ηρεμησε break μου σημερα ειναι τσικνοπεμπτη θα το ριξουμε λιγο εξω .........για μια μερα δεν πειράζει .........
Printable View
ηρεμησε break μου σημερα ειναι τσικνοπεμπτη θα το ριξουμε λιγο εξω .........για μια μερα δεν πειράζει .........
Ειστε τρελες!!!! Και ναι! ζηλευω ρε.. Αν ημουν εκει θα σας ετοιμαζα ολο υγιεινες λιχουδιες για να μην λοξοδρομει καμια απο το δρομο που χαραξε η Έλη!! ρε, ειστε ο μονος λογος που θα θελα να ζω Αθηνα!!
Ας γραψουμε και καμια τριαδα να μην ξεχνιομαστε..3 μερες θα γραψω!!
Τριτη..
08 00 νερο + 2 σπιρουλινες
09 00 3 ακτινιδια + 1/2 μπανανα + κεφιρ (πολυ) + κουακερ (πολυ) + 3 παξιμαδακια ζεας + 1,5 κριθινο παξιμαδακι + μελι .. ουκ ολιγα..
11 00 μιση ωρα τρεξιμο
12 00 1 ροδι + 1/2 γιαουρτι
14 30 ρεβυθια + σικαλη φυτρωμενη + παντζαροφυλλα-σπανακι σαλατα + λιγο τυρι κατσικισιο
18 20 3 ακτινιδια + γιαουρτι προβειο (χωρις πετσα)
21 00 2 αυγα + παντζαροφυλλα-ωμα- σαλατα + παντζαρι + 1 κριθινο παξιμαδακι
Τεταρτη..
08 00 νερο + σπιρουλινα
08 40 κεφιρ + σικαλη φυτρωμενη + μελι + 5 ακτινιδια
11 30 1 γιαουρτι + 2 ακτινιδια + 2 κριθινα παξιμαδακια
13 00 σπιρουλινα
14 00 σαρδελες (8-9?) + σπανακι σαλατα + παντζαρι-μαϊντανο + 2 παξιμαδακια ζεας
17 30 1 ροδι + γιαουρτι προβειο + λιγο παξιμαδι ζεας
21 00 σπιρουλινα + νερο
22 00 ρεβυθια με σταμναγκαθι και αγρια αγκιναρα + σαλατα σπανακι-ροκα-μαρουλι-βαλσαμικο + ανθοτυρο + ψωμι "βουτα" στο λαδοζουμο απο τα ρεβυθια!!
Πεμπτη..
07 45 νερο + σπιρουλινα
08 45 κεφιρ+ 2 ακτινιδια + 2/3 μπανανας + σικαλη φυτρωμενη + 1 μπουκια παξιμαδ ζεας
11 15 1/3 μπανανας + ανανα + γιαουρτι προβειο -στην αρχη εβαλα 2 κουταλιες ,τελικα εφαγα σχεδον 1 κιλο..- + παξιμαδακια ζεας --εβγαλα μερικα-- δεν θα ξανασυμβει!
13 10 σπιρουλινα
14 00 σαρδελες (8-9?) + φακη κοκκκινη + παντζαρι αρκετο + λιγο σπανακι + παξιμαδακια με λιιιγο βουτα στο παντζαρολαδο!! τελειο..
18 00 ανανα + 2 παξιμαδακια ζεας + λιγο ζουμι απο γιαουρτι σπιτικο--ε, τι, να το πεταξουμε??!! χαχαχ τι γραφω θεε μου!
20 00 μιση ωρα τρεξιμο
21 00 2 αυγα + 1 μανιταρι + σπανακι σαλατα + λιγο σικαλη φυτρωμενη ..
