τσκ τικερ αγνοείται...
Για να δούμε, αν θα δούμε χαΐρι με τη μεζούρα;
Printable View
τσκ τικερ αγνοείται...
Για να δούμε, αν θα δούμε χαΐρι με τη μεζούρα;
Σου σου στους γοφούς ρε συ πρέπει να σαι μινιόν!! Εγώ στα 63 κιλά κ η διαιτολόγος με έβγαλε 101 εκ. :o
Εγώ που είμαι άκωλος εντελώς και έχω γοφούς 96 θα ήθελα να έχω μια ωραία 100άρα κι εσείς γκρινιάζετε;
Ναι όντως δεν είχα δει της μαρουλενιας!! Καλά κορίτσια είστε πολύ καλά σε περιφέρεια!! Εγώ πάλι πάντα εκεί είχα το πρόβλημα. Κοιλιά ακόμα κ στα 95 κιλά δεν είχα. Μεσούλα γαλλική που λένε :P Κάνω αρκετή καμπύλη σκέψου μέση έχω 74 εκ και περιφέρεια 101. Μπακλαβά τι να κάνουμε σε άλλους λείπουν σε άλλους περισσεύουν..χαχαχαχ
Ναι ναι κι εγώ άκωλη είμαι. Μακάρι να ήταν χαλασμένη η ζυγαριά
Στην κοιλιά, στα μπούτια, στα μπράτσα και στα μάγουλα φουσκώνω
(ναι ναι στα μάγουλα του προσώπου, φουσκα σας λέω φούσκα)
84.1 σήμερα αλλά το σκ έφαγα λίγο γενικά, είχα ορθοστασία μπόλικη και δεν ήπια και πολλά υγρά.. Οπότε μπορεί να αφυδατώθηκα..
υψος1.69
λαιμος 37
μέση 98
γοφοι 106
Ποσοστό λίπους: 40%
κάτι λάθος μετράω... τέσπα, θα φανεί σε μια βδομάδα...
Επίσης άντρες και γυναίκες μετράνε σε διαφορετικά σημεία μέση και γοφούς
http://www.fitday.com/fitness-articl...asureart02.png
Ιδανικά οι άντρες πρέπει να έχουν λόγο μέσης/γοφούς μικρότερο από 0,9 και οι γυναίκες μικρότερο από 0,8
Δηλαδή εγώ με γοφούς 96 θα έπρεπε να έχω μέση 86;;;!!!
Για να έχω μέση 86 θα πρέπει να χάσω καμιά 20αριά κιλά και να είμαι στα όρια της ανορεξίας!!!
Αααα τι ωραίο!!! Ποσά μαθαίνω κοντά σας???
Δεν αφυδατώνεσαι τόσο εύκολα... Αν ο οργανισμός σου έχει αφυδατωθεί έστω και λίγο τότε διψάει και σε ωθεί να πάρεις το νερό που πρέπει.Quote:
Originally posted by marulenia
Οπότε μπορεί να αφυδατώθηκα..
Άκου την προσωπική μου εμπειρία επ' αυτού.
Εγώ νερό δεν έπινα σχεδόν καθόλου. Μπορεί μια ολόκληρη μέρα να μην είχα πιει καθόλου νερό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήμουν αφυδατωμένος. Το νερό το παίρνουμε από όλα τα "ζουμιά" που πίνουμε αλλά και από τις στερεές τροφές που τρώμε οι οποίες αποτελούνται και από πολύ νερό.
Παλιότερα έπινα 4-5 καφέδες την ημέρα. Μόνο φραπέ, γλυκό και σε μεγάλο ποτήρι. Κοίτα λοιπόν τι είχε γίνει.
Είχα μάθει τον οργανισμό μου σε μεγάλες ποσότητες καφεΐνης. Οπότε αν δεν έπινα αρκετό καφέ είχα κάποια "στερητικά" συμπτώματα.
Επίσης είχα μάθει τον εγκέφαλο μου ότι ξεδιψάω με καφέ και έτσι κάθε φορά που το σώμα μου διψούσε ο εγκέφαλός μου ζήταγε καφέ.
