σαμπινα κιλακι εσυ το σβ, κιλακι εγω σημερα, ολα καλα ε? τουλαχιστον παμε παρεα ε?
για δουλεια δεν ξερω ποτε θα παω!! πρεπει να αφησω το ρημαδοιντερνετ αλλά και σημερα βαριεμαι φοβερα και μετα θα τρεχω!
Printable View
σαμπινα κιλακι εσυ το σβ, κιλακι εγω σημερα, ολα καλα ε? τουλαχιστον παμε παρεα ε?
για δουλεια δεν ξερω ποτε θα παω!! πρεπει να αφησω το ρημαδοιντερνετ αλλά και σημερα βαριεμαι φοβερα και μετα θα τρεχω!
εχθες λοιπον
πρωινο ανθοτυρο και ψωμι 200
δεκατιανο αρακας (να μη τον πεταξω...μιση μεριδα ειχε μεινει!!) 200
μεσημερι κολοκυθακια με λαιτ μαγιονεζα 200
απογευματοβραδυνο
συκωτι τηγανητο 400, μακαρονια με κιμα 500, μπανανα 100, ψωμι με φλερ 200, γλυκο 200 και ποιος θυμαται και ποσα ακομη!
συνολο 2000 τουλαχιστον!
αχ ξυλο που το θελω! καλε γιατι δεν κρατιεμαι? τι τα ηθελα τα μακαρονια? και να καθομουν να φαω θα το ευχαστιομουν κιολας. στα ορθια τσιμπουσα μεχρι που το αδειασα το ταπερ!
σημερα
πρωινο φλερ με ψωμι 150
δεκατιανο 3 κερασματα 600
μεσημεριανο τιποτε και απογευματινο ελπιζω να μη φαω τον αμπακα!
καλε αυτη η σοκολατα πολυ μου ηρθε!! εχω μια βαρυστομαχια, μια αηδια στο στομα!
μιλησε κανεις για λαιμαργια??
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον άντρα της παρέας, να τον χαίρεται η καλή του και τα καλόπαιδά τους!
Χρόνια πολλά στη Σαλόνικα που το στρώσατε πάλι το τριημεράκι, τυχεράκηδες!
Χρόνια πολλά σε όσους έχουν Δημήτρη, Δήμητρα!
Περιμένουμε τα νέα του καφέ!!!!
Χρόνια πολλά στις Δημητρούλες και στους Δημήτρηδες !!!
Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα οκτασέλιδα που προηγούνται σας παρακαλώ πείτε μου τι θα γίνει με τη συνάντηση της Αθήνα? θα γίνει δεν θα γίνει???.. γιατί μπορεί τελικά να μη φύγουμε, εξαρτάται από τη δουλειά του άντρα μου?.
Αν έρθεις πάντως Ναταλάκι μου, να ξέρεις ότι εμείς δεν σε τρέχουμε τουλάχιστον σε παιδότοπο όπως οι Βόρειες οι φίλες σου !!!!!!!!!!!!!!!
:thumbup:Quote:
Originally posted by alalumaki
σας παρακαλώ πείτε μου τι θα γίνει με τη συνάντηση της Αθήνα? θα γίνει δεν θα γίνει???.. γιατί μπορεί τελικά να μη φύγουμε, εξαρτάται από τη δουλειά του άντρα μου?.
Αν έρθεις πάντως Ναταλάκι μου, να ξέρεις ότι εμείς δεν σε τρέχουμε τουλάχιστον σε παιδότοπο όπως οι Βόρειες οι φίλες σου !!!!!!!!!!!!!!!
Goodmorningies σε όλα τα λατρεμένα πλάσματα της Ομάδας.Δεν ξέρω ούτε γω alalum να σου πω για την συνάντηση περισσότερα.Το Ναταλάκι δεν απάντησε στο γιουτουγιού μου,μουτρωμένο μου φαίνεται,χα χα.
Τι κάνεις Ναταλί,σε περιμένει ο λαός σου.Γιορτάστε και μετά ελάτε και σε μας.Πάντως το Ξενάκι θα έρθει,φαντάζομαι και η Ναταλία,μακάρι να κατέβουνε μαζί,να τις χαρώ και τις δυο τις γυναικάρες.
