βερονικα ειμαι μεγαλη!!! δειχνω λιγο μικροτερη αν κ οσο περνανε τα χρονια φαινονται τα ατιμα χιχιχ το μαρτη γινομαι 36! δε με λες κ μικρη ,η καθε ηλικια εχει τα καλα της παντως κ προσπαθω να το δεχτω οτι μεγαλωνω... :P
Printable View
βερονικα ειμαι μεγαλη!!! δειχνω λιγο μικροτερη αν κ οσο περνανε τα χρονια φαινονται τα ατιμα χιχιχ το μαρτη γινομαι 36! δε με λες κ μικρη ,η καθε ηλικια εχει τα καλα της παντως κ προσπαθω να το δεχτω οτι μεγαλωνω... :P
Quote:
Originally posted by Alina
Alina, επιμενω!
Μην μας δουλευεις κορίτσι μου 36 χρονων μεγαλη????????
Δλδ εγω στα 39 να ξεκινησω τα χαμομιλια???????????????
συνομιλικες ειμαστε :) 3 χρονακια διαφορα δεν ειναι τιποτα! παω να κοιμησω το μικρο μου, :* προς το παρον
Κουκλιαααα μου ζωγραφιστα!!!! Ολες ειστε μια και μια!!! Πραγματικα θεαματικες αλλαγες μπραβο σας (η να πω μας;;; Αχχαχαχαχχα)!!!
Δεν το πιστευω οτι επιτελους εβαλα φωτο με το τζιν πως ηταν πριν και πως ειμαι τωρα! Παντα οταν εμπαινα περσυ σε αυτο το τοπικ ελεγα που θα μου παει μια μεερααα θα βω και εγω!!!
Αντε και οσας δεν εχουμε τερματισει καλο δρομο να εχουμε!!!! Χωρις εμποδια του μυαλου!!!
Quote:
συνομιλικες ειμαστε :) 3 χρονακια διαφορα δεν ειναι τιποτα! παω να κοιμησω το μικρο μου, :* προς το παρον
....εγω παντως δεν ειμαι μεγαλη!!!!!
;);););););););)
Quote:
Originally posted by -wow-
Κουκλιαααα μου ζωγραφιστα!!!! Ολες ειστε μια και μια!!! Πραγματικα θεαματικες αλλαγες μπραβο σας (η να πω μας;;; Αχχαχαχαχχα)!!!
Δεν το πιστευω οτι επιτελους εβαλα φωτο με το τζιν πως ηταν πριν και πως ειμαι τωρα! Παντα οταν εμπαινα περσυ σε αυτο το τοπικ ελεγα που θα μου παει μια μεερααα θα βω και εγω!!!
Αντε και οσας δεν εχουμε τερματισει καλο δρομο να εχουμε!!!! Χωρις εμποδια του μυαλου!!!
με το καλο να φτασουμε στο στοχο μας.....
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Alina ειναι θεαματικοτατη η απολεια κιλων σου.
Πως εχασες τα κιλα αυτα και σε τι διαστημα;
Τώρα τι να πρωτοπω και σε ποια ??
Ναταλάκι και Άντα που με την καμμια δεν φαινονται τα κιλα που λετε !!!
Ιωαννα , εχεις πετυχει το ακατορθωτο !!! Απλα δεν υπαρχει !!!
Αλινα μια κουκλα και πριν , μια κουκλα κι ακομη περισσοτερο και μετα !!!
Πολλα πολλα συγχαρητηρια σε ολες σας .... Το αξιζετε ...
Ευχομαι να ειστε ετσι παντα γελαστες , χαρούμενες και υγιεις !!!!
marimari εχω κανει σληβ πριν ενα χρονο 3 μηνες.τα κιλα τα εχασα μεσα στους 9 μηνες κ απο τοτε ειμαι σταθερη με ενα δυο κιλα διαφορα πανω κατω
δωρακι μου εσυ καταφερες ακομα πρισσοτερα απο εμας ,εμεις ειχαμε μια σπουδαια βοηθεια ενω εσυ τα καταφερες με το σπαθι σου κ μονο,μπραβο σου κ παλι μπραβο σου!
