!!
Καλημέρα!
Είναι κανείς εδώ να μιλήσω; Ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα...
Τι εγινε κυκνος??
Δεν ξέρω...απλώς ξύπνησα νιώθωντας αναστατωμένη και τώρα παρόλο που έχουν περάσει πολλές ώρες εξακολουθώ να νιώθω άγχος κι ένταση αλλά παράλληλα νιώθω και κούραση και θα ήθελα να κοιμηθώ για λίγο αλλά δεν μπορώ γιατί δεν νιώθω ασφαλής...πίνω καφέ για να ξυπνήσω, τι άλλο μπορώ να κάνω για να τονωθώ και να μείνω ξύπνια;
Κύκνε, βάλε τπτ γυμναστική στο youtube και άρχισε να χοροπηδάς στο σαλόνι. Θα σε τονώσει πολύ ψυχολογικά αλλά θα σε κουράσει κιόλας και θα ξεραθείς στον υπνο μετά
?κρυο (χλιαρο) μπανακι κανε!!
Τελικά δεν τα κατάφερα, είδα μόνο τη μία ταινία και κοιμήθηκα από τις 22:00...Ας ελπίσω σήμερα να είναι καλύτερη η μέρα και πιο ξεκούραστη...
Αν είναι κάποιος εδώ ας μου κάνει λίγη παρέα...
Είμαι σε φάση που περιμένω να δράσουν τα φάρμακα μου για να ηρεμήσω...αν στο μεταξύ είναι κανείς εδώ ας μου κάνει παρέα, δεν μπορώ να μένω ούτε για λίγο μόνη αυτή τη στιγμή...
Καλημέρα, είναι κανείς εδώ;
Θέλω να μιλήσω κάπου γιατί δεν νιώθω καλά χωρίς να ξέρω τι ακριβώς μου φταίει...ξέρω μόνο ότι ξύπνησα κακοδιάθετη...και βασικά δεν κοιμήθηκα πολύ καλά, ίσως να φταίει κι αυτό...χθες σε κάποια φάση ξύπνησα στις 3 τα ξημερώματα από την τηλεόραση (την είχα αφήσει ανοιχτή κι είχε αρχίσει η δέκατη εντολή που έδειχνε κάποιους που παρίσταναν τους αστυνομικούς για να βιάζουν κοπέλες και ξύπνησα από κάτι κλάματα από την τηλεόραση) και μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ γιατί με τάραξαν αυτά που έδειχνε...
Γεια σου Κυκνε!!
πετυχες και εσυ την εκπομπη...
Σαββατο σημερα! δεν πας μια βολτιτσα? στα μαγαζια? για εναν καφε μονη σου??
εγω το μεσημερι θα παω γυμναστηριο, θα λιωσω στο περπατημα και το βραδυ βολτιτσα με μια φιλη μου!