onelifeonechance σε ευχαριστω πολυυυυυυυυ!!!!!!!
Printable View
onelifeonechance σε ευχαριστω πολυυυυυυυυ!!!!!!!
Σκέφτομαι ότι θέλω να πάω για περπάτημα αλλά απο την άλλη βαριέμαι κιόλας...:rolleyes:
αύριο είναι η τσικνοπέμπτη?:shocked2: έτσι μου είπαν , γιατί νόμιζα την άλλη πέμπτη???
Όσον αφορά εμένα... Τσικνοπέμπτη last year
χεχε..δε το λέω για το φαγητό, λέω μήπως ξέρει κανείς πότε είναι τελικά....?
4/2/2010:D:D:D:D
Αύριο είναι η φετινή
οκ κ μενα η μαμα μου 4/2 μου'πε, αλλά τι σημαίνει "φετινή"?
Συγκεντρώωωωωωσου
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βρε παιδιά σοβαρά δε το έπιασα :-/ (και εχω καστανα μαλλια)
τόσο αστείο ποια:puzzled:
Βρε! Τη φετινή χρονιά εννοεί, φετινός,-ή,-ό = παράγωγα του "φέτος":dork:
Σόρρυ:shocked2: μπερδεύτηκα...
τελικά αύριο είναι ρώτησα ξανά! (νόμιζα οτι μου είχε πει η μαμα την άλλη πεμπτη αλλά λαθος).
Θέλω να καταγγείλω την Αδαμαντία γιατί απόψε όχι μόνο έφτιαξε τηγανίτες...αλλά το ομολόγησε κιόλας :P:P
σκεφτομαι πως δεν κανει να ξαναφαω αν δεν εχω καλοξυπνησει,
θα το θυμαμαι για πολυ καιρο το ληγμενο-γαλακτομπουρικο-αηδιασμα :o
ειμαι χαλια. μεχρι κ θερμομετρο εβαλα! α στο καλο
ωωωωωωωωωωωωωωωω μιτσοκολο ΤΙ βλεπω???????
αλλαξαμε δεκαδα???:bigsmile::thumbup::thumbup:
Σκέφτομαι ότι μου έχει μόνο μια βδομάδα για το χειρουργείο, και νιώθω μια απέραντη χαρά και υρεμία μέσα μου, που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μου το χαλάσει!!!!!
Με τη δικαιλογία του ότι αύριο πάω στο διαιτολόγο έχω ξεφύγει τελείως. Είχα λυσσάξει να φάω σουβλάκια. Τσάκισα 2 (είναι και Τσικνοπέμεπτη!) και τώρα νιώθω απλώς χάλια! Όσες δεν φάγατε σήμερα, πρέπει να είστε πολύ περήφανες!
Παιδια είμαι πολυ χαρούμενη και θέλω να το μοιραστώ μαζι σας !!! Σήμερα Τσικνοπέμπτη ειχα καλεσει κοσμο στο σπίτι για τσικνίσμα ! Φυσικα στο τραπέζι εχω απο τα ψητα υπήρχαν και άλλα εδεσματα . Παρόλο αυτα καταφερα και περιοριστικά στα απαραίτητα . Έφαγα μια μπριζολα με σαλατα που απλα συνοδευσα με λιγο κρασι .... Ειχα κανει οικονομια θερμιδων απο το μεσημερι ετσι το κρασι δεν αποτελεσε παρασπονδια ........... Το γλυκο το απεφυγα τελειως και δεν με πειραξε καθολου ...........
Ειχα φροντισει να προετοιμαστω βεβαια απο το απογευμα .......Πηγα κομμωτηριο, και στη συνεχεια γυρισα φορεσα το αγαπημενο μου στενο τζιν , περοιποιηθηκα τον εαυτο και εκτοξευσα την αυτοπεποιθηση μου στα υψη!!!!
Ετσι το φαγητο περασε σε δεύτερη μοιρα και απολαυσα την παρεα των φιλων μου ......
Αυτη τη στιγμη το στομαχι μου ειναι μια χαρα , δνε χρειαζομαι σοδα οπως άλλες φορες και μπορω να κοιμηθω ανετα........
Νοιωθω υπεροχα και που τραπεζι τους φιλους μου ειχα και που δεν "γουρουνιασα " ασυστολα αλλα εφαγα σωστα λιγο απ΄όλα.............
Αχ μακαρι να συνεχισω να λειτουργω έτσι!!!!!
Μπραβο σου Alma libre:thumbup::grin:
είδες όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας νιώθουμε ωραία.. κ δε χρειάζεται να ριξουμε στο φαγητο.
σκέφτομαι οτι βγήκα , έφαγα, ήπια, πέρασα παρα πολύ ωραία μετά πολυυυυ καιρό κ γύρισα ΠΑΛΙ για να κάνω βουλιμικό!ΕΛΕΟΣ με την αρρωστια μου.Εφαγα αλμυρο, έφαγα γλυκο και τώρα σκεφτομαι να το ράψω κ να πάω για υπνο..................................(καν� �ις δεν μπορεί να πάρει τη θέση σου...)
