Πόσο χαίρομαι!!!Και θα έρθετε και σπίτι σκασμένα,να το ξέρετε!!!!!Γιούπι,μου φτιάξατε τη μέρα.:starhit::starhit::starhit::starhit:
Printable View
Πόσο χαίρομαι!!!Και θα έρθετε και σπίτι σκασμένα,να το ξέρετε!!!!!Γιούπι,μου φτιάξατε τη μέρα.:starhit::starhit::starhit::starhit:
σας θαυμαζω κοριτσια...το παλευετε με την διαιτα...
εγω ξεχασα και την εννοια της λεξης...
εχω και ιατρικο λογο που πρεπει να χασω κιλα(μια κυστη στην ωοθηκη)
και παλι εγω κανω την κινεζα!
πρεπει να παρω λιγο τ α πανω μου γενικως!!!!!!!!!!!
καπου με εχασα!
:dork:
το μονο καλο που κανω αυτο το καιρο ειναι οτι προσφερω στο κεκυκαμεα εθελοντικη εργασια σε μια ομαδα με αυτιστικα παιδια...
κερδιζω πολλα απο αυτη την εμπειρια...αυτα που ΄΄δινω'' ειναι ελαχιστα σχετικα με αυτα που εισπραττω απο αυτα τα παιδια...
φακιδοκοριτσο τι κανεις?
καλη επιτυχια με το κοριτσακι σου...
δεν ερχεσαι και συ στην αθηνα...?(με λαχανοντολμαδες ή χωρις!)
χαχαχαχα
το chat ακομα δεν δουλευει?????????:smirk:
φτιαχτε το καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σαμπινα που εισαι τωρα δουλευεις????
το λουμπι που ειναι?η ναταλια δηλ...κοιμαται??το μελαχρινο αυτο θελει πολυ ζουπηγμα!
Ξένια μου,ένα μεγάλο μπράβο για την εθελοντική σου εργασία.Είναι θαυμάσιο αυτό που κάνεις.
για εμενα η καμπανα ε?? ακουσα την προσκληση και ειπα να απαντησω!!Quote:
Originally posted by XENIA!
φακιδοκοριτσο τι κανεις?
καλη επιτυχια με το κοριτσακι σου...
δεν ερχεσαι και συ στην αθηνα...?(με λαχανοντολμαδες ή χωρις!)
χαχαχαχα
ολα καλα σεξουαλα μου. χαθηκες. λες και ολες που ειμαστε εδω κανουμε διαιτα και εσυ που δεν κανεις δεν μπαινεις!!
μηπως μυριστηκες συναντηση και μπηκες??
εσυ που εισαι μεσα στα ιατρεια, εχες ακουσει για το τεστ δυσανεξιας τροφων? για δες το λιγο μπας και σε βοηθησει χωρις κοπο...
και μη ξεχνιομαστε με χρωστας μια γενικη αιματος και ουρων. να ερθω μια που ειμαστε και τοοοοσο κοντα?
παντως για την εθελοντικη σου εργασια, σε συγχαιρω. φανταζομαι τι χαρα δινεις σε αυτα τα παιδια. δεν υπαρχει καλυτερο απο το να βοηθουμε παιδια που χρειαζονται στοργη και αγαπη!
μπα δεν χρειαζεται μπραβο...αληθεια ...
εγω αφιερωνω 3 ωρες την τεταρτη το απογευμα και λιγες ωρες να συλλεξω υλικο και να ετοιμασω το μαθηματακι-ομιλια...η αγαπη που παιρνω και η ηρεμια ειναι ανεκτιμητες!!!!!!
(ουσιαστικα ενας καφες λιγοτερος με ατομα αμφιβολου ποιοτητας?!....δεν βαριεσαι...καπου το χω μπερδεψει το ΄΄θεμα΄΄...πολυ επιφανειακες οι σχεσεις των ανθρωπων και πολυ με χαλαει τελικα!...μπορει να περναω την φαση μου...δεν ξερω...)
ξενια μου θυμαμαι οτι το θεμα καφεδες και επιφανειακες σχεσεις σε απασχολουσε παντα. οποτε τωρα εκανες την καλυτερη κινηση. να σου πω οτι κι εγω αν δεν ειχα οικογενεια και προλαβαινα μπορει να δοκιμαζα κατι τετοιο. αξιζει τον κοπο.