αυτα!! κ νιωθω πολυ σουπερ! διαβασα κιολας και μαλλον θα το περασω το μαθημα! κοριτσια η σικαλη φυτρωμενη ειναι πολυ νοστιμη.. ειναι γλυκια καταρχην! Και το νιωθω..ειναι πολυ φρεσκαδουρα και σιγουρα καλη για τον οργανισμο. σε χορταινει, δε σε βαραινει καθολου και σε γεμιζει ενεργεια. 1,5 ευρω και εχω ενα ταπερ τερααααστιο γεματο, δεν ξερω τι να την κανω! ισως κανω ψωμακια..
Καλα που το θυμηθηκα.. Ηθελα να σας πω οτι μπορειτε να κανετε ομελετες χωρις λαδι..δεν ξερω αν το ξερετε!
Με τον ιδιο τροπο ακριβως, απλα αντι για λαδι βαζετε λιγο νερακι, μολις καψει ριχνετε μεσα τα αυγα οπως ειναι ή ομελετα και μεσα να προσθεσετε ο,τι τραβαει η ορεξη σας.. δεν ειναι καθολου ανθυγιεινο και γινονται ,ενταξει οχι το ιδιο, αλλα πολυ νοστιμα! Το αλατι ειναι αυτο που θα δωσει γευση και αν θελετε προσθετετε ωμο λαδακι μετα. ο αρακας μου αρεσει πολυ στην ομελετα,τα μανιταρια, οι πιπεριες.. τα κολοκυθακια! Ολα βασικα ταιριαζουν.. α! επισης μπορειτε να προσθεσετε λιγο αλευρι στο μειγμα της ομελετας και να γινει σαν κρεπα και πιτσα μαζι!! ετοιμη η τριαδα.. :P
aggelaki κ εγώ πρέπει να γράψω για τέσσερις μέρες αλλά βαριέμαι, σε γενικές γραμμές καλά τα πήγα εαν εξαιρέσουμε κάποια γλυκάκια :flaming:
Κάπως έτσι γίνονται κ τα "τηγανιτά" αυγά με νερό, έτσι δεν είναι?
εγώ στην ομελέτα βάζω κ λίγο γαλατάκι εκτός απο το αλεύρι!
agellaki που ζείς?
ναι ναι.. και αυγα να κανεις παλι νερακι θα βαλεις. Λιγο..να καλυψει τον πατο καλα.
Β. Ελλαδα μενω.. Θεσσαλονικη κοντα..
Που τη βρισκεις τη σικαλη κ τι εννοεις φυτρωμενη;Ειναι σποροι;Η φυτρα που τα βαζεις στη σαλατα;Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
αυτα!! κ νιωθω πολυ σουπερ! διαβασα κιολας και μαλλον θα το περασω το μαθημα! κοριτσια η σικαλη φυτρωμενη ειναι πολυ νοστιμη.. ειναι γλυκια καταρχην! Και το νιωθω..ειναι πολυ φρεσκαδουρα και σιγουρα καλη για τον οργανισμο. σε χορταινει, δε σε βαραινει καθολου και σε γεμιζει ενεργεια. 1,5 ευρω και εχω ενα ταπερ τερααααστιο γεματο, δεν ξερω τι να την κανω! ισως κανω ψωμακια..
κοριτσια καλησπερα .......ενα ειναι το σιγουρο οτι αποψε εφαγα πολυ πρωτεινη ............ μα πολυ πρωτεινη .............
aggelaki είσαι κ πολύ της υγιεινής!!!!!!!!!
Και γιατι δεν βρισκομαστε την Τεταρτη ολες στο σεμιναριο κ μετα να βγουμε κιολας;Εννοω οσες μενουμε Αθηνα.:blush:
aggelaki πολυ σου αρεσουν οι σαρδελες ε....!!! μπραβο
Eli Κερατσινι μενω...
Αν κανονίσουμε για Τετάρτη θα βάλω τα δυνατά μου να έρθω...αν και κάποιος θα στεναχωρηθεί γιατί του υποσχέθηκα θέατρο!Quote:
Originally posted by lessing
Και γιατι δεν βρισκομαστε την Τεταρτη ολες στο σεμιναριο κ μετα να βγουμε κιολας;Εννοω οσες μενουμε Αθηνα.:blush:
Eli...είδες πως τον έχω στρώσει? Τώρα μου ζητάει θέατρο από μόνος του!!!! χαχαχαχαχ
Καλημέρα κουκλιά μου!!!
