-
τι εφαγα χθες
πρωινο ενα κομματακι μπουγατσα, ψωμι, τυρι, παπρικα 250
δεκατιανο γαλα με δημητριακα 200
μεσημεριανο σκετο ψωμι 100
απογευματινο αρακα, λαχανο σαλατα 500, μια πηρουνια τοννο 100,
βραδυνο χυμο 50, σουπα 200, ανθοτυρο με ψωμι και παπρικα 300, κεικ 150
νομιζω αυτα. συνολο 1850. το παραχεσα χθες. σημερα ελπιζω να συγκρατηθω καλυτερα. θα μπω και σβ να γραψω γιατι αλλιως ξεφευγω απαραδεκτα!
σημερα
πρωινο 2 πτιφουρ, λιγη ζαμπονοκασεροπιτα, λιγο κουλουρι 400 (τα σκατωσα παλι αλλα ο συζυγος φταιει....)
δεκατιανο τιποτε
μεσημεριανο γαλα με δημητριακα 200
απογευματινο μακαρονια ολικης ή αρακας και οτι αλλο προκυψει!!
-
Aς τα πω, λοιπον...τα λίγα, τα πολλά μου, τα εμμονικά και σκιαχτερά μου, μήπως και ξαλαφρώσω κατά τη γλυκύτατη Μπάρμπι (και σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια) ή ξεθυμώσω και εντοπίσω "τις πταίει;" κατά το Νατάλι...
Κατάρχήν καλές και ακριβές μου, τα βρωμόκιλα δεν΄είναι τρία..τρία είναι τα καινούρια...τα βρωμόκιλά ε'ίναι καμιά δεκαριά που μου κατσικώνονται σταδιακά τα τελευταία πέντε χρόνια, σε περιόδους, κατα γενική ομολογία, ευτυχισμένες, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και διακοπές, ενώ τα υπόλοιπα μεσοδιαστήματα προσπαθώ να απαλλαγώ από την ευτυχία της προηγούμενης γιορτής...και προσπαθώ, σημαίνει, κάνω διατροφές (με ή χωρίς διατροφολογους) χαπακώνομαι με ότι καινούριο κυκλοφορεί, τα σκάω σε κέντρα αδυνατίσματος(που ο μισός μου εγκέφαλος τα χλευάζει τρελά, καθώς ο άλλος μισός ελπίζει), γυμνάζομαι, αναζητώ διατροφές ...αλλά στην καλύτερη περίπτωση απλά δεν παίρνω άλλα..(τη χειρότερη σας την είπα...) Αυτή είναι η κατάσταση και το μεγάλο ερώτημα στο οποίο καλούμαι να απαντήσω δεν είναι γιατί δεν τα χάνω (αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω) είναι γιατί δε συμβιβάζομαι με αυτό...
η απάντηση είναι πολύ, πολύ απλή....θέλω χρόνο να συμβιβαστώ με τη νέα πραγματικότητα...και προφανώς πέντε χρόνια δεν΄είναι αρκετά....δεν υπήρξα ποτέ υπέρβαρη, παρά μόνο σε περιόδους εγγυμοσύνης, φορούσα τα παντελόνια της κόρης μου, έβαζα ότι γούσταρα και όχι ότι με κάλυπτε και επειδή, βαριέμαι και τα ψώνια τρελά, δε δοκίμαζα ποτέ ό,τι έπαιρνα (μου πήγαιναν όλα) ή στην καλύτερη έστελνα τη μάνα μου για ψώνια...και αυτά μέχρι τα 37 μου!!!!δηλαδή, μια ζωή ολόκληρη...