Ω ρε φίλε τι αλλαγές είναι αυτές ??? Μπράβο ρε παιδιά :) ! Άντε να φτάσουμε και οι υπόλοιποι τους στόχους μας να βάλουμε κι εμείς τέτοιες φωτο :smilegrin::smilegrin:
alina .................εχω παθει πλακα ...........σε ξερω τοσο καιρο βλεπω τοσο καιρο φωτογραφιες αδυνατισμενη και δεν εχω ξαναδει φωτογραφιες του "πριν" και κυριολεκτικα τα εχω χασει .................. εισαι υπεροχη ακομα και τα μαλλια εκανα τη δικη τους διαφορα ........μπραβο κοριτσι μου και παλι μπραβο ............. εισαι υπεροχη , τα περι ηλικιας δεν θα τα σχολιασω γιατι εγω που μπηκα στα -αντα τι πρεπει δηλ, να δηλωνω υπεριληξ ;;; Μια χαρα μικρη κοπελα εισαι και μην ακουω βλακειες για μεγαλη γυνακα..οκ ;;;;
Αda μου συγχαρητηρια πολυ μεγαλη διαφορα και πολυ μεγαλη επιτυχια , αντε να παιρνουμε σειρα και εμεις τα καινουργια μανικακια ............. εισαι πραγματικα αγνωριστη ........εχουν αλλαξει ακομα και οι γωνιες στο προσωπο σου !! Μπραβο σου κοπελα μου ..........
Aggelloudaki δεν θα σου πω κατι στα εχω πει κατα καιρους μονο αυτο θα πω ............... ΕΣΥ ΜΑς ΟΔΗΓΕΙς ..............Εισαι το προτυπο μας ............... πραμγατικα εγω σε θαυμαζω.............. πως λενε τα μικρα κοριτσακι στις μαμαδες τους οτι θελουν να μοισουν στην κουκλα τους ,ε γω λεω σε ολους οτυς δικους μου θελω να μοιασω στο aggeloudaki ............. τα λογια ειναι περιττα................
γωγω μου νομιζα οτι τις ειχες δει στο φαις! χιχιχι σε ευχαριστω κ παλι παντως για τα καλα σου λογια
Μπραβο κοριτσια και ξαναματαμπραβο!!!!!!!!!!!!!
Εγω το παω κουτσα κουτσα!!!!!!!!!!!!;)
Καλη συνεχεια...
marimari μου θα τα χασεις και εσυ σιγα σιγα ............ δεν θα γλιτωσεις
Quote:
Originally posted by veronika
Quote:
Alina, επιμενω!
xaxaxaxa Alina/Κατερίνα...και εγώ στα 42 είμαι για τα θυμαράκια??? OEO!!!!!!!!!! είπαμε γοργόνες στο αιγαίο :D
"βερονικο" έλα και εσύ στην παρέα μας :D
εγώ όπως σας είπα και στο fb πρώτα να φτάσω σε ένα λογικό κιλό ρε παιδί μου και μετά να βάλω φωτό :D για τα παιδιά που δεν με ξέρουν δηλαδή γιατί η κατερίνα/alina, πόπη, ιωάννα, wow , alma κουλουρού με ξέρουν :D
"κατερινακο" μου είσαι πραγματικά μια κουκλίτσα τι ματια είναι αυτά παιδάκι μου? και γνώμη μου που στην είπα και στο fb ...μακρινέ τα μαλακια σου πάλι <3
Quote:
Quote:
Alina, επιμενω!
