Quote:
Originally posted by black
καλημερα !!!
να καλωσορισω κ εγω με την σειρα μου την Αννα κ το Πωλινακι ! Καλη αρχη κοριτσια κ πολυ θετικη ενεργεια!
Αννα οχι, πρεπει να τα φας μαζι οπως ειπε κ η Σμαρτ. Πααααρα πολυ καλα τα πηγες αψογα! Μπραβο σου!! Πολυ ωραια κ η συνταγη! Καλα για τον κουρκουμα που λετε ενταξει ολα αυτα θεωρω οτι ειναι για υπερβολικη καταναλωση σε καθημερινη βαση.Αν καταναλωνετε με μετρο οτι κ να ειναι αυτο δεν πειραζει.
Σουσου μου μαλλον απαναταω αργα αλλα τωρα μπηκα, οχι να μην μεινεις νηστικη.Παρε μαζι σου κ φαε κατα της 7 μια μπαρα με φρουτο η λιγα ξηροκαρπια με σταφιδες κ ολα οκ.Κυκλοφορουνε κ κατι μπαρες σε ξηροκαρπαδικα κ φαρμακεια που ειναι με φρουτο αποξηραμενο κ ξηροκαρπια κ ειναι ευκολη κ καλη επιλογη χωρις ζαχαρη προσθετη κλπ .Με μια τετοια μπαρα την εκανες την δυαδα σου.Εγω παντα εχω μια στην τσανατ για παν ενδεχομενο.
Μαρουλακι, θα σε μαλωσω . Πολυ πιτα ρε κοριτσι !!!!
Με αυτη την διατροφη κοριτσια καταπολεματε η υερφαγια κ η βουλιμια κ αυτος γινεται με τις 2αδες κ 3αδες στις ωρες που εχουμε πει.
Για καποιον που εχει μεγαλο θεμα με υπερφαγικα κλπ πρωτος στοχος ειναι να μειωσει αυτα κ μετα αφου θα στερεοποιηθει η κατασταση να προχωρησει σε μειωση ποσοτητας για απωλεια βαρους.
Καποιος που κανει μια φορα στο τοσο ξεκιναει με ποσοτητες κανονικες.Ολα ομως μετρημενα.Εχουμε σαν μετρο ενα κεσεδακι απο γιαουρτι η μια αντιστοιχης χωρητηκοτητας κουπα. Με αυτο μετραμε τα λαδερα,οσπρια,ζυμαρικα,σου� �ες .ρυζι κλπ. Με την παλαμη μας μετραμε το κρεας ψαρι κοτοπουλο γενικα την πρωτεινη. Στα τυρια υπολογιζουμε την φετα μεγεθος σπιρτοκουτο ενω το ανθοτυρο σαν τραπουλοχαρτο.Τα κιτρινα τυρια τυπου γραβιερα με ολα τα λιπαρα 2 δαχτυλα ενω τα τυπου μιλνερ 3 δαχτυλα.
Στα φαγητα κ στην σαλατα μας παντα μετραμε το λαδι μας,1κσ ανα μεριδα φαγητου κ αλλο τοσο στην σαλάτα.Στα λαδερα τυπου φασολακια που συνηθως δεν συνοδευεις με σαλατα -εκτος αν δεν εχεις χορτασει-βαζουμε 2κσ λάδι.
Αυτο που θελω να πω κ μην με παρεξηγησετε, ειναι πως δεν αρκει μονο να κανουμε την 2αδα κ την 3αδα πρεπει να κοιταμε πρωτον κ την ποσοτητα των φαγητων που τρωμε κ δευτερον κ εξισου πολυ σημαντικο την ποσοτητα.
Επισης πρεπει σ εκαθε βδομαδα διατροφης να εχουμε ψαρι-κοτοπουλο-κρεας κοκκινο-οσπριο-ζυμαρικο-λαδερο.Καποια επιλογη μπορεις να την κανεις κ δυο φορες αλλα δεν μπορεις να τρως πχ καθε μερα ζυμαρικο οσο σωστη 3αδα κ να κανεις.
Για καποιον που θελει αρχικα να καταπολεμισει τα υπερφαγικα δεν ειμαστε τοσο αυστηροι με το μετρημα στην ποσοτητα.δηλαδη πχ καλυτερα να καταναλωσει περισσοτερη πρωτεινη για να χορτασει η να κανει 2αδες κ πριν το 3ωρο αν η πειναει πολυ.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορυμε να τρωμε σε καθημερινη βαση πιτσες σουβλακια σφολιατες κλπ.Τουλαχιστον εμενα 1 χρονο που πηγαινα δεν μου το επετρεπε.
Επισης επιλεγουμε προιοντα ολικης αλεσης (ψωμι ,φυγανιες,παξιμαδάκια,δημη� �ριακα πρωινου), βρωμη αντι για δημητριακα πρωινου με πολυ ζαχαρη μεσα,γιαουρτι γαλα μεχρι 2% ,ρυζι καστανο,ζυμαρικα ολικης αλεσης,αποφευγουμε τυποποιημενα φαγητα ,τυρια με λιγα λιπαρα επι το πλειστον κ οτι αλλο θυμηθω θα συμπληρωσω
Κοριτσια διορθωστε με αν δεν θυμαμαι κατι καλα η αν κατι γραφω λαθος.Πινκακι;Μαριά.;
Ας γραψω κ εγω τα χτεσινα μου:
7:30 γαλα με 3 κσ βρωμη κ μιση μπανανα
11:00 μηλο + μια χουφτιτσα ωμα αναλατα ξηροκαρπια
2:00 2 μπιφτεκια κοτοπουλο με 1/2 κουπα ρυζι καστανο κ αναμεικτη σαλάτα με 1κσ λαδι
5:30 γιαουρτι με αχλάδι
9:00 1 μπιφτεκι κοτοπουλο με αναμεικτη σαλάτα με 3κσ καλαμπόκι βρστό κ 1κσ λαδι