Ε οταν σηκώνομαι πεινάω, αλλά μετά με αυτά και με εκείνα ξεχνιέμαι...
Ευχαριστώ κορίτσια μου για τα τιπς...
Printable View
Ε οταν σηκώνομαι πεινάω, αλλά μετά με αυτά και με εκείνα ξεχνιέμαι...
Ευχαριστώ κορίτσια μου για τα τιπς...
κοριτσια, δεν παιρνω κ ορκο αλλα αν δεν με απατα η πολυπαθη μνημη μου, ο ζουμπ στο βιβλιο του λεει οτι πρεπει να τρωμε ανα 2-3 ωρες κ ας βγαινουν κ περισσοτερα γευματα.
λεει δε-αυτο οτ θυμαμαι σιγουρα- οτι αν εχουν περασει παραπανω ωρες κ για καποιο λογο δε φαγαμε, ακομη κ πλησιαζει η ωρα του μεσημεριανου πχ, δλδ αν σε μιση ωρα τρωμε, παλι πρεπει να φαμε μια δυαδα..
αν τα ξερετε αλλιως, διορθωστε με.
τα σημερινα μου ως τωρα:
1 ποτ. γαλα, 2 κομματακια χορτοπιτα (το συμπαν συνωμοτησε, εκανε η μαμα μου..)
1 σμουθι με μιση μπανανα, μισο αχλαδι, 1/4 μηλον, 1/2 κεσ. γιαουρτι 2%, 1/2 κεσεδακι γαλα 1,5%, ελαχιστο μελι κ κανελα.
φασολαδα-τυρι φετα- ελιες- ψωμι (2και.. φετες), 1 μπωλακι ζελε
(πολυ πεινα βρε κοριτσια!!!)
μηλο-12 αμυγδαλα
ντακος:κριθαροκουλουρα (2)-μιση ντοματα-τυρι φετα λιγο λαδι 4-5 ελιες..
6 κουτακια σοκολατα μαυρη
Α... Ναι ναι πείτε το ξανά κι αυτό που ρώτησε η σμαρτ!!
Εγώ πάντως τα σμούθι τα αποφεύγω, δε χορταίνω βρε παιδί μου θέλω να νιώσω στερεή τροφή!! Επίσης χάνονται σημαντικές βιταμίνες έτσι. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο η αλήθεια είναι πάντως εγώ αυτό ακολουθούσα, ανά 2-3 ώρες κ ας ήταν παραπάνω τα γεύματα κ αν π.χ. ήξερα ότι θα φάω έξω αλλά έβλεπα ότι αργεί το φαΐ έκανα μια μικρή δυάδα για να μην ορμήξω μετά κ φάω βλακείες που παρήγγειλαν οι άλλοι επειδή απλά θα πεινάω.
Αφήστε κ εγώ συνέχεια πεινάω, νιώθω πως ότι μπαίνει μέσα μου μεταβολίζεται κ καίγεται κατευθείαν. Το 'χω πιστέψει τόσο πολύ που πλέον τρώω ένα σκασμό από φαΐ κ αντί να πάρω μ λένε συνέχεια ότι αδυνάτησα κ άλλο. Λέτε να λειτουργεί σαν αυθυποβολή; Ωμμμμ χαχαχα
Δεν εφαγε η μπεμπα τηβφρουτοκρεμα ρε..κριμα να την πεταξω :p
Λεει στο βιβλίο σε περίπτωση άσκησς παλι αμεσως μετα δυαδα.
για τα αλλα
έλα ρε συ πινκ είναι τόσο ωραία τα σμούθι!μιαμ!
