-
Τα τρία μας μείναμε; Σνιφ κλαψ
Χθες κατάφερα και την έκανα τη βρωμοεξέταση... Στο καλό...
Οπότε μες την επόμενη βδομάδα θα τα ξέρω όλα γα τις ηλίθιες τις ορμόνες μου!!!
Τρέμετε πολυκυστικές!!!
Χθες λοιπόν:
π. 1 ποτήρι χυμό, 1 τοστ κασέρι
δ. σοκολάτα γάλακτος και μπισκότα με ίνες χωρίς ζάχαρη (τρομερή δυάδα)
μ. φασολάκια, μπροκολο, τυρί, μια φέτα ψωμί
β. (μετά από 7 ωρές) μια αράβικη πίτα με μανιτάρια και φαλάφελ
Β+ σοκολάτα γάλακτος και μπισκότα με ίνες χωρίς ζάχαρη (είπα να την επαναλάβω τη δυάδα γιατί είδα μεγάλη ωφέλεια νωρίτερα)
Ντάξει.. Αλλά χθες μου φυγε ένα βάρος απεριόριστο.. Είχα βδομάδες κάτι μούτρα, ένα πλάκωμα, ένα άγχος.. Χώρια που με αυτά που έπαιρνα κάθε φορά για να μην πάθω αλλεργία από την εξέταση που ποτε δεν έκανα είχα υπνηλία, όρεξη καταβόθρας πρήξιμο και φαρμακίλα... Τέλος καλό, ελπίζω όλα καλά
Πινκ έχεις δίκιο ένα βημα τη φορά.
Δεν κόβονται συνήθειες ετών σε μία νύχτα. Από το πού θα πάει το χέρι στο Σούπερ Μάρκετ, μέχρι το πώς θα διαχειριστείς την έξοδο, τα νεύρα σου, το άγχος σου, τη χαρά σου, τα οικογενειακά τραπέζια, τις δύσκολες μέρες του μήνα... Όλα είναι ζήτημα συνηθειών. Σουσου μου μην απογοητεύεσαι, γέμισε τις μηχανές με υπομονή.
Διάβασα μερικά παλιότερα μηνύματα σας στις τριάδες τις προάλλες κι αλήθεια νομίζω ότι σήμερα είστε πολύ διαφορετικές από τότε. Και γέμισα με ελπίδα και χαρά, πως υπάρχει τρόπος. Δεν είναι μαγικός ούτε εύκολος, αλλά υπάρχει.
Πραγματικά είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που σας πέτυχα στο φόρουμ σε αυτή σας τη φάση που έχετε διάθεση και συμμετοχή και παίρνω τόσα πολλά.
Venceremos
-
Marulenia μου εύχομαι καλά αποτελέσματα με την εξέταση κ όχι άλλες ταλαιπωρίες!! Όσο γι αυτά που λες έχεις δίκιο! Μιλώντας προσωπικά για μένα σίγουρα είμαι πολύ διαφορετική σε σχέση με πέρσι ας πούμε. Φυσικά κ εγώ υπήρξα για χρόνια σε φάση αντίστοιχη μ αυτή που είσαι εσύ κ η Σου σου. Για χρόνια μη σου πω τρεφόμουν αποκλειστικά με γλυκά και τζανκ φουντ! Σαλάτα δεν ήξερα τι πάει να πει, να φανταστείς μέχρι πριν 1-2 χρόνια δεν ήξερα τι γεύση έχει το μπρόκολο, το μαρούλι κλπ. Αν εξετάσει κάποιος την τωρινή μου διατροφή με την τότε είναι η μέρα με τη νύχτα. Τώρα στις 30 υποδειγματικές μέρες να έχω μία ας πούμε που έφαγα κ κάνα γλυκό όχι τρελά πράγματα. Τότε ήταν το ανάποδο! Και φυσικά όλο αυτό έγινε σταδιακά κ όχι από τη μία μέρα στην άλλη! Θέλει υπομονή κ επιμονή λοιπόν!
-
μα που είναι ο μπαμπούλας κ η μπλακ??????
μείναμε τρεις κ η μπεατρίξ
χθες
π:μούσλι με γάλα κ μανταρίνια
δ: συκοπάστελο(ποσότητα 50γρ)
μ: 1 φέτα ψωμί άσπρο,μπόλικη φέτα,φακές,κουνουπίδι
α: 1 σμούθι με κεφίρ μπανάνα φράουλες
λειτερ δατ αφτερνουν
.......
