αχαχαχαχ......Πονάει όλο μου το κορμί...!!!Πιο χαλαρά σήμερα,δεν γίνεται είχα καιρό χωρίς γυμναστική και το πήρα ζεστά και με βλέπω να αφήνω κομμάτια μου από δω κι από εκει...Αλλά ναι έχει βολτα πιο μετά.¨Εχει ζέστη τώρα....
Printable View
Eiχα δει κι εγω ενα ποδηλατακι scott με υδραυλικα δισκοφρενα και τα συναφι!!
Λεω σε ενα φιλο μ εχω τρελαθει θα το παρω δε πα να κανει 500 ευρω!!
Παω κοιταω ταμπελακι στη βιτρινα απο 1100 προσφορα 900 ευρω
χαχαχαχαχαχ
Λοιπόν έφυγα..Πάω να ετοιμαστώ...Καλή συνέχεια παιδιά τα λέμε μετά...Μιλαμε Noc...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Καλησπερα σε ολουςςςς :)
Χαλια ξυπνησα αγορι!! :-(
η φωνή του..............http://youtu.be/02wPSQ0m72I
σκεφτομαι οτι αυτα που βλεπουν τα ματια μου ειναι φρικτα. να μου τη πεφτουν μεγαλυτερες, φανατικες χριστιανες, ελπιζωντας να σεβαστω τις φαντασιωσεις τους και να συναψω σχεση μαζι τους. οταν το δογμα τους οριζει σεξ μετα τον γαμο. οταν δε γουσταρω καν 27χρονες. οταν δε ταιριαζω με ντουλαπες και καμηλες.
χεχεχε.... ;)
φφφ...................
Τι επαθες?
nocash ξερω τι μπορει να σε συναρπασει...
nocash iσως μια βολτα σε λουνα παρκ ? :P
Nocash ξεκολλα, στην πολυκατοικια της Γιαγιας μου μενει ενα ατομο..να το πω με αναπηρια..ειναι υδροκεφαλη.. τεραστιο σε ογκο κεφαλι..κατι σαν το elephant man.. με τον Μελ γκιπσον,,(αν και δεν την εχω δει την ταινια).. δεν νομιζω να εισαι ετσι..αλλα και να εισαι στα παπαρια σου...αυτη οδηγαει αμαξι..και σχεδον καθε μερα ειναι εξω..οποτε ποιο το προβλημα?....και εχω δει αρκετα ατομα παραμορφομενα απο τη γεννηση τους..αλλα παλευουν δεν παραιτουνται...οποτε για μενα πραγματικα πρεπει να αναθεωρησεις καποια πραγματα οσον αφορα τον εαυτο σου!...Φιλικα..!
Λετε να ναι ολα στο μυαλο μου;;;
Δε νομιζω... :-(
Καλησπερα!!!Ρε παιδια εδω και 3 μερες νιωθω εναν εννοχλητικο πονο στον λεμφαδενα της μασχαλης αλλα χαμηλα προς το στηθος.Την πρωτη μερα επρεπε να το ακουμπησω για να πονεσει αλλα τωρα ποναει χωρις να το πιεσω.Δεν εχω χτυπησει ή κατι τετοιο.Α!Επισης νιωθω καποια τσιμπηματα στο στηθος της ιδιας μεριας που και που.Αν ξερει καποιος τι μπορει να ειναι (δεν ειστε ειδικοι βεβαια αλλα ισως εχετε νιωσει κατι παρομοιο) ας μου στειλει ενα π.μ.!Δεν εχω χρονο για γιατρους τωρα δυστυχως.
Φιλια :)
Πάλι έβλεπα εφιάλτες σε σημείο να κλαίω στον ύπνο μου και δεν μπορούσα να ξυπνήσω μέχρι αυτή την ώρα... :s