α έχεις καταντήσει χειρότερη κ από την μπαμπούλα-μαμασίτα, αποφασίσες να χρησιμοποιείς έναν λογ/μο αυτό της νεότερης!ε?ε? σε κατάλαβα!:lol:
λέγε τα εσύ καλά κάνεις ,τα κρατάμε ασχέτως αν δν τα τηρούμε πάντα
Σουσουδενια κ άλλα πράγματα είναι ωραία απλά τονίζουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, εντάξει δεν είναι κάτι τραγικό απλά καλύτερα να τα τρώμε ολόκληρα τα φρουτάκια τώρα που μόλις περάσαμε τη βρεφική ηλικία :P
ααα με κατάλαβες, γι' αυτό δε γράφει η Μπεσμπούλα άλλο είπα να μην έχω άλλο διπλοπρόφιλο χαχαχαχα
Quote:
Αφήστε κ εγώ συνέχεια πεινάω, νιώθω πως ότι μπαίνει μέσα μου μεταβολίζεται κ καίγεται κατευθείαν. Το 'χω πιστέψει τόσο πολύ που πλέον τρώω ένα σκασμό από φαΐ κ αντί να πάρω μ λένε συνέχεια ότι αδυνάτησα κ άλλο. Λέτε να λειτουργεί σαν αυθυποβολή; Ωμμμμ χαχαχα
Αν πιάνει η μέθοδος αυθυποβολής είμαι διαθέσιμη για πειραματόζωο πριν τη βγάλουμε στο εμπόριο
Αχ δε νομιζω να ναι αυθυποβολη.. εστρωσε τον οργανισμο της...
θα αξιωθουμε αραγες ποτές κ εμεις...??
Τι να σου πω Μαρουλεν θα την τεστάρω λίγο ακόμα κ θα σε πάρω υπό την προστασία μου :P
Πέρα από τη πλάκα καλά σίγουρα έχω στρώσει τον οργανισμό μου γιατί είναι η πρώτη φορά που κάνω τόσο καιρό πολύ καλή διατροφή χωρίς ξεσπάσματα κ η πρώτη φορά που κάνω καθημερινή άσκηση. Κυρίως βασικά η άσκηση έπαιξε καταλυτικό ρόλο κ ειδικά τα βάρη γιατί αποκτώντας μυϊκή μάζα αυξάνονται κ οι καύσεις. Αλλά κ η ψυχολογία είναι μεγάλη υπόθεση. Όταν έκανα δίαιτα κ έλεγα α τρώω λίγο πρέπει να χάσω πολύ κ ανέβαινα στη ζυγαριά κ ήταν κλασικά σταθερή απογοητευόμουν υπερβολικά κ με έπαιρνε από κάτω. Μόλις λίγο ξεχνιόμουν κ το άφηνα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, τσουπ κατέβαινε. Πλέον τώρα όμως δε με νοιάζει αν θα κατέβει γιατί ξέρω ότι αυτός θα είναι ο τρόπος διατροφής μου από εδώ κ πέρα, δεν έχω να αλλάξω κάτι κ δε θέλω. Έχω βρει λύσεις να αντικαταστήσω πολλές από τις λιχουδιές μου με υγιεινές πραγματικά εναλλακτικές κ τρώω χωρίς ενοχές για να προσφέρω στον οργανισμό μου αυτά που του χρειάζονται για να λειτουργεί καλά. Και αυτό επιδρά κ θετικά στην γενική μου εικόνα. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει κ τρόπος. Εδώ έφτιαξα πίτσα με βρώμη, τι με λέτε τώρα; χαχαχαχα
Μπονζουρ κορίτσα!
Σήμερα είμαι έτοιμη να οργανωθώ καλύτερα.. Χθες λίγο την πάτησα...