ε, και δε μιλάμε ότι θέλω να αναστρέψω την οικονομική κατάσταση της χώρας...να χάσω αυτά τα κιλά, θέλω...πολλοί το καταφέρνουν γύρω μας...κι έτσι δεν παραιτούμαι...ναταλάκι, ούτε συμβιβάζομαι, ακόμη...και όταν γίνεται προσπάθεια και δεν υπάρχει αποτέλεσμα, μοιραία, έρχεται απογοήτευση...και, ναι, έχεις δίκιο τα παιδιά μου (τα άλλα μου) με αντιμετωπίζουν ως γριέντζω αλλά αυτό συνέβαινε από τα 25 μου, οπότε δε μασάω, ούτε βλέπω τη νέα ζωή να ορθώνεται δίπλα μου και αισθάνομαι ότι προχωρώ...απεναντίας, ξέρεις πώς μας λέω εμάς τους συναδέρφους; Βαμπίρ!!!Τα ρουφάμε τα δύστυχα..ρουφάμε από τα νιάτα τους, τη βλακεία τους, τους έρωτές τους, το κέφι τους...όσο για την έφηβή μου απλώς με κάνει περήφανη...που χάσκουν τα στόματα όταν είμαστε μαζί (ειδικά οι τρεις μας...)
Αχ, αχ...πώς με κατάφερες βρε πονηροναταλάκι, να μονολογήσω επί τόση ώρα...τι ψάρακας, Θέε μου, που είμαι...ένιωσα ξαφνικά ένα ειλικρίνές ενδιαφέρον, στο οποίο θα ήταν αγένεια να μην ανταποκριθώ...και εν πάσει περιπτώσει, ας κάνουμε ένα πρόλογο για το τί θα πούμε στη συνάντησή μας....θα γίνει έτσι δεν είναι, βρε χαμουτζήδες;;;
Αντε, θα μας φάει ο Βορράς...κανονίστε πές τε μέρα ώρα και αλλάζω και μάθημα για να σας δω...
φιλιά (και σόρυ αν κούρασα...αλλά αυτό βρωμονατάλι έχει μεταπτυχιακό και στα μαγικά...)
-
δεν προλαβαινω να σας διαβασω
αλλα σας στελνω μια γρηγορη καλημερα!
ειμαι με την βαλιτσα στο χερι και φευγω αλλα μπηκα για να σας χαιρετησω!
3 μερες δεν ειχα καθολου φωνη απο κρυωμα και φαρρυγγιτιδα. (ειχε ησυχια και στι σπιτι και στο γραφειο!! χεχε)
το συνεδριο εφτασε και σε 5 λεπτα φευγω για αλεξ/πολη!
καλα να περασετε στην συναντηση! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ αλλα εσεις κανονισατε τωρα που δεν μπορουσα εγω!!! αλλα τι να σας κανω? σας αγαπαω!!!
φιλακια κουκλες μου καλα να ειστε και καλα να περνατε! τα λεμε την Δευτερα! <3
-
Παρασκευοκαλησπέρες,κοκόν� �ς και κόκονε!
Έφυγε η σύνεδρος για το Αλεκουζοχώρι...Να δω με τι φωνή θα κάνεις την παρουσίαση!
Ελπίζω τουλάχιστον η βαλίτσα να περιέχει τις ενδυματολογικές μου προτάσεις,να τους αφήσουμε ξερούς!
Με το καλό,Νεκταρινέλι μου!Όλα να σου πάνε όπως τα προσδοκείς κι ακόμα καλύτερα,να περάσεις και όμορφα
πέρα από τα των υποχρεώσεων σου και ανανεωμένη να έρθεις να μας διηγηθείς τα μαντάτα σου!
Σποράκο,δε φαντάζομαι,τώρα που λείπει η γάτα να λιώσουν σόλες στο χορό τα ποντικάκια;Φρόνιμα,ε;
Κι ερχόμαστε στο ντιβάνι της ψυχής...Τι κρίμα που το αφήσαμε να αραχνιάζει τόσο καιρό...Τέλος πάντων...
Αυτό το βρωμονατάλι φταίει για όλα...Που πάτησε πάνω στους καλούς σου τρόπους και σε τούμπαρε
με ένα ίχνος επιτηδευμένου ενδιαφέροντος...Ώστε τα κιλά είναι 10 κι όχι 3.Όχι Γιάννης,Γιαννάκης δηλαδή!
