Τέτοια ώρα που την πέταξες τη βόμβα τι να σε κάνω; Αύριο όμως θα σε πάμε για ανάκριση στη ΓΑΔΑ και θα μας τα πεις όλα, χαρτί και ΠΑΛΑΜΑΡΙ!!!:lol::lol::lol:
Printable View
Τέτοια ώρα που την πέταξες τη βόμβα τι να σε κάνω; Αύριο όμως θα σε πάμε για ανάκριση στη ΓΑΔΑ και θα μας τα πεις όλα, χαρτί και ΠΑΛΑΜΑΡΙ!!!:lol::lol::lol:
Σοκολατίτσα μου, μη μου αγχώνεσαι.. Μόλις με το καλό εδραιωθεί το λαλάγγι στη ζωή σου, θα κάνουμε ολονύκτιο στρουμφοσυμβούλιο και με τη βοήθεια όλων των στρουμφ θα το καθηλώσεις σίγουρα! Δεν θα μας ξεφύγει!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ωχ βασανιστήρια προβλέπω αύριο δεν μπαίνω!
Quote:
Originally posted by Ava
Σοκολατίτσα μου, μη μου αγχώνεσαι.. Μόλις με το καλό εδραιωθεί το λαλάγγι στη ζωή σου, θα κάνουμε ολονύκτιο στρουμφοσυμβούλιο και με τη βοήθεια όλων των στρουμφ θα το καθηλώσεις σίγουρα! Δεν θα μας ξεφύγει!
Θα το κάνουμε να χορεύει μπροστά μου έτσι?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ʼντε Τζίνα πάμε κ εμείς! καληνυχτα
Break θα μπεις και θα πεις κι ένα λαλάγγι!!:lol:
Καληνύχτα κουκλίτσα. Φιλάκια.
Kαλημερα ασωτες κορες κ καθως πρεπει κοριτσια!
Ελακι μου καλο μαγειρεμα αλλα αν δεν γινει κατι καλο να πεις δε φταιω εγω.Οι αλλες που με ξενυχτησαν!Πραγματι ανοιξιατικη μερα,να περασετε ολες υπεροχα!Κ τα αρρωστουλια μας να γινουν καλυτερα.
Αυτη η καλημερα ειδικα για τη χαρα μου!
Καλημέρα Στρουφοχωριό! Καλημέρα Σπιρτούλη μας!
Ξύπνησα έφαγα το πρωινό μου πίνω λίγες τζούρες ακόμη καφέ και έφυγα για μαγειρέματα! Τα πουλάκια κελαηδούν έξω και ο ήλιος καλά στέκει! Να έχουμε μία όμορφη Κυριακή!
Καλή Κυριακή Στρουμφοχωριό!!!!
Χθες βγήκαμε και για πρωτη φορα μετα την επεμβαση έγινα σκνιπα !!! Ηπια τόσο κρασι και ρακομελα που δεν θυμαμαι ποσο ! Περασα τέλεια ΤΕΛΕΙΑ!!!! Γυρίσαμε 3μισι το πρωι . Να είναι καλά ο αδελφός του κουμπάρου και η κοπελιά του που κάνανε το babysitting!!!!!
Καλημερα για οσους ξημερωσε καλη. Εγω περιμενω πως και πως να ερθει το απογευμα να σηκωθω απο το κρεβατι και να παω για παγωτο...... Ο αντρας μου ειπε μονο αν μεινω ολη μερα στο κρεβατι θα με παει να φαω παγωτο στο μολ. Και ετσι κανω υπομονη....μεχρι στιγμης ειδα 4 παιδικες ταινιες και περιμενω τον αδελφο μου να μου φερει κανα θριλερ.
Καλημέρα κούκλες μου!!!!!Τι κάνετε σήμερα?Δε σας επισκέφτηκα χθες γιατί κοιμόμουν από το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί κ από αυτά που διαβάζω ρίξατε τρελό γέλιο!!!!! Ελλάκι κάλη επιτυχία στο τραπέζι σου υπόλοιπες λαλαγγιασμένες ξυπνήστε σιγά σιγά ο ήλιος λάμπει τα πουλάκια κελαηδουν(δε μιλάω για τα λαλάγγια)!!!!! Κρίμα να χάσετε τέτοια μέρα!!!!!
