για αυτες με τα boyfriends....
Printable View
για αυτες με τα boyfriends....
για αυτες που ψαχνουν τον ερωτα τους και ας ειναι και σε λλη κουπα... :P
και μια λουλουδατη.....
Tι ομορφες κουπες Νεκκυ!!! :)
και τελευταια αφηνω αυτην.... με την ευχη:
Να ειμαστε ο εαυτος μας!
Γιατι ειμαστε πολυτιμες, αγαπητες, ευλογημενες και ξεχωριστες ετσι οπως ακριβως ειμαστε!!!
Νεκταρίνι μου πανέμορφες οι κούπες! Αλλά εγώ για να δικαιολογήσω το χαρακτηρισμό της συζύγου που με αποκαλεί πεζή.. θα προσθέσω.. αυτήν!!
Βρε το Νεκταρινέλι,που νομίζει πως με δέκα φωτογραφίες βγήκε από την υποχρέωση συνάντησης για κανά δίμηνο!
Για το επόμενο δίμηνο τι θα κάνεις να γλυτώσεις;Θα μας βάλεις και τα πιατάκια τους;Καλή προσπάθεια,κοπελιά!
Μόνο δύο κούπες ονομάτισες,τις σχετικές με την τουαλέτα(της καθαρίστριας και της δυσκοίλιας)...
Για τις υπόλοιπες να μαλλιοτραβηχτούμε ποιά θα προλάβει ποιά,ε;Ωραίοι τρόποι!Πετάχτηκε κι η δικιά μου,
να μην πω σαν τι,να κοτσάρει κι εκείνη το κατιτίς της στη συλλογή,βάζοντας και καλά κάτι πεζό,
ενώ στην πραγματικότητα είναι σεξοπορνοδιαστροφικό...Τι να λέμε τώρα...Εγώ πάντως φέρνω τη δικιά μου
μήπως το εμπεδώσω...Χάλια είναι βέβαια,αλλά έτσι είναι κι αυτά που πρέπει να διαβάσω...
Και τώρα σας αφήνω να ξεκινήσω γενική στην κουζίνα μου!Δε θέλετε να ξέρετε πόσες κούπες έχω εκεί!
Μπορείτε πάντως να με λυπάστε!Δεύτερη εβδομάδα γενικής καθαριότητας σπιτιού!Απολογισμός
μέρχι τώρα:πίσω μπαλκόνι και δύο υπνοδωμάτια!Ελπίζω μέχρι να βγει ο Οκτώβρης να έχω τελειώσει,
για ν'αρχίσω να γίνομαι σέξυ κατά την κούπα,κοινώς να στρωθώ στο διάβασμα...Τα φιλιά μου σε όλες/ους!
την αγελαδιτσα για μενα παρακαλω!! σημερα μετα απο πολλες μερες ζυγιστηκα και η κακη ζυγαρια εδειξε...τι αλλο??...85,8!!!
καλε που ειναι εκεινο το 79,8? που πηγε??
απο σημερα λοιπον εβαλα πλωρη για 1523η φορα να αδυνατισω!!
λεω να γραφω εδω χωρις φοβο και παθος τι τρωω για να αυτομαλωνομαι!
σημερα λοιπον για πρωινο ψαροσουπα (ποιος γελασε?? ε??) χωρις ψαρι. ειχα λιγη σουπιτσα και ειπα να τη τελειωσω ζεστη ζεστη!! τουλαχιστον δεν εφαγα τιποτε αλλο!!
για δεκατιανο εχει γαλατακι με δημητριακα, μεσημεριανο κολοκυθακια βραστα με λαιτ μαγιονεζα. απογευματινο προβλεπεται στιφαδο και βραδυνο οτι μου κατσει!!
νεκταρινι μου δεν μας ερθεις στις 24? αυτη την κυριακη ειναι? τι καλα!!!! αραγε τι εχει η αγωνιστικη να δω πως θα το φερω στο συζυγο?
και ναι, επιτελους χθες το απογευμα τελειωσα τα ρουχα!! μια κουρτινουλα στη κουζινα μου εμεινε να πλυνω και ας πουμε οτι τελειωσα την γενικη μου! κατι κρεβατια δεν τραβηξα ακομη αλλά ποιος τα χ@#$%?? θα τα κανω κι αυτα καποτε..και τωρα που το σκεφτομαι αφησα και τα ντουλαπια της κουζινας και τη γωνια του σαλονιου και την αποθηκη και δεν ξερω και τι αλλο αλλά βαρεθηκα!!!
προκομενη ναταλια, αμα τελειωσεις εσυ ελα και σε μενα και εγω θα διαβασω ενα μαθημα σου να σου πω την περιληψη!!
ειπα να δωσω προτεραιοτητα και στο φαγητο μου μπας και χασω κανενα ρημαδοκιλο.
που χαθηκατε ολες? Tide?
πενελοπε, ετσι κανει ο κοσμος, προσθετει μια κουπα και φευγει ?? και καπου αλλου ψαχνεις τις γκεστ? και δε μου λες τι γκεστ περιμενεις αν εσυ η βασικη συγγραφεας δεν εμφανιζεσαι?
