bubble μπραβο κοντευεις κοριτσι μου.:)Quote:
Originally posted by bubble84
καλημέρα κούκλες!!!!! άλλο ένα κιλό κάτω!!!!!!!!!!!
64 με έδειξε σήμερα!!!!!!!!!
Printable View
bubble μπραβο κοντευεις κοριτσι μου.:)Quote:
καλημέρα κούκλες!!!!! άλλο ένα κιλό κάτω!!!!!!!!!!!
64 με έδειξε σήμερα!!!!!!!!!
αχ μακάρι κονστανς μου να δω το 60 τουλάχιστον!
βέβαια απο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!!!!
αυτο να μη το λες ποτε, αυθυποβαλεσαι κ κολλας, κ οχι δεν κανω πλακα ;)Quote:
αχ μακάρι κονστανς μου να δω το 60 τουλάχιστον!
βέβαια απο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!!!!
πραγματικα συγχαρητηρια, αστρονομικα νουμερα ειναι αυτα για μενα...απιαστα...
δεν θυμαμαι καν πως ημουν 60 κιλα :D
Η περιοδος με εχει γραμμενη κανονικοτατα και δεν εχει ερθει ΑΚΟΜΑ,...... ετσι συνεχιζω ακαθεκτη στα 67 απο τα 65 που ημουν πριν λιγες μερες.......... ...
Μπράβο κορίτσια! αντε να κατεβαίνουμε, χεχε , όχι εγώ , εσείς, εγώ περιμέεεεεενω... τι στο καλό περιμένω δεν ξέρω, τον Γκοντό ίσως?
ή τον κοντό δεν είμαι σίγουρη.... :P
λοιπον επειδη χαθηκα ειχα τα εξης αποτελεσματα
18/5 -100
19/5 0
20/5 -800
21/5 -600
Σήμερα -400
karamela προχωρας ακαθεκτη βλεπω μπραβο.
σημερα δεν ζυγιστηκα γιατι πηγα σε παρτυ χτες και παρολο που δεν εφαγα πολυ - ηπια αρκετα..
+ οτι περιμενω περιοδο,
επομενως θα ζυγιστω αυριο για να μην απογοητευτω!!!
σας ευχαριστω ολους..
η ιδια πικρη γευση και σημερα
με τον ηλεκτρονικο γιαγκουλα να με τρομοκρατει μολις ανοιξω τα ματια μου το πρωι και την περιοδο να μου παιζει κρυφτουλι
αυτα τα δυο διαολια εχουν συμμαχησει εναντιον μου :P
παντως εγω ενα εχω να καταγγείλω!οι γυναικες με τοσα που τραβαμε θα επρεπε να μας εχει ανταμειψει ο Θεος να χανουμε πιο ευκολα κιλα απ τους αντρες κ οχι πιο δύσκολα!
εμεις μαγειρευουμε,πλενουμε,φρον τιζουμε τα παιδια κ το σπιτι κ τον αντρα, εμεις γενναμε (αυτο ειναι ευλογια βεβαια αλλα το εννοω απ την αποψη οτι παιρνουμε κιλα κ περναμε διαφορα εκεινη την περιοδο),εμεις εχουμε περιοδο κ ενα σωρο κατακρατησεις και για να χασουμε ενα κιλο περναμε τα πανδεινα ενω οι αντρες λιγο μπασκετακι να παιξουν κ λιγο να προσεξουν τσουπ χανουν τα κιλακια!
ουφ!αυτα,τα ειπα κ ησυχασα.οχι τπτ αλλο αλλα εγω εχω κολλησει τοσες μερες λογω της ανωμαλης περιοδου μου κ ο φιλος μου 2 μερες επαιξε μπασκετ κ ηρθε καμαρωτος καμαρωτος να μου δειξει τους κοιλιακους του λεει που ξαναφανηκαν εντονοι.ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!αλλα τι να του πεις...ΑΝΤΡΕΣ!
Βρε Λουκουμάκι , χαχα έσκασα στα γέλια! ο ηλεκτρονικός γιαγκούλας! χαχαχα , μα τι να πω κι εγώ πια έχω κολλήσει και δεν ξεκολάει παιδάκι μου με τίποτα!!!Quote:
Originally posted by loukoumaki
με τον ηλεκτρονικο γιαγκουλα να με τρομοκρατει μολις ανοιξω τα ματια μου το πρωι και την περιοδο να μου παιζει κρυφτουλι
loukoumaki μου και εμένα με εκνεύρισε σήμερα που με έδειξε 200γρ παραπάνω και ας μην έκανα τίποτα κακό.. Αλλά όταν κατέβηκα της είπα : Θα σου δείξω εγώ! Και όχι δεν την έκανα κομμάτια αλλά της τα κρατάω για αύριο ή μεθαύριο που θα πέσει με το ζόρι!!