έτσι την κάνω κι εγώ αγγελάκι μου (όταν την κάνω!) αλλά την βάζω στο αντικολλητικό τηγάνι και δεν μου κολλάει ιδιαίτερα..Quote:
Καλα που το θυμηθηκα.. Ηθελα να σας πω οτι μπορειτε να κανετε ομελετες χωρις λαδι..δεν ξερω αν το ξερετε!
Με τον ιδιο τροπο ακριβως, απλα αντι για λαδι βαζετε λιγο νερακι, μολις καψει ριχνετε μεσα τα αυγα οπως ειναι ή ομελετα και μεσα να προσθεσετε ο,τι τραβαει η ορεξη σας.. δεν ειναι καθολου ανθυγιεινο και γινονται ,ενταξει οχι το ιδιο, αλλα πολυ νοστιμα! Το αλατι ειναι αυτο που θα δωσει γευση και αν θελετε προσθετετε ωμο λαδακι μετα. ο αρακας μου αρεσει πολυ στην ομελετα,τα μανιταρια, οι πιπεριες.. τα κολοκυθακια! Ολα βασικα ταιριαζουν.. α! επισης μπορειτε να προσθεσετε λιγο αλευρι στο μειγμα της ομελετας και να γινει σαν κρεπα και πιτσα μαζι!! ετοιμη η τριαδα.. :P
θα δοκιμάσω και με νεράκι όμως!
Σ'ευχαριστούμε αγγελάκι για τις συνταγές!!!:starhit::starhit::starhit:
ναι ρε γαμώ το, μακάρι να 'σουν εδώ :sniffle:να κάναμε βραδιές τριάδας!!! χαχαχχαχα!!! θα είχε πολλή πλάκα! θα βλέπαμε ταινίες και αντι για ποπ κορν θα μασουλάγαμε καρότα!!Quote:
Ειστε τρελες!!!! Και ναι! ζηλευω ρε.. Αν ημουν εκει θα σας ετοιμαζα ολο υγιεινες λιχουδιες για να μην λοξοδρομει καμια απο το δρομο που χαραξε η Έλη!! ρε, ειστε ο μονος λογος που θα θελα να ζω Αθηνα!!
αγγελάκι μου 2 σπιρουλίνες την ημέρα παίρνεις?
Καλά χθες έπαθα πλάκα! Η μάνα μου γενικά ασχολείται λίγο πολύ με βότανα, τώρα τελευταία κάθε πρωί πίνει με τον πατέρα μου κρόκο κοζάνης, και κάθε βράδυ πίνουν ένα αφέψημα! Ε χθες κατάλαβα ότι το αφέψημα αποτελείται από βαλσαμόχορτο!
Επίσης η μάνα μου πρωτοέφερε στο σπίτι τον λιναρόσπορο, την γύρη, καστορέλαιο για τα μαλλιά και τις βλεφαρίδες...κ.ά.!!
Χθες της είπα να αγοράσουμε μία αλόη και της άρεσε πολύ η ιδέα!
Σήμερα θα πάω και από ένα μαγαζί να πάρω κάτι μπαρούλες νόστιμες που μου προτίνανε!!! :wink2:
κορίτσια έψαχνα για την αλόη και βρήκα αυτό το σάιτ! Γράφει πολλά πράγματα όπως και το ότι μπορεί να μας κοροϊδέψουν και να μη μας δώσουν την πραγματική αλόη!!! Προσοχή!
http://www.aloeverachangeslives.com/...ies-greek.html
Καλέ ξυπνήστε!!! 9.30 η ώρα!!!! χαχαχαχ
κολόπαιδα!!! ζηλεύω!!!
Καλημέρα τσούπρες!
