...................................Quote:
"Ο αλλος φοραει 49 νουμερο παπουτσια,μια μερα λιποθυμησε κι εμεινε ορθιος"
Printable View
...................................Quote:
"Ο αλλος φοραει 49 νουμερο παπουτσια,μια μερα λιποθυμησε κι εμεινε ορθιος"
Σκέφτομαι οτι αυτό το πάσχα όπως και τα χριστούγεννα θα τη βγάλω μόνη στην αθηνα αφού τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν ούτε στα 300 χλμ να πάω μέχρι τη γενέτειρα πόλη, να δω έστω τη μάνα. Δεν έχω όμως παράπονο από τη ζωή μου, έχω περάσει και πολύ καλά και πολύ συμβατικά κατά καιρούς και βαρετά. Ισως είναι καλύτερα έτσι και να απαλλάσομαι των υποχρεώσεών μου .Εύκολη λύση μάλλον. έτσι ή αλλιώς αφού πια δεν πιστεύω ούτε σε θεούς ούτε σε δαίμονες ούτε στις ημερολογιακές επετείους που προέρχονται από ανθρώπων λογική, το πιθανό σενάριο είναι τις μέρες αγάπης που άνθρωποι σφάζονται ένεκα της αντάμωσης , να φοράω τα αθλητικά μου παπούτσια με το σακίδιο στη πλάτη να περπατάω μέσα στις ελλειπτικές απουσίες των τακτικών θαμώνων στα σοκάκια της αθήνας. Το πιο πιθανό είναι να κάνω ημερολογιακή ανάσταση , με ανακούφιση που δεν θα δεχτώ όλα τα σάλια της οικουμένης ένεκα πάλι της αγάπης, να την βγάλω με καμιά φρυγανιά λίγο τυρί κάνα αυγό , άντε και να κάνω κανένα άστοχο ζάπινγκ στην χαζή και προβεβλημένη αγάπη που θα πουλήσουν στις τηλεοράσεις ¨των", ο,τι να να ναι δηλαδή. Εν κατακλείδι φιλαράκια σκέφτομαι ότι μια χαρά θα περάσω και μονάχη χωρίς υποχρεωτικές αγάπες κι ανέμελα αρνιά να στοφιλίζουν στο χορό της αγάπης. Έχω να μας ευχηθώ καλή προσωπική ανάσταση , όποτε κι όπως, δεν έχει σημασία ο χρόνος.
Συνηθεια...
Αλλοι περνανε το πασχα και τα χριστουγεννα παρεα με κοσμο αλλα παιζει να ειναι πιο "μονοι" απο εσενα :-)
Σωστό , μόνο που τώρα είμαι στην άλλη μεριά της οπτικής και χαμογελάω. Η ελευθερία, εκτός από γένους θηλυκού είναι κι εύηχη πανάθεμά την . :) :)
Γιαυτο στο ειπα γιατι φαινεται απτα γραφομενα σου να ειναι ολα ξεκαθαρα,τακτοποιημενα και συνιδητοποιημενα :-)
Kαλό μήνα σε όλουςςςς... :)
Καλη Πρωτομαγια!:-)
Καλα ρε φιλαρακο μου :-)
Μου ρθε το χαρτι να παρουσιαστω ρε φιλε!
Πλησιάζει ο καιρός των αποφάσεων. Αν δεν διαλέξω δρόμο, θα διαλέξουν άλλοι για μένα. Εγώ ξέρω τι θέλω, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος, ή τώρα ή ποτέ. Όλοι θα με βρίζουν, το ξέρω, αλλά δε μπορώ να κάνω διαφορετικά. Δε θέλω να θαφτώ ζωντανή, όχι.
Σοβαρεψου.......
http://www.youtube.com/watch?v=cLvjuDn7KqQ Νοcash δες την...εχει πλάκα.....ΠΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ� �.......ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ
oχι ελληνικες αγορι!! :-)
Mαλακα μου μακραν ο πιο καμενος διαλογος π εχω ακουσει...
"Παν'τα παιδια"
"Τι λεει η *******;;;"
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πουτανςςςςςςς
ο Nocash μαλλον ετοιμαζεται για Μεσολογγι ή Λαμια ?
του πεσαν ολα μαζεμενα, οι γκομενες δε καθονται, λεφτα δεν υπαρχουν, τωρα κι ο στρατος.
πηγαινε και πες τους αυτα που γραφεις εδω κι οτι σκεφτεσαι την αυτοκτονια, να σου δωσουν Ι5 να φυγεις.
αντε και μετα θα μπορουμε να φωναζουμε γιωταδες ολου του κοσμου ενωθειτε, ****** στο στρατο!
σε κρατος που δε προσφερει τιποτα απολυτως, δε προσφερουμε τιποτα απολυτως!
Δε θελω Ι5
οκ πηγαινε και κανε το μαλακα τοτε σαπιζωντας ενα χρονο μεσα, για μια χωρα που εχει χρεοκοπησει και οδευει προς τη καταστροφη.
καλησπέρεςςςςςς
Ρε ντουμπ λες να παρω ι5 ? :p
Εισβολεα τι θες να κανεις;;;
Θελω να πιω ενα ροοοοο!!
Ντουμπ....
Ακου λιγο ρε φιλε για θα τρελαθω...
http://www.youtube.com/watch?v=2r2UD1IAdHk
γιατι να τρελαθείς??
κομματάρα...
http://www.youtube.com/watch?v=ztGBs6PRnt8
PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSST