Μαλλον ομως ειναι πιο απλο απο το να πεθανει κανεις ή να ξενιτευτει :p
Eυχαριστω ευχαριστω! Ολοι μου ειπαν οτι το εχω, καλο ειναι αυτο τωρα ε :p
H πιο καλη γκαρσονα ειμαι εγω γιατι με κεφι ολους τους κερνω :P
Printable View
Κερνα μας κι εμας κανα ποτακι! να δεις τωρα τι κοκτειλς θα μαθεις, τι φραπεδες καπουτσινους φρεντουτσινους κτλ! Κολαση!! :p
Χαχαχαχα θα τα μαθω ολα, αστα και εχουμε και παγωτα στο μαγαζι, λιαν επικινδυνο, ερχεται και καλοκαιρι :Pp
Ελπιζω οτι δν υπαρχει ατομο π να μην εχει φαει παγωτο ακομα, ε? Με τετοιο καιρο Ιουλιο μεσα στον Μαιο!
Εγω εχω φαει πολυ λιγα, ειπα να κανω αποτοξινωση απο τη ζαχαρη! βρηκα εποχη :p
Εγω εχω κολλησει με κατι δν ξερω τι και γιατι, αλλα ενω ολη μερα τρωω λιτα κ δν πειναω, καθε βραδυυ τρωω ενα παγωτο cornetto η scandal κ ενα πεινιρλι απο αυτα τα μεγαλα με τη μαλακη ζυμη.. ειναι ενα μαγαζι π φταιχνει τελεια πεινιρλι κ παιρνω απο κει.. 1 βδομαδα συμβαινει.. παγωτο παιρνω απο περιπτερο η απο το πλαιζιρ κ το φαγκουστο π εχουν καλη ποιοτητα, ειδικα το παγωτο φερρερο με τη μους κ το στρατσιατελα κ η μοκα του πλαιζιρ ειναι κολαση
Εγω εφαγα παρφε απο τον παπου αγαπητο ... Που ανοιξε καινουριο μαγαζι... Ολα τα λεφτα... Αλλα ηπια πολυ τουμπα λιμπρε αυτες τις μερες και απο σημερα αποτοξινωση
Στην θερμη εχει ανοιξει.... Δε πινω γενικα.. Μονο σε τετοιες περιστασεις πινω... Τα εκοψα λεμεεεεεεεεεεε
σκεφτομαι οτι η καταθλιψη ειναι μεταδοτικη. γι'αυτο μαλλον αποφευγουν οσους κλαιγονται. δεν ειναι μονο επειδη καταντουν δυσαρεστοι, μα δε θελουν και να κολλησουν. δεν την βλεπεις να εμφανιζεται στο δερμα αλλα σε επηρεαζει. μπορει να πεσει ο γειτονας σου πχ απ'τον 5ο και να σκασει στην αυλη σου, να κανεις οτι δε σε πειραξε, αλλα κατα βαθος θα σε σπρωξει πιο ευκολα στην αυτοκτονια.
Δικιο εχεις, ειναι κατα καποιο τροπο "μεταδοτικη" υπο την εννοια οτι οσο βλεπεις οτι ολο κ περισσοτερος κοσμος βουλιαζει στην καταθλιψη κ κανει κ πιο ακραια πραγματα οπως πχ αυτοκτονει (αν κ η αυξηση των αυτοκτονιων δν εχει να κανει τοσο με καταθλιψη, αλλα λογω της οικονομικης κρισης τα τελευταια χρονια), τοσο κ εσυ αφηνεσαι κ βουλιαζεις.. εχεις σκεφτει να κανεις θεραπεια με αντικαταθλιπτικα? (μην το παρεις στραβα κατευθειαν, σκεψου το οτι ισως σε βοηθησει, εστω κ "χημικα" οπως θα λεγες κ εσυ, ευτυχως ομως π υπαρχει κ αυτος ο τροπος).. επειδη σε βλεπω χρονια απ οταν γραφω εδω οτι εισαι μεσα στη μαυριλα..
Εννοω δεν ειμαστε καλα.....
Το ξερω ρε ! Το καταλαβα μην ανησυχεις!
Τωρα π με πιασε το καφριλιστικο μου θυμηθηκα κατι π ειχε γραψει ο βινς (ενας παλιος συμφορουμιτης, πολυ καλο παιδι), ειχε γραψει λοιπον
"οσο κ να τον τιναξεις στο κατουρημα, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο βρακι", στο θεμα "quotes" π ειχε ανοιξει υπαρχει αυτουσια η φραση να μν νομιζεις οτι σ κανω πλακα
να λεμε κ καμια μαλακια να περναει η ωρα :P
βαρετη ζωή
Απονη ζωη μας πεταξε στου δρομου την ακρη.........
http://www.youtube.com/watch?v=5NZmUkA5rGQ
Lacry υπαρχει πες μου αληθεια!!;;;
ποιο αν υπαρχει? το quote? ναι ρε δεν ειναι δικο μου, τα πνευματικα δικαιωματα ανηκουν στον συμφορουμιτη ο οποιος να τονισω ειναι πολυ καλο παιδι κ απο τα ατομα π συμπαθουσα αρκετα εδω! νταξει μν το κανουμε κ θεμα, απλα το θυμηθηκα τωρα.
εβαψα τα νυχια μου κιτρινα με λευκες οριζοντιες γραμμες (δεν ειμαι αεκ απλα αυτο μ βγηκε να κανω)
πω παιδια σταματηστε...
ναι το εχω σκεφτει, και ισως να βοηθουσε να ειχα φυγει μονιμα και στο εξωτερικο, αλλα πλεον δεν υπαρχουν λεφτα. ασε που νομιζω οτι δεν διαφερουν και τοσο απ'τα ναρκωτικα. δλδ οκ και τα δυο μας κανουν να νιωθουμε καλα, αλλα τελικα εθιζομαστε σ'αυτα και καταστρεφομαστε, οποτε ποια η διαφορα ? προσπαθω να νιωθω μονος μου καλα, ορισμενες φορες δε το καταφερνω. ανθρωπος ειμαι κι αφου δεν εχω κανεναν να με στηριζει, φυσιολογικη ειναι η οποια μαυριλα. αν και συχνα εδω μεσα προτιμω το lsd state of mind με οτι αυτο συνεπαγεται.
ααα ναι για τα παπουτσια, κοιτα οκ εχω προβλημα αλλα οταν θα βγω εξω κ ποσο μαλλον οταν θα ειμαι με τον δικο μ, θελω να ειμαι κ στο αναλογο υψος πως να το κανουμε.. 1.65 εχω φυσιολογικο αλλα με 12 εκατοστα πανω τον ξεπερναω κ μ αρεσει να ειμαι στο ιδιο υψος με τον δικο μ κ να το ξεπερναω αν γινεται...
Eγω ρε Λακρυ πως θα λυσω το προβλημα μου;
μπα μη το λες
ξέρω πολλές που είναι 1.55
και λένε ότι ο άντρας πρέπει να
είναι πάνω από 1.85 για να κάνουν σχέση μαζί τους