Ειναι εκπληκτικο ποσο ανωτερο ειδος ανθρωπου εισαστε απο το λαουτζικο χωρις το μοχθο του οποιου αυτη η χωρα δε θα κραταγε ουτε ενα μηνα.
Printable View
Ειναι εκπληκτικο ποσο ανωτερο ειδος ανθρωπου εισαστε απο το λαουτζικο χωρις το μοχθο του οποιου αυτη η χωρα δε θα κραταγε ουτε ενα μηνα.
Τωρα θες και τα λες; το να βάζεις αποσμητικό δε παίζει; και εγώ θα ιδρωσω καλοκαίρι ειναι αλλα μετα απο μπανιο και αποσμητικο δεν μυρίζεις. Αν εισαι μπιχλας και το αποσμητικο ή το μπάνιο σου μοιαζει αγνωστη λεξη δε φταινε σε τιποτα οι υπόλοιποι να λιποθυμουν απο τις αναθυμιάσεις σου...
καθεσε σκας και χιλιοσκας μεχρι που μια μερα καταλαβαινεις οτι τη ζωη την ευχαριστιεσαι οταν δε σε νιαζει τιποτα
Δεν σε πιάνω αλλα θελω να μου πεις τι ακριβώς βρίσκεις παράλογο αππ αυτό που λεω. Πληρώνω για να παιρνω εισιτήριο για να χρησιμοποιώ τα μέσα. Οφείλω και εγω και ο καθένας να προσεχουμε τη προσωπική μας υγιεινή και να μην είμαστε σαν τους ασβους να αφήνουμε τη μυρωδια στο πέρασμα μας. Που ακριβώς διαφωνείς; εσενα δλδ σου αρέσει σε ένα κλειστό μέσο να μυρίζεις τον ιδρώτα του αλλου; θα μας τρελαίνετε (και αλλο) εδω μεσα.
Μερικοί γυρνάνε από δουλειά. Κι η δουλειά τους μπορεί να μην είναι γραφείο με κλιματισμό απαραίτητα.
Μερικοί μπορεί να μην έχουν σπίτι...πόσο μάλλον μπάνιο και αποσμητικό και να περάσαν την νύχτα τους στο παγκάκι ας πουμε.
Μερικοί μπορεί να γυρνάνε από νοσοκομεία όπου μπορεί να ξενύχτησαν με κάποιον δικό τους και μάλλον το τελευταίο που τους απασχολεί είναι αν μυρίζουν.
Μερικοί είναι απλά βρωμιάρηδες (θα συμφωνήσω σε αυτό)
Αλλά πριν κρίνετε, οι προηγούμενες κατηγορίες κι άλλες τόσες που δεν ανέφερα πλην της τελευταίας δεν σας περνάνε από το μυαλό;
Καλη μου η σχέση μου δουλεύει σε αποθήκη χωρίς κλιματισμό. Με το αποσμητικο και με μπανιο πριν παει μια χαρα μυρίζει. Δλδ θες να μου πεις οτι τα δεκαδες ατομα που βρωμάνε μένουν στον δρομο ή πηγαινοερχονται σε νοσοκομεία; συγγνώμη αλλα λογικα να το πάρεις ειναι αδυνατο. Είναι απλα βρωμιαριδες
Είναι ένας από τους λόγους που έφυγα από Αθήνα. Επαρχία αυτοκίνητο, 0 κίνηση, γεια σας. Αθήνα πήγαινα παντού με τα πόδια για να μη πάρω λεοφ ή μέτρο. Εμένα κέντρο επειτηδες οπότε Σύνταγμα 20 λεπτά πόδια , δουλειά 30 λεπτά πόδια , δε μπαίνω λέω τέλος, μου τη σπάει , δεν ειμαι σαρδελα ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ, ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ, ΕΙΣΑΙ ΓΚΕΙ??? Ουφφφφ αυτά τα ψυχο ;)
Εμενα δε με ενοχλεί αυτό.. Ενταξει λογικό οταν το λεωφορείο είναι γεμάτο να υπάρχουν και αγγιγματα. Με ενοχλεί αφάνταστα όμως η βρωμια στον άνθρωπο. Δε μπορώ να ρο δικαιολογήσω με τιποτα. Ακομα και αυτό με το νοσοκομείο. Και εγω ειχα τον πατερα μου δυο μήνες. Δεν ήταν δικαιολογία για να κυκλοφορω σαν τον ασβο και να αφηνω παντού το αρωμα μου. Ειχα το αποσμητικο στη τσάντα μου. Το θεωρω και σεβασμό για τους άλλους περα απο την προσωπική μου υγιεινή
Προφανώς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα. Αν είχα θα έμπαινα μέσα στα ΜΜΜ της παραλιακής για το χαβαλέ (ειδικά άμα μπουν μέσα Βρετανοί τουρίστες και έχουν πιει λίγο παραπάνω η καλύτερη μου. Ξέρουν να το γλεντάνε οι άνθρωποι)
Τώρα για κάτι Κερατσίνια και Ασπροπύργους που μπαίνει όλη η working class, σιγά μην έμπαινα. Και ναι είμαι ρατσιστής με αυτούς. Όπως άλλοι είναι με τους μαύρους και με τους ομοφυλόφιλους, εγώ είμαι με αυτούς αλλά και με τους μπάτσους όπως είπα σε άλλο θέμα.
