-
Γεια σου Μπεσμπουλα! Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα! Όσο γι αυτό που λες για τις ορμόνες συμφωνώ απόλυτα!! Και εγώ τρώω τέτοια κολλήματα για μεγάλα διαστήματα από την αρχή της προσπάθειας μου όπως κ τώρα που επίσης έχει κολλήσει εδώ κ καιρό η ζυγαριά. Οι λιπομετρήσεις σου όμως φαντάζομαι δίνουν μια καλύτερη εικόνα.
Εγώ σήμερα
08:30 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1,5 κ.σ. ταχίνι+1 κουπάρα γάλα
11:00 1 πορτοκάλι+1 χούφτα κάσιους
τζιμ ασκήσεις βάρη πλάτη+αερόμπικ+ραχιαίους/κοιλιακούς
14:30 1 αβγό
15:00 κρεατόσουπα 150 γρ μοσχάρι+100 γρ πατάτα+αρκετό ζουμί με λαχανικά
18:00 1 γιαούρτι 2%+1 μπανάνα+1 χούφτα καρύδια
21:00 1 γαβάθα μαρούλι+μανιτάρια+70 γρ κασέρι 5% λιπαρά+2 παξιμαδάκια+σος-λάδι, ξύδι, μουστάρδα, 1/2 κ.γλ. μέλι
-
Αντε περαστικά Μπεσμπαμ!!
π. Στυμμένο πορτοκάλι 2 κομματια σπιτική σπανακόπιτα
δ. ένα μπολ στάρι με ξηρούς καρπούς και σταφίδες (το λες και κόλλυβα χωρίς ζάχαρη)
μ. Σπανακόρυζο, τυρί, 2 κτγ ταραμοσαλάτα
α. 2 μηλοπιτάκια ενα κακάο χωρις ζαχαρη
β. 1,5 ποτήρι λευκό κρασί δύο φρυγανιές σίκαλης και τυρί
-
Σου σου μου ακόμα πιο μπράβο που δεν ενέδωσες στον Σαββίκο! Σε πληροφορώ όμως ότι έχεις την επιλογή να ζητήσεις να σου κάνουν το σάντουιτς σε ψωμάκι ολικής! (το τρώμε χωρίς πατάτες κ σος εννοείται :P ) Επίσης κάνει καταπληκτικό μπιφτέκι γαλοπούλας!!
Επίσης επιτέλους αδιαθέτησα κανονικά!! Δε πίστευα ποτέ ότι θα χαιρόμουν τόσο μ' αυτό!! Οι ορμόνες μου βάρεσαν κόκκινο αυτές τις μέρες!!
-
Έχει και τέλειες σαλάτες έχω να πω και τις κάνει κι ατομικές...
Πινκ τι ωραία νέα!!:bouncy:
Άντε και στα δικά μου τώρα...
χθες έφαγα
π. πατατόπιτα με πράσο
μ. 1,5 καλαμαράκι γεμιστό, σαλάτα κουνουπίδι και μαρούλι, και λίγες τηγανιτές πατάτες
α. 2 φετες ψωμι τοστ κασέρι μανταρίνι
β. 1 φετα ψωμι τοστ κασέρι μανταρίνι
-
καλημερα κοριτσια τι κανετε;
μια χαρα βλεπω ,παμε μπραβοοοο !!!
Μπεσμπακι μου σε καταλαβαινω απολυτα για το κολλημα κ οτι κ να λεμε καποια στιγμη σου την βαραει στα νευρα αν η ατιμη δεν κατεβαινει !!! Ενα ομως ειναι το κολπο,μυστικο,πες το οπως θες.Υπομονη κ επιμονη κ θα κατεβει.Εγω εδω κ 1,5 μηνα χωρις παρασπονδιες η δεν χανω καθολου η χανω γρμ, δηλαδη τιποτα.Το τελευταιο δεκαπενθημερο που εκανα μικροατασθαλιες τυπου 2 ποτακια ενα βραδυ , κατι διασπαρτες κουταλιτσες γλυκο ,ενα κομματι ολοκληρο γλυκο εχασα 2 κιλα κ δεν πιστευα στα ματια μου !!! Οποτε συνεχισε δυναμικα ο οντως καποια στιγμη θα κατεβει αποτομα! Σου τα λεω εγω που σας εχω πρηξει οτι δεν χανω κ ομως!!!
Μαρουλακι προσπαθησε να μην καταναλωνεις τοσο συχνα σφολειατοειδη.Ειναι κενες θερμιδες κ περα απο στιγμιαια ευχαριστηση δεν σου προσφερουν κατι αλλο.Κατα τα αλλα πας μια χαρα!
Πινκακι μου μπραβο!! αντε επιτελους να ηρεμησεις κ εσυ!!! Λογικο που βαρεσαν κοκκινο οι ορμονες.