πάντως γενικά με τις ώρες πού έτρωγα κάτι δε μου πήγαινε καλά... πχ χθες ξύπνησα στις 6.00
8.00 3 φρυγανίες, 2 κτγ ταχίνι με μελι, 1 πορτοκάλι λίγο γιαούρτι αγελαδινό
12.00 2 δαμάσκηνα και 2 καρύδια ολόκληρα
13.00 (πεινούσα ακόμα) 1 μπανάνα και 5 μύγδαλα
16.00 μπάμιες, φέτα, σαλάτα μαρούλι, ένα μικρό κομματι σπανακόπιτα, και μια μικρή καριόκα
(μετά έκανα μια βλακεία, δεν τη γράφω ντρέπομαι)
18.00 ενα μικρό κομμάτι σπανακόπιτα
19.00 άλλο ένα κανονικό κομμάτι αυτή τη φορα, σαλάτα μαρούλι με μπαλσαμικο και τυρί
Σκασμένη μετά δεν ήθελα να φάω άλλο... και κοιμήθηκα γύρω στις 23.00...
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;
εγω εδω συνεχιζω τον αγωνα αλλα εχω τοοοσο πολυ πηξιμο κ τρεξιμο που δεν προλαβαινω ουτε να γραψω ουτε να διαβασω κ πολλα. Ελπιζω συντομα να εχω περισσοτερο χρονο κ να τα λεμε περισσοτερο.
Κοριτσακια εγω που πηγαινα στον αρμοδιο ζουμπ μου ειχε πει να μην αφηνω πανω απο 2,5 -3,5 ωρες χωρια να φαω κατι.Ξεκινας απο την ωρα που ξυπνας κ μεχρι το βραδυ κανεις τις 3αδες κ 2αδεες.Εμενα μου ειχε πει πρωινο -μεσημεριανο-βραδυνο να ειναι 3αδες κ μετα ενδιαμεσα 2αδες.Αν κοιμασαι αργα πχ θα φας κ μεταβραδυνη 2αδα.
Επισης μια μερα που εχεις ξυππνησει αργα η τρεχεις κ πλησιαζει η ωρα του μεσημεριανου,δεν παραλειπεις το σνακ , εστω κ μιση ωρα πριν το μεσημεριανο πρεπει να κανεις μια δυαδουλα.
Για να μπει ο οργανισμος σε σειρα κ να ρυθμιστει η σεροτονινη θες δυο μηνες.Μετα ολα κυλουν ρολοι που λενε.Επισης στην αρχη μου ειχε για ενα διαστημα κ ενδιαμεσα μικρες 3αδες για να μην πειναω κ πεφτω με τα μουτρα σε διαφορα.πχ ειχα για σνακ ενα αυγο με 2 φρυγανιες κ φρουτο η 2 ρυζογκοφρετες/φρυγανιες με τυρακι κ φρουτο.
Τα ενιδαμεσα γευματα πρεπει ΠΑΝΤΑ να εχουν ενα φρουτο μαζι με ξηρο καρπο η μπαρα η σπιτικα μπισκοτα βρωμης η κριτσινια κλπ κλπ .
Επισης κατι αλλο που θυμηθηκα,η 3αδα μας η η2αδα μας πρεπει να καταναλωθει το πολυ μεσα στο μισαωρο.Αλλιως μετα θεωρειται αλλο γευμα.Πχ δεν μπορει να φας στις 6 ενα φρουτο κ τα ξηροκαρπια στης 7:30! Πρεπει να φας μαζι με το φρουτο εστω κ 2-3 αμυγδαλα κ μετα αν πεινας κανεις ξανα δυαδουλα.
Ουτε εγω τα προτιμω τα σμουθις δεν χορταινω χαχαχα
Αχ βρε Πινκακι μ αρεσεις ! Ετσι η ψυχολογια ειναι το Α κ το Ω στην διατροφη !!
Μαρουλακι προσπαθησε να τρως κατι το πρωι αμεσως οταν ξυπνας, 2 ωρες μετα ειναι παρα πολυ.Επισης κ το 4ωρο που αφηνεις απο το πρωινο στο σνακ ειναι πολυ γι αυτο δεν χορταινεις κ πεινάς. Στην αρχη θα πας με το ρολοι,σαν να παιρνεις χαπι.Μετα με τον καιρο το στομαχι σου θα σου θυμιζει το 3ωρο!
Κατι αλλο πολυ σημαντικο ειναι η οργανωση.Φροντισε σπιτι σου να εχεις υγιεινες επιλογες ωστε να ειναι ανα πασα στιγμη διαθεσιμες να κανεις το γευμα η το σνακ σου.Τα πιτοειδη ειναι τελεια λαχταριστα κ πεντανοστιμα αλλα για το αδυνατισμα καλο ειναι να καταναλωνονται πιο αραια σαν κυριως γευμα μαζι με σαλατα, πχ δυο κομματια σπανακοτυροπιτα μαζι με μια σαλατα ειναι μια ωραια επιλογη που θα μπορεουσες να το φας σαν επιλογη λαδερου κ το βραδυ 2 αυγουλακια βραστα με σαλατα κ λιγο ψωμακι κ θα εισαι μια χαρα.Τωρα θα μου πεις στα λογια ολα ωραια ειναι στην πραξη τι γινεται ..
Σμαρτ ξανα καλως ηρθες.
Σουσουδιτσα,μαμασιτα τι κανετε;
Επι της ευκαιριας ας γραψω κ τα χτεσινα μου
7:30 1 φετα ψωμι ολικης με κοτατζ κ γαλοπουλα κ 1 μικρη μπανανα
11:00 μηλο + μια μικρη χουφτιτσα αμυγδαλα ωμα
2:00 φασολακια λαδερα με 1 φετα ψωμι κ 60 γρ φετα λαιτ
5:30 γιαουρτι με 1κγ μελι
9:00 σαλατα με 1κσ λαδι κ 2 αυγα βραστα κ μια φετα ψωμι
Quote:
Originally posted by black
γα η τρεχεις κ πλησιαζει η ωρα του μεσημεριανου,δεν παραλειπεις το σνακ , εστω κ μιση ωρα πριν το μεσημεριανο πρεπει να κανεις μια δυαδουλα. noted
Επισης κατι αλλο που θυμηθηκα,η 3αδα μας η η2αδα μας πρεπει να καταναλωθει το πολυ μεσα στο μισαωρο.Αλλιως μετα θεωρειται αλλο γευμα.Πχ δεν μπορει να φας στις 6 ενα φρουτο κ τα ξηροκαρπια στης 7:30! Πρεπει να φας μαζι με το φρουτο εστω κ 2-3 αμυγδαλα κ μετα αν πεινας κανεις ξανα δυαδουλα.noted
Ουτε εγω τα προτιμω τα σμουθις δεν χορταινω χαχαχ ΙΣΧΥΕΙ
Σουσουδιτσα,μαμασιτα τι κανετε; εγώ την παλεύω, η μαμασίτα από τότε που ήρθε θεσσαλονίκη αγνοείται
σου βαυκάλισα το ποστ αλλά έριξες φως σε πολλά
Καλημέρα κοριτσια !!
Μπλακ σ ευχαριστω για το καλωσορισμα και για τις πληροφοριες.
Καλα θυμομουν λοιπο-φοβηθηκα μην παρω τα κοριτσια στο λαιμο μου.
εγω σημερα ξύπνησα στις 7 αλλα ειχα τρεξιμο οποτε εφφγα στις 11..λυσσαξα...οποτε
-3 μικρα κομματια χορτοπιτα κ ενα ασπραδι.
-4 δαμασκηνα αποξηρ, 11 αμυγδαλα
-φασολαδα-ψωμι-τυρι φετα (ε..χμ..διπλη μεριδα ψωμι κ τυρι θα λεγα)
-
smart καλός όρισες πίσω!!!!! Σιγά σιγά βλέπω όλοι κάνουμε come back (οχι σαν αυτό της Αντζελας Δημητρίου:) ) .
Να σου ζήσει και το μωράκι σου!!! Κοριτσάκι ή αγοράκι? Απέκτησα και εγώ ακόμα 1 μωρό (σύνολο 3 τα έχω:P) και είναι 6μησι μηνών!!!