Πλέμπα...τι να πεις?!!
ενω το να σε ταιζει η μαμα κι ο μπαμπας, ειναι ο ορισμος του "προχω" χαχαχαχαχαχα!
δεν εχεις ζησει, αν δεν εχεις βγαλει δικα σου λεφτα...
η ζωη δεν ειναι τα ναρκωτικα και να τρως την συνταξη της γριουλας, αλλα το να παρεις την ζωη σου στα χερια σου και να επιβιωνεις απο την δουλεια σου.
Δεν εχω καμια αμφιβολια πως υπαρχουν παντου αρκετοι που, αν μπορουσαν, θα "εξαφανιζαν", τουλαχιστον απο το οπτικο και οσφραντικο τους πεδιο, τους βοθρατζηδες μεροκαματιαρηδες.
Απλα ελπιζω να εχουν αντιστοιχο αριστοκρατικο πλανο εξαφανισης για τις χολερα, σαλμονελλα και δυσεντερια.
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ
Πτυχίο (finally) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα γίνω κακός,αλλά όταν βλέπω μερικούς να μην ξέρουν να χρησιμοποιήσουν την γλώσσα μας τόσο καλά,και να κάνουν ηλίθια ορθογραφικά λάθη,πραγματικά θυμώνω.Όπως επίσης απορώ (το λιγότερο),που χρησιμοποιούν λέξεις χωρίς να ξερουν τι σημαίνει η καθεμία από αυτές.
True dat. Βάλε μέσα στη λίστα κάτι μαμάδες με μικρά παιδιά που τσιρίζουν, κάτι θείτσες που κουβεντιάζουν λες και βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού τους, κάτι τύπους και τυπάδες που μιλάνε στο τηλέφωνο καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής και έχουμε ακούσει όλη την συνομιλία όλοι οι υπόλοιποι, κάτι γκόμενες που φοράνε ακουστικά χωρίς να ακούνε μουσική και το παίζουν βαρύ πεπόνι, κάτι αδειούχους φαντάρους που μιλάνε συνέχεια για το στρατό, κάτι άστεγους που μπαίνουν και μυρίζει όλο το όχημα, κάτι θρησκόληπτους που μόλις περνάει το όχημα από εκκλησία θα ρίξουν και ένα σταυρό. Με λίγα λόγια κάθε καρυδιάς καρύδι.....
...μετά φταίω εγώ που δε χτυπάω εισιτήριο;
Από τους παλιούς στο φόρουμ... Που πήγε ο μακ ;; είναι καλά; ξέρουμε;
σου απαντω εδω, γιατι εξακολουθεις να σπαμαρεις επιτηδες στο θεμα της κοπελας αν και σε παρακαλεσα να το πας σε ενα θεμα γενικο.
δεν ειχα καμια δουλεια πριβε με κανεναν .
το προβλημα ηταν λειτουργιας του φορουμ, δεν ηταν καποιο προβλημα προσωπικο με τον τζ. δεν τον ξερω τον ανθρωπο.
ουτε και σενα. να τα λεμε κι αυτα..
η δραστηριοτητα αυτη με το εμμεσο καμακι και τον συνεχη χαβαλε στα θεματα, χαλαει τα θεματα.
