για όσες είναι πάνω από 1.70 το καταλαβαίνω
τυχαίνει να ξέρω 3 κοπέλες που είναι 1.80
λογικό αυτές να θέλουν κάποιο ψηλό
Printable View
για όσες είναι πάνω από 1.70 το καταλαβαίνω
τυχαίνει να ξέρω 3 κοπέλες που είναι 1.80
λογικό αυτές να θέλουν κάποιο ψηλό
Το προβλημα σου Θωμα εσενα δηλαδη ειναι το υψος;;;
ειναι απλα ο ψυχεδελικος τροπος ποσταρισματος του KENO που γραφω οτι μου κατεβει χωρις να πολυσκεφτομαι. ναρκωτικα δεν υπαρχουν λεφτα για να παρω, τουλαχιστον οχι στο χερι, με τις τραπεζες δε ξερω τι παιζει.
ειδες ? και μετα μου λες εμενα οτι ειμαι προκατειλειμενος απεναντι τους, κι ετσι δε θα παντρευτω καμια. η αληθεια ειναι οτι σημερα υπαρχει πολυ ψωνισμα, οι γυναικες απο μικρες εχουν τρομαχτικες απαιτησεις. οποτε πως να μη κομπλαρουν και οι αντρες ? αυτα απo καποιον που ειναι κατω του 1.80 επισης και συμφωνα με τα στανταρντ σας θεωρειται κοντος.
εσεις που ειστε πανω απο 1.80 ειστε πραγματικοι αντρες για τις ελληνιδες. οι υπολοιποι ειμαστε βρωμοπουσταραδεζ, μιασματα, ανθρωπαρια, μυγοφτυσιδια και οι ναζι θα μας καιγαν!
Ναι να αρκούσε μόνο το ύψος καλά θα ήτανε.
Θα είχε εφευρεθεί καμιά πατέντα σαν τις γυναίκες που φοράνε 10ποντα τακούνια και γίνονται πιο ψηλές από εσένα.
καλα εμενα το ειπαμε και στο αλλο θεμα, θα με καιγαν και για το Ι5, και για πολλους λογους ακομα. και που υπαρχω και σκεφτομαι κι αναπνεω μονο, ειναι βλασφημια!
στην πυρά !
Εν τω μεταξύ είχα βγήκα έξω μετά από καιρό σήμερα κι όπως άραζα στη καφετέρια, ρίχνω μια ματιά στη γκαρσόνα που καθόταν παρακάτω (ωραία κοπέλα) και με το που γυρνάει αυτή, διασταυρώθηκαν τα βλέμματα μας και κατάλαβε ότι την κοιτάζω, πήρε ένα ύφος λες και ήθελα να τη σκοτώσω και γύρισε από την άλλη.
Άντε μετά να κάνεις κίνηση άμα βλέπεις κάτι τέτοια.
Πάλι καλά που είμαι στις καλές μου σήμερα και το πήρα στη πλάκα.
Χμμ μονος σου καθοσουνα;
Nαι, έχει σημασία ; :P
Ναι...
Βασικα ειναι αλλιως να σε κοζαρει ενας με μια παρεα και αλλιως να σε κοζαρει ενας τυπας π καθεται μονος του..
Τωρα για την αντιδραση,ειναι θεμα χαρακτηρα της κοπελας μπορει να ηταν ξινη...
Μπορει να την κοζαριζες πολυ ωρα και να σπαστικε...
Εγω οταν πηγαινα φροντηστιριο πριν καποια χρονια
καναμε μαθημα με μια καθηγητρια απο αυτες π κοβουνε την αναπνοη...
Το τι σεξουαλικο υπονοουμενο και τι βλεμματα της ριχναμε δεν λεγεται...
Αλλα ουτε ξινιζε ουτε τπτ μπορω να πω πως δε τη χαλαγε ΚΑΘΟΟΟΟΛΟΥ.... :p
Μα δεν την κόζαρα, άντε να την κοίταξα τρία δευτερόλεπτα, όπως θα μπορούσα να κάνω με οποιονδήποτε άνθρωπο κι εκείνη την ώρα γύρισε κι αυτή και φρίκαρε.
Ας μην έκανε και τίποτα στη τελική, δεν είπα να αρχίσει να μου κάνει κόλπα με τη γλώσσα. :P
Λες ε? Παίζει
Πάντως γενικά το 'χω παρατηρήσει και το ακούω κι από άλλους, γυρνάς να κοιτάξεις μια κοπέλα κάπου έξω και παίρνουν ένα ύφος λες κι είσαι κανένας ανώμαλος.
Μου μοιάζει σαν να προσπαθούν να σε δυσκολέψουν, για να δουν ποιος είναι το αυθεντικό αρσενικό που δεν θα μασήσει και θα κάνει κίνηση.
Αλλά μετά κλαίγονται που οι άντρες δεν είναι όπως παλιά και δεν τους την πέφτουν.
Μπορεί να λέω και μαλακίες, πάντως άκρη δεν βγάζω.
Δεν εχω αυτοπεποιηθηση ρε φιλε καθολου αλλα δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο...
Οποτε η εγω ειμαι πολυ διακριτικος και δεν με παιρνουνε πρεφα η ειμαι αναισθητος και ξινιζουν αλλα εγω δε νιωθω η αυτες δεν αντιδρουνε οπως λες... :P
Μπορεί να φταίει η φάτσα μου, θα το κοιτάξω.