περίπου 5 φέτες ψωμί(ολικής πάντα!),λίγο κασέρι
5 χούφτες αμύγδαλα(!)
γιαούρτι
αυτά
http://s2.favim.com/orig/28/katerina...com-234187.gif
-
Πω πω.. σχολασα πριν λιγο οούτε θυμάμαι τι έφαγα χθες
ας πω σήμερα..
π. 1/3 κουλούρι τσαι χαμομηλι
δ. καρύδια και σταφιδες
μ. Φασολια φουρνου σαλατα και 4 ελιες
δ.ενα κουραμπιεδακι
β. Ψωμί τυρί, 3 σοκοφρετακια και κρατιέμμαι να μη φαω τον κοσμο
-
Marulenia Μου λογικό να πεινάς αφού έφαγες λίγο κ κυρίως υδατάνθρακα!! Τρώγε πρωτεΐνη θε σε μαλώσω!! Και εσένα κ τη Σου Σουράδα!! :P :P Είπαμε πρώτα καλύπτουμε την οργανική πείνα κ μετά τρώμε τα "υπόλοιπα"!!
-
ρε συ πινκιό τι λάθος έκανα στο προηγούμενο ποστ μου από το α κ πριν??? θέλω την άποψή σου
χθες:
πρωί μουσλι με γάλα κ 2 μανταρίνια
δ:λίγο κέικ κ ένα πορτοκάλι
μ: κουνουπίδι , γιαούρτι, 2 αυγά κ 2 μπουκές κουλούρι γεμιστό με τυρί
α:1 χυμό φυσ από μήλο αχλάδι μπανάνα κ 1 μπισκότο σοκολάτας
β: 3 φετάρες ψωμί με τυρί φέτα, πολίτικη σαλάτα με τόνο κ 2 σύκα αποξηραμένα
μαρουλ κανά μανιτάρι, κανά παστό ψάρι,τόνο, τίποτα μαλάκια για έξτρα πρωτείνη αν μπορείς να εντάξεις για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
-
Χαίρεται!!! Μανταμίτσα δεν έκανες ακριβώς λάθη απλά θα μπορούσες λίγο διαφορετικά να τα χειριστείς τα γεύματα σου.
π.χ. το πρωινό τέλειο, στο δεκατιανό το συκοπάστελο λογικά έχει ζάχαρη μέσα που σημαίνει ότι ανεβάζει φουλ τη γλυκόζη, καλύτερα ας έτρωγες φρούτο κ λίγα αμύγδαλα που την κατεβάζουν κ μετά αυτό, το μεσημέρι για τους ίδιους λόγους καλό θα ήταν να επιλέξεις μαύρο ψωμί ή ακόμα καλύτερα λίγο καστανό ρύζι για να απορροφηθούν καλύτερα τα συστατικά της φακής, επίσης η φέτα έχει πολλά λιπαρά κ πολλές θερμίδες οπότε ή μετριάζεις την ποσότητα ή επιλέγει κότατζ(το καλύτερο) ή ανθότυρο, στο απογευματινό σμούθι αν έριχνες κ κανένα καρύδι που έχει καλά λιπαρά θα ήταν τέλειο. Γενικά όμως προτίμησε φρούτα κ λαχανικά να τα τρως ολόκληρα κ όχι αλεσμένα κ για βιταμίνες κ για κορεσμό!! :*
-
Τίποτα μανδάμ!! Πάντα στη διάθεσή σας!! :)
-
Ναι είναι!!
Λοιπόν.. χθες μιλάμε για καταπληκτική διατροφή...
π. (10.00) ζαπατα ολικής με μανιτάρια, ντομάτα και πιπεριά καφέ γαλλικό σκέτο, ενα κουτάκι χυμό χωρίς προσθετη ζάχαρη
μ. (17.00) 2 ψωμάκια σαντουιτς λευκά το ένα με πάστα ελιάς, μουστάρδα, ροκα μαρούλι και τυρί, το άλλο σκέτο και σοκοφρετάκια με μαύρη σολοάτα (ούτε τα μέτρησα)
β. 1 coca cola (δεν ξέρω γιατί και ούτε μου αρέσει κιόλας κι ούτε την πίνω κι ούτε τη βάζω σπίτι μου)
-
Σουσού.. πάνε τα τριαδόπουλα..
