Μόνο ένα; Καλά είσαι... Εγώ χτύπησα 2 και τώρα πίνω σόδα γιατί μου κάτσανε βαριά... Ωχ Παναγιά μου!Quote:
Originally posted by smart
9.πιτογυρο:αλαδωτη πιτα-γυρος-ντοματα
Printable View
Μόνο ένα; Καλά είσαι... Εγώ χτύπησα 2 και τώρα πίνω σόδα γιατί μου κάτσανε βαριά... Ωχ Παναγιά μου!Quote:
ναι ενα...κ μετ εμποδιων..κουνουσα καροτσι, το μισο επεσε πανω μου κ μετα κατω..δεν ηταν κ καλος...κριμα την αμαρτια..Quote:
Originally posted by baklavas
ε μετα το τερματισα, εφαγα μιση σοκολατα να γκυκανω κατι πικρες..
ε τότε τον μισό έφαγες! μισή αμαρτία!
σήμερα ως τώρα
π:γιαούρτι με μούσλι κ 1 πορτοκάλι
δ: 1 πορτοκάλι ,λίγο παστέλι με επικάλυψη κουβερτούρας
πιο μετά 2 βερίκοκα κ φυστίκια
μ:κοτόσουπα(2 μερίδες) ,μπρόκολοσαλάτα, 2 βούκες ψωμί, 2 κουταλιές γλυκό τριαντάφυλλο
α:2 δαμάσκηνα, 2-3 αμύγδαλα, φυστίκια
πιο μετά ,μία λεμονάδα homemade και 2 μπισκότα
β: 2 μπιφτέκια γαλοπούλας,σαλάτα,ψωμί ,σως
Θα πεσει φωτιά να με καψει αλλα θα τα γραψω για να τα θυμαμαι:
-γαλα βρώμη σταφιδες
φρουτοκρεμα 6αμυγδαλα
-δυο μπιφτέκια μικρά πουρες χορτα βραστα δυο φετες ψωμι κ μαρουλι (δεν επρεπε να φαω το μαρουλι με φούσκωσε! !!)
Κ μθα μπάρα κιντερ
-σε κατασταση εξαλλης κρισης μαλλον υπογλυκαιμίας με νευρικο αυστημα υπο καταρρευση ενα μικρο ντονατ. (Το παθαίνετε αυτό? Να νιώθετε εξαντληση πονοκέφαλο νυστα νευρα ? Κ μολιςνφστεβοκ?)
-σαλατα κους κους με ντοματα.
αυτο το φαγα μονο κ μονο για να φαω κ καλα κατι θρεπτικο πριν κατασπαραξω μια κρεπα σοκολατα μπισκοτο...την εφαγα κ με τρώει! !!
Μη με βρισετε, ξερω....
Που ειναι ο κοζμοζ?
Σμαρτ πιστευω οτι αν δν ενιωθες τοσο ασχημα με το ντονατ δν θα ετρωγες την κρεπα. νο γκιλτς πλιζ
Σημερα
8/ ανακατεψα γιαουρτι με 2-3 μεριδες μουσλι ,μελι, καρυδια κ εφαγα το μισο κ μισο πορτοκαλι
930/ το αλλο μισο πρωινό
1230/ παστελι με επικαλυψη σοκολατας ,2 συκα αποξηραμ
130/fistikia
2/pasteli ,1 portokali
330 μακαρόνια ολικής αλά κοτόπουλομπροκολοντομάταπ ιπεριάκεφίρ(ότι είχα στο ψυγείο)
4:30 γλυκό τριαντάφυλλο κ ένα μικρό ποτήρι γάλα με δημητριακά
10:00 1 κομμάτι πίτσα μικρό, 2 σφολιατοτυροπιτάκια λίγα πατατάκια με ρίγανη(φοβερή τριάδα)
Καλημεραααα! Τι κανετε?? Εγω 2 μέρες έλειπα, είχα πάει αθήνα για κάποιες δουλειές. Την παρασκευή το ψιλοτήρησα τα πρόγραμμα αν και όλη μέρα έτρεχα. Χθες όμως έκανα την τριάδα μου το πρωί την δυάδα μου μετά και το μεσημέρι έκανα μια εικοσάδα σε ένα ουζερί :lol::lol:
Από σήμερα ξανά στο πρόγραμμα όμως!!
μπα ποιες τυψεις... απλα μου φερς ο αντρας μου την κρεπα κ δεν ηθελα να νιώσει απορριψη...θυσιάστηκα :pQuote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
Που ειναι ο κοζμοζ?