Σουσουδακι μου μπραβο κ σε σενα! κ για την διατροφη κ γιατι αντισταθηκες σε πειρασμους !!!
να γραψω κ εγω τα δικα μου
Σαββατο
Π δυο φρυγανιες με ενα αυγο βραστο κ χυμο πορτοκαλι φρεσκο
Δ μπανανα
Μ ψαροσουπα με μια ουτε μιση πατατα κ λιγο αστερακι κ λαχανικα με λιγο λαδι μαγειρεμενη
Α γιαουρτι με 1κγ μελι
Β αυγο βραστο ολοκληρο κ 1 ασπραδι,30 γρ γαλοπούλα,αγγουροντοματα με λιγο λαδι κ 1 παξιμαδακι
Κυριακη
Π γαλα με 3 κσ βρώμη κ 1κγ μελι
Δ μηλο
Μ σολωμος σχαρας με μπροκολο σαλατα με λιγο λαδι κ 1 φετα ψωμι ολικης
Α γιαουρτι με 1κγ μέλι
Β ντακοσαλατα με 1 μετριο παξιμαδι,ντομάτα,100 γρ κοτατζ ,λιγη καπαρη κ λιγο λαδι
-
Hello girls!!
Μαρούλι άντε κ στα δικά σου...:P Θα συμφωνήσω με τις επισημάνσεις της Μπλακ περι σφολιατοειδών!
Μανταμίτσα you can do better girl and you know it! στα μετά το μεσημέρι αναφέρομαι, ξέρεις!!
Μπλακούλι στο δεκατιανό βάλε ξηροκάρπι όχι σκέτο το φρούτο αφού τα έχουμε πει! Βάλε κ ένα φρουτάκι το απόγευμα με το γιαούρτι μη το φοβάσαι!! Μεσημεριανά και βραδινά πιο καλά δε γίνεται ;)
Και εμένα έχει κολλήσει εδώ κ καιρό η ζυγαριά με δείχνει κ κάνα κιλάκι παραπάνω όχι ότι πτοούμαι απλά το αναφέρω, τώρα έχει να κάνει με το γεγονός ότι τρώω πολύυυ με τα ορμονικά μου δε ξέρω, θα φανεί όταν μου τελειώσει η περίοδος
Σήμερα:
10:45 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1,5 κ.σ. ταχίνι+1 κουπάρα γάλα
τζιμ ασκήσεις βάρη πόδια+ώμους
14:00 2 πορτοκάλια χυμό
15:00 250 γρ φακές+καστανό ρύζι+ φαγόπυρο (4-5 κ.σ.)+100 γρ κοτατζ+1 μπολ μικρό μαρούλι με λίγο λάδι
18:00 1 γιαούρτι 2%+6 κ.σ. ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 μπανάνα
22:00 1 τόστ με 50 γρ κασέρι 5%+μισή ντομάτα+1 μικρή πιπεριά+λίγο μουστάρδα
-
Καλημέρα κορίτσια μου,
Δίκιο έχετε με τις πίτες, θα προσπαθήσω να τις ελαττώσω σημαντικά...
Το φαγόπυρο που χρησιμοποιείς pink είναι το γκρετσκα που το λένε; Σε σαλάτα το είχα φάει μια φορά και μου είχε φανεί συμπαθητικό, αλλά μπαίνει και στις φακές;
Χθες εγώ:
π. 2 φρυγανιές σίκαλης, 2 κτγ ταχινομελο, 2 μανταρίνια
δ. κουλούρι θεσσαλονίκης
μ. 3 φρυγανιές με τυρί και σαλάτα μαρούλι (ταλαιπωρήθηκα στα λεωφορεία και οταν κατάφερα να φτάσω σπίτι μου δεν είχα καμμία όρεξη να φάω)
δ. σοκολάτα υγείας με γέμιση καρύδα, μπανάνα και λίγα μύγδαλα-καρύδια
β. αράβικη πίτα με φαλάφελ και σαάτα αγγούρι-ντομάτα-μαρούλι
-
Κορτσούδια το φαγόπυρο ανήκει στα (ψευδο)δημητριακά κατηγορίας κινόα, είναι το μαύρο σιτάρι που λέμε... Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες ειδικά για κάποιον που νηστεύει. Μπαίνει σε σαλάτες, όσπρια κλπ.
Φαγόπυρο!!!
-
Π:μούσλι με γάλα
δ:μούσλι με γάλα
μ:κρεατόσουπα με ρύζι πατάτα κ ζαρζαβατικά ,σαλάτα πολίτικη κ ένα κουλούρι θεσσ
ενα φρέντο καπουτσίνο σκέτο
α: σμουθι που περιλάμβανε κεφίρ μπανάνα φράυολες
β:μπρόκολο σαλάτα,1 γιαούρτι ,φυστίκια, 2 μικρά μπολάκια (για σερβίρισμα ντιπ) κοτόπουλο με κάρυ ρύζι κ ζαρζαβατικά
-
Ευχαριστώ πινκάκι για το φαγοπυρο, με έχεις ψησει τρελα...
