ελπιζω πραγματικά κι εγω να ειμ καπου χρησιμη στον κοσμο εστο κι αν πλησιάζω ατσαλα το κοσμο κι οι πιο πολλοι με αντιπαθούν. νασε παντα καλα φιλαράκι μου καλο ολοι αξίζουν να ειν καλα ψυχικά οχι να πονανε .:o
Printable View
ελπιζω πραγματικά κι εγω να ειμ καπου χρησιμη στον κοσμο εστο κι αν πλησιάζω ατσαλα το κοσμο κι οι πιο πολλοι με αντιπαθούν. νασε παντα καλα φιλαράκι μου καλο ολοι αξίζουν να ειν καλα ψυχικά οχι να πονανε .:o
Εγώ σε συμπαθώ και στο έχω πει^^ Και φυσικά είσαι πολύ χρήσιμη σε αυτό το φόρουμ!
Φυσικά και όλοι αξίζουν να είναι καλά. Αλλά μερικές φορές δεν γίνεται. Τα φέρνει έτσι η ζωή που δεν μπορείς.
ναι φιλαρακι μου καλο νασε παντα καλα εμεις οσο μπορούμε ας παλεύουμε να ειμαστε οκ κι να βοηθάμε κι οσους πονούν ειν ωραιο αυτο να το ζεις .:rolleyes:
Εγώ προτιμώ να έχω θάνατο που θα ζητηθεί.
Πάντως παραλίγο να πεθάνω Χριστούγεννα .Ήθελα να φορτίσω το κινητό και πνίγηκα από τα σάλια μου , άσχημο συναίσθημα να νιώθεις το τέλος σου να έρχεται, χώρις οξυγόνο λυγίζουν τα γόνατα και ... εγώ πήρα ανάσα .
Ξέρει κανείς αν υπάρχει θέμα με θανατικά? Με εμπειρίες ή με όσους έχουν ονειρευτεί το θάνατο τους να το έχουν βιώσει σαν αληθινό
HarleyQuinn κι για οσους εχουν σκεψεις τετοιοες παντα με σεβασμο σε ολο το κοσμο θα πω αυτο . εγω ειμαι 41 έχοντας παρα πολλα θεματα δικα μου κι δυσκολεύομαι τρελα κι για τα απλα κι ζω σα γρια κι το παλευω .ειμαι ολο σπιτι μονη μου κι υπηρετω μια γυναικα που με βλεπει σα υπιρετικο προσωπικο κι ολο μου πεταει κακιες για την εμφάνιση μου με υποτιμαει με κοροιδευει γελα μαζι μου με εχει σα ψυχολόγο φροντιστή διασκεδαστή κι ολα αυτα . δε παω πουθενα παω ψωνιζω το πρωί γυρναω σπιτι κι αυτη ειν η ζωη μου ουτε φιλιες ουτε βολτα ουτε καποιος να μου πει μαρακι ειμ εδω για σενα . ολοι βιωνουμε πραγματα που μας καταβάλουν αυτο ειναι το μονο σιγουρο απλα ας το παλευουμε οσο μπορουμε μην απελπιζεσαι ολοι τραβουμε το λουκι μας κι πονουμε για καταστασεις που ζουμε ομως πρεπει να φυλασουμε τον εαυτο μας αυτος μας εχει απομεινει κι πρεπει να τον αγαπαμε .συνανθρωπε μου οπως αν σε λενε εισαι μια πονεμενη ψυχη κι υποφερεις απλα τον εαυτο σου κρατα τον γερα δυνατα καλα γιατι αυτος ειναι ο καλύτερος σου φιλος .
https://www.youtube.com/watch?v=RhhgApKoRds
Προς τι η βιασύνη?
Ολοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμη...Ποιος ο λόγος για βιασύνες?
Ειναι σαν να έχεις πάει διακοπές σε νησί για να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου και να βιάζεσαι να γυρίσεις πίσω επειδή δεν περνάς καλά...Σκοπός σου είναι να περάσεις καλά τις διακοπές αφού όυτως ή αλλως θα τελειωσουν.