Ροζ, καλησπέρα...
αν δε κάνω λάθος δεν είχες σταματήσει στα βουλιμικά?
Καλημέρα!!!! Τα ωραιότερα λόγια που έχω διαβάσει τελευταία από σένα καλή μου!!!! Χαιρομαι πολύ για σένα που αυτή την φορά το έχεις πάρει πολύ διαφορετικά και πολύ ζεστά το θέμα!!!!!!! Είμαι σίγουρη για την επιτυχία που θα εχει η προσπάθειά σου, καθώς και για το ότι αυτή την φορά, θα το διατυρίσεις!!!!!Quote:
Originally posted by Alma libre
Πηγα κομμωτηριο, και στη συνεχεια γυρισα φορεσα το αγαπημενο μου στενο τζιν , περοιποιηθηκα τον εαυτο και εκτοξευσα την αυτοπεποιθηση μου στα υψη!!!!
Ετσι το φαγητο περασε σε δεύτερη μοιρα και απολαυσα την παρεα των φιλων μου ......
Φιλακια κούκλα μου, συνέχισε έτσι, σου αξίζει!!!
Καλημέρα-καλό μεσημέρι!Υπερφαγικό ήθελα να γράψω, οτι δλδ γυρίζοντας απτο ξενύχτι σταμάτησα να πάρω να φάω γιατί όντως πεινούσα , αλλά ακόμη μια φορά έχασα το μετρο κ αγόρασα φαγητό για 5 ανθρωπους όχι για έναν!Τέλος πάντων..τωρα τελείωσαν τα λεφτά και θέλοντας κ μη τα κεφάλια μεσα!Quote:
Originally posted by Ciciliana
Ροζ, καλησπέρα...
αν δε κάνω λάθος δεν είχες σταματήσει στα βουλιμικά?
γεια! σας κ απο μενα,σημερα με εχει πιασει κ θελω να τρωω απο το πρωι ,τρωω κ παλι νιωθω αδυναμια κ σαν να μην εφαγα τιποτα!!! χαχα πως γινεται αυτο?????? με εχει παρει πολυ απο κατω... προχτες που πηγαινα στο γιατρο για τη γαστροσκοπηση καθως περπαταγα στο πεζοδρομειο ειδα κατι σε μια βιτρινα κ κοντοσταθηκα.ενας αλλοδαπος ηλιθιος καταφερε να με κανει να νιωσω χαλια.λοιπον ενω ηταν μακρια απο μενα σκονταψε σε ενα σκαλακι που δεν ειδε κ αρχησε να με βριζει... βρε χοντρη που δε χορας στο πεζοδρομιο.... ενιωσα τοσο ασχημαααα κ ακομα το σκεφτομαι.ποτε κανεις δε με εχει ξαναπροσβαλει ετσι για τα κιλα μου, κ τοσο αδικα! κιολας
Νινάκι μου!!! Πώς από τα μέρη μας βρε? Τί περίμενες μωρό μου από τον γύφτο να σου πει? ωραία μου κυρία παρακαλώ κάντε στην άκρη να περάσω? χαχαχα
Σκέφτομαι ότι σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά γιατί με απέλυσαν και δεν μου έχουν δώσει φράγκο από τον Νοέμβριο ............και θα τα σπάσω όλα...
πολινα μου χιχι με εκανες κ γελασα οχι δε περιμενα κατι τετοιο αλλα για την δικια του ανοησια να τα βαζει μαζιμου τα πηραα ασχημα!. Ο.Κ. μην κολλας ολοι τα ιδια ζουμε.. αλλα ελπιζουμε .... παντως αν μπορεις σπαστα!!!!!
ευτυχως οι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες
Πάντα σε κάνω και γελάς κουκλίτσα μου!!!!!Quote:
Originally posted by νινα
πολινα μου χιχι με εκανες κ γελασα οχι δε περιμενα κατι τετοιο αλλα για την δικια του ανοησια να τα βαζει μαζιμου τα πηραα ασχημα!. Ο.Κ. μην κολλας ολοι τα ιδια ζουμε.. αλλα ελπιζουμε .... παντως αν μπορεις σπαστα!!!!!
click ο ρατσιστης ηταν αυτος οχι εγω. κ βεβαια κ οι ελληνες ειναι ρατσιστες οπως ολοι, απλα ενω μια ζωη ημουν παχια ποτε μα ποτε δεν ειχα ξαναδεχτει τοσο αδικη επιθεση
ησουν "τυχερη" καλη μου.
οι ελληνες σε γενικες γραμμες ειναι βαθια ρατσιστες.
το οτι υπεθεσες σημερα οτι αυτος ο ανθρωπος ηταν απο αλλη χωρα, δε σημαινει απολυτως τιποτα.