Μπραβπ Ομορφοστρουμφιτα μας!υπεροχα!Παντα να περνας τοσο καλα κ να εισαι χαρουμενη!Καλα τα παιδακια αλλα κ μια μικρη ανασα καπου καπου χρειαζεται!Εγω αν ημουν σαν εσενα θα την αφηνα στην Ελι,δεν θα την επερνα μαζι.Να κανει την καλη θεια!
Καλημέρα σας! Βουρ στα μαγειρέματα όσες μαγειρεύουν, στην αποτοξίνωση όσες τα έτσουξαν, στην ξεκούραση όσες κουράστηκαν!
http://www.youtube.com/watch?v=kjVid72KMdQ
Ανοιξιάτικη καλημέρα!
Κελαηδίστε, ωραία μου πουλάκια, κελαηδίστε,
τραγουδήστε, τον ωραίο, τον ωραίο σας σκοπό!
Για όλες τις συμφορουμίτσισσες που αγαπούν τα πουλάκια κάθε είδους!
Χαρά μου, ευχαριστώ για το "πακέτο", που μου έστειλες! Αν και στην πραγματικότητα, μόλις ξύπνησα, αυτό που αντίκρυσα ήταν ένα κουτί χαρτομάντηλα, που δεν μου έλεγε "goodmorning beautiful", αλλά "ακόμη μυξιάρα είσαι μαρή";
Βαριέμαι να μαγειρέψω.. Δεν είμαι και πολύ φρόνιμη σήμερα.. Έκανα τον καφέ μου και στρώθηκα εδώ, μαζί σας!
Καλημερούδια,συγχωριανοί!
Ξημέρωσε η πρώτη Κυριακή της άνοιξης!Ο ουρανός κερνά ηλιαχτίδες...
Ελπίζω να βγείτε να τις μαζέψετε κάπου όμορφα,με αγαπημένη παρεούλα!
Εγώ έχω μαγείρεμα και σίδερο να τελειώσω με εδώ πριν επιστρέψω με το καλό στο σπιτάκι μου.
Πόσο θα ήθελα να βόλταρα στην παλιά πόλη των Χανίων,παρεούλα με το Κατερινάκι μας
ή έστω και μόνη,με τη μουσική μου και τη μηχανή μου...Ίσως θα έπρεπε να κλείσω μια Κρήτη.
Χρόνια έχω να πάω.Την καλημεροκαλησπέρα μου σε όλες τις αιθέριες στρουμφοϋπάρξεις!Φιλάκιαα� �α
Για όσες εκδράμουν στις εξοχές, μη ξεχάσετε να χαζέψετε τις παπαρούνες, το αγαπημένο μου...
Είναι ευαίσθητο λουλουδάκι, δεν κόβεται, γιατί μαραίνεται αμέσως.. Ταπεινό, ανοιξιάτικο, χαρούμενο, επίμονο ως παρουσία, κατακλύζει τα πάντα!
Καλημέρα κι από μένα. Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Εμένα με ξύπνησε ένας γνωστός μου (Eli ο καπετάνιος με τα καβουράκια χιχιχιχι) και με ρώτησε αν είμαι σπίτι για να μου φέρει ελαιόλαδο από τα μέρη μας. Μου φέρνει κάθε τόσο ελιές καλαμών και λάδι και ελπίζει ο έρμος ότι θα του πω φάε λάδι κι έλα βράδυ!:lol: Μένει πάντα όμως με την ελπίδα κι εγώ με το λάδι!:lol:
Για το συγκεκριμένο λάδι θα μπορούσα να κάνω πολλές θυσίες... :lol::lol:
Τι πράγμα είναι αυτό, βρε παιδιά, νέκταρ! Δε λέω αμβροσία, γιατί είναι να το πιεις στο ποτήρι! Ένα μπουκάλι έχω και το ξοδεύω με το σταγονόμετρο, μην τυχόν τελειώσει και τι θα κάνω! Στείλτον από δω, Χαχανούλη!
