Τι την ήθελα την Edith Piaff; ʼνοιξα πληγές και κρεβατοκάμαρες!:lol::lol:
Printable View
Τι την ήθελα την Edith Piaff; ʼνοιξα πληγές και κρεβατοκάμαρες!:lol::lol:
Λιγώθηκα με τον καθηγητή..
Mε ζήτηξε κανείς;
Εγώ, Μαντάμ, εγώ, πρώτη και καλύτερη!!
Τι θέλετε,περικαλώ;
Να πάμε να κοιταχτούμε αυτό δεν είναι φυσιολογικό!!!! :crazy::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Eli, αρχίζεις και με τρομάζεις...
Τώρα μπουκάρεις και στην κρεβατοκάμαρά μου; :lol::lol::lol:
Να μας κάνεις παρέα, να ακούσεις τις διαφορετικές μουσικές μας (τουλάχιστον για σήμερα) και να θαυμάσεις τον τρόπο εισόδου στη λαλαγγοχώρα!
Βρε καλώς την άσωτη οικοδέσποινα! Έλα και έχουμε στήσει ποιοτική βραδιά μουσικής απόψε αγαπητή! Να ανεβάσουμε λίγο τον πήχη γιατί τον είχαμε ρίξει στα τάρταρα :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Mε ζήτηξε κανείς;
http://www.youtube.com/watch?v=GHc5YWr1uo
Για τη Ναταλιτσα μου.Δεν σε ξυπνησα?
Οχι κλασσικο αλλα αγαπημενο.
Βρε καλώς τα μάτια μου τα δυό που δεν τους έχεις γράψει και κανείς ποίημα! :lol:Quote:
Mε ζήτηξε κανείς;
Να κοιταχτούμε, Eli μου, γιατί όχι; Μου φαίνεται πως το'χουμε ανάγκη! :dork: :dork: :dork:
Δεν ανοίγει :(Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Όχι,δε με ξύπνησες...Ευχαριστώ,αλλά δεν οδηγεί κάπου...Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αυτό να το εκλάβω ως έμμεσο αίτημα μετονομασίας του Στρουμφοχωριού σε Λαλαγγοχώρα;Quote:
Originally posted by Ava
Να μας κάνεις παρέα, να ακούσεις τις διαφορετικές μουσικές μας (τουλάχιστον για σήμερα) και να θαυμάσεις τον τρόπο εισόδου στη λαλαγγοχώρα!
Αμάν, χαρά μου, μας άφησες στην περιέργεια, με το κομμάτι που δεν ανοίγει..
Παιδια ειναι πολυ σοβαρος ανθρωπος με διδακτορικα στη Γερμανια με βιβλια...
Καποια μερα θα βαλω κ ενα αλλο ποιημα αφιερωμενοαπο αλλον αλλα εκεινο στα σοβαρα στην ποιηση
Δηλαδή εμείς εδώ είμαστε ασόβαροι;;; Να θιχτώ τώρα ή έχει περάσει η ώρα;:lol::lol:
Τώρα ανοίγει κανονικά.
Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο; Τώρα που είμαι μέσα, θέλω να δω μία τηλεοπτική σειρά στο livemovies.
Έχω δει ήδη το "τρίτο στεφάνι". Σκέφτομαι τώρα να δω το "η αγάπη άργησε μια μέρα", αλλά είναι πολύ βαρύ..
Θα ήθελα να δω το "σαν χειμωνιάτικη λιακάδα", αλλά για κάποιο λόγο δεν το έχει ή δεν ξέρω να το χειριστώ.
Για δώστε καμιά ιδέα..
'Ωστε αυτό μου αφιερώνεις;
Diet?Quote:
Όχι died? Θέλει κάτι να μου πει ο ποιητής;
Κορίτσια κοιταχτείτε εσείς κι όταν κοιταχτείτε πέστε μου κι εμένα τι βλέπετε!! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Να κοιταχτούμε, Eli μου, γιατί όχι; Μου φαίνεται πως το'χουμε ανάγκη! :dork: :dork: :dork:
Diet στα χέρια κάποιου; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω..
