Σημερα +100.Το κοτοπουλακι χθες εκανε το θαυμα του.Ενηγουεη!:P
Printable View
Σημερα +100.Το κοτοπουλακι χθες εκανε το θαυμα του.Ενηγουεη!:P
Και τα κουφα συνεχιζονται.....
17/1/11 ημουν 74,2
18/1/11 ...... 74,8 και σημερα
19/1/11 ...... 74,4
Το κακο ειναι οτι αυριο φευγω για το χωριο μεχρι την Τριτη και σιγα μην καταφερω να προσεξω διατροφη εκει..... :(
Κοριτσακια βλεπω απωλειες κ πολυ χαιρομαι!! :)
-100 γρ. σημερα
68.2 kg
Καλημερα! Ηπια κατι κοκτειλακια χτες και αρκετα ξηροκαρπια και πατατακια αλλα δεν πτοηθηκα....
-100 σημερα
55.5
μπράβο κοριτσάρες. Αυτή η βδομάδα σας πάει εξαιρετικά.
Kαλημερα.Χθες εκανα συντηρηση με το βραδυνο ποτο και τα ξηροκαρπια.Σημερα στα ιδια,λογικον.:)
Σημερα στα ιδια,πιθανοτατα λογω ψωμιου και μελιου χθες κατα τις 12 το βραδυ..Αδιορθωτο μυαλο..
Με πηρε τηλ η διατροφολογος μου και αυριο παω για λιπομετρηση!!:puzzled::puzzled::puzzled :
Και θα μιλησουμε γενικως και για συντηρηση
+200 σημερα χωρις κανενα απολυτως λογο....
55.7
Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο!
καλημέρα εγώ ακόμη δεν έχω ξεκινήσει..
ντρέπομαι
ΔΕΥΤΈΡΑ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ
δίαιτα για 5 εβδομάδες και δεν θα καταλαβαίνω τίποτα
1 μήας θα είναι θα περάσει!!
και μέχρι τότε θα τρώω φυσιολογικά
΄'οχι τα πάντα λες και δνε θα ξαναφάω ποτέ!!!
Γεια σας κοριτσαρες, εγω δεν λεω να πεσω κατω απο τα 114 παιζω μεταξυ 114 και 114,2 απο την Δευτέρα
δεν ξέρω αν φταιει οτι ειμαι στις γονιμες και οι κακη ψυχολογια παντως δεν πεφτω
Σήμερα πήγα και στην διαιτολόγο και εχω χασει και 1200 λιπος σε 2 εβδομαδες :smilegrin:
μπραβο!!!!
τελεια η απωλεια λιπους!!
μη σκας για την ενδιεξη της ζυγαριας... οταν ξεκολλησεις να δεις αποτομα τη διαφορα!!!
το σημαντικο εινα ιοτι εχεις χασει λιπος, αρα δεν κολλησες ;)
(φυσικα κ παιζει ρολο κ η ωορηξια κ η κακη ψυχολογια )
σήμερα παράγγειλα μεσω νετ και την καινουρια μου ζυγαρια γιατι αυτη που εχω μου κανει νουμερα;)
Καλησπερα σε ολους! Μετα απο 15 μερες που εκανα χειρουργιο σλιβ η ζυγαρια δειχνει 127,50. Εκει που η ζυγαρια ηταν ο εχθρος μου σιγα σιγα αποκτουμε αλλες σχεσεις πιο φιλικες.
Χθες βραδυ πηγα σε γενεθλια κι εφαγα παστα και σοκολατακια και πατατακια.Σημερα 69,2.ΟΥΦ!
Λειπω κυριολεκτικα ολη μερα για δουλεια.Πριν λιγο γυρισα κι εχω φυγει απο τις 11 το πρωι.