Δεν είναι πως δε σέβομαι το γεγονός πως είχες μάθει αλλιώς μια ολόκληρη ζωή και αρνείσαι ν'αποδεχτείς
τη νέα σου εικόνα,αλλά πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό και δίνεις πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στο θέμα,
επιτρέποντας του να καταλαμβάνει κι άλλες πτυχές της ζωής σου.Κι όχι επειδή ζυγίζω δύο παλίρροιες,
αλλά γιατί ξέρω πως μόλις συμφιλιωθείς με την ιδέα πως δεν είσαι κοπελίτσα και το σώμα σου πλέον
έχει άλλους ρυθμούς και δεν υπακούσει μόλις του πεις "Αζόρ,κάτσε κάτω!"και ηρεμήσεις και βάλεις κάτω
ψύχραιμα τα πράγματα και σταματήσεις τις κινήσεις πανικού,μόλις επιτρέψεις στη ζωή σου να σε γεμίσει
χωρίς "αλλά" με τις χαρές της,θα δρομολογηθεί και το θέμα αυτό όπως του πρέπει και θα φέρει κι αποτελέσματα.
Έχεις τον πίνακα της ζωής σου κι αντί να αφεθείς να ταξιδέψεις μέσα στο μαγευτικό του τοπίο,έχεις πάρει
έναν μεγενθυντικό φακό σε ένα του σημείο,που έπεσε λίγη παραπάνω μπογιά κι ούτε βλέπεις έξω από τον
κρύο μεταλλικό του δακτύλιο ούτε βλέπεις και το σημείο που δε σου χαλά τον πίνακα στην πραγματική του διάσταση.
Αυτήν την αίσθηση έχω εγώ όπως σε διαβάζω.Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα...Εγώ είμαι απλά ένα βρωμονατάλι!
-
16:30 ειναι λιγο νωρις, αλλα αν ειναι δεν θα κοιμησω την μικργ και θα ρθουμε απευθειας.
οκ κοριτσακια, τα λεμε την Κυριακη,
φιλια γιατι τρεχω............
-
tide μου δεν προλαβαινω να σχολιασω, θα σχολιασω την δευτερα. το ντιβανακι το θεμε ολες μας!!!
εγω θα ειμαι εκει γυρω στις 16:30. φιλακια και καλο σβ!
νεκταρινι μου, το ξεχασα τελειως. να περασεις καλα! χαιρετισματα στον φαρο!
-
Καλή ξεκούραση,κοκόνες,που σχολάτε!
Θα ξαναμιλήσω με την Πέννυ και θα τηλεφωνηθούμε για τις λεπτομέρειες...
Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!Φιλάκιαααα� �ααααα
-
Δε μίλησα για υποκριτικό ενδιαφέρον...απεναντίας, ως ειλικρινές το εισέπραξα γι'αυτό και απάντησα και αυτο αναλύθηκα..τώρα, αυτό το βρωμονατάλι δεν το παίρνω πίσω, όχι , όχι και όχι!!!!τουλάχιστον με την έννοια που εγώ το αναφέρω: αυτή του ανθρώπου που δε θέλουμε να έχει δίκιο και όμως έχει! και εν πάσει περιπτώσει σταματώ να απολογούμαι...απλά παίρνω τα λεγόμενά σου ως άσκηση για το ΣΚ, προσκαλώ κι άλλους, κι άλλες στο ντιβάνι με την παλίρροια...με τηνκαλή έννοια!
καλό ΣΚ και πάω να φάω τα σουβλάκια μου γιατί είναι Παρασκεύη βράδυ, μόλις γύρισα από τη δουλειά με περιμένουν να φάμε, δε θέλουν ψάρι κι εγώ κάνω κρα να σπάσω την υποτιθέμενη διατροφή για να μπορώ να σας κλαψουρίζω...
-
Έτσι μπράβο,να γίνει λίγο κι η καθηγήτρια μαθήτρια!
Τη δευτέρα διαγώνισμα να δω τι έμαθες,νεαρά μου!
Δε φαντάζομαι να δώσεις σε άλλον να σου κάνει το homework!
