εγω φταιω τωρα που γελαω μονη μου? για ποιον χτυπα η καμπανα αραγε? να παρω το 11880 ή το 11888 να ρωτησω?
tide εσυ δεν χρειαζεσαι προσευχες παιδι μου! ευχελαιο χρειαζεσαι!! περαστικα σε ολες σας!
Printable View
εγω φταιω τωρα που γελαω μονη μου? για ποιον χτυπα η καμπανα αραγε? να παρω το 11880 ή το 11888 να ρωτησω?
tide εσυ δεν χρειαζεσαι προσευχες παιδι μου! ευχελαιο χρειαζεσαι!! περαστικα σε ολες σας!
χα χα,άλλο υπερτέλειο από τη Nadine.Κι όμως,έτσι κάνει η λατρεμένη μας Barbarella(μη σου πω και χειρότερα)Έχεις χαλάσει την πιάτσα κοπελιά,τι θα γίνει με την πάρτη σου.ʼσε μας να ξεκουραστούμε δίχως ενοχές.:smilegrin:
Επίσης,μπαρμπούνι μας,ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.Έχει φοβηθεί το μάτι μου,χα χα.Αυστηρό τον κόβω τον ντόκτορ.
Αννεζίνα,το ίδιο πρόμπλεμ με τον οδοντίατρο έχει κι ο δικός μου.Φοβάται να μην λιποθυμήσει στο γυρισμό για το σπίτι και θέλει να οδηγώ εγώ.Για 'δε ρε ένα ισχυρό φύλο.(ελπίζω να μην τα πάρει ο σποτάκος και έχουμε διαφορουμικές τιτανομαχίες,χα χα):smilegrin:
Βάσια,πόσες μέρες μετράμε;Σαν το στρατό ένα πράμα.
Ναταλί,σε ποια θάλασσα να σε πάμε,θα αρχίσουμε να ρίχνουμε ιδέες οι ερωμένες σου ποια θα σε κερδίσει.χαχ.Σε όποιας την επιλογή καταλήξουμε,θα κερδίσει μία τούρτα διαίτης(έτσι τις λέμε όταν κάνουμε δίαιτα).:smilegrin:
Ποπάυ,Όλιβ,τα σπανάκιαααααα.Να σας περάσει το γρηγορότερο tidekpe μου η ίωση,δίχως αντιβίωση.Μα τι στίχος.
Σας φιλώ όλες.Σήμερα δεν πεινάω πολύ,χτες είχα λυσσάξει.Ευτυχώς.Πάντως τρώω γενικά περισσότερο απ'όσο έτρωγα πριν ξεκινήσω διατροφή,απλά έχω αλλάξει τις ποσότητες ανά διατροφική κατηγορία(με έμφαση στα λαχανικά,ψητά και βρασμένα και κόβοντας εντελώς αναψυκτικά,χυμούς του εμπορίου και καφέ).Ο καφές μου λείπει.:sniffle:
Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές...ο Ποπάυ μου γελάει με το αρκούδι και την ένεση που απειλεί τον κώλο του..το καημενούλι μου..ναι, Σαμπίνα μου, αντιστεκόμαστε στην ίωση χωρίς την αντιβίωση αλλά είμαι ήδη στην τρίτη μέρα και εξακολουθώ να σέρνομαι...μήπως να ενδώσω στη χημεία;;;;;;;;
Ασχετο: κανένας διατροφολόγος, όχι συνταγολόγος, στο κλεινόν άστυ;;;;;
φιλιά! (έστω και μυξωμένα...)
Έλα να ξυπνάμε!Τι έγινε;Μας πλάκωσαν τα παπλώματα,κοκόνες;
ʼντε και μεσημέριασε!Μπαρμπούνι,δεν το περίμενα αυτό ειδικά από σένα!
εδω ειμαι παιδια! μη με ξαχνετε. εχω την αγγλιδα παρεουλα σημερα και αυριο!! το βραδυ θα ξεκουραστω και θα φαω σαν ανθρωπος σε ταβερνουλα!!
φιλακια σε ολες!!
καλημερα κοριτσια,
αχ 22 και σημερα sabe μου, οντως σαν τον στρατο.