Λιχούδης
Για όλα φταίει ο ανορθόγραφος που το έγραψε!!!!
Κοριτσάκια μου δεν με βαστάνε άλλο οι δυνάμεις μου. Πονάει και το κορμάκι μου και θέλω να βολευτώ. Λέω να χαζέψω λίγο tv και να ξαπλώσω. Ο Γιώργος ήδη δίπλα μου έχει τεζάρει και έχει βάλει και το μοτεράκι να δουλεύει! :lol: Σας φιλώ γλυκά και σας αφήνω με μία τελευταία αφιέρωση, καληνύχτα αγαπημένες μου!
http://www.youtube.com/watch?v=_XCVn...eature=related
:smilegrin:
Τι όμορφη καληνύχτα, Προκόπη μου! Καληνύχτα και σ' ευχαριστούμε!!
Το μοτεράκι του άντρα σου έχει και εφεδρική γεννήτρια για τις διακοπές ρεύματος;:lol: Καληνύχτα Προκόπη, καλό ίσιωμα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Η αδυναμία μου...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Για όλα φταίει ο ανορθόγραφος που το έγραψε!!!!
Τυχαίο όμως που αφιερώνεται σ'εμένα κι όχι σ'εσένα;
:lol: και πάει και σε fast forward! :lol: Σπιρτούλης όνομα και πράμα! :lol:Quote:
'Ωστε αυτό μου αφιερώνεις;
Diet?Quote:
Όχι died? Θέλει κάτι να μου πει ο ποιητής;
Καληνυχτα Ελι....
Εσύ, Χοντροτάτη, κρύβε λόγια!!
Κορίτσια πάω κι εγώ να κάνω μπάνιο, να ξυρίσω και τα πόδια μου γιατί σε λίγο θα χρειάζομαι μηχανή γκαζόν για να το κάνω και να ξαπλώσω γιατί με κούρασε πάλι σήμερα το απόλυτο τίποτα, έχω να κάνω και μηδέν δουλειές το πρωϊ, απελπισία!:lol:
Καλό σας βράδυ και καλή ξεκούραση.
Δεν ξέρω πως θα σηκωθώ αύριο από το κρεβάτι με βλέπω να με σηκώνουν γερανό! Θα ισιώσω μεν αλλά θα μείνω στο κρεβάτι τάβλα ακούνητη ασήκωτη! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Το μοτεράκι του άντρα σου έχει και εφεδρική γεννήτρια για τις διακοπές ρεύματος;:lol: Καληνύχτα Προκόπη, καλό ίσιωμα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Όσο για το μοτεράκι είναι παντός καιρού και επαναφορτιζόμενο με τις ακτίνες του ηλίου οπότε δεν μένει ποτέ!!! :lol:
Φιλιά και πάλι! Μάκια!!!
Λόγια ξέρω να κρύβω.Κιλά δεν ξέρω πώς,κορμί μου ατελείωτο!Quote:
Originally posted by Ava
Εσύ, Χοντροτάτη, κρύβε λόγια!!
Διακρίνω μηδενισμό ή μου φαίνεται; :o
Καληνύχτα, Τζινάκι μου, όνειρα γλυκά!
ʼιντε, μαρή, ξουρίσου, μην έρθει το λαλάγγι και γίνουμε ρεζίλι! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=lqqVg...eature=related
Μη βαρατε ολες μαζι!Κ χαλια εκτελεση.Που το πετυχα?Μητσοτακη ειπαμε σε λενε?
Καλά,καλέ!Ποιός ξυρίζει πόδια τέτοια ώρα;Εκτός αν παίζει μεταμεσονύκτιο λαλάγγιασμα,οπότε πάω πάσο!
Καληνυχτούδια Ελάκι!Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που απομακρύνθηκα από το δικό μου κομπρεσέρ!Στο θέμα
του ήρεμου ύπνου μόνο αναφέρομαι,γιατί τα υπόλοιπα δε θα έλεγα όχι να τα έχω καθημερινά!Φιλάκια,κοκόνες !
Είμαι, παιδί μου πειρασμός, σεισμός, άι άι άι άι άι .... :smirk:Quote:
κορμί μου ατελείωτο!