Η πινκ σε λίγο α μας βαρεθεί και θα γράφουμε μόνες τα χαζά μας...
π. Πατατόπιτα, 1 πορτοκαλι και γάλα
δ. μύγδαλα, καρύδια, σταφίδες και 2 δαμάσκηνα ξερα
δ. κουλούρι ολικής με τυρί κρέμα
μ. ταραμοκεφτέδες με χορτα και ψωμί ολικής και δυο σοκοφρετάκια μαυρα
β. κοτόπουλο στήθος και λίγο ψωμί
-
η πινκ θα μας αφήσει μόλις θα είμαστε έτοιμες να ανοίξουμε τα φτερά μας!!!!!χοχοχο
μαρουλένια καλά τα πας.
-
Το Καλό που της θέλω... Χθες ναι το πάλεψα... Δεν ήταν τέλεια αλλά ήταν καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες
-
Καλημέρααα γκερλς!! Φυσικά και δε θα σας αφήσω απλά ψιλοβαριέμαι να γράφω τα μενού, αλλά ας γράψω τα χτεσινά σαν υπόδειγμα(ψώνιο) που είμαι χοχοχο :lol:
10:00 2 φέτες ψωμί+1,5 κ.σ. μέλι+1,5 κ.σ. ταχίνι+1 κούπα γάλα
τζιμ ασκήσεις βάρη πόδια
14:30 4 κεφτεδάκια(150 γρ)+150 γρ πατάτες κοκκινιστά+1 ντομάτα με λίγο λάδι
18:30 1 γιαούρτι 2%+1 πορτοκάλι+1 χουφτίτσα καρύδια+2 σειρές σοκολάτα 96% κακάο
21:30 1 μεγάλο μπολ μαρούλι+2 αβγά+50 γρ κασέρι 5% λιπαρά+2 παξιμαδάκια μικρά+σος-λάδι, ξύδι, μουστάρδα, 1/2 κ.γλ. μέλι
Μαρουλένια όντως χτες τα πήγες καλύτερα!! Μπράβο!!
-
Από το κορίτσι θαύμα (πινκ)στο κορίτσι τραύμα (me)
καλημερούδια!! Μου έλειψε η μαμασίτα και η μπλακ..
Εύχομαι να συνεχίζουν δυναμικά κι απλά να μην προλαβαίνουν να μας κάνουν ένα τζα
χθες που λέτε
π. 2 φετες ολικής με ταχινόμελο
δ. 2 δαμάσκηνα ξερά μυγδαλα και καρύδια
δ. λίγο σταφιδόψωμο και δύο μανταρίνια (πινκ νιωσε περήφανη τα πήρα μαζί μου στη δουλειά)
μ. μακαρόνια ογκραντέν και σαλάτα πράσινη
(περηφάνια μουντ οφ) μετά στεναχωρέθηκα με μια βλακεία και θέλησα να το καλύψω μ φαγητό...
δεν έφαγα σοκολάτα γάλακτος ενώ την έβγαλα απότο υγείο την ξαναάφησα μέσα και πήρα ένα πορτοκαλί...έφαγα κι ένα δυο μύγδαλα... Αλλά μετά από λίγο πήρα ένα σακουλάκι πατατάκια ( το μικρό με το ξύδι) ουφ αηδια... τεσπα.. θα την πετύχω την αποσύνδεση που θα μου πάει
-
μαρουλένια πολύ μικρό το παράπτωμα αλλά όντως αηδία τα πατατάκια με το ξύδι.
την δευτέρα το απόγευμα έφαγα περίπου ένα κουτί μούσλι σοκολάτας
μέχρι τις 11 δν μπορούσα να αναπνεύσω
την επόμενη είχα ξινίλες όλη μέρα
τα χθεσινά μου(τα λέω όλα κ δν ντρέπομαι,out of the closet)
1 σοκολάτα σε δυο δόσεις
3 μπισκότα από αυτά τα πλακέ που έχουν απτην πάνω πλευρά επικάλυψη σοκολάτας κ μέσα πορτοκάλι
1 μπριζόλα
1 καλαμποκόπιτα
1 μπανάνα