Εχω γαλαζιο και μαυρο :D
Printable View
Πηγα,γιατι πηγαν και κατι φιλοι,και ηθελα να πω καποια πραγματα....αλλα τελικα δεν μου βγηκε.Δεν ειμαι αντιθετος,ουτε αθεος πιστευω οτι ισως υπαρχει κατι ...απλα δεν εχω ασχοληθει να ψαξω,να πιστεψω.Δεν με βοηθησε πιστευω.....ισως να ηταν και το ατομο που επεσα.
Δεν σε βοηθησε επειδη δεν ηταν ο καταλληλος για σενα, όπως λεμε πήγα σε ψυχολογο αλλά δεν με βοηθησε αλλα τελικα πηγα σε αλλον ο οποιος με καταλαβε και βοηθηθηκα απ αυτα που μου ειπε.
Αμα μεσα μου παιζει αυτο το μικρο ενδεχομενο ότι κατι υπαρχει μετα θανατον και εχω αποκλεισει απολυτα το ενδεχομενο όλα να τελειωνουν εδω τοτε πιστευω.
Το αν εχω γινει δυνατος χαρακτηρας ή όχι και αν εχω ξεπερασει ή οχι τα θεματα μου το καταλαβαινω καθε φορα που παω να κανω κατι που μου συνιστα υπερβαση. Αν δεν κανω την υπερβαση παει να πει πως δεν εχω αλλάξει καθολου. Υπερβαση νοειται εκει που ποθω κατι κι όχι εκει που εχω αμφιβολίες.
Ακόμα μια νύχτα στη σειρά με εφιάλτες...ουφ...
Καλό Πάσχα σε όλους!!
Ελπίζω η Ανάσταση να φερει στον καθενα μας την πολυπόθητη ηρεμία και να βρουμε την ακρη του νηματος για να παει η ζωη μας μπρος.
αυτό που σκέφτομαι οχι σημερα αλλα αρκετες μερες και στενοχωριέμαι ειναι γιατι τοσοι νεοι και μη ανθρωποι εδω μεσα να παιδευονται με ολα τα ρημαδια τα ψυχολογικα!!!!!! ειναι αδικο!!!! καλο πασχα παιδια σε ολους και μακαρι να βρουμε την ηρεμια μας!!
Kαλο Πασχα φιλοι μου , ευχομαι πραγματικα να ειστε παντα καλα και με υγεια ... Να προσεχετε και καλο υπολοιπο στις γιορτες σας
...Oτι δε μπορω αλλο πια....
Λοιπόν nocash ακου, έχω μετακομίσει πρόσφατα σε μια πολυκατοικία, αλλά δεν είχα υπολογίσει την βρωμιά του καλοκαιριού, είναι ένα μεγάλο σπίτι ευάερο κι ευήλιο αλλά παλιό. Αυτή τη στιγμή είμαι με τα πόδια και τα χέρια πάνω στο γραφείο από το οποίο δεν το κουνάω ρούπι ο κόσμος να χαλάσει , έναν σεισμό να κάνει την μάμησα. Απέναντί μου βρίσκεται και με κοιτάζει μια σιχαμερή καστανή χοντρή κατσαρίδα κουνάει τη μια της κεραία κι ανατριχιάζω , κρατώ ένα raid κι έχω στήσει καραούλι να δω που θα πάει για να την ψεκάσω. Τάπωσα όλα τα σιφώνια σε μπάνιο και κουζίνα αλλά αυτή η χοντρέλα εμφανίστηκε , μπορεί να ψάχνει σπίτι για να πάει να φωνάξει όλο της το σοι …σου λέω ζω έναν πραγματικό εφιάλτη. Σε λίγο ούτε για κατούρημα δεν θα μπορώ να πάω, σκέφτομαι που θα πάω να κοιμηθώ το βράδυ. Περιττό να σου πω ότι για να πάω να πιάσω το raid πήγα τρέχοντας σαν την τρελή…. Κι έπεται συνέχεια μέχρι να δω προς τα πού θα πάει. Έλα cheer up ….
ε οχι και να τους λυπηθουμε... ολοι οι στρατοκαυλοι επειδη δεν εχουνε κατι να κανουνε γινονται εποπ η αξιοματικοι στο στρατο και βγαζουν τα κομπλεξ τους στους απλους φανταρους...
καταρχην lacry μπορεις να καταταγεις στο στρατο και ας εισαι και γυναικα... 3 μηνες θυτεια θα κανεις και μετα περνεις μορια για σωματα ασφαλειας αν θες να πιασεις δουλεια...
.
ε nocash και εγω φανταρακι θα ειμαι σε λιγες μερες 22μαιου παρουσιαζομαι αυλωνα :)
γιατι δεν μπορεις αλλο πια ?
OΟτι τικα υπαρχουν κ χειροτερες γιορτες απ αυτες που νομιζες οτι ειχες περασει στη ζωη σου μεχρι τωρα....
Χριστος Ανεστη Χρονια Πολλα σε ολους!