Τα δικά μου,χτες ήμουν λίγο αδιάθετη,ναυτίες και κακό στομάχι.Αλλά τράβηξα πολύ δυνατό πρόγραμμα στο γυμναστήριο,οπότε το κιλάκι το κάναμε μόνο διακόσια γραμμάρια.Barbouni,το δικό μου κόλπο τον τελευταίο καιρό είναι το εξής.Στις ελεύθερες μέρες μου επιτρέπονται οι παρασπονδίες μετά απολαύσεως,αλλά μετά ακολουθούνται από μία δύο μέρες δυνατότερης άσκησης και λίγο πιο συντηρητικής διατροφής και το ισοσταθμίζω.Δεν μπορώ τις απαγορεύσεις δια βίου,που εξάλλου δεν μπορούν να κρατηθούν.Ο άνθρωπος πεθυμά την ποικιλία.
Tidekpe,το κέφι έφτιαξε καθόλου;
Nekky,Sporakos,χαθήκατε.Πού είναι και τα υπόλοιπα πλασματούρια;
Φιλιά,φιλιά,φιλιά.:starhit::starhit :
Σαμπίνα, το παλεύω..δεν ανεβαίνω και στη ζυγάριά, αποφεύγω και αυστηρές απαγόρεύσεις, γυμνάζομαι πλέον και καθημερινά, εκτός ΣΚ...και περιμένω...σαν την κλώσσα. Εξακολουθώ να μην τα πάω καλά με το νερό, 1-1,5 λίτρο με χίλια ζόρια..ΣΚ, καθόλου νερό!Αναζητώ και κάποιον καλό διαιτολόγο να με εμπνεύσει..όποια πρόταση ευπρόσδεκτη!
Ούτε εγώ tide μου,έχω πρόβλημα πάντα με την πρόσληψη υγρών.Βοηθάει να πίνω τσάι,αλλά κι αυτό έχει διουρητικές ιδιότητες,γενικά πάντα είμαι στο τσακ για αφυδάτωση.Αυτό το δέρμα μου,τι αντοχές θε μου.:shocked2:
Τους χυμούς εμπορίου τους έχω κόψει,οι στιμμένοι δεν γίνονται όλη την ώρα,ας πει κάποιος ιδέες-πώς να αυξήσω το νερό που πίνω;;
tide μια που είπες για διαιτολόγο, ενάς καλός και διαιτολόγος και άνθρωπος είναι ο Ζουμπανέας, ούτε σε εκμεταλλεύεται με 60άρες την επίσκεψη... διάβασε το βιβλίο του "Διατροφική Νοημοσύνη"
Τι θα γίνει με τη συνάντηση θα μου πει κανείς ?
Να προλάβω την Αλαλουμένια μου,που μπαίνει σπάνια και να πω πως η απεργία των τρένων
φρόντισε να μην κατέβω Αθήνα.Τώρα θα ταξίδευα,είχα βγάλει από την προηγούμενη εβδομάδα
το εισιτηριάκι μου,όλα τακτοποιημένα ωραία και καλά και μας σκάνε απεργία κι όχι μία μέρα μόνο!
Νομίζω μέχρι τις 29;Τέλος πάντων!Σε λεωφορείο δεν την παλεύω,που θα είναι και τίγκα στο φοιτητομάνι!
Οπότε,αγαπημένες μου,λυπάμαι για την αναστάτωση και περισσότερο λυπάμαι που δε θα σας δω στα κοντά!
Μη με στεναχωρείτε όμως και δε συναντηθείτε επειδή δε θα είμαι εγώ.Τι ωραία που ξεσηκωθήκατε,μην το χάνετε!
Να πάτε και να περάσετε υπέροχα!Εγώ θα είμαι με το πνεύμα μου δίπλα σας!ʼντε να σας χαρώ!Μακάρι να έρθει
και το Λούμπι!Λοιπόν,περιμένω να μάθω για τη συνάντηση σας!Μία ιδιότροπη λιγότερο!Ούτε θάλασσα θα ψάχνετε
ούτε δοκίμασε παιδάκι μου τι ωραία που είναι η πάπια ούτε μπηχτές και Ναταλοαηδίες!ʼντε μπράβο,κοκόνες μου!
ʼσε που η παλίρροια μου δηλώνει αδιάβαστη!Τι να έρθω να ελέγξω,μου λέτε;
Χρόνια πολλά,του Αγίου Σποράκου σήμερα,μεγάλη η βλάστηση του!
Να είσαι γερός,καρπερός,να μεγαλώσεις και ν'ανθίσεις σαν τα ψηλά σποράκια!
