Πρωτη φορα στη ζωη μου ακουω τη φραση αυγο στον ποπο.
Printable View
τη καλη μας τη κοκο βολτα τη κανω εξω οταν βγω :)
Έχεις δίκιο, αν και μιλώ για ορισμένες καταστάσεις μου προ τετελεσμένων γεγονότων που όντως αφορούν άτομα.
Δεν είσαι εσύ αυτός ο Γιάννης φίλε Γιάννη αν και χαίρομαι για το καλό επίπεδο επικοινωνίας και το καλό επίπεδο αντίληψης των πραγμάτων -ωριμότητας που σε διακρίνει.
λιγο αποκτω μια συνδεση με τον κοσμο κ μετα παλι κτ γνεται κ γαμιεται το πραγμα
νιοθω να θελω να πω πολλα κ συνχρονος να μην μπορω να πω τπτ
ελατε οσοι θελετε να γνωριστουμε
υπαρχουν πραγματα που δε μιλησα ποτε γι αυτα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε τα καταλαβα
ξερετε ρ σεις... εδω μεσα τοσον καιρο εχω μηλησει μπορει κ με κτ λιγες χιλιαδες ατομα... αλλα βλεπω πως τα ατομα εδω μεσα διαφερουν απο τα εξω... εξω ο περισωτερος κοσμος ειναι πιο... πως να το πω.. πιο καθυστερημενος... πιο χαζος... μπορει να εχει πολλες γνωσεις κ να ξερει πολλα θεωρηματα... αλλα δεν εχει ανεπτυγμενο μυαλο... μπορει να εχει καλυτερες καταστασεις στην ζωη του κ καποια σχετικα καλο κοινονοικο επιπεδο αλλα την ζωη την βιωνει με πιο μουντο τροπο
Παλι οι εμβοες μου ακουγονται σαν ασθενοφορο.
Τι ωραίο πράγμα να βλέπεις ανθρώπους που σε βλαψαν να έχουν προχωρήσει τη ζωή του κοινωνικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, κι εσύ να αναζητας ακόμα θεραπεία σε ψυχολόγους και πανω σε εκείνες τις βλάβες επειδή μολύνθηκε ο χαρακτήρας σου να προστίθενται και νέες βλάβες!!
γενικα αυτο που θελω να πω ειναι πως... εξω ο κοσμος ειναι πιο απαθης... δεν εχει προβληματιστει κ πολυ στην ζωη του κ ειναι λιγο πιο ανορημος... εδω μεσα ομως βλεπω ανθρωπου που για μεγαλο διαστημα στην ζωη τους εχουν πονεσει... κ βλεπω οτι αυτο τους εκανε πιο ορημοτς... πιο ευσηνηδειτοποιημενους...μπ� �ρει εδω μεσα πολοι να μην εχουν πολλες γνωσεις αλλα εχουν μεγαλυτερη σηνηδειση επιγνωση κ ατιληψη... κ ολα αυτα ηρθαν μεσα απο τον ψυχικο πονο ου περασαν... εξω βλεπω πολλους που ειναι πιο αλαθεις αλλα τυχαινει να εχουν ολλα τα καλα στην ζωη τους κ απλα χαζο-καλοπερνανε... επεισης εξω μεγαλος αριθμος απο αυτους που χαζο-καλοπερνανε βλεπεις κατακαποιο τροπο οτι εχουν βαρεθει να καλοπερνανε κ νιοθουν μια βαρεμαρα μεχρι κ για αυτο... τα ειναι οολα τοσο πολυ που μεχρι κ η ξεκουραση κ η καλοπεραση τους κουραζει... αν ειναι δυνατον... αυτοι ετσι πως ειναι ειναι αχρηστοι για ολλα... κ ας εχουν βγαλει κ πανεπηστιμια
Ζέστη...
Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App
Θα σασ πω τι ζουσα εγω δουλευα απο τα 7 μεχρι τα 15 τισ ελιεσ στα 15 ημουν ενασ ωραιοσ τσομπανοσ οι φιλοι εδινα δεκα επαιρνα 1 οι υπολοιποι δεν διναν τιποτα οι φιλοι με παρατησαν στα 25 οι γκομενεσ ειχα φαει πενηντα χυλοπιτεσ καθησα τησ μετρησα κι ετσι στα 25 βρεθηκα χωρισ παρεεσ χωρισ γκομενεσ τιποτα τα ειχα χασει ολα και πηρα μια αποφαση θα τα χτισω στην ουσια ειχα χασει λιγα παντα μονοσ μου ημουν παω να το χτισω στα 31 καταλαβαινω οτι δε γινεται κι ετσι στα 32 αλλαζω αποφαση και λεω μονοσ αυτονομοσ και πατε ολοι και γαμηθειτε απο τοτε χτιζω αυτο στην πορεια βρηκα κανα δυο παρεεσ ακομα δεν πηρα τιποτα κι εσασ απο το ιντερνετ που δεν πηρα τιποτα γενικα εχει 12 χρονια ζω μια μαλακια με στιγμεσ καλεσ που και που δεν το αλλαζω ομωσ γτ δε θελω κατι αλλο ολουσ τουσ εστειλα στο διαολο
τελευταια απο οτι παρατηρω με την εξελιξη της τεχνολογιας θα μπορει καπιος απο το ιντερνετ να χειριζετε τις συσκευες του πχ να βαζει μπρος το πλυντηριο απο το τηλεφωνο του κλπ εγω εχω την εξης απορια ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ καπιος οτι δε μπορει τριτος να παρει τον ελεγχο τους απ το ιντερνετ η σε λιγο θα βγουν αντιβαιρους οστε να ειμαστε σιγουροι οτι οι συσκευες δε θα παρουν μπρος μονες τους? αρα απο οτι φαινετε απο οτι υποθετω τουλαχιστον τωρα υπαρχουν αντιβαιρους για τη προστασια του υπολογιστη ενω αυριο θα βγουν αντιβαιρους για τη προστασια των συσκευων που συνδεονται με τον υπολογιστη
υποθεσεις κανω και θα δουμε αν θα βγω αληθινος η οχι
ισως μου πει τωρα κανεις και για πιο λογο εγω πχ να κατσει καπιος να ασχοληθει με τις συσκευες τον υπολογιστη και το ιντερνετ και μπορει τα περισσοτερα πραγματα να εχουν κατασκευαστει για το περισσοτερο κοσμο οστοσο υπαρχουν και καπιοι ανθρωποι που θελουν να αισθανονται προστατευμενοι γιατι δεν ειναι ουτε ασημοι ουτε αγνωστοι και μπορει να αποτελουν στοχο για σπασιμο
Ασφαλως και υπαρχει τεραστιο μελλοντικο θεμα με το Internet of Things και την κυβερνοασφαλεια, ασφαλως και μπορουν να σου χακαρουν το πλυντηριο και να σου κρατησουν ομηρη τη μπουγαδα.
τοσο καιρο οστοσο αναρωτιουντουσαν με ποιο τροπο θα μου αλαξουν γνωμη και θα με κανουν καταναλωτικο ον με το στανιο πρωτα επινοησαν τη κριση για να ειναι αρνητικος ο κοσμος στο να ψωνιζει και μετα αρχισε η γκρινια οτι ο κοσμος δεν ψωνιζει το καιρο που οι ανθρωποι επαιρναν αρκετα λεφτα τα χριστουγενα η αγορα ηταν γεματη κοσμο αρα αυτοι θελουν να δινουν λιγοτερα λεφτα στους μισθους και να κανουν περισσοτερες αγορες αρα μηπως ψαχνουν ατομα κακης νοημοσυνης που πρωτα ψωνιζουν και μετα σκεφτονται? λοιπαμαι αλλα εγω δεν ειμαι απ αυτους
Για την ρενια την ελευθερια και τη στελιτσα εγω δουλευα γτ ετσι ειχα μαθει απο μικροσ στα 35 ειχε μαζευτει ενα εκατομυριο ο πατερασ μου που ηθελε να με βαλει φυλακη εκανε κονε με τη μαφια και τα εκανε δεκα και τα εβαλε σε οφσορ οταν εσκασε η κριση κανεισ δεν ειχε δεκα εκατομυρια τα φιλαρακια μου επειδη ειχα φερθει καλα πηραν τα λεφτα και βγαλαν λεφτα για ολο το κρατοσ κι ετσι σωθηκαμε ολοι εγω ιδεα δεν ειχα οτι εγιναν αυτα εγω ηξερα μονο 10 ευρω τη μερα κι ετσι σωθηκε η χωρα απο σποντα τοσα χρονια μονο εγω δουλευα κι ο πατερασ μου με ειχε για τον χειροτερο γι αυτο με μαθαν ολοι αυτα ξερω
Και τη ριτα αν και δεν το δεχεται δεν πειραζει
Για οσουσ νομιζουν οτι θα επρεπε να ξερω τι γινεται με εχουν τοσο αποκομμενο που το κινητο επαιζε ψευτικεσ ειδησεισ και η τηλεοραση και το ραδιο αυτα αρα ειναι οργανομενο τελεια αυτα
Κοιμηθηκα με ωτασπιδες και με ξυπνησαν 7 φορες με κροτους.
