-
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ,
κατα αρχήν να καλως ορίσω το καινούριο φιλαράκι μας την foititria, να της ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου να έχει επιτυχία στην προσπάθειά της, γρήγορα να καμαρώνει για το καινούριο της σώμα και ότι χρειαστείς από διευκρινίσεις μη διστάσεις. Ρώτα.
Αστεράκι μου γλυκό, η πίτα η αλάδωτη 70γρ έχει 2,5 πόντους. Μπράβο σου για τις αντιστάσεις.
Τα νέα μου τώρα.... αααα δεν έχω νέα,
Βασικά δεν ζυγίστηκα το Σάββατο που ξεκίνησε η καινούρια εβδομάδα για εμένα ούτε και την Κυριακή το πρωί κι αυτό γιατί η ακατανόμαστη μου έφερε πολύ δυνατούς πόνους και πρήξιμο και πέρασα ένα Σ/Κ πολύ χάλια. Δεν είχα όρεξη για τίποτα, μες στα νεύρα, κατανάλωσα πολλά depon, κατάσκασα από τη ζέστη, ένα χάλι μαύρο. Οπότε νέα μέτρηση για μένα το ερχόμενο Σάββατο. Καλύτερα για να δω και μεγαλύτερη απώλεια για να το πανηγυρίσω. ʼντε αρκετό καιρό ξαπόστασε το τρενάκι μου στο σταθμό των 69,5 κιλών. Καιρός να κουνηθεί λιγάκι.
-
Καλημέρα και από μενα! :)
Όλοι καλά?
Λοιπόν μου φαίνεται ότι αντί να χαλαρώνουμε στη δουλειά, φορτσάρουμε περισσότερο... Αμάν, τα νεύρα μου! Με έχουν πρήξει! :(
Για μένα το κλείσιμο της εβδομάδας δεν ήταν και ιδιαίτερα καλό μιας και την Κυριακή στο χωριό έφαγα παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Η κυρία ακατανόμαστη επισκέφτηκε και μένα (σιγά μην με άφηνε...!)
Υποθέτω επομένως ότι αύριο η ζυγαριά δεν θα με χαρίσει.... :(
Όχι και τπτ άλλο, είχα αρχίσει να φορτσάρω! ;)
Εύχομαι Αμαλίτσα μου το τρενάκι σου όχι μόνο να ξεκολλήσει αλλά να τερματίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται!
Σίγουρα η ζυγαριά σου θα δείξει μεγαλύτερη απώλεια την επόμενη εβδομάδα και θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί!
Το αδεσποτάκι έχει πάει διακοπές? Την έχουμε χάσει! όπως και τον αγαπητό p_k!
Τί κάνετε βρε παιδιά??????????????? :)
Όλα καλά κατά τα άλλα....
Περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία τις διακοπές μου!
άντε, 3 και σήμερα για την μεγάλη μέρα φυγής!
Χαλκιδική σου έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
-
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑ,
πω πω το διαλύσαμε το μαγαζάκι μας.
Έχουμε πάρει όλοι τις ρούγες και τις παραλίες
Αστεράκι μου, πρόσεξε τώρα που θα πας διακοπές να κολυμπάς πολύ. Το κολύμπι κάνει θαύματα.
Η Χαλκιδική είναι υπέροχη. Έχω κάνει πολλές φορές διακοπές και τα έχω γυρίσει και τα δύο πόδια.
Όσο για τη ζυγαριά.... τι να πω το αποφεύγω όταν έχω επίσκεψη της κυρίας ακατανόμαστης. Ειδικά τις πρώτες δύο μέρες με έχει δείξει μέχρι και 2 κιλά περισσότερο.Μιλάμε για πολύυυυ πρήξιμο.
Ευτυχώς όμως γρήγορα επανέρχεται.
-
Παιδιά καλημέρα.
Αποφάσισα και γω να δοκιμάσω να μετράω πόντους μιας και μου φαίνεται καλή επιλογή το μέτρημα πόντων. Θα δείξει...
Διάβασα αρκετά, αλλά θα χρειαστώ λίγο την βοήθειά σας..
Καταρχήν υπολογίζω ότι θα πρέπει καθημερινά να καταναλώνω 22 πόντους (ύψος 1,65, βάρος 84), σωστά?
