Αμα μπει γυναικα στο στρατοπεδο η σκισμενη θα φυγει η γκαστρωμενη :P
Ναι φανταρος μπαινω το βγαζω με δοσεις μουαχαχα
Printable View
Αμα μπει γυναικα στο στρατοπεδο η σκισμενη θα φυγει η γκαστρωμενη :P
Ναι φανταρος μπαινω το βγαζω με δοσεις μουαχαχα
Και δεν ειμαι αλλος........
οχι ρε , ροκιες γραφω ,,,,,, old dirty sound .... που θελεισ να πας/? στο στρατο?
Ετσι πουλοπομ!!!! Old rock and roller guy!!! :p
Οπως λεει κ εδω :
http://www.youtube.com/watch?v=p2UfXlo1jfc
Ναι στρατο θελω να παω!!!
Ενταξει καλε, δν σε εβρισα!! χοχοχ!!!
Ρε εννοω οτι προφανως θα ειμαι σε θαλαμο με γυναικες! Αυτο ελειπε τοσο στερημενοι π ειστε τοσους μηνες εκει μεσα!
Δεν ξερω βεβαια πως γινεται, αλλα ειχα δει για μια κοπελα π ηταν στα ουκ κ ξερω πολλες εποπ. λογικα θα υπαρχει ξεχωριστο τμημα γι αυτες γτ αλλιως οπως μ τα λες τις κοβω τουνελ χαχα!
Αντε καλος πολιτης! Που θα υπηρετησεις? Εννοω σε ποια κατηγορια στρατου!!
Τι εννοεις "τεθωρακισμενες πουστονεα"? Οτι δηλαδη το πηραν πανω τους που μπηκαν κ το παιζαν κομαντο κ ετσι?
Εγω τις θαυμαζω π μπαινουν παντως, κ θα ηθελα να μπω κι εγω, δεν το κανουν ολες αυτο, οι περισσοτερες το πρωτο π θα σκεφτοντουσαν ειναι "πως θα κανω ασκησεις κ πορειες, σκοπιες κτλ, θα σπασω κανα νυχι, θα φυγει η τρεσσα κ το χρωμα απ το μαλλι, ασε οτι η παραλλαγη σε παχαινει" κ αλλα τετοια χαζογκομενιστικα κοκετιστικα..
οχι ρε το πουστονεα το ειπα ετσι γιατι ηταν ακομα νεουδια και ψαρωμενες... Σε διαβεβαιω οτι οι γυναικες με τις παραλλαγες ειναι σεξι... Εχω φαει κατσαδιασμ απο γυναικα λοχια στην θηβα και ακομα το θυμαμαι τι σκατο μου ειχε ριξει επειδη την σφυριξαμε οι μπαγλαμαδες...
Εγω μια φορα εκανα υπηρεσια θαλαμοφυλακας...
Παραδιπλα εκανε σκοπια στην ΑΟΤ μια εποπ ξινη αλλα μουναρος...
Ειχα και τα νευρα μ εγω τοτε ηθελα να παρω αναβολη και το τηλεφωνο δε σταματαγε να βαραει με περνανε ολοι και με κραζανε...
Περναει ο ταξιαρχος στα αρχιδια μου εγω καθομουνα στα σκαλακια και δε σηκωθηκα καν για να χαιρετισω...
Μετα απο λιγο μ κανει αυτη..
Πσιτ πσιτ...
Σηκωνομαστε οταν περναει ο ταξιαρχος μου λεει...
"Δε μας παρατας της λεω"
Δε μ απαντησε αλλα κουνησε καπως το κεφαλι.... :P
Καλησπέρεςςςςς
Ρε σεις γουσταρω εποπ θελω να παω!! Αλλα απ ο,τι εχω ακουσει πρεπει να χεις κ λιγο μεσον!