Αλινα μου κουκλα φτου φτου (το καρεδακι σου παει πολυ ) και γω τα 37 φετος και με ριχνει ψυχολογικα :thumbdown:
:thumbdown:
Παντως το θεμα ειναι να μεγαλωνουμε ομορφα και καλα και εσυ το εχεις καταφερει !!!!
ton76 ευχαριστω για τα καλα σου λογια :) μαλλον τελικα ειμαστε σε ηλικια που συμβαινουν αρκετες αλλαγες γιαυτο μας ενοχλει τοσο,το ειχα ξαναπαθει στα 25 μου κ μου περασε ευχομαι να περασει κ παλι κ απλα να ειναι αλλη μια αλλαγη στη ζωη μου. για τα μαλλακια θα προσπαθησω να τα μακρινω να ξαναγινουν καρεδακι εστω αλλα δεν ειναι ευκολο,η αληθεια ειναι τα κοντα δε θελουν περποιηση κ για εμενα τη τεμπελα ειναι μεγαλο ατου! θα το προσπαθησω ομως να τα μακρινω μου το ζηταει κ ο γιος μου ,ειναι το μεγαλο του παραπονο.χαιρεται που μικρινα! (ετσι μου λεει) αλλα στεναχωριεται για τα μαλλακια.
Καλε τι παθατε με τα 30+ ??? Τι να πούμε στα 40+ και λίγο πριν τα πρώτα -ηντα ??? . Μάλλον πρεπει ν αρχισω να ψαχνω ποιο ΚΑΠΗ ειναι καλύτερο . :wow:
δωρακι μου γλυκο η καθε ηλικια εχει τα καλα της κ τα κακα της,λογικα θα περασες κ εσυ τη κριση που περναω τωρα κ μαλλον θα περασω κ εγω ξανα σε μερικα χρονια οπως ισως εσυ.τουλαχιστον θα εχω ετοιμα τα καλα καπη! χιχιχ απο εσενα :P παντως αν κανουν καλη δουλεια παω κ απ τωρα! εξαλου δουλεια δε με βλεπω να βρισκω ασ με απασχολουν λιγο εκει :) απο τι ηλικιες λες να δεχονται?
Quote:
δωρακι μου γλυκο η καθε ηλικια εχει τα καλα της κ τα κακα της,λογικα θα περασες κ εσυ τη κριση που περναω τωρα κ μαλλον θα περασω κ εγω ξανα σε μερικα χρονια οπως ισως εσυ.τουλαχιστον θα εχω ετοιμα τα καλα καπη! χιχιχ απο εσενα :P παντως αν κανουν καλη δουλεια παω κ απ τωρα! εξαλου δουλεια δε με βλεπω να βρισκω ασ με απασχολουν λιγο εκει :) απο τι ηλικιες λες να δεχονται?
Kοριτσια μου καλημερα.
Τι ειναι αυτα που λετε??????
Ακου καπη!!!!! εχουμε πολλα πολλα χρονια μπροστα μας,
να χαρουμε τα νιατα μας, την ομορφια μας και................
...........................και τα φιδισια κορμια μας!
Quote:
Quote:
Kοριτσια μου καλημερα.
Τι ειναι αυτα που λετε??????
Ακου καπη!!!!! εχουμε πολλα πολλα χρονια μπροστα μας,
να χαρουμε τα νιατα μας, την ομορφια μας και................
...........................και τα φιδισια κορμια μας!
εχεις δικιο μπραβο !!!!!!!!!!! η μανα μου λεει ας ημουν κι εγω 36 και τι στο κοσμο.......ας το εκτιμησουμε τωρα ε ? φιλια μου δωσατε κουραγιο :wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::wink1:: wink1:
Κουκλια μου ζωγραφιστα!!!!!!!
Αντε να ξεχυθουμε στις παραλιες φετος!! Αχτι το εχω!! 8 χρονια εχω να παω θαλασσα!!
Quote:
Originally posted by -wow-
Κουκλια μου ζωγραφιστα!!!!!!!
Αντε να ξεχυθουμε στις παραλιες φετος!! Αχτι το εχω!! 8 χρονια εχω να παω θαλασσα!!