και μια και μιλαμε για κουπες, δειτε τι εκανε ο πυθαγορας μας!
http://www.grschool.be/pythagoras.html
οποτε τους καφεδες σας με μετρο και παν μετρο αριστο!!
Και για να δουμε, βλεπετε την κουπα μου?
http://www.toxel.com/wp-content/uplo...9/11/mug07.jpg
Καλημέρα κορίτσια! Η κούπα για τις λιγουρίτσες με αηδίασε λιγάκι.. Αυτός που σκέφτηκε να την κατασκευάσει υποψιάζομαι πως είναι πιο λαίμαργος ακόμη κι από μένα.
Ενθουσιάστηκα όμως με την κούπα που έχει θέση για τα κουλουράκια. Επειδή θα ήθελα να τη δωρίσω κάπου, υπάρχει δυνατότητα να μου στείλετε το λινκ, ώστε να την πάρω ιντερνετικά? (ή τουλάχιστον να προσπαθήσω). Βλέπετε, δεν έχω ψωνίσει ποτέ κάτι από το διαδίκτυο. Ξέρω ότι δίνεις πιστωτική κάρτα, αλλά πώς φτάνει στα χέρια σου και άλλες λεπτομέρειες θα τις μάθω στην πορεία και στην πράξη. Σας ευχαριστώ.
εμενα μου αρεσε αυτη με τις πασχαλιτσες, αλλα αυτη με την θεση για το κουλουρακι ολα τα λεφτα,
καλα να πιω ελληνικο χωρις κουλουρακι για βουτημα δεν γινεται, ειδικα με γευση πορτοκαλι, καλε πωε μιλαω ετσι, εγκυος ειμαι?
Εκανε παρελαση το μπαρμπουνοκαμαρι?, ολα καλα?
εγω μπαινω κλινικη στις 5 Νοεμβριου και βγαινω στις 10 καλως εχοντων των πραγματων, και αν δεν με πιασουν οι πονοι νωριτερα, μιας και ηδη ειμαι στο μηνα μου,
αντε φιλακια
ναι καλε το ξεχασα! πρωτη σειρα καθοτι ενα υψος το εχουμε!! την καμαρωσα, δεν λεω!!
5-10 ε? καλε μπες καμια βδομαδα νωριτερα! στις 8 δυετερα εορταζει ο συζυγος και ελεγα να κανω στις 7 τραπεζι!
και τι θυμηθηκα!! περσυ στις 7 ειχα περασει υπεροχα! ειχα κανει μια μακαροναδα που πρεπει να βοσκει καπου η φωτογραφια της στο φορουμ!!!
Μα είναι δυνατόν να θυμάσαι πότε ήρθαμε σπίτι σου;Quote:
Originally posted by BARB3
και τι θυμηθηκα!! περσυ στις 7 ειχα περασει υπεροχα! ειχα κανει μια μακαροναδα που πρεπει να βοσκει καπου η φωτογραφια της στο φορουμ!!!
Ούτε η πρώτη φορά που έκανες σεξ να ήταν!Δεν πάμε καθόλου καλά!
Όσο για την αποτύπωση στην αιωνιότητα εκείνης της μέρας,
στο τόπικ του σκοτεινού θαλάμου βρίσκεται η θέα από το μπαλκόνι σου
ενώ στο sleeve,είναι η μερίδα της Βάσιας,που τότε κορόιδευα και τώρα λούζομαι!
Καλά,όχι ακριβώς,καθότι ξεχυλώνω μέρα τη μέρα,όπως διαπιστώνω,αλλά τέλος πάντων!
Σαν την Πέννυ όπως και να'χει δεν τρώω!Χεχε!
Πάντως αν είναι πρόβλημα η Κυριακή και θέλετε να συναντηθείτε
Σάββατο χωρίς εμένα,θα το αντέξω!Ούτως ή άλλως 5-10 έχουμε κλινική!
Αν και εκεί μέσα είναι οι εκλογές,τώρα που το σκέφτομαι κι άμα θέλετε Σ/Κ θα λείπω Κατερίνη.
Τέλος πάντων...κανονίστε ό,τι θέλετε!Εγώ Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα βγω με τα κορίτσια μου στην Αθήνα!
Εγώ είμαι ο άνθρωπος σου!Από double date μέχρι mug shopping!Quote:
Originally posted by Ava
Ενθουσιάστηκα όμως με την κούπα που έχει θέση για τα κουλουράκια. Επειδή θα ήθελα να τη δωρίσω κάπου, υπάρχει δυνατότητα να μου στείλετε το λινκ, ώστε να την πάρω ιντερνετικά? (ή τουλάχιστον να προσπαθήσω).
Kαι η λευκή που έβαλε το Νεκταρινέλι,αλλά και μια ποδοσφαιρική,
που,αν είναι άντρας,θα χαρεί και περισσότερο!Με γειά του/της!
http://www.mocha.uk.com/shop/index.c...&search=DS1FBR
Πάντως για σένα πιο κατάλληλη βρίσκω την κούπα σιδηρογροθιά!
Όπως σε κόβω κάθε μέρα δοκιμάζουν το νευρικό σου σύστημα
κι αφού δεν μπορείς να κάνεις πράξη τη φαντασίωση σου να τους
κάνεις τα μούτρα κιμά(όχι ακόμα τουλάχιστον)ας περιοριστείς στην κούπα!