Νεκταρινέλι μου,να τον χαίρεσαι τον βράχο σου,να είστε πάντα υγιείς,δυνατοί κι αγαπημένοι!
Περιμένουμε και τα νέα του συνεδρίου!Πόσο εξέπληξες τους συνέδρους,πώς τα πέρασες...
Βασουλίνι,να χαίρεσαι κι εσύ τον καλό σου!Εύχομαι να μη σου κάνει ποτέ τη χάρη να κάνει αυτό που δε θέλεις να μάθεις
και να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τις δυό σας πανέμορφες κόρες και τον υιό!Με το καλό η μεγάλη μέρα!
Τελικά,παιδιά,όντως είναι έγκυος!Τη χούφτωσα και δεν είναι μαξιλάρι!Με το μίνι φορεματάκι της,
έφερε και κάτι ρούχα από τις ζουμπουρλές γειτόνισες και καλά πως κάποτε ήταν δικά της μήπως κάτι μας βολέψει...
Κάτι πορτοκαλί,κάτι λαχανί,κάτι τυρκουάζ,κάτι λευκά,κάτι παρδαλά...Ένα σοβαρό μαύρο δεν είχε!
Τέλος πάντων,το χάψαμε και καλά!Μα τι μανία έχει αυτό το κορίτσι κάθε φορά να θέλει να μας πείσει για κάτι!
Στην προηγούμενη συνάντηση πως ήταν έγκυος,σ'αυτήν πως ήταν κάποτε 120 κιλά...Έκανε ένα τικεράκι,
έφερε τρεις τσάντες φαρδιά ρούχα και καλά το στοιχειοθέτησε!Ούτε καν μπήκε στον κόπο να μας δείξει κανά φωτομοντάζ...
Το μπαρμπουνέλι μου όσο πάει και ξανθαίνει!Πάει εκείνο το φλογερό πορτοκαλί,που ξέραμε!
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό βέβαια...Είχαν προσφορά σε αυτό το χρώμα,αποφάσισε πως για να είναι όλες οι τηλεπαρουσιάστριες
ξανθές κάτι παραπάνω θα ξέρουν...δεν ξέρω...Πάντως,το μπαρμπουνέλι μου δεν ήταν ο μπαρμπουνελωτός εαυτός του!
Για τη σύζυγο που έβγαινε για τσιγάρο και μου φλέρταρε μπροστά στα μάτια μου με τα τεκνά,δε θα πω τίποτα
καθότι μιλούν τα κέρατα μου από μόνα τους!Στην επόμενη σοκολάτα κάθησα μέχρι τις 12,κορίτσια,ξέχασα εκεί
και την εσάρπα μου!Σκέτη καταστροφή το εξωτερικό!Είχα αφήσει μία στο μουσείο Βαν Γκογκ στο ʼμστερνταμ,
τώρα κι άλλη μία σε συνοικιακό μπαράκι στην πλατεία Ηλιουπόλεως,αν θυμάμαι καλά...Μια χαρά πάμε!
Και τώρα μια που δεν έχει κοκό και διακοπούλες,το βιτέξ στο χέρι και στην κουζίνα στη θέση μου!
Ευκαιρία μέχρι την Κυριακή να τελειώσει αυτή η γενική μου...Αν κι αύριο έχει Μικρούτσικο-Θηβαίο στην Κατερίνη
και θα πάει όλη η παρέα μου,αλλά καλύτερα να μην ξεσηκωθώ...Τέλος πάντων...Τα φιλιά μου σε όλους!
Ειδικότερα στον Σποράκο μας,που είναι κι μέρα του σήμερα!Ελπίζω ν'απολαύσετε τη γιορτούλα σας!
Χρόνια πολλά και στην πόλη μας!Να είναι πάντα λαμπερή,να μας δίνει χαρούμενες στιγμές με τους αγαπημένους μας!
Καλά, καλά, ξέρω μία η απεργία μία κάτι άλλο, άντε πήγαινε σε κανένα παιδότοπο με τις άλλες τις φίλες σου !!!! εγώ δεν σου ομιλώ πλέον......
:mad:
Nadine μου μόνο μαύρα φοράς? Να σου στείλω εγώ όσα θες!!!!! Εδώ και 2 χρόνια άρχισα και εγώ τα πιο παρδαλά και τα μαύρα μπήκαν στη πάντα!!! Φυσικά σε λίγους μήνες θα μπουν και τα υπόλοιπα στην πάντα!!!!!