τσα! Νά΄μαι!
Μόνη στο σπίτι! Η μανούλα στο σπίτι της, εγώ με τις μοναξιές μου, δεν είχα και καλές προσφορές για έξοδο οπότε..φόρουμ και ξερό ψωμί!
Printable View
τσα! Νά΄μαι!
Μόνη στο σπίτι! Η μανούλα στο σπίτι της, εγώ με τις μοναξιές μου, δεν είχα και καλές προσφορές για έξοδο οπότε..φόρουμ και ξερό ψωμί!
Τουλάχιστον έβγαλες το μεροκάματο Μακγιωτ σήμερα!
Και εγώ πάω να φορέσω τα φορμάκια μου και να αράξω βασιλικά στον καναπέ μου! :lol:
Αφιερωμένο σε Λιχούδη και Χουζούρη!
http://www.youtube.com/watch?v=9hvjZGryh4Y
Σπιρτούλη μου για εσένα έχω ένα άλλο :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=25ZRXEd_FX8
Μάκια κοριτσάκια μου! :kiss:
Καλησπέρα κι από εμένα! Πως με καταλαβαίνεις Γλαύκη μου, μόλις γύρισα από τη μητέρα μου με το καροτσάκι γεμάτο προμήθειες! Σήμερα φόρεσα ένα δερμάτινο παλτό που έχω αρκετά χρόνια και είναι το αγαπημένο μου. Κάθε φορά που πάχαινα έπρηζα τους δικούς μου ότι τώρα που πάχυνα δε θα μου κάνει αυτό το παλτό και όταν αδυνάτιζα τους έλεγα ωραία γιατί τώρα θα μου κάνει αυτό το παλτό! Σήμερα λοιπόν που πήγα στη μητέρα μου φορώντας αυτό το διάσημο παλτό μόλις μπήκα μέσα και με είδαν η μητέρα μου και η θεία μου λες και ήταν συνεννοημένες άρχισαν να φωνάζουν ωωωωωωωωωωωωω και να χειροκροτούν!!!!:lol::lol: Η αδερφή μου έλειπε οπότε γλύτωσα τη δική της καζούρα!
Λίλα - Κοιμήση χρόνια σου πολλά για τα γενέθλιά σου (που μόλις τώρα το θυμήθηκα), να είσαι γερή, ευτυχισμένη στη νέα σου ζωή και να έχεις γύρω σου πάντα όσους αγαπάς. Χιλιόχρονη!!!!
Λιλάκι, happy birthday to you, happy birthday dear Lila, happy birthday to you!
Tzinako, είχαμε σόου δλδ στη μαμά! 'Αντε και εις άλλα ρούχα, στην πασαρέλα θα σε ανεβάσω!
Προκόπη, που τιμάς το όνομά σου, δώστα όλα στην μαγειρική, κάνε τους γονείς να γλείφονται!
Εγώ σήμερα, δεν τίμησα το όνομα μου αλλά της ʼβας αφού πριν λίγο σταμάτησα να τρώω, σπόρια, φυστίκια, μαύρη σοκολάτα, σπανακοπιτάκια... Καλά μη φανταστείτε καμία ζηλευτή ποσότητα, επιπέδου σληβ..
Λιλακι μας χρονια σου πολλα!Οτι οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!Να εισαι γερη κ ευτυχισμενη!
Κοριτσαρες μου βολευτειτε καναπεδιαστειτε κ φορουμιαστειτε!Παω μια επισκεψη κ ερχομαι να λιωσω στο φορουμ αφου ο Νικος ειναι Αθηνα για αγωνα κ εχω το λαπτοπ!
Ο δε συζυγος ελεγε εχτες κ μου το μετεφερε η υπαλληλος οτι η γυναικα μου ηταν πολυ καλη γυναικα αλλα τωρα εχει κολλησει με το κομπιουτερ!
Eli σου εύχομαι καλή επιτυχία στο αυριανό τραπέζι σου, ότι μαγειρέψεις να είναι πολύ νόστιμο και να πάρεις και επίσημα συγχαρητήρια!!
Γιώτα έχεις δίκιο για το σόου που ήταν και αυθόρμητο οπότε σκέψου πόσο τους είχα πρήξει για να αντιδράσουν έτσι!! Βλέπω ότι τρως ακριβώς ότι και πριν και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Οπότε δεν είναι φόρουμ και ξερό ψωμί αλλά φόρουμ και σοκολατοσπανακοφυστικοσπο ράκια!!:lol::lol:
ʼβα η παροιμία των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν εννοεί μαγειρεύουν ένα φαγητό, όχι μαζεμένα όλα τα φαγητά του μήνα!!:lol:
Χρόνια πολλά, Λίλα!
Χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη!
