Eli η αδερφή μου έχει αναβατόριο που το βιδώνει στο ταβάνι για να σηκώνει βαριά αντικείμενα. Αν δεις τα σκούρα σφύρα, με δύο ούπα στο ταβάνι έγινε η δουλειά!:lol::lol::lol:
Printable View
Eli η αδερφή μου έχει αναβατόριο που το βιδώνει στο ταβάνι για να σηκώνει βαριά αντικείμενα. Αν δεις τα σκούρα σφύρα, με δύο ούπα στο ταβάνι έγινε η δουλειά!:lol::lol::lol:
Αφού κάθομαι όλη μέρα μπροστά στο laptop μη χάσω καμιά τελεία πότε να τα ξυρίσω;
Ο Μητσοτάκης δικός μου είναι, μην μου τον κλέβετε..Quote:
Originally posted by Γλαύκη
http://www.youtube.com/watch?v=lqqVg...eature=related
Μη βαρατε ολες μαζι!Κ χαλια εκτελεση.Που το πετυχα?Μητσοτακη ειπαμε σε λενε?
Αλλά δεν πρόκειται να ξαναποστάρω τη φάτσα του ποτέ, ποτέ, ποτέ! Λίγα έπαθα; :smilegrin:
Καληνυχτα κοριτσια γιατι εχω κ την πεθερα που κοιμαται απο νωρις κ αυριο θα ξυπνησει αχαραγα!αλλα δε θελω να παω για υπνο .Θυμαμαι κατι ωραια βραδια παλιοτερα.Θελω προγραμμα με εντεχνο συντομα!
Εγώ, χωρίς λαλαγγοπροοπτική -ας τονιστεί αυτό παρακαλώ- πήρα τη μηχανή και τα έκανα την ώρα που μιλούσαμε. Τί έχεις να πεις τώρα, για την ανεπίτρεπτη αμέλειά σου; Πώς θα παρουσιαστούμε κόσμιες στο λαλάγγι; Για να προσέχουμε από δω και πέρα παρακαλώ...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αφού κάθομαι όλη μέρα μπροστά στο laptop μη χάσω καμιά τελεία πότε να τα ξυρίσω;
Καληνύχτα, χαρά μου! Καλή ξεκούραση!
Καληνύχτα Γλαύκη που όλο φεύγω και όλο εδώ είμαι!
ʼβα εγώ τα ξυρίζω με ξυραφάκι και αφρό ξυρίσματος, οπότε πως να φέρω λεκάνη με νερό μπροστά στο laptop που έχω και το αερόθερμο; Μπουρλότο! Για όλα υπάρχει λύση, όταν είναι αξύριστα τα πόδια μου τα καλύπτω με ψηλές κάλτσες!! Σιγά μην κάτσω να σκάσω!
Προς το παρόν σου ρίχνω ένα
http://www.youtube.com/watch?v=f5lNz...eature=related
Αν είναι δυνατό να υποδέχεσαι ένα λαλάγγι με ψηλές κάλτσες! Αίσχος κύριοι!
Με λεπτές κάλτσες και καλτσοδέτες δεν το καταλαβαίνει, νομίζει ότι θέλω να τον περιποιηθώ!!:lol: Βγαίνω κι από πάνω τύπου ντύθηκα για σένα!
Ε, πες το ντε! Κι εγώ που φοβήθηκα.. Φαντάστηκα τις κάλτσες που φορώ τώρα, λόγω ασθένειας.. Μαύρες, ψηλές ως το γόνατο, μάλλινες, από αυτές που φορούν οι γριές.. Εντελώς ντεκ^$^λέ!
Τρομάξαμε να σταυρώσουμε λαλάγγι, μη μας φύγει πανικόβλητο! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μεταμεσονύκτιο λαλάγγι άκουσα καθώς σέρφαρα κ τσουπ να'μαι κ εγώ:lol:
Στρουμφάκια μου καλό βράδυ :love:
Ας συρθώ τώρα στο κρεβατάκι μου.. Έφτασε η ώρα.. Σήμερα μου κάνατε καταπληκτική συντροφιά, πέρασε η ώρα μου, ξέχασα το μαύρο μου το χάλι! Να είστε καλά! Θα τα πούμε αύριο... δηλαδή σήμερα, τώρα που το ξανασκέφτομαι! Φιλάκια!!
Καληνύχτα Σκουντούφλη και Λιχούδη, φεύγω κι εγώ γιατί θα βαρεθώ και δε θα κάνω τίποτα. Φιλάκια.
Εμένα κανείς δε μου λέει καληνύχτα...Καιρός να σύρω το γέρικο κορμί μου μακριά από αυτό το τόπικ μάλλον...Τόπο στα νιάτα!
http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0
Καληνύχτα σε όλες εμάς, που δεν θα κάνουμε τίποτα απολύτως αύριο! Μόνο καφέ και πληκτρολόγιο! Ξαναφιλάκια!!
http://www.youtube.com/watch?v=YzDwLO14MLEQuote:
Originally posted by NADINE
Εμένα κανείς δε μου λέει καληνύχτα...Καιρός να σύρω το γέρικο κορμί μου μακριά από αυτό το τόπικ μάλλον...Τόπο στα νιάτα!