Semie δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!! Εγώ κάνω δίαιτα, ο άλλος χάνει κιλά.. Και όχι τίποτα άλλο, αυτός είναι όλη μέρα στη δουλειά στο γραφείο του κύριος και εγώ η έρμη τρέχω σαν τη τρελή να βγάλω το σκύλο, να καθαρίσω το σπίτι, να ψωνίσω, να μαγειρέψω... Ουφ
dew εχεις δικιο!!! πραγματικα δεν προκειται να της περασει, ακομα κι αν επιμενει για μια αιωνιοτητα!
οσο για το οταν κανουμε διαιτα χανουν εκεινοι κιλα, ω ναι, ειναι αληθεια και ειναι σκανδαλωδες! :P
και το πιο εξοργιστικο?? τρωνε εκεινοι και παχαινουμε εμεις!!!!
ʼσε που τους μαγειρεύουμε, σπάει η μύτη μας, και ζούμε μέσα σε πειρασμούς, αυτοί αδυνατίζουν κι εμείς παχαίνουμε.
!
'Αδικο, άδικο!
χαχαχα loukoumaki εισαι θεα!Quote:
Originally posted by loukoumaki
Kαλημέρα!
-400! :) :) :)
καλημέρα κι από εμένα!!!!
νυχτεριδα good job ;)
-200 σήμερα (78.2)
+300 σημερα οπως περιμενα. Δλδ με 3 γλυκα και λιγα ειναι...
60.4
;) μια χαρά είναι όντως!!!! φφφφ... με άγχωσες κι εμένα εχθές... αλλά εγω δε κάνω ποτέ το λάθος να ζυγιστώ βράδυ... ειδικά μετα απο κρεπάλη... το αποτελεσμα θα είναι παντα ενα βουλιμικό...
Ρε παιδι μ δεν λεω να μην παρω... Αφου ειχα βγει με στοχο να φαω γλυκο... αν και οι φυσιολογικοι ανθρωποι δεν βαζουν κιλα επειδη εφαγαν εναμισο γλυκο... αλλα εκεινη την στιγμη π ειδα το +1.2 τα'παιξα...
Καλημέρα
+400 σήμερα. Από 109,4 σε 109,8.
Συνολικα από χθες έβαλα 600γρ. Αιτία άγνωστη.. Δεν απογοητεύομαι αλλά θυμώνω! Τουαλέτα μια χαρά πάω, η περίοδος τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα, ατασταλίες δεν έκανα. Τέλος πάντων, δεν πάει να με δείξει 120 πάλι; Εγώ σήμερα συμμαζεύομαι τελείως και το τελευταίο μου γεύμα θα είναι το αργότερο στις 16:00.
'Ετσι για να δει η κυρα-ζυγαριά ότι μαζί μου δεν είναι να παίζει..
Αι σιχτίρ!
ΥΓ. Ένα πράγμα με καλμάρει κάπως.. το γεγονός ότι ακόμα και στα 109,8..από τη Δευτέρα έχω χάσει 700γρ.
κι εσυ οταν σταθεροποιήσεις τα κιλά που εχεις φτάσει... δε θα παίρνεις με τη πρωτη κρεπάλη... αλλά αυτο θέλει χρόνο κ το ξέρεις μωρε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη... υπομονή ομως... έτσι οπως το χειρίζεσαι μια χαρά θα τα σταθεροποιήσεις... και θα δεις κ το 5 ;)Quote:
Originally posted by penelope1985
Ρε παιδι μ δεν λεω να μην παρω... Αφου ειχα βγει με στοχο να φαω γλυκο... αν και οι φυσιολογικοι ανθρωποι δεν βαζουν κιλα επειδη εφαγαν εναμισο γλυκο... αλλα εκεινη την στιγμη π ειδα το +1.2 τα'παιξα...
Aυριο Ρια! Αν δεν δω αυριο 59.9 θα τσαντιστω παρα πολυ. -500 γρ θελω!
+100 σημερα 75.500
μετα τη χτεσιμη μου μαλακια των 2 γυρων και 1 τεραστιου κομματιου σκοκολατοτουρτας ουτε στον παπα να το πω
:) Λογικά τοχεις... μετά από σοκ θερμιδικό αυτο ειναι πιο ευκολο.... το σοκ το προσφερες εχθες... με πολυ προσοχή σήμερα ΤΟ ΧΕΙΣ ;)
για πες κανα ποτάκι με χαμηλές θερμίδεςςςςςςςςςςςςςς plzzzzzz :D
βοντκα σκετη και λευκο κρασι...