τρώω κατσικίσιο κεφίρ σήμερα με φρούτα,βρώμη και κανέλα και παρόλο που τα έχω μπερδέψει όλα μαζί η κατσικίλα ακόμη μου μυρίζει γ@μώτι δεν μπορώ με χαλάει! :crazy: Το πείραμα δεν ήταν πετυχημένο με το που θα τελειώσει το κατσικίσιο γάλα θα το γυρίσω και πάλι στο αγελαδινό σνιφ, κρίμα! Πράγματι είναι πιο κρεμώδες και λίγο πιο γλυκό αλλά την κατσικίλα δεν μπορώ να την ξεπεράσω! :lol::lol:
Lessing μου μετά το σεμινάριο θα είναι αργά μετά τις 22.00 και θα είναι καθημερινή. Νομίζω ότι δεν θα βολέψει. Καλύτερα θα είναι να το κανονίσουμε ΣΚ ώστε να έχουμε όλες την άνεση του χρόνου.Quote:
Originally posted by lessing
Που να δεις χθες το βράδυ τι δρόμο χάραξα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:, ξέφυγα παιδιά πολύ άσχημα δεν ξέρω τι με έπιασε ξαφνικά και δεν είχα και λόγο για να το κάνω. Απλά ξεκίνησε με πείνα, πεινούσα πολύ χθες το βράδυ και μετά πήγε σερί όλο το βράδυ.... έκανα την κλασσική ΛΑΘΟΣ σκέψη αφού το γ@μισα τώρα ας το γ@μίσω εντελώς! Ααααααχ αυτά τα διαόλια μου!Quote:
Ειστε τρελες!!!! Και ναι! ζηλευω ρε.. Αν ημουν εκει θα σας ετοιμαζα ολο υγιεινες λιχουδιες για να μην λοξοδρομει καμια απο το δρομο που χαραξε η Έλη!!
Αχάριστη γυναίκα!!!:lol:Quote:
Originally posted by zouzouka
Αν κανονίσουμε για Τετάρτη θα βάλω τα δυνατά μου να έρθω...αν και κάποιος θα στεναχωρηθεί γιατί του υποσχέθηκα θέατρο!
Eli...είδες πως τον έχω στρώσει? Τώρα μου ζητάει θέατρο από μόνος του!!!! χαχαχαχαχ
Καλημέρα κουκλιά μου!!!
παρήγγειλα κι εγώ στον πατέρα μου να μου φέρει κατσικίσιο π'το χωριό γιατί χθες με τις παπάρες που περιγράφατε κατάλαβα πόσο μου χει λείψει!!! πιστεύω μέχρι τότε να έχω και τον μύκητα (σπόντα είναι, σε 'σένα πηγαίνει!!!)!!! χχιχιχιχιχιιQuote:
Originally posted by Eli
Καλημέρα τσούπρες!
τρώω κατσικίσιο κεφίρ σήμερα με φρούτα,βρώμη και κανέλα και παρόλο που τα έχω μπερδέψει όλα μαζί η κατσικίλα ακόμη μου μυρίζει γ@μώτι δεν μπορώ με χαλάει! :crazy: Το πείραμα δεν ήταν πετυχημένο με το που θα τελειώσει το κατσικίσιο γάλα θα το γυρίσω και πάλι στο αγελαδινό σνιφ, κρίμα! Πράγματι είναι πιο κρεμώδες και λίγο πιο γλυκό αλλά την κατσικίλα δεν μπορώ να την ξεπεράσω! :lol::lol:
σήμερα έφαγα αιγοπρόβειο γιαούρτι της μεβγαλ...καλό ήταν ...pas mal, pas mal!