Wow εισαι πολυ ανεβασμενη,
σου αξιζει και μου αρεσεις!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbu p:
Με τετοια κορμαρα που εχεις κανει, τρεμετε κοσμε!!!!!
Verooonica!!! Ειμαι ειμαι σε καλο να μου βγει!!!
Ναι κορμαρα τι να σου πω!! Στολη δυτη θα βρω και θα βουτηξω!!! X'D
απίστευτοι όλοι σας!!πολλά συγχαρητήρια!!!!δεν έχω λόγια!!!
Συγχαρητηρια και σε εσενα κουκλα!! μολις 28 ακομα και τελος!!!! :D
Καλησπέρα σε όλους!Αρκετές φορές έχω μπει εδώ μέσα να πάρω θάρρος από τις φωτογραφίες σας και φυσικά να σας συγχαρώ!Έχω μία απορία και απευθύνομαι κυρίως σε άτομα που έχασαν μεγάλο αριθμό κιλών σαν και εμένα πάνω κάτω..Εγώ ασχολούμαι με τη γυμναστική και υπάρχει στην καθημερινότητά μου.Αλλά πείτε μου,εσείς που έχετε φύγει από μεγάλα νούμερα και τώρα πια είστε σε καλή κατάσταση,η κοιλιά σας για παράδειγμα δεν έχει εκείνες τις ζάρες?? Δηλαδή όταν βλέπω νέες κοπέλες χωρις θέματα κιλών, έχουν κοιλιά λεία.Εγώ που έχασα τόσα κιλά,και με γυμναστική,η κοιλιά ναι μεν μειώθηκε αλλά οι ζάρες είναι κάπως..ξέρετε..Όσοι πιάσατε το στόχο σας,έφυγαν οι ζάρες αυτές??
αυτο το τοπικ επρεπε να ονομαζεται αγγιζοντας το ονειρο... ποση δυναμη παιρνει κανεις "ξεφυλιζοντας "αυτες τις σελιδες... συγχαρητηρια σε ολες που τα καταφερατε, μπραβο σ αυτες που βρισκεστε στην πορεια... καλη δυναμη σ οσους ειστε στην αρχη...
ολα ειναι εφικτα αρκει να τα θεμε αληθινα τοσο ωστε να το παλεψουμε!!!
αυτο το τοπικ ειναι η πιο τρανη αποδειξη!!!
καμαρωνω για ολους!!!:bouncing::bouncing:
καλησπερα σε ολους και ολες!!!! πως ανεβαζουμε φωτογραφιες? χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια!!!!!!:spin:
Quote:
Originally posted by lipimeni
Καλησπέρα σε όλους!Αρκετές φορές έχω μπει εδώ μέσα να πάρω θάρρος από τις φωτογραφίες σας και φυσικά να σας συγχαρώ!Έχω μία απορία και απευθύνομαι κυρίως σε άτομα που έχασαν μεγάλο αριθμό κιλών σαν και εμένα πάνω κάτω..Εγώ ασχολούμαι με τη γυμναστική και υπάρχει στην καθημερινότητά μου.Αλλά πείτε μου,εσείς που έχετε φύγει από μεγάλα νούμερα και τώρα πια είστε σε καλή κατάσταση,η κοιλιά σας για παράδειγμα δεν έχει εκείνες τις ζάρες?? Δηλαδή όταν βλέπω νέες κοπέλες χωρις θέματα κιλών, έχουν κοιλιά λεία.Εγώ που έχασα τόσα κιλά,και με γυμναστική,η κοιλιά ναι μεν μειώθηκε αλλά οι ζάρες είναι κάπως..ξέρετε..Όσοι πιάσατε το στόχο σας,έφυγαν οι ζάρες αυτές??