εχθες πηγαμε και την ειδαμε, το αγγελουδακι μου 2700 εφτασε.
καλα ολοι οι ανδρες ετσι ειναι με τους οδοντιατρους? και εγω νομιζα πως μονο ο δικος μου ειναι ετσι.
καλα να περνατε και φιλακια
Γεια σας κοριτσάκια, έχω να μπω πολύ καιρό αλλά μπήκαν νομίζω στην πιο κατάλληλη στιγμή?. Ερχεσαι κουκλάρα μου ??? για έλα να δούμε τι έχουμε να σου σούρουμε αυτή τη φορά, για έλα !!!!!!!!!!! Λοιπόν μπορώ μόνο Παρασκευή, μην τολμήσετε και κανονίσετε άλλη μέρα, σας έφαγα?..
Βασουλίνη, άντε με το καλό, αυτή η αναμονή στο τέλος είναι όλα τα λεφτά, πιο γλυκιά και από μπακλαβά??.
φιλακια και καλημερα! δεν ζυγιστηκα μη ρωτησετε γιατι ειναι σημερα παρασκευη και καποιες θα ρωτησουν!
αλαλουμακι σιγουρα θα σου τηλεφωνουσε κιολας αλλά ναι, μπηκες στην πιο καταλληλη εποχη, την εποχη της αθηνοεπισκεψης! και τι δεν θα εδινα να ερχομουν κι εγω!
και φυσικα πως και πως περιμενω τον καφε μας! καλε μες στο καλοκαιρι ηρθα 3 φορες θεσσαλονικη και τωρα που ταχα εχω λιγοτερη δουλεια δεν προλαβαινουμε απο τα αλλα!
βασουλινι μου 22 και μια λοιπον! αντε να δουμε το 2700 κατι φασολακι σου! τι μερα μπαινεις και τι μερα βγαινεις? για να κανονισω επισκεψη ρωταω! δεν θα το χασω! εχασα ηδη ενα γεννητουρι! φτανει! ευτυχως θα ειμαι τυχερη και θα ξαναδω συντομα το μακαρονομωρο! προς το παρων δεν εχουμε καμια προσκληση γαι γαμους βαφτισεις κλπ οποτε καφε στις 23 σου ερχομαστε!!
α, σας ειπα οτι αυριο εχουμε παρελαση και παρελαυνουμε ε? πρωτη σειρα η νταρντανα μου!! σημερα ειδαμε και ηλιο και εφτιαξε και η διαθεση μου, ολα καλα! χθες χαλαρωσα κιολας στο ταβερνακι με την φιλεναδα και αν και ξυπνησα σημερα απο τις 5 δεν πειραζει!!
και αποψε ταβερνακι! δωσαμε και παραγγελια απο εχθες! θα μας κανει λεει μοσχαρι με δαμασκηνα και κυδωνια! θα σας πω δευτερα πως ηταν!! η φιλεναδα ταχα κανει και αυτη διαιτα!
α, ξερετε τι κανουν στην ιαπωνια οταν ενα κοριτσακι του ερχεται πρωτη φορα περιοδος?? κανουν μια μεγαλη γιορτη που την λενε ρεντ μπιμς ή καπως ετσι!!! παλι καλα δηλ σαμπινα μου που δεν ζουμε ιαπωνια ε? και οι μουσουλμανες καημενες αρχιζουν το τσεμπερι! και απο αυτες καλυτερα ειμαστε!!! και αναρωτιομουν παντα απο ποια ηλικια και μετα φορανε τα κοριτσια το τουλμπανι ή οπως το λενε τελος παντων!
αυτα!! φιλακια σε ολες και καλο σβ!
Βρε βρε τις ασωταλαλουμένιες!Σαν τα χιόνια βρε!
Εμ μας έχουν τόσο καιρό γειωμένες(να μην πω άλλη λέξη)
εμ μας διατάζουν και μας απειλούν να συναντηθούμε στη βόλεψη τους!