αυτο πρεπει να ειπωθει δημοσια για να σταματησει απο οσους συμφωνουν οτι δεν πρεπει να γινεται.
το θεμα ηταν ηδη χαλασμενο απο το συνεχες σπαμαρισμα χαβαλε μηνυματων, αλλα μπορει μια χαρα να επανερθει αν σταματησει ο χαβαλες αλλα και οι καυγαδες.
οποτε, οτι αλλο σε προβληματιζει, πες το εδω.
φιλικα, ετσι;
Σε μενα μπουρδολογιες δε θα λες.Πριν απο μενα ειχες καμια δεκαρια ασχετες απαντησεις με το θεμα αλλα σε πειραξα ξαφνικα εγω.Αυτα τα παρανοικα,πες τα αλλου και οχι σε μενα.Αν σε τρωει ο κω...ος σου για καυγα τραβα μαλωσε αλλου.Απο μενα και απο δω κ μπρος θα τρως μονο αγνοηση.Εισαι επιθετικη,και προσπαθεις σε καθε ποστ να περασεις και να επιβαλεις την αποψη σου.Κοκκινη καρτα απο μενα και μιλα μονη σου <3 Συνηθως μιλαω με ατομα που εχουν κατι να μου προσφερουν.Εσυ προσφερεις μονο κακους τροπους ειρωνεια κ κακια <3 φιλικα ξανα.Και φιλακια,παω να ετοιμαστω να δω το αμορε μου
μπουρδολογιες λες εσυ...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ κι οταν αρχισαμε να συζηταμε το θεμα του σπαμαρισματος και αυτο συνεχιζοταν, ειμασταν εκτος θεματος!!!
δεν θελει εξυπναδα να το καταλαβεις αυτο...
αλλα το θεμα ειχε ηδη χαλασει με τον χαβαλε και τα ασχετα σχολια .
κι ειχα μια σκασιλα ρε κοπελια ποιους αγνοεις και ποιους οχι.
μεχρι να σε δω στο θεμα της μιλεβα δεν ειχα δει καν οτι υπαρχεις στο φορουμ!!
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!
ειχα μια σκασιλα αν με αγνοεις. δεν φανταζεσαι!!
δεν με ενδιαφερει η περιπτωση σου
τον χαβαλε απο τα θεματα μονο να μεταφερεις καπου αλλου και δεν εχω καμια σκασιλα με ποιους κ@τριβεσαι και που στελνεις φωτος .
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!!
στο αμορε σου πες το να χαρει, που ψωνισε απο σβερκο!!! :)))))
φιλακιααααα
Τουλάχιστον εγώ έχω,και αν είχες κ εσύ δεν θα έβγαζες τέτοια ξινίλα.........Οπότε μάλλον μπαρούφα μου φαίνονται τα χθεσινά σου σχόλια ότι έχεις κάποιον,πάω στοίχημα δεν σε αγγίζει ούτε ο άνεμος.Φιλικά πάντα..Άντε μιλάμε φιλενάδα,δεν έχω την εφαρμογή στο κινητό οπότε θα χάσω τα διαμάντια που θα πεις όσο θα είμαι στον δικό μου..εσύ άραγε πότε τον βλέπεις που λιώνεις εδώ όλη μέρα;Στον ύπνο σου;μπουχαχαχαχα
α δεν πηγες να ετοιμαστεις τελικα;
στο μυαλο σου ειναι το "αμορε" ε? just checkin ;)
χαχαχαχααχαχαχ!!!
αν ημουν στην δικη σου κατασταση, μπορει να με ενοιαζε να σου δωσω λογαριασμο με ποιον ειμαι και τι κανω.
θα σου εστελνα τα χαρτια στο σπιτι να μελετησεις την εγκυροτητα τους :rolleyes:
καλη διασκεδαση με τον αορατο εραστη!!! χαχαχαχαχαχαχα!
αντε αφου το μεταφερατε εδω, ας κανω ενα σχολιασμο τελευταιο. Ρεμεντυ το προβλημα μας το βασικο εινια οτι δεν εχεις τροπους... και να ηθελες κατι ναπεις δε χρειαζοταν να προσπαθησεις να "μας την πεις".
Σου ξαναλεω για πολλοστη φορα (αν και δεν εχει νοημα γιατι θα τα διαστρευλωσεις παλι) οτι καμακι δεν κανουν ετσι τουλ οχι εγω. ειναι χαλαρη συζητηση και ειχε να κανει και με το θεμα, γιατι συμμετείχε και η μιλεβα μια χαρα.
Κανω σου ξαναλεω γενικα κομπλιμεντα στις γυναικες γιατι ετσι εινια ο χαρακτηρας μου. Μαρεσει να τις ανεβαζω ειδικα οσες εινια μετρημενες και ταπεινες και δε σου ειπα οτι κανω φλερτ.. σου ειπα αν ΕΣΥ το βλεπεις ετσι.. οκ κανενα προβλημα... πηρες αυτη τη φραση και εγραψες οτι εγω παραδεχομαι οτι κανω φλερτ.. οτι ναναι δηλαδη... ή κακία ή δε σου κοβει...
Και ετσι για να δεις ποσο ακυρη εισαι .. σου λεω οτι ... ΔΕΝ εχω κανει κατι ΠΟΤΕ με γυναικα μεσω social media ουτε fb δεν εχω... tinder ειχα κανει στην αθηνα για 2-3 μερες και το εσβησα .. βαριεμαι... παντα απο κοντα θελω .. να την δω την αλλη να την κοψω, δε μου κανει το μεσω υπολογιστη... μιας και το εχω το αθλημα... παντα απο κοντα.. ετσι απολαμβανω εγω.
Θα μπορουσα να καταλαβω τη απορία σου αλλα την εξεθεσες με πολυ κακο τροπο .. γιαυτο σε κατηγορησα. Στο φορουμ μπηκα για ιατρικο ζητημα οποτε ακυρο το σεναριο σου. Και αν καποιο απο τα σχόλιά μου (περα απο 2-3 οπως σου ειπα που ηταν 1-2 γραμμες) που παραθεσες θεωρεις οτι δε σχετιζεται με το θεμα... φερτο εδω να σου πω πως σχετιζεται. Αν εχεις οντως ειλικρινή απορία και οχι απλα για να "μας την πεις".
τζορτζιου, εσυ δεν εχεις τροπους.
επειδη δεν βριζεις δλδ, θεωρεις καλον τροπο να μπαινεις σε θεματα γυναικων που μπαινουν για να πουν το προβλημα τους και να την πεφτεις σαν καγκουρι????
και μιλας για τροπους;;;
βρες πρωτα εσυ και μετα ελα να συζητησουμε για τους δικους μου.
Κοπελα μου δυστυχως τα θεματα σου ειναι ολοφανερα και απο αλλον γαλαξια.Ναι εδω ειμαι,με εμποδιζει κανεις να γραφω οσο ετοιμαζομαι να φυγω;Γιατι θες να γινεσαι μονη σου ρεζιλι δε μπορω να καταλαβω.Τα φιλια κ την αγαπη μου,θα διαβασω τις χαζομαρες σου αυριο που θα γυρισω..φιλακια πολλα <3
Γιατί μερικοί θέλουν να ζουν στην επαρχία και να φύγουν από την Αθήνα μου φαίνεται τρελό, αφού για να μετακινηθείς από τον ένα δήμο στον άλλο θες μια περιουσία. Για να μην το πάω πολύ μακριά, για να πας από Κόρινθο μέχρι Λουτράκι για παράδειγμα, θα πληρώσεις εισιτήριο, δε την γλυτώνεις. Το ίδιο για να πας από τα Παλούκια μέχρι τα Αμπελάκια στη Σαλαμίνα (Αττική μεν, αλλά πιάνεται για επαρχία). Θυμάμαι στη Σαλαμίνα πήγαινες στον οδηγό μπροστά και σου έσκιζε το εισιτήριο, αλλιώς δεν έμπαινες.
Σε αντίθεση με την Αθήνα που για να πας από τη Νίκαια στα Σπάτα, από τα Σπάτα στη Γλυφάδα, και από τη Γλυφάδα στη Νίκαια μέσα στην ίδια μέρα, δε θα πληρώσεις δεκάρα. Οι πιθανότητες να μπει ελεγκτής είναι 1 στις 1000, και αν τυχόν μπει, το πιθανότερο είναι να φάει κράξιμο. Οι μπάρες του μετρό και του ηλεκτρικού είναι απλά για βιτρίνα, πηδάς άνετα για να μπεις.