Λυπημένη μου όσες πιάσανε τον στόχο επειδή τα κιλά είναι πολλά κάνουν κοιλιοπλαστική..τόσο δέρμα δεν μαζεύει με άλλον τρόπο όσο γυμναστική και να κάνεις ;)
Μαράκη στο photobucket το έκανα. αμα καταφέρω και της ανεβάσω θα σου πω ακριβώςQuote:
Originally posted by mariakriti
καλησπερα σε ολους και ολες!!!! πως ανεβαζουμε φωτογραφιες? χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια!!!!!!:spin:
Μία ημέρα πρίν μπω για το χειρουργείο 118 κιλά (εγώ αρχίζω την αντίστροφη μέτρηση από τα 122 γιατί υποχρεώθηκα να πίνω μόνο 3 ποτήρια γάλα με ένα milk sake και μόνο αυτά πριν την επέμβαση για 3 εβδομάδες για να χάσω κοιλιακό λίπος)
http://i440.photobucket.com/albums/q...betaalphas.jpg
και εδώ στα 85 κιλά, 6 μήνες μετά
http://i440.photobucket.com/albums/q...nesmeta035.jpg
σορρυ για το τεράστιο μέγεθος :D
λοιπόν Μάρια. Πάς στο Photobucket (www.photobucket.com) συνδέεσαι με τον λογαριασμό σου του φουμπου για να κανεις λογαριασμό (απλά πατάς σύνδεση μέσω fb και θα το κάνει αυτόματα). ανεβάζεις τη φωτογραφία που θέλεις (ή τις φωτογραφίες που θέλεις). Οταν τις ανεβάσεις θα δεις κάτω δεξιά ενα κουτάκι και το πρωτο που λεει ειναι Image links. εκει θα βρεις το MIG code και θα το κανεις click θα γίνει αυτόματο copy τις φωτογραφίας..κάνε paste εδώ και τέλος ;)
Nina mou, συγχαρητήρια, φανταστική απώλεια στους 6 μήνες! Να είσαι καλά και να μην πτοείσαι με τίποτα, η ζωή σου επιφυλάσσει τα καλύτερα από εδώ και πέρα!
Μακ μου η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!!!!!!! :love::love::love::love:
Το 1ο βήμα είναι να ανεβάσεις τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Σου παραθέτω μερικού ςιστότοπους όπου μπορείς να το κάνει αυτο.Quote:
Originally posted by mariakriti
http://www.facebook.com/
http://photobucket.com/
http://www.imageshack.us/
https://plus.google.com/
Αφού ανεβάσεις σε ένα από αυτά τη φωτογραφία πρέπει μετά να ξέρεις την υπερσύνδεση/διεύθυνση της φωτογραφίας για να μπορεσεις να την αναρτήσεις στο forum. Ένας απλός τρόπος είναι όπως θα βλέπεις την φωτογραφία που ανέβασες στον περιηγητή σου μετακίνσηε το ποντίκη πάνω της, πάτησε το δεξί πλήκτρο κι επέλεξε "Προβολή εικόνας". Τότε θα βλέπεις μόνο την φωτογραφία σου στην οθόνη σου. Πήγαινε επάνω στο πλαίσιο πλοήγησης διευθύνσεων κι επέλεξε τη διεύθυνση κάνοντας αριστερό κλικ με το ποντίκι (γίνεται μπλε ολόκληρη η διεύθυνση της φωτογραφίσας που πρέπει να τελείωνει σε .jpg). Πάτα Ctrl+C (Αντιγραφή) και μετά Ctrl+V(επικόλληση) στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου του forum.
Ευχαρίστως αν δεν τα καταφέρεις στείλε μου στο email μου να στις ανεβάσω εγώ. θα μπορούσα αν βρω χρ'όνο να αναρτήσω και πιο αναλυτικές οδηγίες.
Νίνα είσαι μια κούκλα, αλλά να ξέρεις ότι τα μωβ και τα φούξια σου πηγαίνουν πολύ περισσότερο!!!