χαλάλι εγω θα λεγα... πιτεςςςςςς σοκολατοτουρτααααα...Quote:
Originally posted by litsaki28
+100 σημερα 75.500
μετα τη χτεσιμη μου μαλακια των 2 γυρων και 1 τεραστιου κομματιου σκοκολατοτουρτας ουτε στον παπα να το πω
αχχχχχχχχχχχχχ :)
;) λευκο κρασι !!!! αυτό ειναι!!! thanks dear...Quote:
Originally posted by penelope1985
βοντκα σκετη και λευκο κρασι...
αααα εχθές βρήκα εναν οδηγό διατροφής στο νετ και σε σκεφτομουν!!!
http://www.scribd.com/doc/31116912/odigos-diatrofis
ριξε μια ματια ;)
καλα λιτσακι λαμπαδα σημερα!
xe xe μαλλον με εσωσε η 1.30 ωρα ποδηλατο πενελοπε:)
αφου εκλεινα τα ματια την ωρα π ανεβαινα στην ζυγαρια και το ανοιγα λιγο λιγο να δω το αποτελεσμα
ε ρε τι τραβαμε:P
καλημέρααα!!Ζυγίστηκα κι εγώ πριν κλείσω βδομάδα στη δική μου ζυγαριά και με έδειξε 88(!!!!)...αλλά δε θέλω να αλλάξω το τικεράκι μου μη το γρουσουζέψω..τη Τρίτη που θα πάω στο διαιτολόγο θα ξέρω σίγουρα, αν και εκεί ζυγίζομαι απόγευμα...
-200 και κατεβηκα παλι εκει που ημουνα, δηλαδη στο 106.7 ετσι για να μη μπαινω στον κοπο να αλλαζω τικερακι..
καλημερα κοριτσια
dew μια απο τα ιδια, τα 'χω παρει στο κρανιο, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να με ριξει κατω.
ο οργανισμος μας μαλλον αντιστεκεται, εγω εχω και προεμμηνορρυσιακο συν τοις αλλοις.
υπομονη, θα ξεκολλησει.
φοβερο ρια ευχαριστω... μεχρι και τις μαρκες εχει...
ria αυτό τον οδηγό διατροφής, έχεις βρει τρόπο να τον κατεβάσεις σε .pdf ?
Αν ναι να σου δώσω το email μου να μου τον στείλεις?
murcielago ria loukoumaki και Βασω μπραβο για τις απωλειες!
Ria ευχαριστουμε για το site πολυ καλο!
Σημερα στα ιδια κιλα ακριβως.Χθες βραδυ πηγα σινεμα κι εφαγα ελαχιστα ποπ κορν (μια χουφτα και ουτε) αλλα τα εφαγα αρκετα αργα.Εριξα τρελο περπατημα ολη μερα.Και λεω σημερα δε θα εχω εστω και -100γρ.Αλλα μαλλον ουτε κι εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος (penelope δικιο εχεις που εκνευριζεσαι :P).Για μια χουφτα ποπ κορν (πως λεμε για μια χουφτα δολαρια).:P
Ναι ρε Constance. Ελεος ρε συ! Τπτ να μην φαμε δλδ. Βραδυνο μονο με γιαουρτι η φρουτα...
Σε μενα μετραει και τι ωρα εφαγα.Να χθες που εφαγα αυτο το ελαχιστο αργα αμεσως με τιμωρησε.Αφου λεω ρε Πηνελοπη, οταν αρχισουμε να τρωμε πλεον για να συντηρουμαστε που θα ειναι σιγουρα παραπανω, θα παρουμε κιλα δε γινεται!:P
παρακαλω καλε!!! δε κανει τιποτα :)
το κακο είναι όντως οτι δε μπορώ να το κατεβάσω... εχετε εκτυπωτη? αν πατησει κανεις εκτυπωση λετε να βγεί?... ειναι λίγο δυσαναγνωστο ετσι γμτ!!
Τα κατάφερα.. είμαι μια μαιμού τελικά χαχαχα
Λοιπόν ζητάει account από facebook για να σου κάνει ψιλοspam. Εγώ έχω και δεύτερο λογαριασμό για να ένα παιχνιδάκι που έπαιζα και έκανα register με αυτό το λογαριασμό. Μετά πάτησα εκτύπωση και το έσωσα σαν pdf. (είχα δοκιμάσει και εκτύπωση χωρίς register αλλά μου έσωσε μόνο 8 σελίδες...)
Όποιος δε θέλει να παιδεύετε ας μου στείλει με u2u το email του να του το στείλω :D
α ρε αστεριιιιι στελνω u2u !!!!!!