Κ τα φανταρακια ειναι ωραια! Δν το ηξερα αυτο με τους μπερεδες, ηξερα για τον πρασινο, βασικα ειναι ολοι σκουροχρωμοι δν εχει καναν φουξια για εναλλαγη ρε παιδακι μου!
Στον Εβρο εκει στο Διδυμοτειχο ειχε κατι Λοκατζηδες...!! ειναι σεξι η παραλλαγη πως να το κανουμε! χοχοχο
Εγω ειχα σκουρο μπλε μπερε ... Εχω κανει μια φορα και παρελαση με μαυρο γιατι δεν ειχαν οι τεθωρες κοσμο να βγαλουν για την παρελαση... Καταδρομεις δεν εχει τοσο ψηλα λακρυ .... Μεχρι την δραμα φτανει η χαρη τους ... Τωρα δε ξερω εαν εχει αλλαξει κατι μετα το 2005 και πηγαν τοσο ψηλα
Ο πρασινος μπερες κ λεει κ το τραγουδι "ψηλα ψηλα τα πρασινα μπερε", τι συμβολιζει? Ειναι ας πουμε του πιο αρχαριου, του νεοσυλλεκτου?
Αααααχχχχχχ θελω κι εγω να καταταγω ρε σειςςςςςςςςς
O πρασινος μπερες ειναι του αρχαριου και νεοσυλεκτου
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
Ο μπερες εχει να κανει με το σωμα πεζικο(μπλε) τεθωρακισμενα (μαυρο) κ.λ.π
Ο πρασινος μπερες ειναι για τους "αγριους" αστον... :P
Λοιπον ο πρασινος ειναι των ειδικων δυναμεων. Τον περνουν αοφυ περασουν την προχωρημενη εκπαιδευση νεοσυλλεκτων.. Πριν να παρουν το μπερε φορανε το γνωστο τζοκευ.. Ενα καπελακι που το φορανε ολοι
Το ιδιο μπερε παιρνεις απο το κεντρο νεοσυλεκτων μεχρι το τελος της θητειας..
Δεν εχει να κανει με το ποσο "παλιος" εισαι αλλα με το σωμα (ή οπλο οπως σωστοτερα λεει ο αντιτερμαιντ)
Ο πρασινος μπερες ειναι των Ειδικων Δυναμεων...
Εκει π δεν εχουνε σαπια G3 αλλα Μ16
ελα το Α4 τρωγεται , Φαντασου να κουβαλουσες κανα ΗΚ11 σε καμια πορεια
Ααααα ειναι κ οι Ειδικες Δυναμεις!! Νταξει εκει θελει πιο πολλα @@!
Γι αυτο ο πρασινος θεωρειται πιο "τιμημενος" να το πω!!
Το G3 το δινουν κ στη σσασ να φυλανε σκοπια εξω απο τη σχολη τους, τους βλεπω το ξεχωριζω αυτο το οπλο
ετσι ειναι οπως τα λες ... Απλα εγω το ειπα πιο απλα για να με καταλαβει ο νεοπς
αναλογα με την ειδικοτητα , εγω ειχα φανταρους που ειχανε 11ρια... 4ρη περνουν μονο οι βαθμοφοροι φανταροι .. Απο δνεες και ανω
Ασε ρε π ειμαι και νεοπας.............
321 ρεεεεε
ενταξει τοτες .... Εχουμε καμια 50ρια σειρες διαφορα αλλα δε πειραζει... Κοιτα πηγαινε να την βγαλεις την αηδια να τελιωνεις και μετα ολα τελιωσαν... Ολα κομπλε ... Και για οτι θελησεις και εαν μπορω να σε βοηθησω με τα γραφειοκρατικα στειλε με κανα π.μ να σε πω εαν γνωριζω
Λακρυ αν καταφερω κι απολυθω... Θελεις να σου κανω δωρο το δικο μου;;; :D
Εχεις περιθωριο να παραιτηθεις μεχρι μια μερα πριν την ορκωμοσία