Απορία: Εμένα γιατί αυτοί που είναι γύρω μου ελπίζοντας, είναι και για τ' ανάθεμα και τσιφούτηδες; Γιατί δεν κρατάει κανένας κάτι να με δελεάσει, ένα μπουκαλάκι λάδι, για παράδειγμα, ένα γλυκό, ένα κατιτίς; Γιατί; :question:
Αβουλινι μου μην κανεις οικονομια στο λαδι!Θα σου στειλω κ αλλο με κουριερ!Η καλυτερα ελα κατω να παρεις ντενεκε!Κ μπορει να σου συστησω κ 2-3 ελαιολαραγωγους...
Φρόντισε, χαρά μου, να βλέπονται οι ελαιοπαραγωγοί, γιατί αλλιώς θα γυρίσουμε σύγχρονο μελό με τίτλο "θυσιάστηκα για το λάδι μου", αντί για τα τετριμμένα τύπου "θυσιάστηκα για το παιδί μου"! Καλαματιανής παραγωγής, με ηθοποιούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας.. Μια γροθιά στο οικονομικό κατεστημένο και ένα μήνυμα του πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος, προκειμένου να εξασφαλίσει το λαδάκι της χρονιάς! :lol:
Σας μιλάει ο τραυματισμένος πολεμιστής!!!!!
Στην μανία μου να κόψω γρήγορα το σπανάκι για την γέμιση των καλαμιαρίων έκοψα και το κ@λοδάχτυλο μου το αριστερό!!!Σνιφ Κλαψ!!! Τώρα το έχω μπαταρισμένο με γάζες και ιώδια και φοράω και πλαστικό γάντι γκρρρρρ με το ζόρι σας γράφω το ανάπηρο! Τέρμα τα μαχαίρια για σήμερα για μένα έβαλα τον άντρα μου να κόψει τα υπόλοιπα λαχανικά.
Το ψωμί ψήθηκε, τα καλαμάρια γεμίσανε και σιγοψήνονται στον φούρνο, η σαλάτα με τα μαυρομάτικα μπήκε ήδη στην επίσημη γαβάθα και τώρα πάω να κάνω σαγανάκι μύδια και το επιδόρπιο, φράουλες με γιαούρτι και μέλι :D από εδώ και πέρα μόνο μούλτι! Το χασαπομάχαιρο μπήκε στην άκρη...
Εργατικά ατυχήματα βλέπω.. Κουράγιο, Eli μου και είμαι σίγουρη ότι τα φαγάκια σου θα είναι πεντανόστιμα και ότι θα περάσετε πολύ, πολύ όμορφα γύρω από το οικογενειακό τραπέζι!
Δες και την καλή πλευρά του πράγματος: Γλίτωσες από τον κόπο να τα ψιλοκόψεις όλα, ανέλαβε δράση ο αντρούλης σου!
Αγαπη μου αυτα ειναι δυσκολα σπορ!Ρωτα κ εμενα.Στο κρεοπωλειο τον πρωτο καιρο ειχα κ απο καποιο δαχτυλο μπανταρισμενο!Αλλα με μαχαιρι σπιτικο...?Βαλε τον αντρα σου!Τρελλαινομαι να βλεπω αντρες στην κουζινα,με ποδια.
Αβα σου απαγορευω να πεις οτι σκεφτεσαι!
Γιατί μου απαγορεύεις, χαρά μου;
Σε χαλάει κάτι τέτοιο;
Ή μήπως αυτό θα το έδιωχνες από την κουζίνα σου;
Με προλαβες γιατι τον τυπο με την ποδια θα σου εβαζα!Εσενα σε χαλαει?Εμενα με φτιαχνει...!Για δοκιμασε το Ελι.πριν ερθουν οι γονεις σου....
Ο συγκεκριμένος μου κάνει σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, με ή και χωρίς ποδιά.. Ακόμη και με τσουβάλι και σε μία αποθήκη δεν θα με χαλούσε!
Πάντως, άντρας ή γυναίκα, πρέπει να μαγειρεύεις με μεράκι, με κέφι.. Σηκώθηκα ορεξάτη και με το μυαλό μου γεμάτο με πραγματάκια που θα κάνω.. Όχι σπουδαία, πράγματα σπιτίσια, καφεδάκια, φαγάκια, ταινιούλες τέτοια... Χτύπησε ένα τηλέφωνο και με τάραξε πρωινιάτικα.. Δεν είναι και το φόρτε μου οι πρωινιάτικες οικογενειακές διαφωνίες.. Και Κυριακή κιόλας, που όσο και να πεις, μία ψιλοκατάθλιψη την έχω. Έβαλα να κάνω τον κιμά και δεν τον βλέπω και σόι.. Θα μου πεις, γίνεται να προκύψει ο κιμάς μάπα; Γίνεται, ναι, όταν τον κάνεις μηχανικά, χωρίς χαρά.