χαχαχχαχα!!! Είμαι...έχεις δίκιο! Eli μου το 'ξέρεις πως δεν το θέλω...το μυαλό μου φταίει που με βάζει σε περίεργα τρυπάκια!Quote:
Originally posted by Eli
Αχάριστη γυναίκα!!!:lol:
Δεν φταίω εγώ που είμαι τρελή!!!! χαχαχχαχα
με βλέπω σε λίγο καιρό να φυγουράρο με το λευκό πουκαμισάκι χωρίς μανίκια!!! χιχιχιχι
Eli σε ένα site βρήκα αυτό :
"Aν θέλετε να φυτέψετε αλόη για θεραπευτικούς σκοπούς, υπάρχει το ειδικό φυτώριο καλλιέργειας αλόης «Πουλημένος» στο Kαπανδρίτι (τηλ.: 22950-52.200), όπου η καλλιέργεια ελέγχεται βάσει των προδιαγραφών της Eυρωπαϊκής Ένωσης."
και λέω να πάω σ'αυτό για να είμαι σίγουρη...είναι λίγο μακριά θα μου πεις...και θα'χεις και δίκιο!
Από σήμερα ξεκίνησα να σου μαζεύω τον περισσευούμενο μύκητα για να τον πάρεις για κατοικίδιο! :lol:Quote:
παρήγγειλα κι εγώ στον πατέρα μου να μου φέρει κατσικίσιο π'το χωριό γιατί χθες με τις παπάρες που περιγράφατε κατάλαβα πόσο μου χει λείψει!!! πιστεύω μέχρι τότε να έχω και τον μύκητα (σπόντα είναι, σε 'σένα πηγαίνει!!!)!!! χχιχιχιχιχιι
σήμερα έφαγα αιγοπρόβειο γιαούρτι της μεβγαλ...καλό ήταν ...pas mal, pas mal!
μπηκα για ενα βιαστικο "γεια" κ να σας πω οτι εγω το προγραμμα μου σε αντιθεση με την ελλη που χθες εφαγε η γαιδουρα :P
ουτε τσικνοπεμπτη να ηταν!!!
φτου σου!!!
ακουω προτασεις για τιμωρια!!!!
:bigsmile:
για τιμωριαQuote:
Originally posted by smart
μπηκα για ενα βιαστικο "γεια" κ να σας πω οτι εγω το προγραμμα μου σε αντιθεση με την ελλη που χθες εφαγε η γαιδουρα :P
ουτε τσικνοπεμπτη να ηταν!!!
φτου σου!!!
ακουω προτασεις για τιμωρια!!!!
:bigsmile:
προτεινω φιλακια!!!!!!
:smilegrin:
:kiss:
Θα δεχτώ με περισσή υπομονή ότι τιμωρία μου ορίσετε ;)
Μη λες τέτοια! Θα φας ξύλο!!!
Καλέ πού είναι όλες σήμερα? Το αγγελάκι σήμερα γράφει?
Λοιπόν αυτές τις μέρες που δεν πίνω καφέ το 'χω ρίξει στο τσαι και βλέπω ότι με βοηθάει...όμως εδώ στη δουλειά με βολεύουν τα τσάγια του σούπερ μάρκετ...δεν έχω σουρωτήρι, και σκεφτόμουνα μήπως έφτιαχνα πουγκιά από φυσικό τσάι με τούλι και τα 'φερνα εδώ!! Καλή ιδέα δεν είναι? Πώς σας φαίνεται?
"Πουλημενος" ??!!!! Που πας να κανεις καριερα ρε φιλε?? !!!!Quote:
Eli σε ένα site βρήκα αυτό :
"Aν θέλετε να φυτέψετε αλόη για θεραπευτικούς σκοπούς, υπάρχει το ειδικό φυτώριο καλλιέργειας αλόης «Πουλημένος» στο Kαπανδρίτι (τηλ.: 22950-52.200), όπου η καλλιέργεια ελέγχεται βάσει των προδιαγραφών της Eυρωπαϊκής Ένωσης."
και λέω να πάω σ'αυτό για να είμαι σίγουρη...είναι λίγο μακριά θα μου πεις...και θα'χεις και δίκιο!
Ωραια, πολυ χαιρομαι που θα πας να παρεις. :tumble:
Σπιρουλινες τρωω 3 τη μερα.. συνηθως 1 πρωι, 1 μεσημερι, 1 βραδυ..