Γιατί έτσι ρε χαρλευκουιν;
Τίποτα δεν ειναι μάταιο, απλά εμείς το βλέπουμε έτσι μερικές φορές.
Στην καλύτερη ηλικία είσαι, μην μασάς , έχεις όλη την ζωή μπροστά σου να περάσεις όπως θες και να κάνεις ότι θες.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι είχες κόψει και το ποτό;
Ελπίζω να αρχίσεις να βλέπεις την χαρά της ζωής.
Ούτε εγώ την βλέπω εδώ και κάποια χρόνια αλλά ελπίζω να ξαναγίνω όπως παλιά.
Αισθάνομαι μίζερα, καταθλιπτικά, βαρετά και άγχος.
Χαχα ξέρω τα ίδια γράφω κάθε φορά αλλά......
στελνω πολυ ωραια μουσική να ακουν τα φιλαρακια εδω που νιώθουν θλιμμένα .
https://www.youtube.com/@Relax321Relaxing/videos
Πώς γίνεται άνθρωποι όλων των ηλικιών να διασκεδάζουν με τα καρναβάλια... Είναι φυσιολογικό? Από πού αντλούν ενέργεια για να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις?
Αισθάνομαι καταθλιπτική όπως πάντα...με την διαφορά 6 ετών ψυχοθεραπείας και ψυχοφαρμάκων
Μόν μου ξενυχτάω εδώ μέσα και είμαι και κρυωμένη...άντε φεύγω,καληνύχτα!
Το ξέρω Μαρία μου πως περνάς πολλά κι όμως είσαι ένας άνθρωπος συγκροτημένος που έχει πιάσει το νόημα της ζωής κι αυτό θαυμάζω σε εσένα. Εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να το βρω παρά μόνο στην οικογένεια μου. Είναι οι μόνοι άνθρωποι για τους οποίους προσπαθώ και για τους οποίους ζω. Χωρίς εκείνους δεν αξίζει τίποτε. Και το κατάλαβα σε αρκετά μεγάλη ηλικία. Πριν ήμουν μόνο για το ξένο και λυπάμαι γι' αυτό. Όμως κατάλαβα τι αξίζει και τι όχι.
Κι αν τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα τι έγινε βρε Γιόκοτσοκο... Κάποιοι σαν εμένα δεν τα αντέχουν αυτά. Ξέρεις ρε πόσα έχω περάσει στη ζωή μου; Δεν είναι διακοπές σε ένα νησί είναι τι να σου πω.. μια περιήγηση στη Σαχάρα χωρίς τελειωμό! Δεν μπορείς να καταλάβεις μικρέ μου.. Βλέπε όμως αισιόδοξα την ζωή! Αυτό αρμόζει στην ηλικία σου και πρέπει πάντα να κοιτάς μπροστά! Δεν θέλω να σε ρίχνω νιάτο μου <3
Ναι όντως πήρα ανάποδες και το έκοψα. Τώρα πόσο θα διαρκέσει δεν ξέρω. Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου μικρέ μου κι εσύ αλλά όχι δεν έχω όλη την ζωή μπροστά μου.
Όλη την ζωή μπροστά σου την έχεις εσύ! Εγώ είμαι καμένο χαρτί αγάπη μου.
Δεν είπα πως είμαι γριά. Ίσα ίσα νομίζω πως περνάω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου αλλά έχω τόσα πολλά απωθημένα, τόσα πολλά που δεν έγιναν... πράγματα που ονειρεύτηκα κάποτε και είμαι τώρα εδώ και δεν έχουν πραγματοποιηθεί που με κάνουν να νιώθω τόση απογοήτευση... Νιώθω πως δεν έχω κάτι άλλο να ζήσω ούτε κάτι άλλο να κάνω.