Παρακάτω παραθέτω και ένα ημερήσιο πρόγραμμα για να μου πείτε αν τα μετράω σωστά:
Πρωί
Καφές με 1 κουταλάκι ζάχαρη και γάλα: 1π
2 παξιμαδάκια λαδιού: 2π
30 γρ. μυζήθρα άπαχη:1π
ακτινίδιο 0
Μεσημέρι
Μπάμπιες λαδερές 4π
μυζήθρα 2π
Ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί 4π
μισό ποτηράκι μίλκο 1π
Για πείτε για πείτε
σωστά μετράω ή να ξαναδιαβάσω?
-
Καλημέρες και από εμένα!!!!!! :)
Φυσικά και δεν το διαλύσαμε το μαγαζάκι! εδώ είμαστε! μας έχει φάει η δουλειά!!! :(
Λοιπόν, σήμερα ζυγίστηκα παίδες! Το αποτέλεσμα είναι -900 γρ. φτάσαμε αισίως τα 80.4!!!!
Αχ αχ, είμαι πολύ χαρούμενη! :) :)
Τις διακοπές τις φοβάμαι να πω την αλήθεια Αμαλίτσα μου... Χαλαρώνω και όποιον πάρει ο χάρος :D
Κολύμπι ε? Τί να κάνω που ο φίλος μου είναι της στεριάς...! Δεν κολυμπάμε, πλατσουρίζουμε και κάνουμε κανα δυο μακροβούτια και μετά λιώνουμε στον ήλιο... Θα κοιτάξω να το αλλάξω φέτος!!!! :)
Πού είσαι εσύ? Δεν μπαίνεις καθόλου μέσα?
άντε να ζυγιστείς την άλλη εβδομάδα και να ακούσουμε τα ευχάριστα!
Lidal καλώς μας ήρθες στην παρεούλα μας! Θα τσεκάρω τα τεφτέρια μου γιατί από όλα αυτά που μου λές για ένα είμαι σίγουρη... ότι το ερωτηματολόγιο θα σου δώσει τους σωστούς πόντους. Τσέκαρέ το στο τόπικ weight watchers points. Αν κρίνω από μένα που είμαι 1.63 και όταν ξεκίνησα ήμουν 87 κιλά μάλλον καλά τα λες! εγώ δικαιούμαι 21 πόντους. Τσέκαρέ το και σε λίγο επανέρχομαι με τον υπολογισμό των πόντων σου!
p_k τι να πω... πάλι μου την έκανες χθες!!! πως πήγε το ζύγισμα σου σήμερα?
Το αδεσποτάκι μου, τί κάνει? πως πάει η διατροφή σου? Πότε πας διακοπές?
Σας φιλώ και επανέρχομαι!!!!!!!! ;)
Φιλάκια πολλά!!!!!!! :)
-
Καλησπέρα!
asteraki, πολλά πολλά συγχαρητήρια για τη νέα απώλεια!!!
ʼντε και πλησιάζει η ώρα που η ζυγαριά θα δείξει αριθμό με αρχικό ψηφίο το 7!
Τέλεια!
Καλά πήγα κι εγώ, συνεχίζω να διατηρούμαι στα σωστά κιλά.
79,8 έδειξε η ζυγαριά, -100 γρ. σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
lidal, σου εύχομαι καλή επιτυχία στη προσπάθειά σου!
Θα τα πούμε και αργότερα! :)
-
λοιπόν, το ένα κουταλάκι του γλυκού ζαχαρη δεν έχει πόντους. στο γάλα, αν έβαλες πολύ και ήταν εβαπορέ καλά έκανες κατά τη γνώμη μου και έβαλες 1 πόντο.
Τα παξιμάδια λαδιού να τα υπολογίσεις 3π. Τα υπολογίζω σχεδόν όσο και τα κουλουράκια βουτήρου γιατί ώς γνωστόν είναι ολίγον τι παραπάνω λιπαρά!
Στη μυζήθρα συμφωνώ για τον 1π του πρωινού. το μεσημέρι την υπολόγισες 2π άρα υποθέτω πως ήταν μεγαλύτερη ποσότητα. τα 100γρ έχουν 2π (η άπαχη!)
Οι μπάμιες νερόβραστες έχουν 0π άρα θα υπολογίσεις μόνο το λάδι που σου αντιστοιχεί. Οι ντομάτες και όλα τα λαχανικά δεν έχουν πόντους. ʼρα αν στην κατσαρόλα έβαλες 2 κουταλιές της σούπας και φάγατε 2 άτομα τότε σου αντιστοιχούν 3 π.