Το ήξερα πως θα μου θέλατε Παρασκευή,που δε με βολεύει ιδιαίτερα,αλλά τι να σας κάνω;
Ελπίζω να μη βρέχει πάλι όπως τότε και σε περιμένω να με μαζέψεις μία ώρα στους δρόμους
σε άλλη διεύθυνση αυτή τη φορά,για να έχει λίγο ενδιαφέρον το θέμα(μη σου πω θα ξαναξεχάσω ομπρέλα!)
Εσείς οι άλλες που μας διαβάζετε συμφωνείτε για Παρασκευόβραδο;Να κλειδώσουμε για να αρχίσω τα τηλέφωνα στις απούσες.
Φανταράκι,μετράμε μέρες;Αχ!Τι καλά!Θα μυρίσει ο τόπος μωρουδίλα και πάλι!Και θα'ναι τόσο ομορφούλικο!
ʼντε,original και σήμερα!Μπαρμπούνι,θα συνεννοηθούμε να πάμε όλες μαζί,να κουφάνουμε πάλι το κυλικείο.
Ελπίζω οι μυξιασμένες να έχουν ξεβουλώσει μέχρι τώρα...Και το Νεκταρινόσπορο να είναι καλύτερα...
Κοπελιά,εμείς οι βόρειες στις 24 συναντιόμαστε,Κυριακή!ʼμα έρθεις 23 μόνη θα τον πιείς τον καφέ,να ξέρεις!
Με το καλό να παρελάσει αύριο το καμάρι μας!Καλά αυτοί οι πρόγονοι την ίδια μέρα απελευθέρωσαν και Βέροια
και Κατερίνη;Απορώ!Έμαθες και τα έθιμα της γυναικοποίησης των κορασίδων στις άλλες κουλτούρες.
Τουλάχιστον εκείνο το κέρασμα το έκανες ή ακόμα το χρωστάς στις γιαγιάδες;Όχι φαντάζεσαι
να την είχαμε με μπούργκα τη νεαρά στο εξής;Τόσο όμορφο προσωπάκι να χαθεί στη μαυρίλα;
Θα μου πεις δε θα είχες να ψάχνεις όλη την αγορά για άσπρο καλσόν και ρούχα ειδικά...Δε βαριέσαι...
Λοιπόν,τα φιλιά μου σε όλες τις κοκόνες!Τις προάλλες εντόπισα κάτι Μαίρηλούδες,που μπήκαν και ένα γειά δεν είπαν!Αίσχος!
Θα τιμωρηθείς κάποια στιγμή παραδειγματικά,κοπελιά!Λοι πόν,πάω δίπλα στα μανικωμένα μου λίγο κι έχω και κάτι όρια να βάλω παραπέρα...
Καλό Σαββατοκύριακο για όσες δεν μπουν πριν τη Δευτέρα!Κάτι μου λέει μόνη μου θα το περάσω πάλι...Φιλάκιααααα
Πέστα Nadine!Και είχα χάσει και κείνη τη συνάντηση μετά από ατέλειωτο μποτιλιάρισμα σε λεωφόρο.Είπαμε να βρέξεις κύριε ουρανέ,όχι να μην έχεις σταματημό.
Παρασκευή κ πόσο του μήνα είπαμε είναι;Την άλλη Παρασκευή έτσι;Σου στέλνω U2 σε λίγο.Το συγκρότημα.lmao.:smilegrin:
Καλώς την αλαλούμ τριαλαριλαλούμ.Τι κάνεις καλέ εσύ,πώς τα πας;χρόνια και ζαμάνια.;)
φιλιά και αγκαλίτσες σε όλες και στο αγόρι του thread μας.:starhit:
το εστειλα το κερασμα βρε χθες! για τι με εχεις?? για καμια ανεπροκοπη? μονο τα ρουχα μου εμειναν ακομη τα ρημαδιασμενα αλλά που θα παει??
πολλες απουσιες σημερα. Tide ακομη? κανε το ευχελαιο γιατι οι προσευχες μας δεν βλεπω να πιανουν....
Καλημερα!!!
Επειδη δεν βλεπω να πινω καφε μαζι σας τους επομενους 2 μηνες... και επειδη αυτη την στιγμη το θελω πολυ....διαλεξτε μια κουπα και ελατε να απολαυσουμε ενα καφεδακι παρεουλα!!!
συνεχιζω...
και αυτη...