Ο καφές ήταν γλυκός οπότε υπήρχε και το γνωστό φαινόμενο ινσουλίνης-γλυκόζης.
Ενώ λοιπόν κατ ουσίαν διψούσα εγώ έλεγα "δεν θέλω νερό, θέλω καφέ" (γιατί επιπρόσθετα ήθελα και την καφεΐνη και την ζάχαρη). Το ίδιο συνέβαινε και με την coca cola!!! Αλλά και με χυμούς (έπινα λίτρα amita motion νομίζοντας ότι δίνω στον εαυτό μου υγεία και βιταμίνες ο μάπας)
Τέλος να πω ότι δεν θεωρώ απίθανο κάποιος να κοροϊδεύει με αντίστοιχο τρόπο τον εγκέφαλο του και ενώ κατ' ουσία διψάει, να ζητάει φαγητό... Ίσως να είναι υπερβολικό αλλά ίσως να υπάρχει και μια δόση αλήθειας σε αυτό! Αυτό κουμπώνει και με κάτι άλλο που έχω σκεφτεί (ο ψαγμένος)για τον εαυτό μου. Το ότι η ανάγκη μου να αισθανθώ χορτάτος είναι μια προέκταση το ότι θέλω να είμαι/νιώσω πλήρης γενικότερα στην ζωή μου και επειδή δεν αισθάνομαι χορτάτος και πλήρης στους άλλους τομείς της ζωής μου το αντικαθιστώ με την πληρότητα του στομαχιού μου την οποία μπορώ εύκολα να αποκτήσω με μερικές (αρκετές) μπουκιές φαγητό (αυτό που λέμε, αφού η μόνη χαρά που μου έμεινε είναι το φαγητό ας φάω μέχρι να σκάσω και το πολύ πολύ να πεθάνω να ησυχάσω κλπ κλπ).
Υ.Γ. Αυτό το ποστ είναι ένα μάθημα για το πως ξεκινώντας από την αφυδάτωση καταλήγεις στην ψυχανάλυση σε λίγες μόνο γραμμές.
Καλήμερες!!! Α εγώ τη μέση τη μέτρησα 2 εκ πάνω από τον αφαλό... όχι στο στενότερο σημείο... Τελπάν κορτσούδια το φυσιολογικό λίπους είναι 20-25% κ εγώ ακόμα δε το χω φτάσει είμαι στο 29% σύμφωνα με τη λιπομέτρηση στη διαιτολόγο αν κ μια φορά στο φαρμακείο με είχε βγάλει 24%(i wish!) χαχαχα Μπακλαβά συμφωνώ με αυτά που έγραψες περί πληρότητας, φαγητού και απόλαυσης!
Eγώ πάντως στο μέτρημα είμαι εντελώς άχρηστη. Και 5 φορές το ίδιο λεπτό να μετρηθώ, κάθε φορά άλλο θα βγεί...
Πόσο μάλλον αν μετριέμαι μια φορά την εβδομάδα. Πώς να θυμάμαι ακριβώς πού μέτρησα την προηγούμενη ;!;!
Χτες πχ έβγαλα μέση 107 το πρωί, 113 το μεσημέρι και 109 το βράδυ. Γοφοί από 120 μέχρι 127.
Σύμφωνα με τη φωτό που έβαλε ο μπακλαβάς, τώρα είμαι μέση 108 και γοφούς 122. Αλλά πάλι λάθος μου φαίνεται, αν συγκρίνω τα νούμερα με των άλλων κοριτσιών που είναι -30φευγα κιλά από μένα! Παραπάνω δεν έπρεπε να είμαι;;
Άβυσσος η ψυχή της μεζούρας.... :no:
μαρουλένια σήμερα αγαπάς όλο τον κόσμο!
την μέση μου στον αφαλό την μέτρησα.
κοκκινοσκουφίτσα πάντως χθες επειδή με βάλατε σε σκέψεις,τρεις φορές τους μέτρησα τους γοφούς, 113 με έδειξε. κάποιο ρόλο θα παίζει κ η γυμναστική κ οι κατακρατήσεις.