Καληνύχτα και καλές επιδόσεις!Η καθηγήτρια σου,το βρωμονατάλι!
-
καλε που χαθηκατε ολες? σταγγαροδευτερα σημερα για το φορουμ? πιασατε αλλες δουλειες?
φιλακια σε ολες. και σε καθηγητριομαθητριες!!
-
Tρέχουμε Μπαρμπούλι...το γνωστό της Δευτέρας....μεταξύ μας, εγώ φοβάμαι και να μπω...είναι κι αυτό το ρημαδοδιαγώνισμα γιατί δε βελτιώθηκα και πολύ το ΣΚ, γαμώτο...τεμπελιά και άγιος ο Θεός ως προς αυτό ή αλλιώς "εκείνη (εγώ δηλαδή) το χαβά της¨" εσείς ετοιμάζεστε για τη συνάντηση, ε;;; Η παρέλαση καλά; Το καμαρώσατε το βλαστάρι σας;;;Κανένα δακρυάκι μαζέψαμε;;;;
Ξένια, κι από εμένα τα συγχαρητήριά μου... αν και ξέρω ότι δεν το κάνεις γιαν εισπράξεις εύσημα...όχι μόνο για ό,τι κάνεις αλλά και που το παρουσιάζεις ως κάτι απλό ενώ δεν είναι..και η προετοιμασία και ο χρόνος που διαθέτεις και ,κυρίως, η αγάπη που βγάζεις...
Θεέ μου, τι ασύντακτος ο λόγος μου σήμερα...αυτό το διαγώνισμα με έχει κομπλάρει τελείως...τα ήξερα αλλά τα ξέχασα που μου λένε κι εμένα τα παιδάκια μου..:fake sniffle:
λοιπόν σας χαιρετώ με την ευχή για μια ωραία εβδομάδα...Α! περιμένω και νέα για τη συνάντηση εδώ...αν γίνει, τελικά!
-
tide, να σου πω ενα μυστικο? αυτη 3 ραντεβου την ημερα κανονιζει και εσυ ζοριζεσαι για ενα ψωροδιαγωνισμα? μηπως το ξεχασε κιολας?? και τζαμπα διαβαζεις? χθες ολη μερα ετρεχε απο ραντεβου σε ραντεβου!! δεν αφησε καφετερια για καφετερια!!
-
και αρχιζουμε παλι να γραφουμε τι τρωμε!
πρωινο ανθοτυρο και ψωμι 200
δεκατιανο αρακας (να μη τον πεταψω...μιση μεριδα ειχε μεινει!!) 200
μεσημερι κολοκυθακια με λαιτ μαγιονεζα 200
-
Και γράφω κι εγώ:
Σήμερα ένα κιλό σχεδόν πάνω γιατί το σουκού φάγαμε το σκασμό και το χαρήκαμε.Μετά λυπηθήκαμε λιγουλάκι να το πεις,γιατί το κιλάκι το τσακώσαμε από γλυκό.Αλλά θα μας βγει ο πάτος στο τρέξιμο και θα το χάσουμε σύντομα.
Καλή σας μέρα όλη μέρα.:smilegrin:
Τα λέμε γιατί έχω λίγη δουλίτσα.;)
-
καλημερα! βλεπω δεν εχουμε κινηση ε? ε, βεβαια. εορτη μεγαλη σημερα. ολοι και ολες απο θεσσαλονικη ετοιμαζονται για την παρελαση ή ετοιμαζονται να γιορτασουν!
σποτακο χρονια σου πολλα, με υγεια και ευτυχια. αν και την ευτυχια την εχεις διπλα σου! τυχερουλη!
χρονια πολλα σε ολους τους Δημητρηδες και Δημητρες! χρονια πολλα στον αντρα της βασιας και σε οσους δε μου ερχονται τωρα στο μυαλο!
να περασετε ολοι μια υπεροχη μερα!
εγω δεν εχω εορταζομενους ουτε ειμαι θεσσαλονικη για να γιορτασω, ομως μολις εφαγα το τριτο γλυκο οποτε εχω μια ευθυμια!!!