Μα που πήγε η εικόνα μου;
Μου έρεσε πολύ η συγκεκριμένη εορτάζουσα!
Προσπάθησα, πάντως, αλήθεια..
Eli μου, καλή σου επιτυχία αύριο! Είμαι σίγουρη ότι θα τα πας περίφημα και θα κάνεις ένα τραπέζι, που θα χαροποιήσει πολύ τους δικούς σου! Ένιωσα, βέβαια, λίγο μουλάρα, γιατί ο κόσμος νηστεύει, δεν τρώει κιμάδες.. Τώρα, όμως, ξεπάγωσε, άρα είμαι χμ,χμ, υποχρεωμένη να τον φάω!
Γιωτάκι, αυτό για σένα
http://www.youtube.com/watch?v=qe3vrtBMf0Q
:lol::lol::lol:
Τζινούλα, το παλτό λειτουργεί ως μανδύας της χαράς, ε; Φόρα το τώρα, σου το επιτρέπω, αλλά όταν με το καλό καλοκαιριάσει, θυμήσου να το βγάλεις...
Χαρά μου, δώστου να καταλάβει του κομπιούτερ!
Ύμνος η αφιέρωση Αβάκι! :lol::lol::lol:
Ύμνος, ύμνος! Αν το προσέξεις, έχει και βυζαντική χροιά στη φωνή του ο τύπος!
Είμαι πολύ περήφανη για τη συγκεκριμένη μου ανακάλυψη!
ʼβα με άγχωσες τώρα, αν με δεις να φοράω το παλτό με καύσωνα υποσχέσου μου ότι θα μου πεις να το βγάλω!:lol: Πάω στοίχημα ότι αυτός που έγραψε το τραγούδι φάε σπόρια γνωρίζει προσωπικά τη Γιώτα και από εκεί το εμπνεύστηκε!:lol:
κερναω τουρτιτσα κυριες μου.σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φτου σου Γλαύκη!Σα δε ντρέπεσαι να ξεπέσεις τόσο χαμηλά!Εσύ ήσουν κάποτε καλή γυναίκα!Πώς κατάντησες έτσι;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ο δε συζυγος ελεγε εχτες κ μου το μετεφερε η υπαλληλος οτι η γυναικα μου ηταν πολυ καλη γυναικα αλλα τωρα εχει κολλησει με το κομπιουτερ!
Εγώ μόλις τώρα τελείωσα δουλειές για σήμερα(αύριο με περιμένει μαγείρεμα και σίδερο τα δύο πλυντήρια που στεγνώνουν),
είμαι παράλυτη από πόνους στο σώμα,αλλά πρέπει να βρω δύναμη να κάνω μπάνιο για να φάω επιτέλους μετά για μεσημέρι.
Χειροτέρεψα από τα ρεύματα και τη σκόνη...η φωνή με το ζόρι βγαίνει...να και τα κλάμματα που ξεσκόνιζα διάφορα της μαμάς...
Τέλος πάντων...Πάω και τα λέμε την ώρα του φαγητού.Απ'ό,τι κατάλαβα θα έχουμε απαρτία οι εσώκλειστες...Σαββατόβραδο
και να μην είμαστε στα γούστα...κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά...Έρχεται η άνοιξη,μετά το καλοκαίρι....δε θα τις αλλάζουμε
τις εποχές γεμίζοντας σελίδες εδώ μέσα!Κανονίστε την πορεία σας!Καλή η παρεούλα στην αναβροχιά,αλλά η ζωή περνά και χάνεται...
Χρόνια πολλά,ευλογημένα,καλότυχα,� �ιλένια,στο κορίτσι μας που μεγαλώνει κι ομορφαίνει!Η χρονιά που έρχεται ,
είμαι σίγουρη,θ'αναπληρώσει σε χαρά και σε απόλαυση όσα οι προηγούμενες σου στέρησαν.Να είσαι γερή κι όλα τ'άλλα
είναι στα χέρια σου,Λιλάκι μας!Να έχεις μια ξεχωριστή ημέρα γενεθλίων κοντά στ'αγαπημένα σου πρόσωπα!Φιλάκιαααα!
Όλες μου ποστάρατε χαριτωμένες φωτογραφίες γεννεθλίων.. Εγώ κόλλησα σε μία, που για κάποιον λόγο δεν εμφανίζεται, αλλά θα σας την περιγράψω. Δείχνει μία κυρία εκατόχρονη, που ανάβει το τσιγαράκι της από το κερί της τούρτας της που λέει 100!
Ωχ, Ναταλίτσα μου, ξεκουράσου λιγάκι, δεν κάνει να χειροτερεύσεις.. Το χειρότερο που έχω σήμερα είναι η μύτη μου, που τσούζει, γιατί έχει γίνει μία πληγή. Α! Και η χαπακομαστούρα..