Σμαρτ πιστευω οτι αν δν ενιωθες τοσο ασχημα με το ντονατ δν θα ετρωγες την κρεπα. νο γκιλτς πλιζ
Σημερα
8/ ανακατεψα γιαουρτι με 2-3 μεριδες μουσλι ,μελι, καρυδια κ εφαγα το μισο κ μισο πορτοκαλι
930/ το αλλο μισο πρωινό
1230/ παστελι με επικαλυψη σοκολατας ,2 συκα αποξηραμ
130/fistikia
2/pasteli ,1 portokali
Τα σημερινα μου χαιρια δεν ξερω αν θα αας τα πω... :p
Χαιρετώ τις τριαδοδυαδούλες μου,
Δεν μπορώ να μπω καν στη διαδικασία να σκεφτώ τι έφαγα και τι δεν έφαγα αυτές τις μέρες..
Δεν είναι ότι ξέφυγα πολύ, δεν ήμουν κι υποδειγματική αλλά αλήθεια λίγο κουράστηκα κάπως να σκέφτομαι τι, πως και πότε..
Βρήκα το βιβλίο που αναφέρετε μπας και καταλάβω κανονικά τι συμβαίνει, γιατί κάποια πράγματα μάλλον τα είχα παρανοήσει...
Σας φιλώ
Χελοου γκερλς!! Καλέ μη φοβάστε εδώ ούτε βρίζουμε, ούτε κατακρίνουμε. Απλά βοηθάμε και μόνο αυτό. Και εγώ έφαγα αρκετά από άποψη ποσότητας τις τελευταίες μέρες, η ποιότητα έχει μείνει σταθερή πιστεύω! Οπότε λέω λίγο να προσέξω για να μην έχουμε κ παρατράγουδα!
Τα σημερινά μου
12:00 2 φέτες ψωμί +1 κ.σ. μέλι+ 1 κ.σ. ταχίνι+ 1 κουπάρα γάλα
15:30 150 γρ κοτόπουλο σούβλας με λίγο κεφαλοτύρι που είχε μείνει πάνω+1 ντομάτα+λίγο κρεμμύδι+λίγο λάδι+2 παξιμαδάκια
3 κουτάκια σοκολάτα 96%
18:30 1 γιαούρτι 2%+1 μπανάνα+1 χούφτα καρύδια κ 3-4 κάσιους
21:30 1 μεγάλη σαλάτα μαρούλι+2 αβγά βραστά+50 γρ κασέρι 5% λιπαρά+2 παξιμαδάκια+σος-λάδι, μουστάρδα, ξίδι, 1/2 κ.γλ. μέλι
μαρουλέ καλά έκανες, κεγώ που διάβασα το βιβλίο δν τα έχω πιάσει όλα, τώρα αρχίζω να τα ψιλοπιάνω
πάντως έχω προμηθευτεί πολλά ξηροκάρπια κ αποξηραμένα τα χω στην τσάντα μου κ όποτε πεινάω τρώω.
κ έτσι κάπως κρατιέμαι
βέβαια σήμερα αφέθηκα γιατί πήγαμε επίσκεψη σε γειτονικό σπίτι κ δν πήρα καν τσάντα μαζί μου αλλά εντάξει δν πειράζει .σπίτι καπνιστών ήταν κεγώ λίγο το ηλεκτρονικό μου πιπίλισα,πάλι καλά.
Καλημέρα! Ποιο είναι βρε κορίτσια το βιβλίο που αναφέρεται σχετικά με τις 2αδες-3αδες?
Αννα είναι το "Διατροφική Νοημοσύνη" του Ευάγγελου Ζουμπανέα. Ο ίδιος έχει βγάλει και το "Σεφ στο παρά πέντε" που έχεις κ συνταγές για γεύματα και το "Thin positive" που διαφημίζεται στο site.
Σε ευχαριστώ πινκ!! Σκέφτομαι να παραγγείλω την διατροφική νοημοσύνη. Έχω ξανακούσει για το συγκεκριμένο βιβλίο. Καμία κριτική απο κάποια ή κάποιον που να έχει διαβάσει?
Μανταμιτσα ξεκίνα να τρως κ κανένα φρέσκο φρουτάκι, όχι μόνο αποξηραμένα βερίκοκα :)
εγώ έφαγα ένα πορτοκάλι κ αποξηραμένα βερίκοκα
εσύ γιατί πινκιό έφαγες μία μόνο μπανανού? ε? ε? μολόγα