Ελα χαρα μου μην χαλας τη μερα σου με μικροπραγματα!Χαλαρωσε....Χ� �μογελασε,κ ολα θα ειναι καλυτερα!
Ναι, χαρά μου.. Τώρα τελευταία κάνω εντατικές προσπάθειες χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης.. Προσπαθώ να αλλάξω χαρακτήρα, να μην επιτρέπω να ταράζομαι τόσο εύκολα. Κάτι γίνεται!
Έγινε η ελαιοπαράδοση και μόλις έφυγε κι ο απογοητευμένος φίλος μου! Του έδειξα και τα κοσμήματα που θα του δώσω να πουλήσει στο μαγαζί του θέλει δε θέλει και όλα καλά, για μένα τουλάχιστον!! Βλέπω ότι σήμερα ξεκινήσατε νωρίς νωρίς με τα μανάρια! Να πω περαστικά και στον τραυματία της παρέας και μην ψάχνεις για δικαιολογίες γιατί και με τα υπόλοιπα 9 δάχτυλα μπορείς να μαγειρέψεις! Δε θα φταίει το κομμένο δάχτυλο αν δε βγουν τα φαγητά καλά!:lol:
Αβα κοιταξε!Μπορει καποιος να βαλει αυτη την ταμπελα?Ποσο εξυπνος μπορει να ειναι?
Ένα από τα "κόλπα" μου είναι να κάνω διάφορα μικροπράγματα, που διαφοροποιούν τα Σαββατοκύριακα από τις καθημερινές. Κάνω μπάνιο μόλις ξυπνήσω, αντί για το βράδυ, δεν πίνω βιαστικό ξεπετο-νες, αλλά διπλό, μερακλίδικο ελληνικό καφεδάκι.. Μόλις έπλυνα το φλυτζάνι - τέρας και λέω μέσα μου, γιατί να μην έχω δίπλα μου κάποια να ξέρει, να μου πει τον καφέ; Θα της έπαιρνε κανένα δίωρο.. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=uIUstNnEBSg
Μπουκαλα ο κουμπαρος!Τζινακι ειπα να σου στειλω ενα μαναρι κ εσενα να εχεις να πορευτεις για σημερα δηλ αλλα τον συγκεκριμμενο θα συμφωνεις κ εσυ να τον στειλουμε στη Ναταλια που εχει κ σιδερωμα να κανει.να την βοηθησει κομματακι αφου ειναι παιδι με προσοντα.......
Ειπαμε αγαπη αρχισαμε νωρις με τα μαναρια ,οχι με τα νταπα ντουπα!Αυτα το βραδυ κ κατα προτιμηση οτν λειπω η φευγω εγω!
Ελα Καλαματα κ θα σε φτιαξω εγω!Κ καφε θα σου πουν κ τα χαρτια κ οτι θες!
Τι έχετε να πείτε γι' αυτό;
Τι τέλει να πει το ποιητή;
Μια χαρά θα περάσω στην Καλαμάτα!
Όλη μέρα στη γύρα, με καφέδες, φλυτζανούδες και χαρτούδες!
Όλη νύχτα στη γύρα, με τους ελαιοπαραγωγούς!
Ακόμη κάθομαι; Ακόμη εδώ είμαι;
Γλαύκη αυτός με την ταμπέλα για το κλειστό κατάστημα με την εξυπνάδα που έχει απορώ πως λειτουργεί καν κατάστημα! Αν στείλεις στη Ναταλία το μανάρι για σιδέρωμα είναι σίγουρο ότι θα μείνουν όλα τα ρούχα της ασιδέρωτα! ʼβα μάλλον το ποιητή εννοεί ότι τα σεντόνια είναι αδιάβροχα προφανώς για κατάκοιτους ανθρώπους αλλά έτσι που το γράφει δεν είναι πολύ δελεαστικό να τα αγοράσεις κι ας κατουριέσαι πάνω σου!:lol:
Επιστρεφω αμεσως!παω να απλωσω.