ρε κορίτσια εγώ είμαι 164 με το ζόρι λογικό κ επόμενο να ζυγίζω κ λιγότερα κιλά από εσάς.
επίσης έχω κάτι γαμπούλες αστραγάλους χεράκια πολύ αδύνατα ,γενικά απο κατασκευής μου δν ζυγίζω. εξού κ το 44%
πινκ πολύ αυστηρό ρε το 20-25% ,όλοι πια οι μοντέλοι εδώ μαζευτήκατε!
100 φορές το έχω πει ότι η μέτρηση με την μεζούρα είναι άλλα αντ' άλλων.Quote:
Originally posted by kokkinoskoufitsa
Eγώ πάντως στο μέτρημα είμαι εντελώς άχρηστη. Και 5 φορές το ίδιο λεπτό να μετρηθώ, κάθε φορά άλλο θα βγεί...
Πόσο μάλλον αν μετριέμαι μια φορά την εβδομάδα. Πώς να θυμάμαι ακριβώς πού μέτρησα την προηγούμενη ;!;!
Χτες πχ έβγαλα μέση 107 το πρωί, 113 το μεσημέρι και 109 το βράδυ. Γοφοί από 120 μέχρι 127.
Σύμφωνα με τη φωτό που έβαλε ο μπακλαβάς, τώρα είμαι μέση 108 και γοφούς 122. Αλλά πάλι λάθος μου φαίνεται, αν συγκρίνω τα νούμερα με των άλλων κοριτσιών που είναι -30φευγα κιλά από μένα! Παραπάνω δεν έπρεπε να είμαι;;
Άβυσσος η ψυχή της μεζούρας.... :no:
Εγώ μέτρησα χτες την κοιλιά μου από 91 (τσίτα σφιγμένος σε πόζα εξώφυλλο για το men's health) μέχρι 101 (σε πόζα χαλαρωμένος όρθιος Βούδας).
Και η ζυγαριά επίσης. 10 φορές να ανέβεις στο καπάκι 1-2 κιλά διαφορά θα σου την δείξει... Οπότε όπως ο πάνσοφος έχω πει... το μόνο που μετράει είναι τι λένε τα ρούχα μας και ο καθρέφτης μας
Ρε μπακλαβά....με ρούφηγμα κοιλιάς είμαι έτοιμη να εκθρονίσω Ζιζέλ και Ναόμι.... :D
Αυτά είναι τα ποσοστά λίπους που πρέπει να έχουμε . Τα πράσινα!!
Τα πράσινα καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο φάσμα ανθρώπων. Από αθλητές μέχρι απλά υγιείς ψιλοαγύμναστους. Άντε εμείς να έχουμε σαν στόχο να είμαστε στα μεγάλα πράσινα.
έλεος ρε συ μπακλαβά δν μπορείς να κάτσεις απλά ακίνητος να μετρηθείς? πρέπει να ποζάρεις?
δν συμφωνώ. ο καθρέφτης μου έλεγε για πολλά χρόνια οτι ήμουν μοντέλο αλλά δν ήμουν κ άργησα να το καταλάβω.
για τα ρούχα ναι. ισχύει. αλλά παίζει κ με αυτό που πλένεις τα τζιν κ στενεύουν 2 νούμερα.
εγώ μόλις παχύνω ή είμαι πρησμένη ,την διαφορά στα εσώρουχα την καταλαβαίνω.
όλα πρέπει να τα κάνουμε. κ μεζοροποίηση κ να μην φοβόμαστε να αντικρίζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη κ από τα ρούχα να βλέπουμε. χωρίς να καταντήσει εμμονή πάντα
κοκκινοσκουφίτσα όταν δν θα χεις κάτι καλύτερο να κάνεις μετρήσου μια μέρα το πρωί μετά απο τουαλέτα κ μετά την επόμενη κ δες αν έχεις μεγάλη διαφορά στις μετρήσεις.