Τζινάκο, αν το καλοκαίρι δεις καμία τρελή να σου επιτίθεται, μην τρομάξεις! Εγώ θα είμαι, που θα σου ορμήξω, να σου βγάλω το παλτό!
http://www.youtube.com/watch?v=q5pJyeiTKh8
Πάντα στις υπηρεσίες σας,χοντροτάτη μου!Quote:
Originally posted by Ava
Όλες μου ποστάρατε χαριτωμένες φωτογραφίες γεννεθλίων.. Εγώ κόλλησα σε μία, που για κάποιον λόγο δεν εμφανίζεται, αλλά θα σας την περιγράψω. Δείχνει μία κυρία εκατόχρονη, που ανάβει το τσιγαράκι της από το κερί της τούρτας της που λέει 100!
"Μες στις τσέπες του είχε ψιχουλάκια από σνακ"! Κακό κορίτσι, Τζίνα, κακό παιδί! :punk:
Χοντροτάτη μου, ναιιιιιιι!!!!
Ευχαριστώ!!
Ποιά μιλάει!Συγκρίνεται η τσέπη με το διπλό σου κρεβάτι;
...
Μισό, κορίτσια, μιλάω στο τηλέφωνο για διάρροιες, με μία επίσης άρρωστη!
ʼβα δε μιλάει για το δικό μου παλτό το τραγούδι γιατί τα δικά μου σνακ δε χωράνε μόνο σε μία τσέπη!!:lol:
Γιώτα μου η σύγκριση των τιμών του τότε και του τώρα μήπως είναι πρόλογος για την οργάνωση ομαδικής αυτοκτονίας;:lol::lol::lol:
αντί για ομαδική αυτοκτονία, προτείνω να αγοράσουμε αυτό το ένα λίτρο βενζίνη και τη μια τυρόπιτα, να βάλουμε φωτιά στη βουλή με τη βενζίνη και να φάμε την τυρόπιτα :lol::lol: Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
σήμερα έκανα μια γύρα στο αρχείο μου με τις αποθηκευμένες φωτογραφίες (σημείωση προς Ναταλία: το οποίο είναι οργανωμένο ανά χρονιά, μήνα και περίσταση) και έπεσα πανω στις φωτό και τα βίντεο από την τελευταία μέρα πριν χειρουργηθώ.. η φίλη με την οποία κοιτούσα το υλικό, με ρώτησε πως νιώθω που τις βλέπω, αυτό που της είπα είναι ότι δεν με αναγνωρίζω, όχι γιατί έχασα βάρος και άλλαξα.Όχι. Δεν με αναγνώριζα γιατί το εξωτερικό μου περίβλημα δεν ήταν η Γιώτα που ένιωθα ότι είμαι...Η γυναίκα στις φωτό και τα βίντεο με ξένισε, τώρα νιώθω ότι υπάρχει μια αρμονία παρόλα τα ανεβοκατεβάσματα της διάθεσης..
Γιώτα τουλάχιστον τώρα καταφέραμε να σταματήσουμε το ανεβοκατέβασμα των κιλών μας, κάτι είναι κι αυτό. Τι ωραία θα ήταν να υπήρχε και επέμβαση για να σταματήσουμε και το ανεβοκατέβασμα της διάθεσής μας! Να έχουμε τα κιλά μας χαμηλά και τη διάθεσή μας ψηλά. Να υπήρχε δηλαδή η επιμήκης γαστρεκτομή και η επιμήκης μυαλεκτομή!:lol::lol:
Επέστρεψα και εγώ!!!
Αφού αφιέρωσα και λίγο ποιοτικό χρόνο στον άντρα μου επιτέλους!
Κάνω σχέδια για το αυριανό τραπέζι και χαίρομαι πολύ! Σε λίγο θα πάω να κάνω και μία προεργασία για κάνα δυο πραγματάκια για να κερδίσω χρόνο για αύριο. :)
Λιλάκι μας Χρόνια σου Πολλά και ευτυχισμένα με υγεία και πολλές χαρές και χαμόγελα!!!!
ΜακΓιωτ μου και εγώ έτσι ένιωθα και νιώθω καμιά φορά με την εξωτερική μου εικόνα. Πολλές φορές βλέπω τον εαυτό μου σε φωτογραφίες και λέω μωρέ εγώ αλλιώς με νιώθω και με βλέπω. Μόνο τώρα τελευταία που έχω ανεβάσει διάθεση λόγω καλής διατροφής και άσκησης συμβαδίζει το μέσα με το έξω μου. Πλέον βλέπω φωτογραφίες μου και μου αρέσω :D. Καταλαβαίνω όμως απόλυτα πως ένιωθες έχω περάσει και εγώ χρόνια από αυτή τη φάση, ευτυχώς βελτιώνομαι και εγώ με τον καιρό.