Σουσου τη γνώση του εαυτου σου ειναι αυτή!! Τρελαινομαι!!
Χθες που λέτε:
1. 2 φρυγανιες σικαλης 2 κτγ ταχινομελο 1 πορτοκαλι
δ. μισο κουλουρι
δ 10μυγδαλα 2 ξερά δαμάσκηνα
μ. 2 σιροπιαστα, 1 μαυρη σοκολατίτσα με πορτοκαλι, απο αυτές χωρις ζαχαρη, και μια γεμστική με καρύδαλίγο μπρόκολο (τρομερό; μπράβο μου)
β. 1 καφε γαλλικό σκέτο 2 μπισκότα με φυτικές ίνες
ήρθαν και τα δικά μου :) καλώς τα δέχτηκα!!! Άντε Σουσού και στα δικά σου τώρα!!!
-
ξέρω μια βλακεία έγραψα αλλά από τον πανικό μου προσπαθούσα να βάλω τις σκέψεις μου σε μια τάξη
τι χαζή.χαχααχα!:P
-
Μη λες χαζή τη Σουσου μας.. Άντε!!
Πού χαθήκαν τα υποδείγματά μας;
Άντε και θέλω μάλωμα για το πάρτυ με τους υδατάνθρακες που έκανα χθες!!
π. πιροσκί με πατάτα (και τηγανητό και μη τριάδα και υδατάνθρακας)
δ. 1 καλαμπογκοφρέτα (2ο φαουλ)
δ. 1 σοκολατα μαύρη με γέμιση πορτοκαλι (απο τις μεγάλες, για να φάω μεγάλη μερίδα φρούτου ντε :P ) 1 σοκολατα μαύρη με γέμιση καρύδα (απο τις μικρές)
μ. φασολάκια, μαρούλι μπροκολο τυρί, μπορεί 3 φέτες ψωμί (άσπρο) και 3 φέτες κασέρι, λουκούμια (το τελευταίο το αφήνω απροσδιόριστο σε αριθμό)
β. Άλλες 2 φέτες ψωμί με κασέρι
Νομίζω συνειδητοποίησα ποσο ψωμία κατανάλωσα χθες όταν πήγα να το μαζέψω το βράδυ κι είχαν μεινει ουσιαστικά 2 φέτες...
Αυτά.. Νέα μέρα σήμερα
ελπίζω αύριο καλύτερη κι απο Δευτέρα ακόμα καλύτερη
-
δν πειράζει μαρουλέν χθες πάρταρες το δικαιούσαι. από σήμερα τα κεφάλια μέσα.
νομίζω οτι μπορεί να έχω κεγώ περ. αλλά να έχουν γίνει μάγια κ να είναι αόρατη.
(παράλογο?)
-
Τσκ, διόλου...
Κι εγώ το έχω νιώσει..
Τους μήνες που απουσιάζει η κυρία μου αφήνει όλα τα σημάδια της ενθύμιο τις αντίστοιχες μέρες...
Έτσι να τη θυμάμαι και να κλαίω
Πόνοι σε μέση, γόνατα, πρήξιμο, φάγωμα του κόσμου όλου, νεύρα, νωχελικότητα κτλ κτλ
Το κατάλαβα όταν έκανα καταγραφή σε ένα λογισμικό που έγραφες και συναισθηματικές καταγραφές, πρηξίματα πόνους και πολλά άλλα..
edit-->αλλά εγώ πιστεύω βαθιά ότι το παρτυ πλησιάζει και για σένα http://smileys.on-my-web.com/reposit.../party-048.gif
-
Hello girls!!
Η αλήθεια είναι πως τα ορμονικά προβλήματα μπορούν να σε τρελάνουν!! Το βίωσα πρόσφατα...επηρεάζουν πολύ τη διάθεσή μας...
Μαρουλένια και Σουσουδένια ξεκινήστε με το να θρέφετε τον οργανισμό σας κ μετά θα έρθει κ η μείωση των υπολοίπων. Βάλτε σιγά σιγά πιο ποιοτικές τροφές στα γεύματά σας. Αν υπάρχει μια ισορροπία στα θρεπτικά στοιχεία που παίρνουμε είναι πιο εύκολο να αφήσουμε τους πειρασμούς στην άκρη!!
Μπεσμπούλι και μπλακάκι που είστε;;
Εγώ σήμερα προβλέπεται να σαπίσω σπίτι καθώς έχω μια καούρα από την ώρα που ξύπνησα κ παίρνω ρεπό απ' όλα μέχρι να αισθανθώ καλύτερα!