Καληνύχτα, αγαπημένη μου γριούλα!!
--->http://www.youtube.com/watch?v=Rit4mDS0Pss&feature=related
Καληνύχτα,χοντροτάτη μου!Ελπίζω η μέρα που ξημερώνει να σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις!Φιλάκια σ'όλο το χωριό!
Μπανιαρίστηκα, ξυρίστηκα και πριν ξαπλώσω τη δίμετρη κορμάρα μου είπα να ρίξω μία κλεφτή ματιά και τι βλέπω! Ωιμέ! Όταν καληνυχτίζουμε όλα τα κορίτσια εσύ δε συγκαταλέγεσαι σ'αυτά; Πες το μας μανδάμ να σου κάνουμε exclusive καληνύχτισμα. Για να ξέρεις πάντως εγώ που είμαι μεγαλύτερη από εσένα τόπο στα νιάτα δεν αφήνω! :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία.
Μοσχομυριστές καληνύχτες και προσοχή στις έντονες συγκινήσεις,τώρα που μου είσαι έτοιμη για όλα!
.
.
.
Αυτή είναι η τιμωρία σου;Καλές οι δώδεκα φορές,αλλά θα έπρεπε να ξέρειςQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία, καληνύχτα Ναταλία.
πως οι αγαπημένοι μου αριθμοί είναι το 27 και το 72.Καληνύχτα και να μην ξαναμαρτήσεις!
Member of the Day is Ava with 83 posts !!!!!!!!!!!
nadine μου!!!
εδω ειμαι!!!
κοριτσαρες μου!
συγνωμη για την τεραστια απουσια...
εχω χασει σχεδον 100 σελιδες:sniff:
σας σκεφτομαι αλλα οι ρυθμοι της ζωης δεν με αφηνουν να ειμαι μαζι σας οσο συχνα θελω...
ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!
Γλυκά μου Στρουμφάκια καλημέρα!!!!
Μια ιδιαίτερη καλημέρα στην Ναταλίτσα μας την παραπονιάρα που δεν έχει κομπρεσέρ να την ξενυχτάει!
Όλως παραδόξως ξύπνησα όχι μόνο νωρίς αλλά φρέσκια και χωρίς πολλούς πόνους!!
Έχει ξημερώσει μια ηλιόλουστη μέρα και είναι Σάββατοοο!!! Ακόμη και τώρα που δεν δουλεύω χαίρομαι πιο πολύ το Σάββατο γιατί όλοι κάθονται :D
Πάρτε και την πρωινή μου αφιέρωση :love:
http://www.youtube.com/watch?v=iPUmE-tne5U
Αβάκι μου και εγώ πέρασα υπέροχα χθες με τα τραγουδάκια σας και την συντροφιά σας. Σας ευχαριστώ που υπάρχετε στην ζωή μου και την ομορφαίνετε!
Καλημέρα κουκλάκια μου!!!!!Χθες γύρισα από τη βολτα μου γύρο στις τρεις κ ήταν πολυ ωραία αν εξαιρέσει κανείς το κρύο!!!!!
Καλημέρα Γκρινιάρη! Χαρά στο κουράγιο σου μέσα στην νύχτα! Τελικά τα χώνεψες τα καρότα ε; :lol:
καλημερα!!!!!!!!!!
καλημέρα κορίτσια μου, παρόλη την ατέλειωτη λαχτάρα για χουζούρι, θα αναγκαστώ να σηκώσω το σαρκίο ετούτο για να μαζέψω πράγματα της μανούλας η οποία σήμερα πάει στο δικό της σπίτι και δεύτερον να κάνω και κανένα μάθημα, να μπει κανένα ευρώ στο ταμείο, να επιβεβαιώσω τη καλή μου φήμη ως Μακ!
Ο Μακχουζούρης σας φιλά!
Καλημερααααα!Ξυπνηστε που κοιμωσαστε ακομη!Εγω δεν εχω ψυχη που ξυπνησα απο τις 7,30?Ετοιμασα σπιτι κ γιαγια πηγα σε μνημοσυνο,πηγα λαικη κ μην πω τη συνεχεια...
Καλημερα ιδιαιτερη για τον παραπονιαρη Παπαστρουμφ!κ μην πας να καταχραστεις τον τιτλο της γηραιοτερης στο στρουμφοχωριο!Τον κατεχω εγω με διαφορα!Φιλακια πολλα πολλα...