Το τόστ είναι οκ με 4π. Το μίλκο να το αποφεύγεις γιατί ναι μεν είναι ωραίο αλλά σου προσθέτει παραπάνω πόντους και δεν είναι και πολύ υγιεινό! Για ασφάλεια υπολόγισέ το στους 2 πόντους. εγώ προσωπικά είμαι και λίγο υπερβολική στην μέτρηση γιατί έτσι δεν έχω περιθώριο να ξεφύγω!
Ελπίζω να σε βοήθησα λιγουλάκι!
Πάω τώρα λίγο γιατί ο καλός ο προϊστάμενός μου με ζητά απεγνωσμένα! :)
Θα ξανάρθω!!!!!! (αυτό ναι, ήταν απειλή!!!! :) :D )
-
Αστεράκι ευχαριστώ για την βοήθεια. Ανέτρεξα σε παλιά συζήτηση και βρήκα ότι πρέπει να καταναλώνω 20 π και όχι 22. ʼρα το παξιμαδάκι λαδιού θα πρέπει να το κάνω πέρα...
1 μικρό (φαντάσου στο μέγεθος του σπιρτόκουτου) να το υπολογίζω 1,5 π?
Συμφωνώ για το μίλκο αλλά το πίνω το βράδυ με το τσιγαράκι μου (μόλις κοιμηθούν τα παιδιά και ηρεμήσω) και αυτό φαντάσου το σε ποτηράκι του κρασιού (οπότε το βάζω ένα πόντο..)
Στις μπάμιες τώρα έβαλα καταλάθος αρκετό λαδάκι γι' αυτό τις υπολόγισα 4π.
Θα με βοηθάς να μετράω μέχρι να πάρω το κολάϊ??
σ' ευχαριστώ πολύ!
-
λογικά γίνεται το εξής με τα κουλουράκια. τα 2 μικρά έχουν 2π. αλλά επειδή είναι λαδιού θα τα υπολόγιζα 3π. Δεν είναι και κανείς από τους γνώστες της κατάστασης εδώ να βοηθήσει! :)
Εννοείται και θα σε βοηθάμε όλοι μέχρι να τα συνηθίσεις. Εξάλλου και εγώ από εδώ ξεκίνησα να μαθαίνω να μετράω και πάλι υπάρχουν φορές που μπερδεύομαι αρκετά! :P
Βλέπω έχεις να χάσεις 16 κιλά ακόμη, να φτάσεις δηλαδή τα 64? (αχ, τα ξεχνάω τα μαθηματικά μου όσο περνάει ο καιρός! :) )
όλα καλά θα πάνε με την διατροφή αυτή δεν θα σου λείπει τπτ! Δεν χρειάζεται να κόψεις τελείως τα κουλουράκια ή ότι άλλο σου αρέσει αλλά σκέψου ότι καλό είνια να μην τα τρως καθημερινά γιατί σου στερούν πόντους από μια μεγάαααααααλη σαλάτα με του κόσμου την πρασινάδα!!! εμείς και οι γελάδες ένα πράγμα... :D
p_k σε ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια και ένα μέρος της συνολικής επιτυχίας σου ανήκει δικαιωματικά. Δεν ξαναλέω τους λόγους γιατί έχω καταντήσει γραφική!!!! ;)
συγχαρητήρια και σε σένα γιατί καταφέρνεις και συντηρείσαι με μεγάλη επιτυχία! έχασες και τα 100 γρ της προηγούμενης εβδομάδας! :) όταν θα τελειώσουμε όλοι θα ανέβουμε θεσσαλονίκη και θα το κάψουμε με ψητά στον βαρδάρη! γιάμι γιάμι! :)
Η κυρία Αμαλία πάλι με κάιρο μας σύνδεσε!!!!!!! :) :D
Τί άλλα νέα?
-
Αστεράκι
τώρα που σε βρήκα θα σε ταράξω!
Δύο ερωτήσεις:
Μια μερίδα σπανακόρυζο 6 π και
Ένα μεγάλο μπιφτέκι 200 γρ ζυμωμένο με ψωμί: 6π
Σωστά ή όχι?
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ
ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
ΕΝΔ 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΠΑΧΟ ΜΕ ΦΡΟΥΤΟ
-
SORRY ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ
2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ
ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ 2 ΤΕΜ. 5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΓΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ?
ΕΠΙΣΗΣ ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 250 ΓΡ. 71 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ?