το θεμα καφεδες και επιφανειακες σχεσεις σε πασχολουσε πανταQuote:
Originally posted by BARB3
ξενια μου θυμαμαι οτι το θεμα καφεδες και επιφανειακες σχεσεις σε απασχολουσε παντα. οποτε τωρα εκανες την καλυτερη κινηση. να σου πω οτι κι εγω αν δεν ειχα οικογενεια και προλαβαινα μπορει να δοκιμαζα κατι τετοιο. αξιζει τον κοπο.
χαρηκα γιατι με συναντησες πριν ενα χρονο και παλι στα ιδια ειμαι!!!!!!!!!!!!!
δεν παω καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:wow::shocked2::shock ed2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shock ed2::shocked2::shocked2:
kαλημέρα...και γεια σας!
είμαι σκ$%^&^ά! Συνειδητοποιώ ότι φεύγει κι ο Οκτώβρης κι ακόμα ασχολούμαι με τα τρία κιλά του καλοκαιριού.....και σε
λιγο θα ζσχολούμαι με τα δυο των Χριστουγέννων και γ..σέ τα!!!! κατά τα άλλα είμαι καλά, μην ανησυχείτε...αν πάθω κάτι εχω ενημερώσει τη μεγάλη μου να μπει και να σας τα πει...αλλά πού;;;;;;η αναίσθητη, ψόφο δεν έχω....
απλά έχω χαλάσει με αυτό..
φιλιά, κούκλες!
καλα βρε tide μου! και για αυτο ζοριζεσαι? δεν βλεπεις ολες εμας που ειμαστε στα ιδια? για πες μου ποια χανει κιλα? ε?
και εμεις λεμε κατι θα επαθε! ετσι κανει ο κοσμος? αντι να μπεις να πεις το πονο σου....
Μας ζητάς να ευχηθούμε να πέσεις στο κρεβάτι από την ίωση,δε θυμάμαι τι είχες,τώρα σε λες αναίσθητη που ψόφο δεν έχεις,Quote:
Originally posted by tidekpe
είμαι σκ$%^&^ά! Συνειδητοποιώ ότι φεύγει κι ο Οκτώβρης κι ακόμα ασχολούμαι με τα τρία κιλά του καλοκαιριού.....και σε
λιγο θα ζσχολούμαι με τα δυο των Χριστουγέννων και γ..σέ τα!!!! κατά τα άλλα είμαι καλά, μην ανησυχείτε...αν πάθω κάτι εχω ενημερώσει τη μεγάλη μου να μπει και να σας τα πει...αλλά πού;;;;;;η αναίσθητη, ψόφο δεν έχω....
απλά έχω χαλάσει με αυτό..
εχεις πέσει πολύ ψυχολογικά για τρία ψωροκιλά και ήδη έχεις προδικάσει πως σύντομα θα τα κάνεις πέντε
και φυσικά θα είσαι ακόμα χειρότερα από τώρα,σε απόλυτη αντίθεση με τα εορταστικά γκλίτερ των ημερών.
Αν όντως κατά τα άλλα είσαι καλά στη ζωή σου,συγχώρα με μα δε σε καταλαβαίνω!Δε μπορεί να έχουν τόση δύναμη!
Τι σε ενοχλεί πραγματικά;Πως δεν είσαι τέλεια,σούπερ γούμαν σε όλα σου άξια,πως δεν έχεις τον έλεγχο σε όλα,
κάτι φοβάσαι,κάτι καταπιέζεις,κάτι σου λείπει,τι είναι όλο αυτό που σε κρατά μακριά από την εικόνα,που δηλώνεις πως λαχταράς;
Είναι η ηλικία και τα εφηβόπουλα,που μας βλέπουν γριές και ξοφλημένες,είναι οι κόρες που μεγαλώνουν κι ερημώνεις;
Κάτι σε χαλάει,δε μπορεί,σε κάτι προσπαθείς να αντισταθείς και μένεις ακίνητη και αυτοτιμωρείσαι.