ναι πολινα μου,χιχι ακομα κ το πονο μου ξεχασα κ χαμογελασα! αλλα βρε καλη μου ουτε το ωραια μου κυρια κανε στην ακρη δε χρειαζοταν! ηταν πολυ μακρια μου οταν στουκαρε στο σκαλακι ο κυριος! απλα ηθελε κατι να πει να κρυψει τη βλακεια του
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
viva μου μην σκας με τον καθε πικροχολο ........... Μονο των άλλων την καμπουρα βλεπουν τη δικη τους δεν την βλεπουν ......... Οσο για το ρατσισμο κοριτσια των εχω βιωσει στο μαξιμουμ στα ελληνικα μαγαζια : "για σας ειναι? δεν εχουμε στο νουμερο σας ........."και σε κοιτανε με ενα υφος υποτιμητικο............ αυτο τα λεει ολα ..........Αλλα δεν μασαμε ......... Χαμογελάμε και παμε παρακατω........
επειδη αυτο με τα μαγαζια οντως συμβαινει, μια λυση ειναι τα μαγαζια που διαλεγεις ο,τι θελεις μονη σου και πας στο δοκιμαστηριο χωρις να ανακατευονται υπαλληλοι.
αυτο με τα μαγαζια δε το εχω συναντησει γιατι παω μονο σε μαγαζια για παχουλες κ οι κοπελες που τα εχουν ειναι πια φιλες! μου. αλλα κατι τετοιο ειχα παθει μια φορα στα 18 μου οταν πηγα για συνεντευξη για πωλητρια σε ενα μαγαζι με ρουχα που ηταν μονο για αδυνατες!!! χιχιχι μα για πολυ αδυνατες σχεδον παιδικα νουμερα,απο την αγγελια βεβαια δε το ηξερα.λοιπον η κυρια εκει με κοιταγε απο πανω μεχρι κατω κ ναι μεν δεν ειπε κατι κακο αλλα στο αστειο πεταξε τη σποντα της.ειπε το κλασικο θα σε ιδοποιησουμε κοριτσι με τα μαυρα! αντι να πει για τα κιλα ειπε γι τα μαυρα.αλλα απο τοτε μεχρι κ σημερα δε το ειχα ξανανιωσει αυτο το ρατσισμο. κ σε συνετευξεις για δουλεια προσεχω πια πολυ που θα παω,τις απορυπτω πριν με απορυψουν
αυτο με τα μαγαζια δε το εχω συναντησει γιατι παω μονο σε μαγαζια για παχουλες κ οι κοπελες που τα εχουν ειναι πια φιλες! μου. αλλα κατι τετοιο ειχα παθει μια φορα στα 18 μου οταν πηγα για συνεντευξη για πωλητρια σε ενα μαγαζι με ρουχα που ηταν μονο για αδυνατες!!! χιχιχι μα για πολυ αδυνατες σχεδον παιδικα νουμερα,απο την αγγελια βεβαια δε το ηξερα.λοιπον η κυρια εκει με κοιταγε απο πανω μεχρι κατω κ ναι μεν δεν ειπε κατι κακο αλλα στο αστειο πεταξε τη σποντα της.ειπε το κλασικο θα σε ιδοποιησουμε κοριτσι με τα μαυρα! αντι να πει για τα κιλα ειπε γι τα μαυρα.αλλα απο τοτε μεχρι κ σημερα δε το ειχα ξανανιωσει αυτο το ρατσισμο. κ σε συνετευξεις για δουλεια προσεχω πια πολυ που θα παω,τις απορυπτω πριν με απορυψουν
viva και στα μαγαζια για παχουλες ρατσισμος υπαρχει αν το καλοσκεφτεις ......... Εχω δωσει μια μικρη περιουσια σε αυτα τα μαγαζια ....... Εκμεταλευονται το προβλημα και οι τιμες ειναι εξωφρενικα υπερβολικες ......... Ειναι ενα ειδος ρατσισμου και αυτο !
συμφωνω αλλα ο ρατσισμος ξεκιναει απο τις εταιριες,βιοτεχνιες που παραγουν τα ρουχα,οχι απο τους εμπορους που τα πουλανε. κοιτα σιγουρα χρειαζεται περισσοτερ υφασμα αρα ανεβαινει η τιμη αλλα οχι βεβαια οπως το εχουν ξεφτιλησει εδω στην ελαδα.
Σε συγκεγκριμένη εταιρεια viva που εχει ρουχα νεανικά και κομψά για υπερβαρα άτομα η εταιρεια τα διοχετευει σε τριπλασια τιμη. Οσο για το κοστος σχεδον τουε ερχεται το ιδιο γιατι αγοραζουνποσοτητες υφασματος . Απλα πονταρουν στο στανταρ πελατολογιο τους, που δεν εχει αλλη επιλογή ......
Στην Ολλανδια και στη Ν.υορκη απο προσωπικη πειρα .....υπαρχουν εσωρουχα sexy ,πανεμορφα και σε ολα τα μεγεθη σε φυσιολογικες τιμες ........εδω κατι αναλογο η τιμη ειναι υπερδιαπλασια χωρια οτι πρεπει να ιδρωσεις για να βρεις κατι καλο!!