SORRY ΡΩΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
-
να πω τα εξής. ο πιο ασφαλής τρόπος να μετράμε τους πόντους από ότι έχω καταλάβει είναι να ξέρουμε τί έχουμε βάλει μέσα στο φαγητό που θα φάμε ώστε να το μοιράσουμε δια τις μερίδες που είναι το φαγητό. Δηλαδή για την lidal έχουμε: το σπανακόρυζο αν εξαιρέσεις το σπανάκι που δεν έχει πόντους έχει ρύζι και λάδι. εγώ θα υπολόγιζα αν έχει πολύ ρύζι 6π ενώ με λιγότερο ρύζι 5π. Το μπιφτέκι είναι οκ στους 6 πόντους.
Για την geo ισχύουν: γάλα πλήρες 1 ποτήρι με 3 κουτ σούπας δημητριακά(απλά όχι αυτά με το μέλι) 3π
γιαούρτι με φρούτα 1π (άπαχο)
για τα μπιφτέκια γαλοπούλας οι 5 πόντοι είναι οκ.
Παίδες, αν έχω υπολογίσει κάτι παραπάνω το λέτε ε?
Για το παγωμένο τσάι το έτοιμο της lipton επειδή το πίνω και εγώ αρκετά συχνά βάζω 1π στο 1ποτήρι. νομίζω είναι καλά. υπολογίζεις μόνο την ζάχαρη. τα υπόλοιπα δεν έχουν πόντους.
Αυτά.... ελπίζω να βοήθησα!
Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια!
Φιλιά πολλά (Αμαλία η πολλή δουλειά είναι κολλητική μάλλον! :) με έχουν εξαντλήσει σήμερα! :) ) ;)
-
Ευχαριστω Αστεράκι, βλέπω τα πασ αρκετά καλά, σε ποσό διαστημα μεχρι τωρα εχεισ χασει αυτα τα κιλα ?
ηθέλα να σε ρωτησω απο κανενα παγωτάκι ή γλυκάκι τι κάνεισ ?
και πάλι σε ευχαριστω για την απαντηση σου
-
Ευχαριστώ πολύ αστεράκι για την πολύτιμη βοήθειά σου.
Ευχαριστώ και σένα p_K για το καλωσόρισμα και συγχαρητήρια για την αυτοπειθαρχία σου και το αποτέλεσμά σου.....
-
Δεν κάνει τίποτα!!!!!!! :)
Πολύ χαίρομαι που θα είμαστε μεγαλύτερη παρέα! ;)
Δεν χάνω πάνω από ένα κιλό την εβδομάδα... Ξεκίνησα 2 Ιουνίου 2009 και ζύγιζα 87 κιλά. Σήμερα έκλεισα 7 εβδομάδες και έχω χάσει 6 κιλά και 600 γραμμάρια. μια χαρά μου είναι!!! δεν έχω σκοπό να πιεστώ!
Τρώω τα πάντα! ΤΑ ΠΑΝΤΑ! τρώω και παγωτό και γλυκό όποτε το θέλω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φάει πολλά τηγανητά καθόλη την διάρκεια της διατροφής. Πάντως ειλικρινά δεν έχω περιοριστεί καθόλου! τα σουβλάκια δε, τα έχω τσακίσει! με πίτα αλάδωτη ντομάτα κέτσαπ και μουστάρδα! Πίτσα δεν έχω φάει καθόλου γιατί δεν έτυχε. και να σας πω, από την πρώτη μέρα της διατροφής αυτής έφαγα γλυκό! Χωρίς υπερβολή είναι ότι καλύτερο έχω κάνει ποτέ σε επίπεδο διατροφής! παλιά έκανα δίαιτα, τώρα κάνω διατροφή!! Δεν στερώ στον εαυτό μου τπτ το οποίο μετά λόγω έλλειψης θα το θέλω συνεχώς! ΤΙΠΟΤΑ!
Φιλάκια πολλά καλό κουράγιο και υπομονή! Μόνο αυτά χρειάζονται!
Α! και καλή διάθεση μην το ξεχνάμε αυτό!!! ;)
Φιλάκιαααααααα!!!!!!!!! :)
-
Ρε αστεράκι είσαι σπουδαία! Μπράβο απώλεια! Είμαι 83-84 κιλά από αρχές Ιούνη και έχω μείνει στάσιμη γιατί κάνω προγράμματα αυστηρά και σπάνε τα νεύρα μου και τα παρατάω......
κι έτσι είπα ας δοκιμάσω και αυτό το συστηματάκι....
Για να δούμε..
