Printable View
Quote: Originally Posted by Mariah Μην κανεις ! Ενα ναι ή οχι πες μονο :p Όχι...........
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Όχι........... Ti????????????????????????????? ε οχι...ε οχι.... Snow :(((((((((((((((((((
Quote: Originally Posted by Mariah Ti????????????????????????????? ε οχι...ε οχι.... Snow :((((((((((((((((((( Ερωτευμένη με τον Γιάννη Χιόνη? Έχεις πμ!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ερωτευμένη με τον Γιάννη Χιόνη? Έχεις πμ! χαχαχαχαχα ακου γιαννη χιονη , ε δεν εχει μεινει και κανεις αλλος, ολοι οι αλλοι εχουν σκοτωθει :/
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Όχι........... Κρίμα.....
Quote: Originally Posted by Mariah χαχαχαχαχα ακου γιαννη χιονη , ε δεν εχει μεινει και κανεις αλλος, ολοι οι αλλοι εχουν σκοτωθει :/ Ο Jaime Lannister δεν σου αρέσει? Εγώ πάντως βρίσκω πολύ όμορφη την Melisandre!
Quote: Originally Posted by cube Κρίμα..... Και εσύ βλέπεις GoT?
Μπερδεύτηκα βασικά ήθελα να πεθάνει γιατί τον βαριόμουνα.........
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ο Jaime Lannister δεν σου αρέσει? Εγώ πάντως βρίσκω πολύ όμορφη την Melisandre! Οχι τοσο, πιο πολυ μου αρεσει ο Snow, ειναι γλυκουλης και ευαισθητος <3
Quote: Originally Posted by cube Μπερδεύτηκα βασικά ήθελα να πεθάνει γιατί τον βαριόμουνα......... Πληγώνεις της Mariah τώρα.:Ρ Εγώ αν και γουστάρω με τα χίλια Lannisters,το χάρηκα όταν πέθανε ο Joffrey! Άντε να πεθάνει και η Sansa τώρα.....
Αγαπαω Sansa, και μισω αυτον που την παντρεψαν και τον αλλο τον Roy? Αυτον που ειχαν μεγαλωσει μαζι...
Quote: Originally Posted by Mariah Αγαπαω Sansa, και μισω αυτον που την παντρεψαν και τον αλλο τον Roy? Αυτον που ειχαν μεγαλωσει μαζι... Τον Ramsay λες? Και τον Theon Greyjoy?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Τον Ramsay λες? Και τον Theon Greyjoy? Ναι αυτους, νομιζω τον Greyjoy του ειχε δωσει ενα καινουργιο ονομα απο τοτε που τον ειχε φυλακισει
Quote: Originally Posted by Mariah Ναι αυτους, νομιζω τον Greyjoy του ειχε δωσει ενα καινουργιο ονομα απο τοτε που τον ειχε φυλακισει Reek τον ονόμασε!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Reek τον ονόμασε! Ε τι Ray, τι Reek, σαν χαρακτηρας μισητος ειναι εξαλλου :p