Τελεια ιδεα!! του εμποριου ειναι τζαμπα λεφτα! εγω μερικες κανω απτο σπιτι και το βαζω σε γυαλινο μπουκαλακι-μπουκαλι και το παιρνω μαζι μου. λεει ειδικα για καλοκαιρι που ειναι πιο ωραιο κρυο. Αν το θες ζεστο κανε αυτο με το τουλι.. Ω ρε εχει να πεσει δουλεμα στη δουλεια!!!Quote:
Μη λες τέτοια! Θα φας ξύλο!!!
Καλέ πού είναι όλες σήμερα? Το αγγελάκι σήμερα γράφει?
Λοιπόν αυτές τις μέρες που δεν πίνω καφέ το 'χω ρίξει στο τσαι και βλέπω ότι με βοηθάει...όμως εδώ στη δουλειά με βολεύουν τα τσάγια του σούπερ μάρκετ...δεν έχω σουρωτήρι, και σκεφτόμουνα μήπως έφτιαχνα πουγκιά από φυσικό τσάι με τούλι και τα 'φερνα εδώ!! Καλή ιδέα δεν είναι? Πώς σας φαίνεται?
Καλημερα και απο μενα, λοιπον!! Ειχα παει θεσσαλονικη γτ ειχα ραντεβου με τον ψυχιατρο!! εφαγα και μια κλησαρα.. μα δεν ελεγε οτι απαγορευεται ρε κοριτσια!! ολο λεφτα τρωω, πρεπει να βγαλω με καποιον τροπο, ακομα οι γονεις μου με ζουνε..
Μπηκα και σε κανα 2 μαγαζια με ρουχα και δεν μου αρεζε τιποτα πανω μου, ενιωθα χοντρη..! ελεος πια, γαμω το κεφαλι μου. Με ρωτουσε ο γιατρος γιατι δε θελω να βγαινω, του ειπα επειδη δε νιωθω ομορφη και μου ελεγε οτι εστιαζω μονο στα σπυρακια. λες και με βλεπω με μεγεθυντικο μονο εκει. ενω πρεπει να βλεπουμε τον εαυτο μας ολοκληρο, σαν εικονα, σαν προσωπικοτητα κτλ.. και οτι πολλοι το κανουμε αυτο. πχ αλλος εστιαζει μονο στο οτι εχει κοιλια , και δεν χαιρεται επειδη εχει κοιλια. ή ο,τιδηποτε αλλο.. μου λεει δλδ ενας κουτσος, η αλλοι που ειναι πιο ασχημοι τι πρεπει να μη βγαινουν εξω καθολου? να κλειστουν στο σπιτι? και ετσι ειναι.. πρεπει να χαλαρωσω!
Ελη μη μασας καθολου, πηρες δυναμεις για να συνεχισεις τις τριαδουλες σου.:love:
Αυτο συνεβαινε και με μενα, ακριβως ομως! Οταν ετρωγα παραπανω-εστω και λιγο- ελεγα εε τωρα θα το γαμησω τελειως, για να ικανοποιηθω και περισσοτερο.
Ειναι πολυ λαθος ομως. Ενω προσεχουμε τι τρωμε, να πεφουμε με τα μουτρα μια στο τοσο και να φορτωνουμε τοσο τον οργανισμο μας. στην τελικη αυτο δε σε κανει να νιωθεις καλα..Ισως ειναι καλυτερο να δινουμε καποια δωρακια στον εαυτο μας που και που- ειτε ειναι γλυκακια, ειτε αλμυρα σνακ , ο,τιδηποτε ωστε να μην πεφτουμε με τα μουτρα.. Μου ειναι δυσκολο βεβαια, αλλα μηπως πρεπει??