Αυτό μπορώ να το κάνω (έστω πιο χαλαρά) και στις διακοπές μου ακόμα χωρίς να στερούμαι και να πηγαίνω βάσει προγράμματος...
-
Αστεράκι
μου 'φτιαξες το κέφι με την απώλειά σου!
Αν είχα ξεκινήσει και γω μαζί σου αρχές Ιούνη θα το είχα σπάσει το 8άρι... Αλλά που μυαλό?
-
ΈΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!!!
έγραφα τόοοοοοοοση ώρα και με πέταξε έξω ο άτιμος!!!! θα τον φτιάξω εγώ!!! :)
Καταρχάς ότι δεν είμαι καθόλου σπουδαία. μάλλον πρακτική θα έλεγα! μην κολλάς θα ξεκινήσουμε μαζί!!!! πες πως τώρα ξεκινάμε μαζί! θα τα έχεις χάσει τα 3-4 κιλά μέχρι τέλη Αυγούστου!!! Μην εστιάζεις όμως στο πότε αλλά στο πως οκ? όποτε τα χάσουμε, δεν έχουμε και ραντεβού!!!!
ότι θέλεις θα είμαστε και θα είμαι εδώ για σενα!!!! κάνε την αρχή και να δεις τί ωραία που θα πάει! :)
ούτε που θα το καταλάβεις πώς θα τα χάσεις!!!! ;)
Είπαμε, στο τέλος για την επιτυχία μας θα ανέβουμε στον βαρδάρη για ψητά!!!! :)
Σε παρακαλώ, χαλάρωσε και δες το σαν μια νέα πρόκληση που κανείς δεν σε βιάζει να την αντιμετωπίσεις οκ? Όλοι εδώ θα είμαστε μαζί!!!
Ας πω και τι έφαγα σήμερα
1 μεγάλο πιάτο φασολάκια με μελιτζάνες (τα νεύρα μου με τα φασολάκια συνέχεια) 4π
70 γρ ψωμί 3.5π
50 γρ φέτα 3.5π
Σύνολο 11π
έχω ακόμη 10. θα φάω ένα τοστ με τυρί και τους άλλους 7 θα τους κρατήσω για τις διακοπες του σβκ!!!
σας φιλώ γλυκά πάω τσατ 'όποιος θέλει ας έρθει! :)
Φιλάκιααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
-
Καλημερούδια σας!
Τελικά χθες έφαγα 2 τόστ με λίγη τομάτα (!)
επομένως μείον 6 πόντοι και βάζω και 1π στην τομάτα που είχε λιγο λάδι άρα σύνολο 7π. Μου μένουν δηλαδή 3π!!!!
Τί κάνετε παίδες?? :)
Αύριο το απόγευμα την κάνω και εγώ για διακοπούλες! να πάω να κολυμπήσω, να χαλαρώσω και να γεμίσω μπαταρίες!!!! :)
Κατά τα άλλα, σήμερα έχω τρομερό πονοκέφαλο και πονάει λίγο το έντερό μου... Αυτά τα ριμαδοφασολάκια φταίνε το ξέρω! είπαμε να τα τρώμε 2 φορές την εβδομάδα αλλά η αγαπητή μαμά μου το παράκανε!!!! θα το βγάλω εγώ το περιβόλι της γιαγιάς καμια μέρα... όλα φασόλια μας φορτώνει, και διαφορετικών ειδών μάλιστα.... μπαρμπουνοφάσουλα, τσαουλιά και δεν συμμαζεύεται!!!! :)
Περιμένω νέα σας!!!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!!!! :) :)
-
Αστεράκι μου φωτεινό καλημέρα!
Με έχεις ξεσηκώσει με την αισιοδοξία σου!
Λοιπόν γράφω τους πόντους μου για χτες και συ διόρθωνέ με!
Καφές με ζάχαρη και γάλα: 1 π
3 παξιμαδάκια λαδιού μικρά: 3π
λίγο ανθότυρο: 2π
1 ακτινίδιο: 0
Μπάμιες λαδερές: 4π
Γιαούρτι με μέλι και καρύδια: 5π
2 φέτες τυρί τοστ: 2π
2 μπουκιές κοτόπουλο: 1π
λίγο μίλκο (μισό κρασοπότηρο, δυο γουλιές!): 1π
-
Συνεχίζω...........
Σύνολο λοιπόν: 19 πόντοι
Υπολόγισα ημερήσιους πόντους: 20
ε μου μένει κι ένας...δεν πεινούσα πολύ χτες
Καλά τα μέτρησα?