Μήπως αν μείνεις στάσιμη εσύ θα παγώσει κι ο κόσμος,οι αγαπημένοι,δε θα προσπεράσουν,δε θα χάσεις κάτι σημαντικό;
Δε σε γνωρίζω καθόλου καλά,δεν έχουμε μιλήσει ποτέ και δε μπορώ παρά να αμολώ εικασίες μήπως σε κάποια τσιμπήσεις...
Αυτό που ξέρω είναι πως δε μπορεί να σε ρίχνουν τόσο πολύ τρία κιλά,όχι εσένα όσο σε ξέρω και να το χάφτεις.
Όσο σε πολεμάς και σε στήνεις στον τοίχο,το ξέρεις καλά πως δε θα βγει κάτι καλό από αυτό.
Συμφιλιώσου με όσα σε ενοχλούν σ'εσένα και συνεργάσου με την παλίρροια.ʼκουσε τις ανάγκες της,
αφουγκράσου πού χτυπά η καρδούλα της και πιάσ'την από το χέρι και τράβα την ψηλά,όπου της αξίζει!
Όχι άλλο μαστίγωμα,σας παρακαλώ!ʼμα λίγο μπορέσουμε να βγούμε από τον εαυτό μας και ρίξουμε μια ματιά
πόσα πολλά και σπουδαία εξαρτούμε από υποδεέστερα,από ανόητους αριθμούς,υποτιμώντας όσα δώρα ευλογηθήκαμε,
ίσως φανεί αστείο,απίστευτο το πόσο και ακόμα περισσότερο για ποιό λόγο μας κακοποιούμε!Σας προσκαλώ!
Λούμπι μου!
Έχεις δίκιο,πέρασε ο καιρός...Quote:
Originally posted by BARB3
για τον καφε θα κανονισουμε ωρα και μερος? η παπιαζουμε (κανουμε την παπια δηλαδη) για να το αποφυγουμε?
Η Πέννη ήθελε κάπου στις 16:30' για να βολέψει με ταΐσματα της μικρής
και λογικά στον παιδότοπο με τα άβολα φούξια καθίσματα.
Εγώ φυσικά θέλω όσο πιο αργά γίνεται κι όσο πιο Θεσσαλονίκη γίνεται,αλλά μου λείπει το βρέφος να του τα ρίξω,
οπότε δεν μετρώ.Απ'ό,τι καταλαβαίνω θα είμαστε οι τέσσερις συν τέκνα;Δεν είδα ενδιαφέρον από άλλη συντοπίτισα.
Θα επιβεβαιώσουμε με τηλεφωνήματα.ʼντε να δούμε την άλλη έγκυο πριν ξεφουσκώσει πάλι!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
κλεισαμε λοιπον! στο γνωστο παιδοτοπο 16:30 περιπου. το νεκταρινι μαλλον δεν μπορει? δεν θυμαμαι αν μας ειπε.
αλλη συντοπιτισσα σας δεν βλεπω να λεει τιποτε οποτε μαλλον εμεις και εμεις θα ειμαστε. πεννομεγαλομωρο θα εχουμε? η δικια μου θα θελει παρεα! ο δε υιος θα βαλει τη καλη του φορμα (νομιζω θελει να βαλει αυτη του ποδοσφαιρου!!!) για να συναντησει τη νυφουλα μας! κυριες το δηλωνω απο τωρα χρηματα για τα ηλεκτρονικοπαιχνιδακια δεν θα δωσουμε οκ? (εκτος αν κλαφτουν πολυ....):wink1: που σημαινει οτι τουλαχιστον θα αργησουμε αλλιως θα μας το αδειασουν το πορτοφολι σε χρονο dt!!
παρασκευη σημερα και ειπα και εγω να ανεβω στη ζυγαρια!. και ναι, τουλαχιστον ξεφουσκωσα ελαφρως. απο τα 85,8 τη δευτερα επεσα στα 85. αντε μακαρι να χανω 800 καθε βδομαδα. επομενη ζυγιση την επομενη παρασκευη.
σημερα εχω μπολικη δουλιτσα (μηπως επειδη τις υπολοιπες μερες γραφω καμια 10αρια ποστ? λεω μηπως??) οποτε σας στελνω τα φιλια μου και παω για δουλεια!