Ετσι είναι φίλε μου! Εδώ η πλειοψηφία είναι συνειδητοποιημένοι και ώριμοι, λογω των βιωμάτων που τους έφεραν εδώ. Είναι ξύπνιοι, συγκροτημένοι και ευστροφοι στη σκέψη, όμως υπηρξαν ευαίσθητοι και χωρίς ψυχικό σθένος. Ετσι δέχτηκαν εκμετάλλευση ή επιθέσεις ή κακοποίηση και τα λοιπα συναφή που ελεύθερα εκφράζουν εδώ.
Κι εμένα εξω τυγχάνουν περιπτωσεις που έρχονται να μου ζητήσουν γνώμη, συμβουλή ή μου λένε πως τους κατάλαβα, με εξαίρεση τους όχι λίγους που επίσης μας εκμεταλλεύονται με το να μας τα πρηζουν επειδή θέλουν κάποιο ευκολο να κάθεται να τους ακούει.
Την αλήθεια, δλδ το σωστο, δεν έχουν παντα όλοι αυτοι εξω, απλα έχουν την αυτοπεποίθηση και την παραδοχη και στήριξη απο τους ομοίους ως οι καλοί, κι ετσι οτι λένε γίνεται αποδεκτό ή οτι κάνουν είναι σωστό, κι αυτό εξακολουθεί να ισχυει έστω κι αν εκ των υστέρων αποδεικνύεται οτι τα έκαναν σκατά. Εμένα όμως ή τον όποιο αλλο που συχνάζει εδώ θα τον αμφισβητήσουν, δεν του έχουν εμπιστοσύνη και δεν θα λεγα πως παντα ισχύει το οτι λογω των ψυχολογικών ο νους τους (μας) δεν είναι πλήρως καθαρός (μάλλον ουκ ολίγες φορες διαπίστωνω μια εμμέσως πλην σαφώς παραδοχή απ αυτους που προανεφερα και οι οποίοι οξύνουν τη ζημιά καθενός μας). Απλά λογω του χαρακτήρα τους οι άλλοι δεν εμπνέονται κι ετσι δεν τους (μας) δίνουν την ευκαιρία. Με όσους έτυχε να επικοινωνησω απ εδώ βρήκα γενικά πολύ καλη επικοινωνία, επειδή υπάρχει αυτο το υπόβαθρο ωριμότητας και συνειδητοποίησης.
Οι άλλοι λένε, βρήκα παρέα και πηγαμε μεγάλη παρέα, φιλοι και γνωστοί και περασαμε ωραία. Κι όντως βλεπω να ισχύει!
Εγω ουδέποτε μπόρεσα να εχω τέτοια παρέα ή να με καλεσει τέτοια καλή παρέα. Η παρέα μου ηταν τα οργανωμένα ταξίδια κι εκδρομες όπου αναγκαστικα θα ναι κι αλλοι μαζι σου, κι ετσι θα κόψεις και κάποια κουβέντα ή όπου πάνε οι άλλοι θα πας κι εσύ. Συνηθως πηγαινα στα οργανωμένα που πήγαιναν οι γνωστοί και άτομα για τα οποία είχα τη ψευδαίσθηση φιλίας, συνήθως επειδή θα πήγαιναν αυτοι αν και κατα βάθος ήξερα πως αν δεν ηταν οργανωμένο δεν θα μου έλεγαν να πάω μαζί τους.
Ποτέ μου όμως δεν κατάφερα να εχω τέτοια καλη παρέα να πάμε κάπου μαζί ταξίδια, βολτα, εκδρομές.
Αφου εισαι παππουσ στο χαρακτηρα τι περιμενεισ να γινει
https://youtu.be/c0rAlXvJMsc
Βουιζουν πολυ τ αυτια μου αποψε και δεν ξερω γιατι. Ισως ο ηχος των τζιτζικιων να τα επηρεαζει αρνητικα.
Αυτο το σπιτι ηταν η καταστροφη μας. Το σπιτι που αγορασε ο πατερας μου με ξενα χρηματα για να ικανοποιησει το παθος του για τζογο. Πιστευω ηξεραν και και τακαθικια οι θειοι μου οτι εθαβε την οικογενεια του αγοραζοντας το.
Συμφωνώ, όμως το θέμα που θίγω είναι γιατί να μην υπήρξε ποτέ σε μένα αυτη η μεγάλη καλή παρέα που να με κάνουν μέρος της (νοείται άτομα που ξέρω) και να πάμε μαζί ένα ταξίδι, μια εκδρομή, μια έξοδο. Υπήρξαν περιπτώσεις που τους έβγαζα τον καλύτερο μου εαυτό, το ενδιαφέρον μου να τους ακολουθήσω, αλλά χωρίς ανταπόκριση.
Εσυ εισαι παππουσ εγω σχιζο
μακαρι ολοι να ηταν ευτυχισμενοι και να μην ειχαν κακια. η εστω μονο να μην ειχαν κακια.