Αστεράκι μου μακάρι να μην τα παρατήσω στις διακοπές! Αυτός είναι ο μόνος φόβος μου... Μην παρασυρθώ και πω "δεν βαριέσαι από Σεπτέμβρη". Γιατί θα λείψω πολλές μέρες, από 8 έως 31 Αυγούστου και οι πειρασμοί Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική είναι πολλοί!
Βέβαια αυτή η δίαιτα δεν είναι περιοριστική, μπορείς να φας και το γλυκάκι σου, άσε που θα κολυμπάω κιόλας και θα κινούμαι περισσότερο..........
Αχ πέσμου κι άλλα να με φτιάξεις!
-
P_k είδα ότι είσαι online! Ήθελα να σου ξαναπώ ότι είσαι παράδειγμα προς μίμηση για μένα και ξανά μπράβο σου!
Για κοίτα λίγο τους πόντους μου τώρα που λείπει το αστεράκι να μου πεις και συ αν μετράω καλά!
-
lidal, καλημερα και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Απ' ό,τι είδα σωστοί είναι οι πόντοι σου, απλώς για μεγαλύτερη ακρίβεια γράφε και τις ποσότητες σε γραμμάρια.
Λες πχ. 1 γιαουρτάκι, πόσα γρ. είναι όμως;
Τι είδους γιαούρτι είναι; Πλήρες; 2%; άπαχο;
Για να υπολογιστούν οι πόντοι με ακρίβεια. :)
-
ναι σωστά..
το γιαούρτι ήταν 2% και 200 γρ. και μαζί με μία κουταλιά μέλι το υπολόγισα 3 πόντους.
Συν 2 πόντους για τα 5 καρύδια που έβαλα.
Σωστά?
-
οπ!
έχασα λίγο την μπάλα σήμερα!
τρέχω όλη μέρα σήμερα και ειλικρινά ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ!!!!!!! Ο βετεράνος του προγράμματος μίλησε και εγώ δεν έχω να συμπληρώσω άλλα!!!! ;)
Πολύ σωστή είσαι και συνέχισε έτσι! νομίζω 2,5 πόντους έχει το γιαούρτι με 1 κουτ του γλυκού μέλι! 1πόντο το γιαούρτι και 0.5 το μελι!
Μην μασάς lidal και όλα θα γίνουν! απλώς μην βιάζεσαι γιατί θα βάλεις τον εαυτό σου σε τρελή δοκιμασία! μην το σκέφτεσαι! Α! και μην κάνεις το τραγικό που κάνουν όλες (ονόματα δεν λέμε πρόσωπα δεν θίγουμε... :D ) να ζυγίζεσαι κάθε μέρα.... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να δεις πως πήγε. Μόνο την επίσημη μέρα ζυγίσματος! Να πίνεις και πολύ νερό (αυτό με συμβουλεύει συνέχεια ο p_k και έχει αποτέλεσμα!) :)
Είμαι στο τσατ, αν θέτε ελάτε.
Φιλάκια πολλά!!!!!!! :)
-
Αστεράκι..... αυτή τη μ.......... με το καθημερινό ζύγισμα, η αλήθεια είναι ότι την κάνω...
Αλλά θα προσπαθήσω να το αποφύγω γιατί έχω καταλάβει ότι απογοητεύομαι και μετά .......... τα γνωστά!
-
έτσι πρέπει! να μην απογοητεύεσαι!
Ούτε πως θα καταλάβεις πως πέρσε ο καιρός και έτσι μαγικά με μιας θα γίνεις μια πεταλουδίτσα! (μου αρέσουν πολύ οι πεταλουδίτσες εξ'ού και το παράδειγμα!)
Πάμε γεράααααααααααααααααααααα αααααααααααααααα με τσαμπουκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Αμαλία τί να σου πω....! Σε έχω χάσει! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!! Ετσι κάνουν? Μπράβο!
-
Πάμε πάλι από την αρχή... Με ξαναπέταξε και έχασα το original μήνυμα μου...! :)
Λοιπόν, είμαι πανέτοιμη για εξόρμηση! Ετοίμασα ρούχα (διαπίστωσα βασικές ελλείψεις αλλά μια φίλη έδωσε τις σωστές συμβουλές) και βαλίτσα με μαγιώ και τα λοιπά τσιμπράκαλα και είμαι έτοιμη να φύγω!!!!!!!!!
