:thumbup:Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα δεν ξερω τι φταιει.Xθες που βγηκα πηρα σοδα δηλαδη ελεος.
Printable View
:thumbup:Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα δεν ξερω τι φταιει.Xθες που βγηκα πηρα σοδα δηλαδη ελεος.
Αγχος εχω με τη δουλεια.Η περιοδος αργει.Η τουαλετα εχω ξεχασει πως ειναι.Πιστευω ειναι η δυσκοιλιοτητα.Αλλα θα επιμεινω.Δε με περνει αλλωστε ουτε να φαω παραπανω ουτε τπτ.
Ελενακι μου!:love:
κορίτσια -200 σήμερα με ψυχολογια σκατα, αυτη την εβδομαδα δεν εχω παει καλα:sniffle:
Καλα παιδια... Χτες μετα τα απειρα ποτα αλλα σχεδον καθολου φαι ειμαι μονο +100. Βεβαια χορευα 5 ωρες... οποτε καηκε και καμια θερμιδα...
Τωρα θα φαω γυρο. Ετσι για το τρελο κρατημα της βδομαδας...
Λενακι μου ειδα τριαρι δε λεω αλλα αυριο να δω μηπως κανω κανενα ξεσπασμα που ολοκληρωνεται η εβδομαδα, δεν εμπιστευομαι και την ζυγαρια που εχω γμτ γιατι τα εχει παιξει, αντε να ερθει η καινουρια μπας και βγαλω καμια ακρηQuote:
Originally posted by eleni1201
Καραμελίτσα όμως είδες τριάρι!!!:yes:
οχι καλε δεν κανω ουτε υπερφαγικο ουτε συντήρηση, συνεχιζω κανονικα την διατροφη μου απλα αυτη την εβδομαδα δεν πηγα καλα στο θεμα χασιμο οχι προσπαθειας. Την διατροφη μου την εκανα κανονικα και με τον νομο απλα θα πρεπει αυριο να ειμαι 113 νταν για να πω οτι ειχα την αναμενομενη απωλεια και δεν το βλεπω, αλλα αφου ειμαι κατω απο τα 114 της προηγουμενης Δευτερας και παλι καλα να λεμε γιατι οπως εχουμε ξαναπει φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :wink1:
χαχαχα ναι ενοσουσα κανενα ξεσπασμα απο τα δικα μου τα καλα :P
και βεβαια το 2 να τρεμει του ερχομαι στρογγυλοποιώντας και τα 30 κιλα συνολικη απώλεια :D
Ριακι καλη αρχη και στις υπολοιπες καλη υπομονη..
+500 γρ.
68.5 και οι σχεσεις με την τουαλετα,υπερ του δεοντος τυπικες:μακρια κ "αγαπημενοι"
Ε μα ναι,την αφηνω εγω μονη;; :)
Κουτες οι γκοφρετες που πας τουαλετα,κουτεςςςςς!!
Mωρε ας ερθει κι ας ειναι οπως να'ναι..
Ειμαι απελπισμενη,το ξερω..
εχω ακουσει (δεν ξερω αν το εχω διαβασει κεδω καπου, αν ναι σορι για την επαναληψη) οτι βοηθαει πολυ να πινεις το πρωι νηστικος/-η ενα ποτηρι χλιαρο νερο.
δε δοκιμαζεις ουαν ? :)
Χλιαρο;Ειχα ακουσει για παγωμενο και επινα το πρωι νηστικη και για μερικες μερες επιασε.Μετα το ειπα στο αγορι μου και με κοροιδεψε πως ολα ειναι στο κεφαλι μου και απο τοτε δεν με "πιανει" ουτε αυτο..:smug:
οχι χλιαρο.
επισης εχω ακουσει οτι ειναι καλο αν βαλεις μεσα 1 κουταλακι μελι η λιγες σταγονες λεμονι.
και σκετο ομως , κανει δουλεια.
Σε νορμαλ ανθρωπους,σε μενα οχι.
Παντως με βοηθανε απειρα τα δαμασκηνα,παλι καλα που υπαρχουν κ αυτα..
το παραπανω ποστ ειναι απαντηση στην ουαν, ελενη μπορει να ειναι ετσι, δεν το εχω ακουσει .
:)