HarleyQuinn οσο ζουμε γινομαστε πιο σοφοι κι παντα αυτο ειν πολυ χρησιμο να το μεταδώσουμε κι στους αλλους εσυ εχεις ανθρωπους που σε αγαπούν δε υπαρχει πιο σημαντικο απ αυτο νομιζω . κρατα γερα γιατι καποιοι ανθρωποι σε λατρεύουν κι εισαι η ζωη τους μην το ξεχνας παλευε για την αγαπη τους κι αγαπα κι εσυ αυτο που εκεινοι αγαπουν σε εσενα . αλλοι κι να πεθανουν κι να χαθουν κανεις δε θα νοιαστεί δε θα λείψουν σε κανεναν ουτε θα τους αναζητησει κανεις γιατι αυτοι για τους αλλους ειν απλα παρασιτα . ενα απ αυτα ειμ κι εγω για ολους γυρω μου μια ζωη αποριψη κακιες αγαπη 0 απο κανεναν . ολα αυτα ζω απο μωρο παλευω να κραταω ισορροπίες μεσα μου με διαφορους τροπους οπως να ακουω μουσικη να ονειρευομαι κι εγω οτι ταχα εχω φιλους που με αγαπούν κι ειμαι η ζωη τους κι ετσι το κραταω καλα ολο αυτο να φυλαω τη ψυχικη μου οσο γινετε ηρεμια .
Αισθάνομαι λίγο αγχομενος, αύριο θα μιλήσω στο Mila mou, με ψυχολόγο και νιώθω λίγο παράξενα. Επίσης αγχοθηκα για το θέατρο της Παρασκευής και ότι πρέπει να κάνω μπάνιο!
Και εγώ και εσύ όλη μας την ζωή μπροστά την έχουμε, σχεδόν ίσα είμαστε.
Λες πως έχεις απωθημένα; Και ποιος δεν έχει;
Δεν μπορώ να ακούω τέτοια πως είσαι καμμένο χαρτί, έκοψες το ποτό, βοηθάς όποιον μπορείς, μιλάς όμορφα , δεν ξέρω γιατί απογοητευτικές τόσο πολύ.
Αλλά σε μερικούς μήνες θα βλέπεις τον κόσμο νηφάλια. Σκέψου αυτό μόνο.
Μίλησα με την ψυχολόγο στο Mila mou, μέτρια τα πράγματα από εντυπώσεις
τζιφος φιλαρακι δε σε βοηθήσε ??
Θέλει χρόνο πράγματι! Τώρα δεν ξέρω σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού για νέα συνεδρία στην ίδια ή να κλείσω σε κάποια άλλη, αλλά τι θα αλλάξει εάν πω το ίδιο πράγμα, το σκέφτομαι!
Σωστά, δίκιο έχεις!
Λυπάμαι πολύ που τα διαβάζω όλα αυτά από εσένα κοπέλα μου... Δεν είσαι παράσιτο. Βοηθάς έναν άνθρωπο με όλο σου το είναι αυτό δεν είναι παρασιτοσύνη. Δεν υπάρχει κανένας άλλος συγγενής, καμία γειτόνισσα να πιείτε έναν καφέ να τα πείτε λίγο να γελάσετε; Τίποτε; Άσε την τρελή μητέρα. Στο έχω πει, θα έρθει η μέρα που θα πεθάνει και θα απελευθερωθείς και θα ηρεμήσεις. Αλλά δεν μπορεί μην σε συμπαθεί κανείς αυτό δεν το πιστεύω, αλήθεια.
Ευχαριστώ για όλες σου τις συμβουλές και για το χρόνο που χάρισες :)
Έκλεισα ραντεβού στην ίδια ψυχολόγο στο Mila mou
HarleyQuinn γεια φιλαρακι μου εσυ ολα οκ ??δε εχω κανεναν που να μπορω να παω να πιω καφεδακι μαζι του ουτε ερχετε κανεις να με δει . ουτε γειτονας ουτε γνωστος τιποτα δε με θελει κανεις εδω που ζω ειν δηθενιά σκετη κι παρωπιδες ο κοσμος σε αγνοουν αν δε τους αρεσεις κανουν κλικες κι σε κρατούν σε αποσταση με πληθυντικους κι κυριλικια . σπανια να βρεις ατομο που ειν ανθρωπινο απλο φιλικο μια στις τοσες αν το δεις τυχαια καπου να ειν απλα απο αλλο χωριο εδω η μερος . η μαμα μου μακαρι να ζησει μεχρι τα 100 κι πιο πολυ μα να εχουμε ηρεμια ο καθενας γαληνη στη ψυχη του .
Ξέρεις, είχα έναν πολύ κακό πατέρα που είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα του δώσω ούτε κι ένα ποτήρι νερό. Όταν έπαθε τριπλό εγκεφαλικό ήμουν η μόνη από όλη την οικογένεια που πήγαινε και τον έβλεπε στο κώμα επί 1 μήνα γιατί δεν ήθελα να πεθάνει μόνος του. "Όλοι μόνοι μας πεθαίνουμε" μου έλεγαν. Εγώ τον λυπόμουν να μην πηγαίνει να τον βλέπει κανείς. Στο νεκροθάλαμο πήγα και τον είδα και ήταν η πιο λυπητερή εικόνα που είδα στη ζωή μου.... Να βλέπω το πρόσωπο του χωρίς ψυχή... Γι' αυτό σε καταλαβαίνω πως παρόλα όσα σου έχει κάνει η μητέρα σου την θες στη ζωή. Αλλά από τότε που πέθανε ο πατέρας μου η ζωή μου έγινε καλύτερη...λυπάμαι που το λέω αλλά είναι η αλήθεια. Η ανάπαυση της θα σε λυτρώσει πιστεύω. Όσο για τον κόσμο μην δίνεις σημασία αγάπη μου. Κανείς ποτέ δεν αγάπησε ξένο. Εδώ δεν αγαπούν συγγενείς, θα κάνουν καλό σε ξένο άνθρωπο; χα χα Δεν έχει σημασία που έχεις άσπεργκερ, έτσι φέρονται οι περισσότεροι.
HarleyQuinn φιλαρακι μου σωστα επραξες εχεις τη συνειδηση σου ηρεμη οτι εκανες οτι επρεπε για εκεινον αυτο αξιζει . τι μου θυμισες αχχχχχχχχχχ πριν 11 χρονια εχασα κι εγω τον πατερα μου τον θετο μονη παλεψα η μανα απων αδιαφορη . τι γολγοθά τραβηξα 6 μηνες που ηταν αρρωστος κι τον ετρεχα στα νοσοκομεια κι φυσικα απο πουθενα συμπαρασταση μονον βρισιμο κι αποδοκιμασια απ μανα κι συγγενεις υποδειξεις κι απορριψη . τον ειδα να πεθαινει μπροστα μου κι ολοι με κατηγόρησαν που δε το ξερανε οτι πεθανε διπλα μου οτι δεν ημουν στο θανατο του κι οτι τον ειχα αφησει μονο ενο ημουν εκει . αστα τι μου θυμισες φιλαρακι μου πονος ψυχικος σε ολα τα επιπεδα .
Έχεις πολύ κακιασμένους ανθρώπους δίπλα σου. Και δεν τους είπες εσύ, εσείς πού ήσασταν που κατηγορείτε εμένα;;;
Βρε άσπεργκερ μόνο άσπεργκερ δεν έχεις που λέει ο λόγος. Είσαι η πιο καλή ψυχή του κόσμου.
Όταν ακούω την Lana Del Rey νιώθω τόσο όμορφα... Είναι η πιο όμορφη γυναικεία φωνή που έχω ακούσει στη ζωή μου.
HarleyQuinn φιλαρακι μου γεια χαρα αυτοι ολλοι ηταν να με κατηγορούσαν μα ποτε βοηθεια δε με εδωκαν κι οταν ηταν στα τελευταια του ο πατερας μου γυρνα κι με λεει μια συγγένισσά του σε ενα σωρο κοσμο μπροστα στο νοσοκομειο οτι οταν πεθανει ο πατερας σου μην μας ενοχλείς ποτε δε θελουμε επαφες μαζι σου . μαλιστα ελεγε ακουτε κυριε εσυ ??εσεις εκει κυρια καλα δε λεω ?? τα φωναζε στο κοσμο μπροστά εγω της ειπα ετσι κι αλλιως ποτε δε θα σας μιλησω ξανα .ο κοσμος τη κοιταγε σαστισμενα κι με απορια με ενα σοκ μπορω να πω οταν εκει αυτη γκαριζε .η πιο καλη ψυχη του κοσμου δε ειμαι μα εχω τραβηξει λουκι στη ζωη μου που ποτε κανεις δε μπορει να νιωσει γιατι ποτε δε ειχα ανθρωπο να με καταλάβει να με στηριξει μα το αντιθετο .ολλοι περνανε λουκια φυσικα ομως νομιζω οτι οι πιο πολλοι εχουν κι καποοιον να τους στηριξει σε μια δυσκολια . οχι να πετανε στα αγρια θερια ατομα κι μετα να τους ζητάνε κι τα ρεστα γιατι δε κανουν οτι οι αλοι ζητουν η περίμεναν να δουν απο αυτα .παρε κι μπολικο υλικο απο αυτη την κοπελα που σου αρεσει η φωνη της απολαυσετα ολα για παρτη σου .