Πολύ χαίρομαι που αφήνω πίσω γραφείο και συναδέλφους (μην με πείτε κακιά... αυτοί όλοι μέρα ξύνονται και δεν τους νοιάζει τπτ εμένα γιατί να με νοιάζει??? :) ) Αποφάσισα να αποτοξινωθώ από οτιδήποτε και οποιονδήποτε μου χαλάει την διάθεση.... Μια εβδομάδα ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ! έχω όρεξη να κάνω πολλά μπάνια, να παίξω (όχι... μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό.. :D) και γενικώς να περάσω όσο πιο όμορφα γίνεται! θα προσπαθώ να μπαίνω να τα λέμε!!!!!!!!!!!!!! η αλήθεια είναι ότι ο καλός μου δεν έχει ζυγαριά οπότε θα αναγκαστώ να ζυγιστώ την άλλη εβδομάδα. Αν τα καταφέρω καλά θα ήταν!
Ας πούμε και τί έφαγα σήμερα:
2 μεγάλα γεμιστά και μια φέτα τυρί τόστ 6π
Μην με ρωτήσετε γιατί μόνον αυτά... Δεν έχω ιδέα! Σίγουρα θα φάω και κάτι άλλο μέχρι το βράδυ. αν κατεβαίνει... ζεσταίνομαι και μου έχει κοπεί η όρεξη....
εσείς τι κάνετε?
Lidal?πως πας με την διατροφή? ελπίζω να πάνε όλα τέλεια για σένα γιατι βλέπω ότι πείσμωσες και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!!!!
Geo? τα βρήκες όλα για τους πόντους? δεν πιστεύω να έχουμε κανένα θέμα?? δεν έχεις πρόβλημα με γλυκά και παγωτά?? τρώς κανονικά ε?
p_k! ανεβαίνω αύριο και είμαι πολύ χαρούμενη! επιτέλους διακοπές!!! πήγες για μπανάκι σήμερα??
Αμαλία τί να πω... έχω αρχίσει να ανησυχώ!!!!!! τόοοοση πολλή δουλειά έχεις ακόμη?? δώσε ένα σημάδι ζωής!!!!!!!!!
Αυτά παιδάκια μου γλυκά!!!!!!!!!!!! Πρέπει να φύγω τώρα γιατί δέχομαι πιέσεις για πα΄ραδοση του υπολογιστή! (θέλει να παίξει η μανα μου! είναι ΚΑΙ της τεχνολογίας!!!!!!!!!! ) :D :D
θα μπω και πιο αργά ελπίζω να βρώ κάποιον από εσάς!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά !!!!!!! ;) :)
-
asteraki, καλά να περάσεις, να αποτοξινωθείς από τους ρυθμούς της καθημερινότητας!!!
Οι διακοπές είναι ο καλύτερος τρόπος για να φορτίζουμε τις μπαταρίες μας και να επανερχόμαστε στις υποχρεώσεις μας!!!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ λοιπόν! :)
Μόλις επέστρεψα από το μπάνιο και θα δω λίγη τηλεόραση!
Καληνύχτα!
Αύριο τα λέμε πάλι!
-
Μικρή ζωηρή lidal είδαν καλά τα ματάκια μου???????????????????
έφαγες 3 παξιμαδια λαδιού και τα υπολόγισες 3π???????????????????
στα 2 είπαμε 3π και στα 3 πάλι 3 θα βάλεις!!!!!!!!!!!!!!????????????????
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????? ??????????????!!!!!!!! εκτός και αν όντως είναι πολύ μικρά!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D
Κοίτα κακομοίρα μου να μη παραστρατήσεις στις διακοπές γιατί πάνω θα είμαι !!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ;)
Φιλάκια! Πωπω σήμερα δεν πρεπει να κοιμηθώ νωρίς! για να κοιμηθώ στο τρένο... να μην καταλάβω το ταξίδι...!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά ;)
Α! Να σας ενημερώσω ότι αύριο μεσημέρι φεύγω και περιμένω να ακούσω από όλους νέα!!!!!!!!!!!
π κ τί να λέμε τώρα............. ΘΑ ΛΙΩΣΩ ΣΑΝ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ στην ξαπλώστρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Σαν να με βλέπω......... χυμός, ψαθα και πετσέτα στο βότσαλο, βιβλίο και ήλιος.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νιώθω ΘΕΑ!!!!!!! Φιλάκια και συγγνώμη αν αναστατώνω όσους αργούν να πάνε διακοπές ακόμη αλλά δεν κρατιέμαι!!! Πόσο ανάγκη έχω να ξεκουραστώ......!!!! Τέρμα τα Χρύσα στο γραφείο....(έτσι με λένε) Από Αύγουστο τώρα....!!!!!! :)
Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!!!! ;)
Πάω τσατ να ξενυχτήσω.... αν θέτε ελάτε!!!!!!!!!!!!! :)
Τα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
-
πωπω πολλά φιλιά σας έστειλα.....