:lol: Πολύ καλό Τζίνα μου αν και για να κρατήσουμε ψηλά την διάθεση με τους καιρούς που ζούμε σε λίγο μόνο με λοβοτομή το βλέπω !!! :lol::lol:
πολύ καλό!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Να υπήρχε δηλαδή η επιμήκης γαστρεκτομή και η επιμήκης μυαλεκτομή!:lol::lol:
Κοριτσάκια μου, είμαι κάπως εξασθενημένη.. Θα πάω να την πέσω επί του καναπέως, με ταινιούλα.
Σύρθηκα και πήρα δύο. Εσείς θα διαλέξετε ποια θα δω σήμερα. Οι ταινίες είναι οι εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=qLRoimyj9BE Εποχής..
Και η άλλη
http://www.youtube.com/watch?v=p1OHXR63a38 Μία βρυκολακίστηκη νότα..
Ποιοτικό όπως λέμε Έξαψις ποιοτικό, ή ποιοτικό όπως λέμε Edith Piaf ποιοτικό; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Επέστρεψα και εγώ!!!
Αφού αφιέρωσα και λίγο ποιοτικό χρόνο στον άντρα μου επιτέλους!
ʼβα προτιμώ τη Δούκισσα.......χωρίς τα cup cakes στα β@ζιά!!:lol::lol:
Τις έχω δει και τις δυο, καμία από τις δυο φοβερή, άντε εγώ ψηφίζω το Breaking Dawn γιατί η βαμπιρένια οικογένεια των Κάλεν είναι πρότυπο αγάπης και αλληλοβοήθειας, στις δύσκολες εποχές που περνάμε, στέλνουν μήνυμα αισιόδοξο, όλοι για έναν και ενας για όλους!Quote:
Originally posted by Ava
Κοριτσάκια μου, είμαι κάπως εξασθενημένη.. Θα πάω να την πέσω επί του καναπέως, με ταινιούλα.
Σύρθηκα και πήρα δύο. Εσείς θα διαλέξετε ποια θα δω σήμερα. Οι ταινίες είναι οι εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=qLRoimyj9BE Εποχής..
Και η άλλη
http://www.youtube.com/watch?v=p1OHXR63a38 Μία βρυκολακίστηκη νότα..
Και εγώ την πρώτη θα προτιμήσω καθότι πιο ανάλαφρη και δεν ξοδεύεις και καθόλου φαιά ουσία :lol: όσο για την Δούκισσα την έχω δει αλλά δεν την θυμάμαι καθόλου οπότε μάλλον κάτι θα λέει και αυτό.
Καλή ξεκούραση Λιχούδη μου εύχομαι αύριο να νιώθεις καλύτερα!
Ποιοτικό χρόνο Τζίνα μου όπως λέμε λαλαγγωτό! :lol:
Δούκισσα, το λοιπόν, αν και δε με βλέπω να αντέχω για πολύ.. Ζεστό μπανάκι, σε συνδυασμό με χάπια, φαντάζεστε...
Καληνύχτα στρουμφάκια μου! Καλή συνέχεια!
Καληνύχτα....
Eli μου συγκρατήθηκα να μην το πω αλλά εσύ είσαι πιο ασυγκράτητη!:lol::lol:
Σήμερα εκτός από το παλτό μου με χώρεσε και το πάπλωμά μου! Βάζω κάλυμμα στο πάπλωμά μου κι έτσι δε χρειάζεται να πλένω όλη την ώρα το πάπλωμα παρά μόνο τα καλύμματα. Όμως ενώ το πάπλωμά μου είναι διπλό έχω καλύμματα ημίδιπλα και διπλά. Όταν ήμουν παχιά βάζοντας ημίδιπλο κάλυμμα στο διπλό πάπλωμα μάζευε αρκετά και δεν χωρούσε όλα τα κιλά μου από κάτω, άφηνε μερικά κιλά απ'έξω!:lol: Έτσι χρησιμοποιούσα μόνο τα διπλά καλύμματα που με χωρούσαν ολόκληρη. Τώρα έβαλα ένα ημίδιπλο κάλλυμα, έκανα πρόβα ξαπλώματος και ω τι θαύμα σκεπάζει και τα 71 κιλά και περισσεύει και λίγο! Οπότε είναι διπλή η χαρά μου σήμερα με τη διαφορά βέβαια ότι το παλτό μπορώ να το φοράω έξω ενώ το πάπλωμα είναι δύσκολο να το φορέσω έξω αφού δεν έχει και κουμπιά για να κουμπώσει και φοβάμαι μη μου πέσει!:lol::lol: