Καληνύχτα ʼβα, καλή διασκέδαση με τα 15 λεπτά το πολύ της ταινίας που θα δεις και καλή ξεκούραση.
Printable View
Καληνύχτα ʼβα, καλή διασκέδαση με τα 15 λεπτά το πολύ της ταινίας που θα δεις και καλή ξεκούραση.
Και ναι!Επιτέλους τρώω το μεσημεριανό μου!Μεγάλη η συγκίνησις!Σε καμιά ώρα που θα μπορέσω και να ξαπλώσω κιόλας
το πονεμένο μου κορμί,εκεί είναι που θα μιλάμε για οργασμό!Πόσα λίγα θέλει ο άνθρωπος να είναι ικανοποιημένος!
Να μην έτσουζε και το μάτι μου,που το έγδαρα μέσα,όσο τράβαγα τα ξεραμένα φύλλα του παγωμένου Μπένζαμιν,
να μην πονούσε κι ο λαιμός μου που καταπίνω,να είχα και το μπρατσοτήρι για μαξιλάρι,αλλά στο μιούτ του...Πολλά ζητώ;
Ε...ας ήταν και το Ντουλάκι εδώ να μου πει μπράβο για το σπίτι που λάμπει,να πούμε τα δικά μας,να με βάλει στο κρεβάτι μου,
να με φιλήσει,να με νανουρίσει...Μάλλον τώρα ζητάω θαύματα!Ας αρκεστώ στο φαγητό και το κρεβάτι μου.Και πολύ μου είναι!Καληνύχτες!
Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία, Καληνύχτα Ναταλία.
Ουφ, ευτυχώς που ο τυχερός σου αριθμός είναι διψήφιος και καλά που τώρα υπάρχει και το copy paste γιατί ακόμα θυμάμαι τις τιμωρίες που έγραφα στο τετράδιο 100 φορές και άνω όταν ήμουν στο δημοτικό!!
Quote:
Originally posted by NADINE
...να είχα και το μπρατσοτήρι για μαξιλάρι,αλλά στο μιούτ του...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ναι ένα μπρατσοτήρι στο μιούτ είναι ότι πρέπει για απόψε! :lol::lol:
Είπαμε όμως δεν βγαίνουν αυτά τα αγόρια με κουμπάκι έντασης να την χαμηλώνουμε την ριμάδα σε ώρες κοινής ησυχίας!
Πολλές καληνύχτες και από εμένα και εύχομαι να έρθει να σε φιλήσει το Ντουλάκι σου στον ύπνο σου αφού δεν μπορεί πια στο ξύπνιο σου! Μόνο να κοιμηθείς ανάλαφρα για να το θυμάσαι αύριο ότι σε επισκέφτηκε για να σε σκεπάσει ;)
Εγώ πάντως σου στέλνω 15 αγκαλίτσες και 46 φιλάκια!!!
Γύρισε ο γάιδαρος και είπε τον πετεινό κεφάλα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli μου συγκρατήθηκα να μην το πω αλλά εσύ είσαι πιο ασυγκράτητη!:lol::lol:
Όταν λέμε ότι καταλαμβάνεστε πλέον λιγότερο χώρο σε αυτόν τον κόσμο κυρία μου δεν κάνουμε πλάκα! Ολόκληρος άνθρωπος έφυγε από πάνω σας μαντάμ! Τι περιμένατε; ʼντε και στο μονό!!! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ Τώρα έβαλα ένα ημίδιπλο κάλλυμα, έκανα πρόβα ξαπλώματος και ω τι θαύμα σκεπάζει και τα 71 κιλά και περισσεύει και λίγο!
Αχ!Τζινάκι μου γλυκό με τις 72 σου καληνύχτες!!Αυτό είναι κορίτσι!Τώρα πραγματικά μπορώ να κοιμηθώ ήσυχη!
Αλλά κι εσύ να νιώσεις τυχερή που δεν τα'χουμε γιατί στα φιλιά δυστυχώς δεν υπάρχει copy paste!Φαντάσου σκηνικό:
Nα είναι τίγκα ο κόσμος γύρω στα ΚΤΕΛ Πατρών(για Θεσσαλονίκη μόνο είχε λεωφορεία 12:15',12:16',12:20' ,συν Αθήνα πόσα
και δε συμμαζεύεται)και το καημένο το Τηράκι να μετρά και να δίνει 27 φιλιά να με αποχαιρετήσει ανάμεσα στα σπρωξίδια!
Ω!Ευχαριστώ ιδιαιτέρως,αλλά τι σημαίνουν;Είναι οι δικοί σου αγαπημένοι αριθμοί;Quote:
Originally posted by Eli
Εγώ πάντως σου στέλνω 15 αγκαλίτσες και 46 φιλάκια!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Tώρα κατάλαβα τι φταίει και κάθε φορά πάλι τη γαϊδούρα βλέπω, κοιτάζω στον καθρέφτη!Quote:
Originally posted by Eli
Γύρισε ο γάιδαρος και είπε τον πετεινό κεφάλα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Eli μου συγκρατήθηκα να μην το πω αλλά εσύ είσαι πιο ασυγκράτητη!:lol::lol:
Ω!Ευχαριστώ ιδιαιτέρως,αλλά τι σημαίνουν;Είναι οι δικοί σου αγαπημένοι αριθμοί; [/quote]
Είπα να πειραματιστώ με τους αριθμούς :lol:
Δεν σημαίνουν κάτι αλλά μου φάνηκαν επαρκή σε ποσότητα ώστε να σε γλυκάνουν μετά από μία δύσκολη μέρα :D
Ναταλία φαντάζομαι να ξεκινούσε το πούλμαν χωρίς να προλάβει να σου δώσει και τα 27 φιλιά και να τρέχει πίσω από το πούλμαν φωνάζοντας αντί για στάσου μύγδαλα στάσου φιλιά!:lol: Καλά που δεν τον έβαλες να σου δώσει 72 φιλιά, αν και πάνω από τα 30 φιλιά λογικά πρέπει να θεωρείται ερωτική πράξη!:lol:
Ειλικρινά βρε Τζίνα που τα βρίσκεις;;; Όλο γελάω και ο Γιώργος από δίπλα μου με ρωτάει μα καλά τι λέτε όλη την ώρα και γελάτε;;; Που να του εξηγώ τώρα....
Μήπως να σκεφτείς να ξεκινήσεις καριέρα ως κωμικός;;;
:) Καλό!ʼλλον έβαζα να μου δίνει 72...Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα...
Κοριτσάρες μου και πάλι ευχαριστώ για τη ζεστασιά σας!Είστε ασυγκράτητες!
27 παραμύθια και 72 νανουρητά στο προσκεφάλι σας!Όνειρα γλυκά μας!
Μας κρύβεις λόγια Ναταλία! ʼλλον έβαζες να σου δίνει 72.............κι έτσι τον ξέκανες!! Γι'αυτό και τώρα βάζεις αυτόν να σου δίνει μόνο 27!:lol:
Ναταλία καληνύχτα x 26.280 φορές και έκλεισα για 1 χρόνο! Φιλάκια.
Μιλάς κι εσύ που όταν διαβάζω αυτά που γράφεις θυμάμαι όλα τα χειρουργεία που έχω κάνω μέχρι σήμερα ένα ένα, γιατί με πονάνε οι τομές από το πολύ γέλιο! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Ειλικρινά βρε Τζίνα που τα βρίσκεις;;; Όλο γελάω και ο Γιώργος από δίπλα μου με ρωτάει μα καλά τι λέτε όλη την ώρα και γελάτε;;; Που να του εξηγώ τώρα....
Μήπως να σκεφτείς να ξεκινήσεις καριέρα ως κωμικός;;;
Επεστρεψα να παρω τα κλειδια ως συνηθως!Θα με παιξετε κ εμενα λιγο η αργησα?
Πάλι άρχισα να χαζογελάω μόνη μου και ο Γιώργος γυρνάει και με κοιτάει απορημένος :lol:
Έλα Σπιρτούλη αντέχουμε για λίγο ακόμη! Και εγώ δεν είμαι για πολλά θέλω να αράξω λίγο και μετά νάνι γιατί θέλω να σηκωθώ νωρίς αύριο!
Φυσικά και σε παίζουμε Γλαύκη, εδώ παίζουμε άλλα κι άλλα εσένα δε θα παίξουμε;:lol:
Eλι μου καλη επιτυχια στα μαγειρεματα σου!Με το χαζοχαρουμενο τη Τζινα που εχουμε μπλεξει σε λιγο θα μας περνανε για χαζες που χασκογελαμε οχι χωρις λογο που νομιζουν.
Παπαστρουμφ αντε να ξεκουρασεις το πονεμενο σου κορμακι κ βρες μια γυναικα καρδια μου για τις πιο βαριες δουλειες.Εχεις κ το σπιτι της Θεσ/κης.Να κοιμηθεις ομορφα .....
Σήμερα πάντως μόνο απαρτία δεν έχουμε. Μου φαίνεται ότι όλοι πήρανε τους δρόμους και εμείς έχουμε μείνει να παίζουμε με τα πληκτρολόγια χιχιχιχιχι. Αν και να την πω την αμαρτία μου πέραν της οικονομικής στενότητας που δεν μας επιτρέπει και πολλές εξόδους, απολαμβάνω τόσο πολυ το σπίτι μας, την φωλίτσα μας, που δεν το κουνάω εύκολα! ʼσε που δεν ξέρω για πόσο καιρό θα το χαίρομαι ακόμη μιας και πιθανόν σύντομα να χρειάζεται να πάμε σε φτηνότερο ενοίκιο :crazy:, οπότε το χαίρομαι τώρα που μπορώ!!!
Σε ευχαριστώ Γλαύκη μου! Εύχομαι η προκοπή μου να με ακολουθήσει αύριο και στα μαγειρέματα μου :D
[quote]Originally posted by NADINE
Φτου σου Γλαύκη!Σα δε ντρέπεσαι να ξεπέσεις τόσο χαμηλά!Εσύ ήσουν κάποτε καλή γυναίκα!Πώς κατάντησες έτσι;
Ειδες οι κακες συναναστροφες τι κανουν?Πως με μπλεξατε κ με χαλασατε παλιοθηλυκα?
Eli άμα σου αρέσει πολύ το σπιτάκι σου δε θα χρειαστεί να πας αλλού, θα βρεις δουλειά και θα συνεχίσετε να μένετε εκεί.
Ελι να το χαιρεσαι αλλα αυτο που κανει ομορφο ενα σπιτι ειναι η ζεστασια κ η αγαπη που κλεινει.κ σε αλλο σπιτι να χρειαστει να πατε παλι ομορφα θα ειναι αφου θα ειναι η φωλιτσα σας.
Και δεν έχεις πάθει τίποτα ακόμα Γλαύκη, με εμάς εδώ έχεις να κατρακυλήσεις πολύ ακόμα. Θυμάσαι την κλωτσιά που έδωσε ο Λεωνίδας στη σκηνή που λέει This is Sparta; Ε, φαντάσου μας να σε κλωτσάμε όλες μαζί έτσι και να σε ρίχνουμε στα Τάρταρα! :lol::lol:
Αν εχει κ τυπους σαν αυτον με τη σοκολατα που κραταει καβατζα η Ναταλια κ οχι μονο στρουμφακια να παω....γρηγορα...
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ειδες οι κακες συναναστροφες τι κανουν?Πως με μπλεξατε κ με χαλασατε παλιοθηλυκα?Quote:
Originally posted by NADINE
Φτου σου Γλαύκη!Σα δε ντρέπεσαι να ξεπέσεις τόσο χαμηλά!Εσύ ήσουν κάποτε καλή γυναίκα!Πώς κατάντησες έτσι;
Ο χαφιές θίχτηκε! :lol: :lol: :lol: :lol:
Τώρα πλέον έχω ξεφύγει από το χαχάνισμα ... το γέλιο μου αναβαθμίστηκε σε δυνατό - τρανταχτό - κρατσανιστό ! :lol::lol::lol:Quote:
Και δεν έχεις πάθει τίποτα ακόμα Γλαύκη, με εμάς εδώ έχεις να κατρακυλήσεις πολύ ακόμα. Θυμάσαι την κλωτσιά που έδωσε ο Λεωνίδας στη σκηνή που λέει This is Sparta; Ε, φαντάσου μας να σε κλωτσάμε όλες μαζί έτσι και να σε ρίχνουμε στα Τάρταρα! :lol::lol:
Με εκπλήσεις γιατί κατρακυλάς πιο γρήγορα απ'ότι υπολόγιζα! :lol:Quote:
Αν εχει κ τυπους σαν αυτον με τη σοκολατα που κραταει καβατζα η Ναταλια κ οχι μονο στρουμφακια να παω....γρηγορα...
Αχ κοριτσάκια μου για το σπίτι δίκιο έχετε και ξέρω ότι και αλλού να πάμε πάλι δικό μας θα το κάνουμε το σπίτι και θα το ζεστάνουμε με την αγάπη μας και με την προκοπή μου (:lol:). Απλά το συγκεκριμένο έχει όμορφη αύρα, τζάκι και καλούς σπιτονοικοκυρέους χιχιχιχιχι. Δε βαριέσαι δεν θα κλαίμε και για τα ντουβάρια τώρα!
Eli μην κάνεις δυσάρεστες σκέψεις τουλάχιστον μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα εάν έρθει και ποτέ δηλαδή. Η ζωή μας εκπλήσει δυσάρεστα αλλά μας εκπλήσει και ευχάριστα πολλές φορές. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από το πουθενά, χωρίς να το περιμένεις και να συνεχίσεις να ζεις στο όμορφο σπιτάκι σου. Αντικατέστησε τους φόβους σου με πίστη και όλα θα πάνε καλά. Το ίδιο σου συστήνω και για το μαγείρεμά σου αύριο!!:lol::lol::lol:
εδω γελαμε δεν κλαιμε!
Τζινα αφου δεν μπορεις να βρεις δουλεια εσυ μηπως να εβγαζες τα ζωακια σου για δουλεια?Για παρε μια ιδεα,
http://www.youtube.com/watch?v=8xmUYEjyJU0
Ίιιιιι! Τι είδαν τα ματάκια μου! Ίιιιιι!!! Πήγα να δω μία ρομαντική ταινιούλα εποχής.. Η απογοητευμένη σύζυγος γνωρίζει μία γυναίκα, που την κάνει φίλη και σύμμαχό της.. Μάλιστα τη φιλοξενεί, γιατί η καινούρια της φίλη δεν έχει που να μείνει...
Ένα βράδυ της πάει ένα ποτήρι κρασί στο κρεβάτι και πιάνουν κουβέντα...
Της λέει η φίλη, ξέρεις, η συνουσία δε γίνεται μόνο για τεκνοποίηση, στην πραγματικότητα μπορεί να αποδειχτεί και ευχάριστη... Γελάει αμήχανα η δούκισσα..
Αλήθεια σου λέω, κλείσε τα μάτια και φαντάσου ότι ο τάδε (όχι ο σύζυγος) σου βγάζει το φόρεμα και σου φιλάει την πλάτη..
Οι σύζυγοι δεν τα κάνουν αυτά...
Κλείσε τα μάτια, σου λέω! Είδες;
Ίιιιιι!!!
ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ! :lol:Quote:
Eli μην κάνεις δυσάρεστες σκέψεις τουλάχιστον μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα εάν έρθει και ποτέ δηλαδή. Η ζωή μας εκπλήσει δυσάρεστα αλλά μας εκπλήσει και ευχάριστα πολλές φορές. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από το πουθενά, χωρίς να το περιμένεις και να συνεχίσεις να ζεις στο όμορφο σπιτάκι σου. Αντικατέστησε τους φόβους σου με πίστη και όλα θα πάνε καλά. Το ίδιο σου συστήνω και για το μαγείρεμά σου αύριο!!:lol::lol::lol:
Ήδη κάνουν νυχτοκάματο στις πίστες στα σκυλάδικα να τα στέλνει και το πρωί για ελεημοσύνη; εεεεεεε όχι αυτό πάει πολύ! :lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
εδω γελαμε δεν κλαιμε!
Τζινα αφου δεν μπορεις να βρεις δουλεια εσυ μηπως να εβγαζες τα ζωακια σου για δουλεια?Για παρε μια ιδεα,
Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί αυτό Γλαύκη; Θα έχω και ατραξιόν γιατί θα βάζω τη Σάνυ να κλωτσάει με τα πίσω πόδια όπως κάνει σα γαϊδουράκι και θα την έχω ντύσει και ποδοσφαιριστή. Επίσης θα έχω την κουφή Κέλλυ που θα τη διαφημίζω ως το σκυλί που δε φοβάται τους κρότους και θα δίνω στους περαστικούς πιστόλι κρότου να πυροβολούν δίπλα της κι αυτή θα συνεχίζει να κοιμάται!:lol:
Λιχούδη τείνω να πιστέψω ότι είσαι διαταραγμένη προσωπικότητα :lol:
Πως γίνεται από την μία να είσαι μία ξεδιάντροπη και από την άλλη να κοκκινίζεις με σεξουαλικές παρενοχλήσεις και λεσβιακά τσ τσ τσ τσ τσ ντροπή σου! :lol::lol::lol::lol::lol:
Τζάμπα τόσο φτιασίδι;;;; (της π@@@@νιας)
Quote:
Originally posted by Eli
ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ! :lol:Quote:
ʼσε τη βοήθεια.....την πήρες σήμερα! :lol: Κράτα για αύριο μόνο την Παναγία! :lol: