Originally Posted by
Diana1982
Iωάννη,βλέπω πολλούς ανθρώπους εδω μέσα και δεν υπονοώ τον "κύκνο" γενικά μιλάω,ότι δεν έχουν αποκοπεί από το γονεϊκό γίγνεσθαι...
και έχω κουφαθεί-ακουσα άνθρωπο να μου λέει σε ηλικία 50 χρονών όταν κάτι του είπα να κάνει ότι δεν θα με αφήσει ο πατέρας μου....
Δηλαδή εγώ τι να πω γι αυτόν τον άνθρωπο....ή ότι είναι η προσωποποίηση της ανωριμότητας ή ότι η βλακεία "θερίζει"
Μετά τα 25 θα πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες του εαυτού μας με ότι αυτό συνεπάγεται....κάποιοι δεν είχαν καν την δυνατότητα και σε μικρότερη ηλικία να βοηθηθούν από κάποιον,όπως εγώ,αλλά μόλις λίγο ωρίμασα και έμαθα τον κόσμο τα πράγματα έγιναν καλύτερα!
Μεχρι τότε βέβαια υπέφερα γτ δεν ήξερα να κινούμαι μόνη μου και στο σπίτι ζούσα με μία άρρωστη αδερφή και μία ηλικιωμένη γυναίκα που δεν διαθέτει ούτε την ανάλογη καλλιεργεια ούτε τον ανάλογο χαρακτήρα για να με βοηθήσει.Αφού τραβηξα το μαρτυριο κάποτε στάθηκα στα πόδια μου!
Ακόμα και σήμερα στα 32 μου θέλει συνέχεια να κάνει κουμάντα,πρέπει να γίνεται καβγάς για να συνέρχεται κάπως.
Συμφωνώ οτι η κατάθλιψη σε συνθλίβει γιατί την πέρασα και εγώ,αλλά όπως και κάθε ασθένεια έχουμε το χρέος στον εαυτό μας κάπια στιγμή να συνερχόμαστε και να βοηθάμε τον εαυτό μας προς την κατέυθυνση της θεραπείας.....δεν γίνεται κάποιος να έχει την μισή ζωή του καταθλιψη--εκτός και αν είναι παθολογικής φύσεως!
Δεν το παίζω αρχηγός-προσπαθώ να βοηθήσω κάποια άτομα να συνειδητοποιήσουν και τον δικό τους ρόλο μέσα σε όλο αυτό.!