άστα αγγελάκι μου, δε φαντάζεσαι!!!! μόνο αν είχα εσένα συνάδελφο και μοιραζόταν λίγο η τρέλα, ίσως την έβγαζα καθαρή!!! χαχαχχαχαQuote:
Τελεια ιδεα!! του εμποριου ειναι τζαμπα λεφτα! εγω μερικες κανω απτο σπιτι και το βαζω σε γυαλινο μπουκαλακι-μπουκαλι και το παιρνω μαζι μου. λεει ειδικα για καλοκαιρι που ειναι πιο ωραιο κρυο. Αν το θες ζεστο κανε αυτο με το τουλι.. Ω ρε εχει να πεσει δουλεμα στη δουλεια!!!
κοριτσια, υπαρχουν στο εμποριο (και στο ιντερνετ)χαρτινα φακελακια διηθητικου χαρτιου,ειδικα για να τα γεμιζεις με χυμα τσαγακια η βοτανα.εγω με αυτα κανω πουγκακια και για εξω απ το σπιτι και για να δινω σε φιλους:starhit:Quote:
άστα αγγελάκι μου, δε φαντάζεσαι!!!! μόνο αν είχα εσένα συνάδελφο και μοιραζόταν λίγο η τρέλα, ίσως την έβγαζα καθαρή!!! χαχαχχαχαQuote:
Τελεια ιδεα!! του εμποριου ειναι τζαμπα λεφτα! εγω μερικες κανω απτο σπιτι και το βαζω σε γυαλινο μπουκαλακι-μπουκαλι και το παιρνω μαζι μου. λεει ειδικα για καλοκαιρι που ειναι πιο ωραιο κρυο. Αν το θες ζεστο κανε αυτο με το τουλι.. Ω ρε εχει να πεσει δουλεμα στη δουλεια!!!
Ελα ρε!!! σοβαρα? Που πουλανε δλδ??Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
κοριτσια, υπαρχουν στο εμποριο (και στο ιντερνετ)χαρτινα φακελακια διηθητικου χαρτιου,ειδικα για να τα γεμιζεις με χυμα τσαγακια η βοτανα.εγω με αυτα κανω πουγκακια και για εξω απ το σπιτι και για να δινω σε φιλους:starhit:Quote:
Σε μαγαζια με τσαγακια εχει! πακετακια με 100 φακελακια μεσα,ειναι πολυ πρακτικα.Quote:
Ελα ρε!!! σοβαρα? Που πουλανε δλδ??Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
Καλησπέρα φιλενάδες!
Μου αρέσει που η γνώση των υγιεινών λύσεων εμπλουτίζεται και κυκλοφορεί! :smilegrin:
Όλη μέρα είμαι μπροστά στον υπολογιστή και αρχειοθετώ παλιά μου αρχεία, φωτογραφίες και κάνω back up. Τώρα που έχω χρόνο είναι αμαρτία να μην το εκμεταλλευτώ αλλά θέλει και διάθεση για να το κάνεις. ʼντε να δούμε πότε θα βρω την διάθεση να ασχοληθώ με τις φωτογραφίες του γάμου μου συγκεκριμένα, να ξεχωρίσω αυτές που θέλω να τυπώσω και να φτιάξω και άλμπουμ, ουφ! Μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι ειλικρινά! Σε λίγο θα ετοιμαστώ να σύρω το κορμάκι μου στο γυμναστήριο να κάνω ζούμπα μπας και ανεβάσω λίγο διάθεση μετά τα χθεσινά μου καμώματα! Φιλιά αγαπημένες μου!
Αν έχεις κάποιο site υπόψη σου θα με έβγαζες από πολύ κόπο!!!
Έλλη μου μόλις γύρισα απ'το ξηροκαρπαδικο που πηγαίνεις!! Ρε συ, έπαθα κοκομπλοκο εκεί μέσα!!! Να σου πω, είδα οτι αυτό έχει και χυμό Αλόης....λες να ναι καλός?? Πάντως η τιμή ήταν πολύ χαμηλότερη σε σχέση με τα βιολογικά...αλλά είχε λίγη γλυκόζη, ελάχιστες θερμίδες..!