Καλημερα και καλη βδομαδα να'χουμε...
+300 σημερα και 56.9. Ο Θεος με εσωσε απο το 57 το οποιο μαλλον θα κοιτουσα εξισου ασυγκινητη...
Printable View
Καλημερα και καλη βδομαδα να'χουμε...
+300 σημερα και 56.9. Ο Θεος με εσωσε απο το 57 το οποιο μαλλον θα κοιτουσα εξισου ασυγκινητη...
Καλημέρα κορίτσια. Ελα καλέ Ελένη μου μην το προκαταβάλλεις το κρεπάλιασμα. Μια χαρά θα τα πας. Μια νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά.
Πηνελόπη εντάξει είσαι. Ήπιες και μπόλικα νερά αύριο το πολύ θα χεις ξεφουσκώσει.
Καλημερα!
Σημερα στα ιδια, δηλαδη 77,1! Και σαν να μην εφτανε αυτο... εχω και πυρετο!
Καλημερα.-100 σημερα.:)
καλά τελείωσε. Δε σας βρίσκω πουθενά κορίτσια. Costance καθιέρωσε τις 2000 θερμίδες. Δεν παίζει ρε συ να υπάρχουν μέρες να λιμοκτονείς και να μην κουνιέται η ρημάδα και να υπάρχουν μέρες που αφήνεσαι και τρως λίγο παραπάνω και αμέσως δουλεύει το σύστημα.
Τελικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πότε πότε ο οργανισμός το θέλει το ξεσάλλωμα του και ότι πολλές φορές η στέρηση και η καταπόνηση έχει αρνητικά αποτελέσματα.
Κοριτσάρες μου καλημέρα!!!! Αν και δεν κάνω καθημερινό ζύγισμα ήθελα να σας ενημερώσω ότι
11.1.11 ζύγισμα στην διαιτολόγο 125.4
Ξεκίνησα την διατροφή 12.1.11
και σήμερα, 17.1.11 (5 μέρες φουλ διατροφή δλδ) ζύγισμα στην διαιτολόγο 124.1 !!!!!
Καλημέρα -400 εδω
κορίτσια μην πτοείστε και μην χαλιεστε, Πωλινάκι μπράβο σου, πολυ καλη απώλεια:yes:
Quote:
Originally posted by Constance
Καλημερα.-100 σημερα.:)
Επρεπε να φας και σοκολατα...
Και τα κουφα συνεχιζονται..... -1200 σημερα!!!! 74,2. Τι να πω? Τουλαχιστων η ψυχολογια ειναι στα υψη! Η βδομαδα αρχισε σουπερ, αντε να δουμε πως θα παει...
Οχι επρεπε να κανω κανονικα διαιτα σημερα θα ειχα πεσει τρελα.:P
Μαρακι με εσωσε το γεγονος οτι εφαγα πολυ νωρις το πολυ φαι.Οποτε το κανω αυτο την επομενη μερα ειναι μια χαρα.Οποτε κανω κρεπαλες βραδυ αντε να ξεφουσκωσω μετα.
kat μπραβο για τη φοβερη απωλεια.:thumbup:
Ρε! Σου λεω... επρεπε να φας και σοκολατα... Παιδια τωρα θελω γλυκο. Δεν την παλευω καθολου. Πρεπει να αποτοξινωθω...
Γεια στα κοριτσακια μου..Τι κανετε;
Μπραβο σε οσες ξεφουσκωνουν..Εγω εκανα το μινι κρεπαλιασμα χθες με κατι λουκουμαδες αλλα τπτ το σημαντικο..Και σημερα -100 γρ.
Να δω ποσες μερες θα κανω να ξεφουσκωσω..
68.7kg χερακι-χερακι με την Constance !!:blush:
Καλημερα!
-900 σημερα
56 ολα.
Καλη συνεχεια σε ολες!
Καλημέρα!!!Επιτέλους κοπελιά δούλεψε και μια φορά το γιαούρτι
:D
Καλημερα!Στα ιδια σημερα,δεν πτοουμαστε καθολου.:)