Με λίγα λόγια στην Αθήνα πας οπουδήποτε τσάμπα, ενώ στην επαρχία είσαι αποκομμένος για τις μετακινήσεις σου πληρώνεις.
Οπότε με ποια λογική να πάει κάποιος στην επαρχία; Και δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να φύγουν από την Αθήνα.
παιδια σας αφηνω σιγα σιγα... σας ευχαριστω ολλους οσους με συμβουλεψατε κ με βοηθησατε... κ σγρ το φορουμ με βοηθησε πολυ... ναστε καλα...
θα κλεισω το λογαριασμο μου με το κολπο του κωδικου... δλδ θα αλαξω κωδικο βαζωντας ενα μεγαλο που δεν θα τον θυμαμαι κ αφου το γραψω στο χαρτακι κ μετα το περασω.. μετα απλα πεταω το χαρτακι κ αυτο ηταν... καντετο κ εσεις αν θελετε να κλεισετε τον λογαριασμο σας... αντιος κ φιλακια πολλα... μου φενεται πολυ περιεργο που μετα απο χρονια δεν θα ξαναμπω εδω μεσα...
αν θελω να ξαναμπω στο μελλον ισως κανω καινουριο λογαριασμο κ βαλω καποιο στοιχειο που θα υποδηλωνει πως ιμαι εγω.. αλλα θα το καταλαβουν μονο αυτοι που με ξερουν αλλα αυτο αν μια στο εκατομυριο ξανα νιωσω την αναγκη να θελησω να βοηθηθω απ το φορουμ... επεισης οσοι θελετε μπορειτε να ανατρεχετε στο προφιλ μου κ στα θεματα που εχω ανοιξοι καποια απο αυτα τα ανοιγα για να γραχω πραγματα που πιστευω οτι θα βοηθησουν... φιλια πολλα κ ναστε παντα καλα... κ να θυμαστε πως πανω απο ολλα ειναι η εσωτερικη προοδος του ανθρωπου ... ειετ νοητικη ειτε γνωσιακη ειτα συναισθηματικη ειτε ψυχοπνευματικη ειστε σηνηδεισιακη κλπ... οτι μπορει κανει ο καθενας.. αυτη ειναι η γνωμη μου...
ΥΓ... ιωαννη2 αν δεις το μνμ που σου εγραψα μπορεις να μου απαντησεις με σημοσια αναρτηση.. εγω παλι θα μπαινω παλι στο φορουμ να βλεπω σαν θατης... οποτε αν ειναι θα το δω
Θα σου πω εγώ που έφυγα από Αθήνα :)
Είναι μεγάλο θέμα αλλά θα κάνω μια αρχή. Μετακίνηση, στην επαρχία δε χρειάζεται μέτρο λεοφ και άλλο στρημωγμα πας όπου θέλεις με το αυτοκίνητο άρχοντας , σε 5 λεπτά :) οπότε δε καις βενζίνη. Επίσης συνήθως πας με τα πόδια. Και όταν κατέβεις κέντρο βλέπεις και 10 γνωστούς να πεις μια κουβέντα. Για να πάω θάλασσα Αθήνα ήθελα μια ώρα και λεφτά. Επαρχία πάω σε διπλανο νομό που έχει θάλασσα και θέλω 40 λεπτά ξεκούραστο ταξίδι και λίγα λεφτά έως καθόλου για παραλία, και από ποιότητα κορυφή.
Νοσοκομείο Αθήνα αναμονή 8 ώρες, επαρχία 0-2 ώρες.
Γιατρό πας σε δικό σου, κόλπα δε κάνουν γιατί θα μαθευτεί, Αθήνα ... σφαξτε ελεύθερα.
Μια βόλτα με το αυτοκίνητο δε σου σπάει τα νεύρα αλλά χαλαρώνεις στην εξοχή και όπου φτάσει το μάτι.
ΔΕΝ κινδυνεύεις σχεδόν ποτέ.
Σπίτια φτηνά είτε αγοράσεις είτε νοικιάσεις.
Η κοινωνία βοηθάει, δεν έχει παραιτηθεί.
Ρυθμοί ανθρώπινοι. Δε τρέχεις , δεν έχεις νεύρα, δε πειράζει ότι γίνει , ζεις για την ουσία , έχεις χρόνο για σενα.