Ευχομαι η Ανασταση να σηματοδοτει καθε Ανασταση που επιθυμει ο καθενας, με βασικοτερο ολων υγεια, αγαπη κ ευτυχια στη ζωη του!
Να σκεφτεστε θετικα, οσο μπορειτε να διασκεδαζετε, να μην σας παιρνει απο κατω, κ με λιγοτερα λεφτα κ με περισσοτερα προβληματα, εμεις θα ζησουμε ρεεε!! Μην αφηνετε λεπτο να σπαταλατε κ να πηγαινει χαμενο! Για τον εαυτο σας ρε γαμωτο!!
Σ' αυτό το forum είστε λίγο πολύ υπερβολικοί με την απαισιοδοξία
και τη μίρλα, οι πιο πολλοί - κι ευτυχώς δηλαδή -
χωρίς σοβαρό λόγο.
Αν είστε κοντά στη θάλασσα, πηγαίνετε καμιά βολτίτσα
με τέτοια ζέστη που κάνει, κάντε και καμιά βουτιά
ή βγείτε βόλτα με το ποδηλατάκι στον καθαρό αέρα
και θ' αλλάξει η διάθεσή σας στο λεπτό. :-)
αυτο το σαν τενις με κατι πολυ περιεργα μπαλακια δεν το μπορω καθολου εγω. σπανια καταφερνω να το χτυπησω εκεινο το περιεργο πραγμα με την ρακετα. δεν θυμαμαι πως ακριβως το λενε
ping pong??
μπαντμιντονξ
H καριερα μου ως σερβιτορα ξεκινησε Λαμπριατικα στα 30 μου :p
Tι να πω.. Εχω πολλα ακομα να δω..
Απολογισμος Πασχα, οσο παμε και λιγοστευουμε. Καθε χρονο και ενας λιγοτερος. Αλλος πεθανε, αλλος παντρευτηκε, αλλος ξενιτευτηκε. Καταληγω στο συμπερασμα οτι πρεπει ή να πεθανω, ή να παντρευτω, ή να ξενιτευτω.
το καλυτερο ειναι να παντρευτεις
οτι εκανα μεγαλη βλακεια που ξαναεγραψα ......
Xρονια πολλά σε όλουςςςςς :)
Φημες λενε οτι ηπιες τοσο πολυ κρασι που ξεμεθυσες τωρα.... χαχαχαχα
Καλημερα σε ολους!!! (Τι καλημερα, καλησπερα ειπαμε εχω χασει την αισθηση του χρονου απ τα ξενυχτια!)
Παιδια ειμαι πτωμα πονανε τα ποδια μ κ εχω τενοντιτιδα κ δν κανει να φοραω τακουνια κ ομως φοραω, μ χουν πει κ για εγχειριση... :(
Τι κανετε ρεεε??
Επιτραπεζιο πινκγ πονκγ λεγεται ρεεε!!
Ειχε στο γυμναστηριο της σχολης, επαιξα 2 φορες κ φοβομουν συνεχεια οτι θα μ ρθει η μπαλα μεσ στα μουτρα!
Οπως κ μ ηρθε.. δεν ξαναεπαιξα.. το φοβαμαι αυτο το αθλημα οπως κ το τεννις.. γιατι το μπαλακι ειναι μικρο κ δν το βλεπεις..
Αντιθετως τρελενομαι για μπαντμιντον.. (ελπιζω ξερεις τι ειναι).. στη σχολη στο μαθημα φυσικης αγωγης καναμε μπαντμιντον κ μαλιστα συμμετειχαμε κ σε αγωνες!! λατρεια!!!!
Προσπαθουμε να συνεφερουμε το κεφαλι μας απο το αλκοολ
Σερβιτορα εχω κανει 2 φορες, μια περσυ σε καφε για 4μηνες κ το καλοκαιρι δουλεψα part-time π-σ-κ σε beach bar.. πολυ κουραστικη δουλεια, ειδικα αμα δν υπαρχουν αρκετοι ακομη συναδελφοι, κανεις εσυ ολο το σερβις κ οχι μονο..
Καλη αρχη κ καλη δυναμη κ προσεχε με την σωματικη κοπωση κτλ!
Αντε η καλυτερη γκαρσονα εισαι εσυ! (χαχαχ πλακιτσα!) :)
Συμφωνω, οι περισσοτεροι τωρα το παιζουν μοντερνοι κ ανεξαρτητοι (κι εγω μεσα σ αυτους), οτι "ο γαμος μονο προβληματα φερνει", "εγω θα ζησω ελευθερο πουλι", "δν βαζω κουλουρα ρε", "τι γαμοι κ παιδια κ μαλακιες" , κι ομως αν βγαλεις τους εγωισμους κ τη συγχρονη αυτη υπεροψια κ το δεις βαθυτερα θα δεις οτι απο μια ηλικια κ μετα ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να κανεις. δεν γινεται τη ζωη π κανεις στα 20 να την κανεις κ στα 40. ολα εχουν μια εξελιξη. ακομα κ εγω π ειμαι τρεις λαλουν κ δυο χορευουν πιστευω γυρω στα 30 θα παντρευτω κ θα κανω δικη μ οικογενεια.