https://www.youtube.com/results?sear...y=Lana+Del+Rey
Άσπεργκερ, επειδή βλέπω διάφορα που γράφεις, καταλαβαίνω ότι έχεις πολλές αρνητικές εμπειρίες από άλλους, όμως μη φοβάσαι να μιλήσεις σε κάποιον απλά επειδή σκέφτεσαι ότι "μπορεί να τον ενοχλήσεις". Δεν ενοχλείς απλά μιλώντας, εσύ το νιώθεις λόγω αυξημένης ευαισθησίας, αλλά δεν ισχύει. Το λέω γιατί έγραψες κάτι τέτοιο στην Κύκνος. Μην υποθέτεις ότι οι άλλοι δεν θέλουν να τους μιλάς, κάποια πράγματα λόγω εμπειριών κι ευαισθησίας είναι στο μυαλό μας, δεν είναι πραγματικά. Οι συγγενείς σου μπορεί να μην σε γουστάρουν και να σε αποφεύγουν, δε σημαίνει ότι όλοι θα κάνουν το ίδιο
Eagle guy γεια σου αδερφουλη μου καλε εχω δει πολλα αγαπη γλυκια κι εχω ζησει πολλα με το κοσμο οταν καποιος σε συμπαθει σε θελει στη ζωη του κι το δειχνει με το τροπο του . εσυ ας πουμε εισαι ατομο που μιλας με ολο το κοσμο εισαι ανοικτος κι φιλικος με ολλους αυτο δε το κάνουν ολλοι καποιοι εχουν κι προτιμήσεις .οι πιο πολλοι μιλουν μεταξυ τους με αυτους που νιωθουν πιο κοντα γιατι νιωθουν πιο μεγαλο δέσιμο κι λογο περιστατικών που τους ενώνουν κι τετοια . ειν σα νασε σε μια παρεα με 5 ατομα κι ολοι μιλανε μεταξυ τους κι με σενα κανεις ε ενταξει καπου λες καλυτερα ας αποχωρισω μην τους ζοριζω να μου μιλαει απο ευγενεια κι αυτα . δε ειναι εξαλου υποχρεωμενοι κι ουτε εχει κι νοημα να τους αναγκαζω να μου μιλανε. απο το κοσμο δεχομε αποριψη σε πολλα επιπεδα οπως μπουλινκ η αδιαφορια η κοροϊδία η κακοτροπιά κουτσομπολια . ατομα που γενικα ειν ανοικτα κι φιλικα με ολους αυτα μου μιλουν κι μενα μα αυτο ειν στιγμες δε μπορω να πιασω φιλιες με ατομα που βλεπω σπανια περιστασιακα μια στα δεκα χρονια πχ .οσο για εδω στα φορουμς λιγοι μου μιλουν οι πιο πολλοι μου τη λεν οι με αγνοουν δε τους γεμιζω το ματι λιγοι μου μιλουν ομως κι το εκτημω κι τους ευχαριστω .η κυκνος λεει τα θεματα της κι τεριαξε με την αλη κοπελα κι ολα οκ δε μπορω να μπαινω σφήνα εγω κι νιωθω ασχημα . απαντω πλεον εκει γιατι μου απευθύνει το λογο η κυκνος κι θεωρω σωστο να απαντω αλιως δε θα εγραφα εκει ξανα .δε μου λεει τα θεματα της εμενα τα λεει με την αλη κοπελα κι πρεπει να κρατω μια αποσταση κι αυτο το εκτιμα η κυκνος κι μου το ειπε .δε ειναι κακοι οι ανθρωποι αυτοι απλα δε χωρας στη παρεα γιατι αυτοι εχουν επιλεξει τους φιλους τους . δε τα βγαζω απ το μυαλο μου μανουλα μου εχω καταλαβει τους ανθρωπους πως λειτουργούν κι θελω να ειμ διακριτικη να νιωθω οτι μονο εκει που εχω αποδοχη μπορω να νιωθω κι εγω πιο ανετα . οσο ζεις μαθαινεις η ζωη σε μαθαίνει παρα πολλα κι πρεπει με αυτα να συμβαδιζεις . εγω ξερω οτι εχω αδυναμια να κρατισω φιλιες κι σχεσεις με το κοσμο δε ειμ αυτο που θελουν κι αυτο ειν ετοια να με αποριπτουν . το ξερω κι πρεπει να εχω την αλήθεια στη ψυχη μου οτι αυτο εχει η ζωη μου σα μοίρα κι μην παραμυθιάζομε . αυτο ολο με εχει κανει να κλειστω κι να μην ελπιζω πουθενα οσο το εκανα μια ζωη ηταν μια απογοιτευση κι αυτο με σκοτωνε τωρα φυλαγομε . χωρις κακιες χωρις εμπαθιες κρατω αποστασεις κι δε δένομε με τους αλους μια κι οταν το εκανα ηταν μονόπλευρο αυτο απ μενα οι αλοι αδιαφορούσαν .παλια ημουν διαφορετικη ανοιχτη για γνωριμίες χτίσιμο φιλιας με κοσμο κι ελπιζα παντα κι πιστευα στις ανθρωπινες σχεσεις ομως αυτο αλλαξε με οσα εχω δει γυρω μου .έκλαψα πονεσα ειπα μα γιατι εμενα κανεις δε με θελει ?? ετσι σιγα σιγα με τα χρονια εκλεισα τη ψυχη μου . ειμ επιφυλακτική και προσεκτικη φιλικη μεν κουβεντιαζω ομως δε δενομαι πια με τους αλλους . ενα ρημαδι κειμενο κι δεινοπαθώ να το γραψω ξερω δε μπορω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του κοσμου ειμαι σα ενα χαζο παιδι που ζητα οι ενήλικες να το δεχτούν κι να γινουν φιλοι . δε μπορω να αλλαξω ομως κι αυτο ειν κι οτι ξερω οτι ετσι ειμαι δε αλλαζω κι να μπορουσα δε θα αλλαζα γιατι κανεις για μενα ποτε δε αλλάξει για χαρη μου .
Το ότι δυσκολεύεσαι να γράψεις ένα κείμενο, ίσως γιατί δεν είσαι καλή στην ορθογραφία, δεν θα παίξει αρνητικό ρόλο στο να κοινωνικοποιηθείς. Το άσπεργκερ και οι κοινωνικές δυσκολίες που έρχονται με αυτό ναι, είναι πρόβλημα, δεν στο κρύβω, το έχεις δει άλλωστε και μόνη σου από όσα λες, οι περισσότεροι δεν θα θέλουν να σε κάνουν παρέα. Όμως, κι εμένα η πλειοψηφία παντού δεν ήθελε να με κάνει παρέα και με μείωναν πολύ, ή άλλοι με έβλεπαν σαν το καημένο παιδί και με λυπούνταν. Όμως, τώρα έχω αρκετούς φίλους! Ναι, μπορεί τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα με σένα, λόγω του Άσπεργκερ, αλλά μην κλείνεις το δρόμο σε όσους ίσως θα ήθελαν να σε γνωρίσουν. Κράτα πισινές, αλλά μην αποσύρεσαι τελείως, ούτε να φοβάσαι να γράψεις κάτι γιατί "οι άλλοι έχουν ταιριάξει περισσότερο και δεν θέλουν να τους απευθύνω το λόγο". Αυτό είναι στο μυαλό σου, δεν ισχύει στην πραγματικότητα.