Ε καντης κωλοδαχτυλο αμα τη ξαναδεις... χαχαχαχαχ
Σωστά, μετά μπορεί να της αρέσει. :)
Ρε σεις... διαβαζω τη συζητηση κ τι να πω πραγματικα...
Καταρχην μπορει εσυ να μεγαλοποιησες το γεγονος.. η κοπελα μπορει απλα να σε κοιταξε για 2-3 δευτερολεπτα οπως θα κοιταζε τον οποιονδηποτε ανθρωπο (αντρα κ γυναικα) να δει μηπως θες να πληρωσεις η να παραγγειλεις ξανα κτλ, κ μετα ξαναγυρισε στη δουλεια της.. αμα ηταν να φλερταρει με τον καθε πελατη γαμησε τα..
Επισης ησουν μονος σου παιζει ρολο.. προφανως σε περασε για κανεναν πεφτουλα κ λιγουρη.. διοτι ναι υπαρχουν κ αυτοι.. κ αμα μια κοπελα συνεχως πχ της κανει ο καθε στερημενος νοηματα μετα αποφευγει να κοιταξει ακομα κ καποιον νορμαλ.. δυστυχως ετσι παει αμα κλονιστει μια φορα η εμπιστοσυνη..
Επισης επειδη εχω δουλεψει κι εγω σερβιτορα κ ξερω, ορισμενοι πελατες ειναι απαραδεκτοι.. σαχλα σχολια κ υποννουμενα, χυδαιο πεσιμο, εμενα αυτο μ φαινεται εμετικο κ θα ξερνουσα επι τοπου.. για να μν πω κ μερικοι π αμα δοθει η ευκαιρια βαζουν χερι.. οταν λοιπον μια κοπελιτσα 18-25 χρονων (αυτες οι ηλικιες συνηθως δουλευουν σερβις) εχει καθημερινα να αντιμετωπισει ποσους τετοιους (κ πιστεψτε με ειναι πολλοι που μπερδευουν την καφετερια με το μπουρδελο) λογικο ειναι να τρομαζει ακομα κ με ενα κοιταγμα, γιατι νομιζει εισαι σαν τους αλλους..
Επισης οτι σας σνομπαρουν οι γυναικες, μηπως ευθυνεστε κι εσεις σ αυτο? δν γινετε ξαφνικα ολες οι γυναικες να αποφασισαν να αδιαφορησουν. απλα ειναι πλεον κ αυτες χειραφετημενες κ ανεξαρτητες κ δν εχουν αναγκη τον πασα, κ οπως εσεις τοσα χρονια τις "εκμεταλλευοσασταν" κ τις αντιμετωπιζατε σαν τη Μαιρη Παναγιωταρα, τωρα που σας κανουν το ιδιο γιατι σας κακοφαινεται? επισης το οτι σας αποφευγουν κ πισω απο την πλατη σας κοροιδευουν, ευθυνεται κ αυτο π ειπα παραπανω, οτι εχει γεμισει ο τοπος λιγουρια κ πεφτουλες κ σαλιαρηδες, κ οι γυναικες δν θελουν τετοιους, αλλα αντρες με ρομαντισμο, αισθηματα κ ιπποτισμο.. αλλα δν υπαρχουν αυτοι τους πατησε το τρενο κ γεμισαμε σαβουρογαμηκουλες...
Μην παρετε κατι προσωπικα αλλα ηθελα να πω απλα απ την πλευρα μας καποιες κοπελες πως το βλεπουμε.. αντε κ καλο βραδυ ειμαι πτωμα κουρασμενη!
Καλά πες στα πρώτα που λες έχεις ένα δίκιο.
Παρεξήγησε αυτή το βλέμμα μου κι εγώ το δικό της, οκ.
Το φεμινιστικό παραλήρημα στο τέλος τι το ήθελες ;
Το αφήνω ασχολίαστο γιατί είπες να μην το πάρουμε προσωπικά.
edit: Η Μαίρη Παναγιωταρά ποια στο διάολο είναι πάλι ??? :P
Mα βλέπεις τι λέω ;
Ένα βλέμμα λέω της έριξα και μου φέρνει για παράδειγμα πέφτουλες, σαλιάρηδες, χουφτώματα, μπουρδέλα, βιασμούς, ξεκοιλιασμούς και τη χειραφέτηση της γυναίκας από τον πασά.
Φαντάσου τώρα και σε αυτή που σου λέω να της πέρασαν όλα αυτά από το μυαλό.
Ε λογικό να φρικάρει η κοπέλα.
Θυμήθηκα το ανέκδοτο από το fb τώρα.
Άμα στη πέσω θα με πεις πέφτουλα
Άμα αδιαφορήσω θα με πεις gay
Άμα κάθομαι και σε κοιτάζω θα με πεις λιγούρη
Άμα σε γαμήσω θα σου πω εγώ
σκεφτομαι οτι ολοι εσεις που τολματε και κοιτατε τις γυναικες, χρειαζεται να πατε στη Ταϋλανδη για να γαμησετε. κι εγω εκει σκοπευω να παω αν βρω παρεα.
ο Nocash ειναι γνωστης. αφου εδω οι αντρες παρακαλανε τις γυναικες, γιατι να μη παρουμε μια απο εκει που οι γυναικες παρακαλανε τους αντρες ?
υπερβολες οπως παντα, ειναι δυνατον να εχουν ολες οι ταϋλανδες aids ? εγω ή ρωσιδα θα παρω ή καποια απο εκει. δε γινεται δουλεια με ελλεηνιδες, αρκετα χαραμισα το χρονο μου.