πρέπει να φυλάξω και μερικά.... για τις δύσκολες ώρες!!!!!!!!!!!!!!! :) :P
-
Βρε αστεράκι μου γλυκό, τώρα φεύγεις που σε χρειάζομαι?
Ποιός θα με τσεκάρει τώρα στο μέτρημα??
Πουλάκι μου βόρεια ανεβαίνεις? Και γω στις 8 Αυγούστου Χαλκιδική θα'μαι! Νοερά θα είσαι κοντά μου και θα με επαναφέρεις στην τάξη!
Λοιπόν γράφω τι έφαγα χτες... Τώρα όποιον τα βλέπει ας με διορθώνει:
3 παξιμαδάκια: 3π
60γρ ανθότυρο: 2π
Καρπούζι: 0π
Ένα μεγάλο μπιφτέκι με ντομάτα: 6π
στο σπίτι
ένα μικρό κομματάκι μπιφτέκι: 2π
Ένα τόστ με μία φέτα γαλοπούλα, 2 φέτες τυρί και λίγο βουτυράκι (υπερπαραγωγή!): 7π
Μισό ποτηράκι μίλκο: 1π
Για πείτε μου, είμαι σωστή?
-
θα είμαι μαζί σου! νοερά και θα σε βλέπω....!
κοίτα λοιπόν να μην κάνεις καμία ατασθαλία!!!!!!! ;)
για το τοστ βάλε 6π
όλα τα υπόλοιπα είναι οκ!
:)
Μια χαρα είσαι keep walking!!!!!!!! :) :P
-
Ευχαριστώ αστεράκι! Πότε φεύγεις για διακοπούλες?
Α ! Σκέφτομαι μέσα στο ΣΚ να κάνω μια μακαρονοφαγία (τρελαίνομαι για μακαρόνια). Θα βράσω μισό πακέτο (4π) θα τους βάλω μια κουταλιά βούτυρο (2), λίγο τριμμένο τυρί (2π) και θα το ευχαριστηθώ με σύνολο 8π!!!
Τι λες, να το κάνω? Και μέσα σ' αυτή τη μέρα θα φάω και τρία φρούτα που έχουν 0π!
-
να φας φρουτα όσα θες! και για μισό πόντο αν είναι πολλά δεν έγινε και τίποτα! φεύγω σήμερα στη μια και 30 ακριβώς!
φάε άφοβα όσα μακαρόνια νερόβραστα θες στο ένα γεύμα και μην σε νοιάζει! το έχω κάνει άπειρες φορές και λειτούργησε τέλεια!
Το βούτυρο τί το θές? δεν λέω ωραίο αλλά γιατί δεν φτιάχνεις μια σάλτσα ντομάτας με λίγο λάδι και με 3 π να είσαι χορτάτη μέχρι την άλλη μέρα??
θα τα ξαναπούμε και ότι θες ρώτα!
ΞΑΝΑΛΕΩ: ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????????????????????????????????????????
Φιλάκια πολλά!!! ;)
-
ναι θα βάλω και φρέσκια τριμμένη ντοματούλα μέσα 0π
Υπολογίζεις 3π το λίγο λαδάκι και 4π τα απεριόριστα μακαρόνια σωστά? Σύνολο 7π.
ʼντε αστεράκι καλές διακοπούλες! Καλά να περάσεις!
-
Λοιπόν γράφω τους χτεσινούς πόντους και αν μπει κανένας που έχει γνώση με τσεκάρει (τώρα που λείπει το αστεράκι):
3 παξιμαδάκια: 3π
λίγο ανθότυρο: 2π
καρπούζι: 0
σπανακόρυζο: 6π
2-3 τσίχλες: 1π
Γιαούρτι με μέλι και καρύδια: 5π
λίγο μίλκο: 1π
Σύνολο: 18π
Δεν πεινούσα παραπάνω για να συμπληρώσω τους 20π.
-
Και μία ερώτηση προς αυτούς που γνωρίζουν:
ένα τζιν τόνικ έχει 1,5π?
Σωστό ή λάθος?