Καλημέρα κορίτσια και Ναταλία x 27! Απ'ότι βλέπω τα στατιστικά άρχισαν να παρενοχλούν την ʼβα τώρα!:lol:
καλημερα σας ! χιχιχ μολις καταφερα να διαβασω τις σελιδες που περασαν πρεπει να ηταν ωραια η χτεσινη μουσικοβραδια :)
Tώρα μάλιστα!27 καλημέρες είναι ό,τι πρέπει να ξεκινήσει κανείς όμορφα τη μέρα του!Αναμένω τις 72 καληνύχτες,υπόψιν!
Ο ήλιος καίει για μας τους γκέυ κι εγώ είμαι Κατερίνη κι έχω φασίνα πολλή!Χαρά σε όσους απολαύσουν τις βόλτες τους!
Κοριτσάκι μας ξενιτεμένο,καλώς σε βρίσκουμε και πάλι!Ελπίζω να τα περνάς όμορφα στα μέρη με τα πολλά ερεθίσματα.
Να μας διηγηθείς κι εμάς ό,τι συναντάς εκεί και κλέβει τη ματιά σου.Καλό Μακγιώτιασμα στη Μακ,περαστικά στην συνάρρωστη,
ξεκούραστο τίποτα στη φρεσκοξυρισμένη,αξιομνημό� �ευτο Χανίασμα στη μεγάλη αφή,καλή δύναμη σε όσες εργάζονται και σήμερα
και σε όλους μας λαμπρά χαμόγελα φωτεινής διάθεσης γιατί η γκρίνια φέρνει γκαντεμιά κι αρκετή λουστήκαμε και πάλι!Φιλάκια!
Στρουμφοκαλησπέρες!
Πώς είναι σήμερα τα στρουμφάκια μου; Μπαμπαστρούμφ, το ματζούνι σου θαρρώ πως αρχίσει να έχει κάποια αποτελέσματα.. Σήμερα είμαι λιγάκι καλύτερα, ελπίζω κι εσύ ναι αισθάνεσαι έτσι.. Όχι τίποτε άλλο, έχεις και φασίνα! Μπορεί να έγινα κουρέλι, το μόνο που παρέμεινε στο ακέραιο είναι η όρεξή μου... Μόλις ξύπνησα, άρχισα να ονειρεύομαι λουκανικοπιτάκια. Σύρθηκα στο σούπερ μάρκετ και τα προμηθεύτηκα. Από σήμερα μαντεύω ότι αύριο θα λιγουρευτώ μακαρόνια με κιμά, γι' αυτό και τον ξεπαγώνω. Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!
Έξω έχει λαμπρή λιακάδα και άρχισα να βαριέμαι έγκλειστη. Αργότερα θα συρθώ να προμηθευτώ ντιβιντιά, κινούμενα σχέδια έχω στο μυαλό μου.. Θέλω κάτι εύκολο, γιατί από τη στιγμή που είμαι καλύτερα, άρχισαν να με πιάνουν και τα χάπια. Αποτέλεσμα είναι να λαγοκοιμάται ο Λιχούδης όπου σταθεί και όπου βρεθεί.. Δεν είμαστε και για ταινίες απαιτήσεων..
Μπράβο Λιχούδη μου άντε καλά αραλίκια!
Και εγώ πήγα για ένα καφέ και την έκανα αρμένικη την βίζιτα ως συνήθως :lol:. Τώρα που γύρισα έψαξα τα βιβλία μαγειρικής μου γιατί αύριο θέλω να κάνουμε τραπέζι στους γονείς μου! Ειλικρινά δεν ξέρω τι έχω πάθει! Μα τόση προκοπή που με έχει πιάσει ακόμη και εμένα μου κάνει εντύπωση. Χαίρομαι γιατί αυτό είναι σημάδι ότι έχω καλύτερη διάθεση και με πιάνει το δημιουργικό μου και το περιποιητικό μου. Το μενού αύριο θα έχει καλαμαράκια γεμιστά με σπανάκι και ρύζι, μύδια και γαρίδες σαγανάκι και μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα. Είναι και Κυριακή της Ορθοδοξίας οπότε είπα να το κάνω νηστίσιμο το τραπέζι μας. Χαίρομαι τόσο που θα μαγειρέψω για τους γονείς μου, ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που θα τους μαγειρέψω επίσημα :lol: και θέλω να τους περιποιηθώ. Εξάλλου το θέλω κιόλας για να τους ευχαριστήσω μιας και έχω το χρόνο γιατί μέχρι τώρα όποτε ερχόντουσαν τους έχωνα για δουλειές γιατί ήμουν τόσο φορτωμένη λόγω επαγγελματικών. Σειρά μου λοιπόν να δώσω κάτι πίσω :)
Κοριτσια μου που ειστε ολες?Ναταλιτσα ακομη φασινα?Αβουλινι μου χουζουρευεις,εισαι καλυτερα?Ταπερτζινα παλι εχεις παει να παρεις τα ταπερακια απο τη μαμα?καλε μην αναφερω ολες μια μια!Φτου ξελευτερια,βγειτε!